Pääosion alkuosa
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5
Valitse yli 1,000,000 uniikista hotellista, asunnosta & huvilasta ympäri maailman
Saat parhaan hinnan ebookersin hintatakuun ansiosta
ebookers ei veloita maksua suurimmasta osasta hotelliperuutuksia tai -muutoksia

Suosituimmat hotellit Phuket

Wyndham Sea Pearl Resort Phuket 84 €
Wyndham Sea Pearl Resort Phuket

Wyndham Sea Pearl Resort Phuket

12 Prabaramee Road, Patong Beach, Patong, Phuket
   
  4.5 kautta 5.0 Tähteä

  Wyndham Sea Pearl Resort Phuket on saanut mainiota palautetta huoneiden tilavuudesta. Majoitusliike sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Patongin ranta. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen omatoimisen pysäköinnin ja ilmaiset alueelliset kuljetukset. Tässä vuonna 2010 rakennetussa 4,5 tähden lomakeskuksessa on 213 huonetta 2 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja LCD-television.

  Mandarava Resort and Spa Karon Beach 120 €
  Mandarava Resort and Spa Karon Beach

  Mandarava Resort and Spa Karon Beach

  14/2 Patak Road Soi 24, Karon Beach, Karon, Phuket
    
   5.0 kautta 5.0 Tähteä

   Mandarava Resort and Spa Karon Beach on saanut hyvää palautetta alueen nähtävyyksistä. Majoitusliike sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Karonin ranta. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa, ilmainen omatoiminen pysäköinti ja ilmaiset rantakuljetukset. Tässä 5 tähden hotellissa on 232 huonetta. Kaikki huoneet tarjoavat asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja syvät kylpyammeet.

   Wyndham Grand Phuket Kalim Bay 74 €
   Wyndham Grand Phuket Kalim Bay

   Wyndham Grand Phuket Kalim Bay

   8/18-19 Moo 6, Kamala, Phuket
     
    5.0 kautta 5.0 Tähteä

    Wyndham Grand Phuket Kalim Bay on saanut mainiota palautetta alueen yöelämästä. Majoitusliike sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Kalimin ranta. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa, ilmainen omatoiminen pysäköinti ja ilmaiset alueelliset kuljetukset. Tässä vuonna 2016 rakennetussa 5 tähden hotellissa on 194 huonetta 5 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja parvekkeen.

    Stay Wellbeing & Lifestyle Resort 61 €
    Stay Wellbeing & Lifestyle Resort

    Stay Wellbeing & Lifestyle Resort

    56/80 Soi Suksan 2, Vised Road, Rawai, Phuket
      
     5.0 kautta 5.0 Tähteä

     Stay Wellbeing & Lifestyle Resort sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Chalongin lahti. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen omatoimisen pysäköinnin ja ilmaiset rantakuljetukset. Tässä vuonna 2019 rakennetussa 5 tähden hotellissa on 206 huonetta 3 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja parvekkeet/patiot.

     The Slate 153 €
     The Slate

     The Slate

       
      5.0 kautta 5.0 Tähteä

      The Slate on saanut hyvää palautetta uima-altaastaan. Majoitusliike sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Nai Yangin ranta. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa, ilmainen valet-pysäköinti ja 3 ulkouima-allasta. Tässä vuonna 2007 rakennetussa 5 tähden lomakeskuksessa on 177 huonetta 3 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja parvekkeen/pation.

      Amari Phuket 164 €
      Amari Phuket

      Amari Phuket

      2 Meun-ngern Road, Patong, Phuket
        
       5.0 kautta 5.0 Tähteä

       Amari Phuket on saanut hyvää palautetta huoneiden mukavuudesta. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Patongin ranta. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen omatoimisen pysäköinnin ja ilmaiset alueelliset kuljetukset. Tässä 5 tähden lomakeskuksessa on 380 huonetta 3 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja satelliitti.

       Grand Mercure Phuket Patong 96 €
       Grand Mercure Phuket Patong

       Grand Mercure Phuket Patong

       1 Soi Ratuthit 200 Pi 2 Road, Patong Beach, Patong, Phuket
         
        5.0 kautta 5.0 Tähteä

        Grand Mercure Phuket Patong on saanut hyvää palautetta alueen yöelämästä. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Patongin ranta. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen omatoimisen pysäköinnin ja ilmaiset alueelliset kuljetukset. Tässä vuonna 2014 rakennetussa 5 tähden lomakeskuksessa on 314 huonetta 7 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja syvät kylpyammeet.

        Diamond Cliff Resort and Spa 135 €
        Diamond Cliff Resort and Spa

        Diamond Cliff Resort and Spa

        284 Prabaramee Road, Patong Beach, Patong, Phuket
          
         5.0 kautta 5.0 Tähteä

         Diamond Cliff Resort and Spa on saanut hyvää palautetta alueen nähtävyyksistä. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Patongin ranta. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen omatoimisen pysäköinnin ja ilmaiset alueelliset kuljetukset. Tässä 5 tähden lomakeskuksessa on 310 huonetta. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja LED-television.

         DoubleTree by Hilton Phuket Banthai Resort 100 €
         DoubleTree by Hilton Phuket Banthai Resort

         DoubleTree by Hilton Phuket Banthai Resort

         94 Thaveewong Rd, Patong, Phuket
           
          4.0 kautta 5.0 Tähteä

          DoubleTree by Hilton Phuket Banthai Resort on saanut mainiota palautetta huoneiden mukavuudesta. Majoitusliike sijaitsee ostoskeskuksen yhteydessä, ja Patongin ranta on vain lyhyen kävelymatkan päässä. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen omatoimisen pysäköinnin ja 3 ulkouima-allasta. Tässä 4 tähden lomakeskuksessa on 290 huonetta 4 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja LCD-televisiot.

          Movenpick Resort & Spa Karon Beach Phuket 145 €
          Movenpick Resort & Spa Karon Beach Phuket

          Movenpick Resort & Spa Karon Beach Phuket

          509 Patak Road, Karon Beach, Karon, Phuket
            
           5.0 kautta 5.0 Tähteä

           Movenpick Resort & Spa Karon Beach Phuket on saanut mainiota palautetta huoneiden mukavuudesta. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Karonin ranta. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen omatoimisen pysäköinnin ja 4 ulkouima-allasta. Tässä 5 tähden lomakeskuksessa on 362 huonetta. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja lähdevesialtaan.

           Santhiya Koh Yao Yai Resort & Spa 142 €
           Santhiya Koh Yao Yai Resort & Spa

           Santhiya Koh Yao Yai Resort & Spa

           88 Moo 7, Prunai, Ko Yao, Phang Nga
             
            5.0 kautta 5.0 Tähteä

            Santhiya Koh Yao Yai Resort & Spa on saanut hyvää palautetta sijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee lähellä kohdetta Loh Paretin ranta. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen aamiaisen sekä 2 ulkouima-allasta ja 6 ravintolaa. Tässä vuonna 2012 rakennetussa 5 tähden lomakeskuksessa on 148 huonetta. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja LED-television.

            The Yama Resort & Spa, Kata Beach, Phuket 50 €
            The Yama Resort & Spa, Kata Beach, Phuket

            The Yama Resort & Spa, Kata Beach, Phuket

            5 Patak Soi 2, Patak Road, Muang, Karon, Phuket
              
             4.0 kautta 5.0 Tähteä

             The Yama Resort & Spa, Kata Beach, Phuket on saanut loistavaa palautetta alueen nähtävyyksistä. Majoitusliike sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Katan ranta. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa, ilmainen omatoiminen pysäköinti ja ilmaiset rantakuljetukset. Tässä vuonna 2014 rakennetussa 4 tähden hotellissa on 104 huonetta 5 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja syvät kylpyammeet.

             Etsi hotellitarjous kohteessa Phuket

             Kohteessa Phuket löytyy niin paljon majoitusvaihtoehtoja, että joudut helposti valinnanvaikeuden eteen niitä etsiessäsi. Hyvällä hakukoneella löydät etsimäsi kuitenkin helposti ja voit varata halvan majoituksen kohteesta Phuket hetkessä. Voit tarkastella hotelleja yksityiskohtaisessa karttanäkymässä, jotta tiedät tarkalleen, mitkä nähtävyydet sijaitsevat minkäkin hotellin lähistöllä.

             Voit itse asiassa jopa etsiä majoituspaikkaa tiettyjen nähtävyyksien ja maamerkkien lähistöltä, ja suodattaa hakutuloksia hinnan tai tähtiluokituksen mukaan. Kattavien hotellikuvausten avulla voit päättää nopeasti ja helposti, mitkä huoneet ja palvelut vastaavat parhaiten tarpeitasi ja lomatoiveitasi.

              

             Matkustaminen majoituksellesi kohteessa Phuket

             Matkustit paikan päälle sitten läheltä tai kaukaa, on hyvä varata kuljetukset hotellillesi kohteessa Phuket etukäteen. Lennot kohteeseen Phuket löytyvät nopeasti ja näet saman tien, mitkä saatavilla olevista lentoyhtiöistä ja reiteistä ovat nopeimpia ja edullisimpia.

             Voit sen jälkeen tutustua myös autonvuokraustarjouksiimme järjestääksesi ajoneuvon odottamaan laskeutumistasi, jotta pääset siirtymään saumattomasti lentokentältä hotellille. Omalla autolla pääset myös helposti tutustumaan lähialueisiin ja tehdä päiväretkiä naapurikyliin ja kaupunkeihin. Tutustu kohteeseesi omalla tavallasi ja tahdillasi.

              

             Tekemistä läheltä hotelliasi kohteessa Phuket

             Jos totta puhutaan, on yksi loman kohokohdista juuri se, ettei tarvitse tehdä mitään. Jo pelkkä majapaikassa loikoilu ja rentoutuminen on tarpeeksi tekemistä! Kohteessa Phuket riittää kuitenkin paljon tekemistä ja nähtävää, joten jos kaipaat ideoita, mitä lomalla kannattaa tehdä, voit tutustua Aktiviteetit-hakutyökaluumme. Sen avulla saat listan nähtävyyksistä ja aktiviteeteista varaamasi majoituksen läheltä kohteessa Phuket, etsit sitten seikkailua tai koko perheen kohteita.

             Viimeisimmät hotelliarvostelut kohteessa Phuket

             *Hinta on alin viimeisten 24 tunnin sisällä löydetty hinta yhden yön pituiselle kahden aikuisen varaukselle seuraavien 30 päivän aikana. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Muita ehtoja saatetaan soveltaa.