Pääosion alkuosa
Valitse yli 1,000,000 uniikista hotellista, asunnosta & huvilasta ympäri maailman
Saat parhaan hinnan ebookersin hintatakuun ansiosta
ebookers ei veloita maksua suurimmasta osasta hotelliperuutuksia tai -muutoksia
Tänä iltana
Tänä viikonloppuna
14.8. - 16.8.
Ensi viikonloppuna
21.8. - 23.8.

Suosituimmat hotellit Talat Yai

35 €
ibis Styles Phuket City Hotel

ibis Styles Phuket City Hotel

3.0 kautta 5.0 23 Thawornwongwong Road, Talad Yai Muang, Amphur Muang, Phuket, Phuket
Ibis Styles Phuket City Hotel on saanut loistavaa palautetta avuliaasta henkilökunnastaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Robinson Department Store. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen omatoimisen pysäköinnin ja ravintolan. Tässä vuonna 2017 rakennetussa 3 tähden hotellissa on 137 huonetta 4 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja LCD-television.
29 €
The Blanket Hotel

The Blanket Hotel

3.5 kautta 5.0 95/19-21 Montri Road, Amphoe Mueng, Phuket
The Blanket Hotel on saanut hyvää palautetta sijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Phuket Trickeye -taidemuseo. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa, ilmainen omatoiminen pysäköinti ja ravintola. Tässä 3,5 tähden hotellissa on 29 huonetta 3 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja ilmaiset minibaarituotteet.
26 €
Blu Monkey Hub and Hotel Phuket

Blu Monkey Hub and Hotel Phuket

4.0 kautta 5.0 3 Soi 3 Phangnga Road, Taladyai, Phuket, Phuket
Blu Monkey Hub and Hotel Phuket on saanut loistavaa palautetta sijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Phuket Trickeye -taidemuseo. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa, ilmainen omatoiminen pysäköinti ja ulkouima-allas. Tässä vuonna 2015 rakennetussa 4 tähden hotellissa on 60 huonetta 7 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja parvekkeen.
66 €
Novotel Phuket City Phokeethra Hotel

Novotel Phuket City Phokeethra Hotel

5.0 kautta 5.0 40/5 Chanajaroen Road, Tambon Talad Yai, Amphur Muang, Phuket
Novotel Phuket City Phokeethra Hotel on saanut hyvää palautetta avuliaasta henkilökunnastaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Phuket Trickeye -taidemuseo. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen omatoimisen pysäköinnin ja 2 baaria. Tässä 5 tähden hotellissa on 180 huonetta 18 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja 2 kylpyhuonetta.
29 €
Casa Blanca Boutique Hotel

Casa Blanca Boutique Hotel

3.0 kautta 5.0 26 Phuket Road, Talad Yai, Muang, Phuket, Phuket
Casa Blanca Boutique Hotel on saanut loistavaa palautetta avuliaasta henkilökunnastaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Phuket Trickeye -taidemuseo. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä ulkouima-altaan ja kahvilan. Tässä 3 tähden hotellissa on 17 huonetta. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja LCD-television.
Hae hinnat
Little Bird Phuket

Little Bird Phuket

2.5 kautta 5.0 29 Samakkee 3 Taladyai, Phuket, Phuket
Little Bird Phuket sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Bangkok Hospital Phuket. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen omatoimisen pysäköinnin ja aamiaisen (lisämaksusta). Tässä 2,5 tähden hotellissa on 30 huonetta. Kaikki huoneet tarjoavat asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja parvekkeet.
29 €
EcoLoft Hotel

EcoLoft Hotel

3.0 kautta 5.0 1 Phangnga Soi 4, Talat Yai, Phuket, Phuket
EcoLoft Hotel on saanut loistavaa palautetta hinta-laatu-suhteestaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Phuket Trickeye -taidemuseo. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen omatoimisen pysäköinnin ja ulkouima-altaan. Tässä 3 tähden hotellissa on 52 huonetta. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja taulutelevision.
39 €
Green Leaf Hostel

Green Leaf Hostel

2.5 kautta 5.0 206/1 Phuket Rd., Thalat Yai, Phuket
Green Leaf Hostel sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Phuket Trickeye -taidemuseo. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä kahvilan ja aamiaisen (lisämaksusta). Tässä 2,5 tähden majatalossa on 14 huonetta. Kaikki huoneet tarjoavat asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja taulutelevisiot.
25 €
The Tint at Phuket town

The Tint at Phuket town

3.0 kautta 5.0 2/11 Dibuk Rd. T.Talad Yai, Phuket, Phuket
The Tint at Phuket town on saanut mainiota palautetta aamiaisestaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Phuket Trickeye -taidemuseo. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen omatoimisen pysäköinnin ja ravintolan. Tässä 3 tähden hotellissa on 48 huonetta 3 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja parvekkeen/pation.
94 €
MIDA Grande Resort Phuket

MIDA Grande Resort Phuket

5.0 kautta 5.0 179/450 Had Surin Soi 4, Moo 3, Choengtalay, Phuket, Phuket
MIDA Grande Resort Phuket sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Phuket Trickeye -taidemuseo. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa, ilmainen omatoiminen pysäköinti ja ilmaiset rantakuljetukset. Tässä vuonna 2017 rakennetussa 5 tähden hotellissa on 404 huonetta 8 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja parvekkeen.
36 €
Sino House Phuket Hotel

Sino House Phuket Hotel

3.0 kautta 5.0 1 Montree Rd., Talad Yai, Phuket, Phuket
Sino House Phuket Hotel on saanut mainiota palautetta huoneiden siisteydestä. Majoitusliike sijaitsee ostoskeskuksen yhteydessä, ja Phuket Trickeye -taidemuseo on vain lyhyen kävelymatkan päässä. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen omatoimisen pysäköinnin ja täyden palvelun kylpylän. Tässä vuonna 2004 rakennetussa 3 tähden hotellissa on 57 huonetta 4 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja takat.
Hae hinnat
Royal Phuket City Hotel

Royal Phuket City Hotel

4.5 kautta 5.0 154 Phang-nga Rd, Talat Yai, Phuket, Phuket
Royal Phuket City Hotel on saanut loistavaa palautetta avuliaasta henkilökunnastaan. Majoitusliike sijaitsee kokouskeskuksen yhteydessä, ja Phuket Trickeye -taidemuseo on vain lyhyen kävelymatkan päässä. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen omatoimisen pysäköinnin ja 4 ravintolaa. Tässä 4,5 tähden hotellissa on 251 huonetta 19 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja syvän kylpyammeen.
22 €
Lub Sbuy House

Lub Sbuy House

3.0 kautta 5.0 1 Phang-nga Road, Soi 3, T.Taladyai, Phuket, Phuket
Lub Sbuy House on saanut hyvää palautetta alueen julkisista kulkuyhteyksistä. Majoitusliike sijaitsee kokouskeskuksen yhteydessä, ja Phuket Trickeye -taidemuseo on vain lyhyen kävelymatkan päässä. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen omatoimisen pysäköinnin ja ilmaiset hotellinjohtajan kutsut. Tässä vuonna 2012 rakennetussa 3 tähden hotellissa on 48 huonetta 5 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja parvekkeet.
36 €
Snoozy

Snoozy

3.5 kautta 5.0 72 Thepkasattri Rd., Talad Yai, Phuket, Phuket
Snoozy sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Phuketin sunnuntain yömarkkinat. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen omatoimisen pysäköinnin ja pyykinpesutilat. Tässä 3,5 tähden hotellissa on 5 huonetta. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja keittiön.
32 €
Blu Monkey Boutique Phuket Town

Blu Monkey Boutique Phuket Town

3.5 kautta 5.0 183/53, 54 Phangnga Road, Talad Yai, Phuket, Phuket
Blu Monkey Boutique Phuket Town sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Phuket Trickeye -taidemuseo. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen omatoimisen pysäköinnin ja aamiaisen (lisämaksusta). Tässä 3,5 tähden hotellissa on 9 huonetta. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja älytelevision.

Majoitus kohteessa Talat Yai

Kun suunnittelet matkaa kohteeseen Talat Yai, ebookersin työkaluilla löydät helposti sinulle sopivamman hotellitarjouksen parhaaseen hintaan. Voit tarkastella hotellien sijainteja kartalta, jolloin tiedät, kuinka lähellä majapaikkasi on nähtävyyksistä, joissa haluat vierailla. Voit myös tarkastella muiden matkustajien antamia palautteita kohteen Talat Yai hotelleista. Voit suodattaa hakutuloksia myös sen mukaan, kuinka lähellä ne ovat kohteen Talat Yai suosituimpia nähtävyyksiä.

 

Matkustaminen hotellillesi kohteessa Talat Yai

Mistä tahansa matkustatkaan, ebookers voi auttaa sinua pääsemään hotellille, jonka varasit kohteesta Talat Yai. Ensinnäkin, meillä on laaja valikoima lentoja, joten voit varata lennot lähimmälle lentoasemalle parhaaseen hintaan. Matkan jatkaminen lentokentältä kohteeseen Talat Yai on helppoa.

Hae ja varaa joku erinomaisista autonvuokraustarjouksistamme, ja voit ajaa hotellille mukavasti itse. Tämän lisäksi vuokra-autolla matkustaessa pääset tutustumaan kohteen Talat Yai ja sen lähialueiden tarjontaan omalla aikataululla. Muistathan, että ebookersin hotellikuvauksissa kerrotaan kunkin majoituspaikan pysäköintimahdollisuuksista, joten ne kannattaa tarkistaa ennen kuin lähdet liikenteeseen.

 

Tekemistä kohteessa Talat Yai

Kohteessa Talat Yai riittää runsaasti tekemistä – etenkin, jos rentoutuminen ja hotellihuoneessa oleskelu lasketaan mukaan. Jos kuitenkin haluat myös muita aktiviteetti-ideoita, kannattaa tutustua Aktiviteetit-sivuun, jonne olemme koonneet kohteen Talat Yai parhaimpia aktiviteetteja.

Jos siis kaipaat hauskaa ja jännittävää tekemistä, opettavaisia retkiä tai vain rentoa menoa, ebookersin avulla saat kaiken irti lomastasi kohteessa Talat Yai.

Viimeisimmät hotelliarvostelut kohteessa Talat Yai

*Hinta on alin viimeisten 24 tunnin sisällä löydetty hinta yhden yön pituiselle kahden aikuisen varaukselle seuraavien 30 päivän aikana. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Muita ehtoja saatetaan soveltaa.