Pääosion alkuosa
Valitse yli 1,000,000 uniikista hotellista, asunnosta & huvilasta ympäri maailman
Saat parhaan hinnan ebookersin hintatakuun ansiosta
ebookers ei veloita maksua suurimmasta osasta hotelliperuutuksia tai -muutoksia
Tänä iltana
Tänä viikonloppuna
14.8. - 16.8.
Ensi viikonloppuna
21.8. - 23.8.

Varatuimmat hotellit Kamala

62 €
Wyndham Grand Phuket Kalim Bay

Wyndham Grand Phuket Kalim Bay

5.0 kautta 5.0 8/18-19 Moo 6, Kamala, Phuket
Wyndham Grand Phuket Kalim Bay on saanut loistavaa palautetta huoneiden mukavuudesta. Majoitusliike sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Kalimin ranta. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen omatoimisen pysäköinnin ja 2 ulkouima-allasta. Tässä vuonna 2016 rakennetussa 5 tähden hotellissa on 194 huonetta 5 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja parvekkeen.
39 €
Novotel Phuket Kamala Beach

Novotel Phuket Kamala Beach

4.0 kautta 5.0 118/16 Moo 3, Kamala, Phuket
Novotel Phuket Kamala Beach on saanut mahtavaa palautetta aamiaisestaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Kamalan ranta. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaiset ostoskeskuskuljetukset ja 3 baaria. Tässä vuonna 2013 rakennetussa 4 tähden hotellissa on 166 huonetta 4 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja parvekkeen.
375 €
Keemala

Keemala

5.0 kautta 5.0 Moo 6, Kamala, Phuket
Keemala on saanut loistavaa palautetta ilmaisesta aamiaisestaan. Majoitusliike sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Kamalan ranta. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen valet-pysäköinnin ja täyden palvelun kylpylän. Tässä 5 tähden lomakylässä on 38 huonetta. Kaikki huoneet tarjoavat ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja yksityiset uima-altaat.
87 €
Amala Grand Bleu Resort

Amala Grand Bleu Resort

3.0 kautta 5.0 6/33 Moo 6 Nakathani Village, Kamala Beach, Kathu, Kamala, Phuket
Amala Grand Bleu Resort on saanut mainiota palautetta alueen ostosmahdollisuuksista. Majoitusliike sijaitsee lähellä kohdetta Phuket Fantasea -teemapuisto. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen omatoimisen pysäköinnin ja ilmaiset alueelliset kuljetukset. Tässä vuonna 2014 rakennetussa 3 tähden hotellissa on 20 huonetta 4 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja kalustetun pation.
Hae hinnat
Hyatt Regency Phuket Resort

Hyatt Regency Phuket Resort

5.0 kautta 5.0 16/12 Moo 6, Kamala, Phuket
Hyatt Regency Phuket Resort on saanut mainiota palautetta sijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Huan ranta. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa, ilmainen omatoiminen pysäköinti ja 2 ravintolaa. Tässä vuonna 2013 rakennetussa 5 tähden lomakylässä on 201 huonetta 3 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja syvät kylpyammeet.
130 €
InterContinental Phuket Resort

InterContinental Phuket Resort

5.0 kautta 5.0 333, 333/3 Moo 3, Kamala, Phuket
InterContinental Phuket Resort on saanut hyvää palautetta avuliaasta henkilökunnastaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Kamalan ranta. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen valet-pysäköinnin ja ilmaiset rantakuljetukset. Tässä vuonna 2018 rakennetussa 5 tähden hotellissa on 221 huonetta 5 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja syvät kylpyammeet.
101 €
Ayara Kamala Resort & Spa

Ayara Kamala Resort & Spa

5.0 kautta 5.0 22/10 Moo 6, Layi-Nakalay Road, Kamala, Phuket
Ayara Kamala Resort & Spa on saanut hyvää palautetta huoneiden tilavuudesta. Majoitusliike sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Huan ranta. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa, ilmainen omatoiminen pysäköinti ja ilmaiset alueelliset kuljetukset. Tässä vuonna 2007 rakennetussa 5 tähden hotellissa on 42 huonetta 2 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja poreammeet.
Hae hinnat
Swissotel Suites Phuket Kamala Beach

Swissotel Suites Phuket Kamala Beach

5.0 kautta 5.0 100/10 Moo3, Kamala Beach, Kamala, Phuket
Swissotel Suites Phuket Kamala Beach on saanut loistavaa palautetta perheystävällisistä palveluistaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Kamalan ranta. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa, ilmainen omatoiminen pysäköinti ja 2 ravintolaa. Tässä 5 tähden lomakylässä on 180 huonetta. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja parvekkeen/pation.
256 €
The Naka Phuket

The Naka Phuket

5.0 kautta 5.0 1/18, 1/20 Moo 6, Kamala, Phuket
The Naka Phuket on saanut mahtavaa palautetta ilmaisesta aamiaisestaan. Majoitusliike sijaitsee lähellä kohdetta Kamalan ranta. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa, ilmainen omatoiminen pysäköinti ja ilmaiset alueelliset kuljetukset. Tässä vuonna 2013 rakennetussa 5 tähden huvilassa on 94 huvilaa 5 kerroksessa. Kaikki huvilat tarjoavat ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja syvät kylpyammeet.
778 €
Andara Resort Villas

Andara Resort Villas

5.0 kautta 5.0 15 Moo 6, Layi Naka Road, Kamala, Phuket
Andara Resort Villas on saanut mainiota palautetta ilmaisesta aamiaisestaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Kamalan ranta. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen omatoimisen pysäköinnin ja ilmaiset alueelliset kuljetukset. Tässä 5 tähden hotellissa on 38 huonetta. Kaikki huoneet tarjoavat asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja syvät kylpyammeet.
Hae hinnat
Thavorn Beach Village Resort & Spa Phuket

Thavorn Beach Village Resort & Spa Phuket

5.0 kautta 5.0 6/2 Moo 6 Kamala, Kathu, Kamala, Phuket
Thavorn Beach Village Resort & Spa Phuket on saanut loistavaa palautetta perheystävällisistä palveluistaan. Majoitusliike sijaitsee lähellä kohdetta Phuket Fantasea -teemapuisto. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen omatoimisen pysäköinnin ja ilmaiset ostoskeskuskuljetukset. Tässä 5 tähden lomakylässä on 185 huonetta 6 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja syvät kylpyammeet.
Hae hinnat
Namaka Resort Kamala

Namaka Resort Kamala

5.0 kautta 5.0 17/38 Moo 6, Kamala Beach, Kamala, Phuket
Namaka Resort Kamala on saanut hyvää palautetta rantasijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee kokouskeskuksen yhteydessä, ja Huan ranta on vain lyhyen kävelymatkan päässä. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen omatoimisen pysäköinnin ja ilmaiset alueelliset kuljetukset. Tässä vuonna 2006 rakennetussa 5 tähden lomakylässä on 202 huonetta 3 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja parvekkeet.
277 €
Himmapana Luxury Villas

Himmapana Luxury Villas

4.5 kautta 5.0 28/52 Bang Hwan Road, Moo 1, Kamala, Kathu, Kamala
Himmapana Luxury Villas on saanut loistavaa palautetta huviloiden hiljaisuudesta. Majoitusliike sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Kamalan ranta. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen omatoimisen pysäköinnin, ilmaiset rantakuljetukset ja täyden palvelun kylpylän. Tässä 4,5 tähden huvilassa on 9 huvilaa. Kaikki huvilat tarjoavat asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja yksityiset uima-altaat.
53 €
Cape Sienna Gourmet Hotel & Villas

Cape Sienna Gourmet Hotel & Villas

4.5 kautta 5.0 18/40 Moo 6, Nakalay Road, Kamala, Phuket
Cape Sienna Gourmet Hotel & Villas on saanut loistavaa palautetta baaristaan. Majoitusliike sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Kamalan ranta. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen omatoimisen pysäköinnin ja ilmaiset rantakuljetukset. Tässä vuonna 2009 rakennetussa 4,5 tähden lomakylässä on 146 huonetta. Kaikki huoneet tarjoavat ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja parvekkeet.
503 €
Paresa Resort Phuket

Paresa Resort Phuket

5.0 kautta 5.0 49 Moo 6, Layi-Nakalay Rd., Kamala, Phuket
Paresa Resort Phuket on saanut loistavaa palautetta avuliaasta henkilökunnastaan. Majoitusliike sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Huan ranta. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen aamiainen, ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa ja ilmainen omatoiminen pysäköinti. Tässä vuonna 2009 rakennetussa 5 tähden lomakylässä on 49 huonetta 3 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja syvän kylpyammeen.

Parhaat halvat hotellit ja majoitukset Kamala

Näytä kaikki

Parhaat luksushotellit Kamala

Näytä kaikki

Kohteen Kamala hotellit


Harkitsetko matkaa kohteeseen Kamala? Jos haluat löytää majoituspaikan, joka on lähellä paikallisia nähtävyyksiä, voit antaa lomapäiväsi ja käyttää hakutulosten vieressä olevia suodattimia löytääksesi majoitusliikkeen, joka on lähellä alueen nähtävyyksiä kuten Phuket Fantasea. Voit valita 161 hotellista ja muusta majoitustilasta kohteessa Kamala löytääksesi itsellesi sopivan yöpymispaikan.


Etsitpä sitten halpoja hotelleja kohteessa Kamala, perhelomalle sopivia majoitusliikkeitä tai paikkoja, joihin voit ottaa lemmikkisi mukaan, Kamala tarjoaa monia erilaisia majoituspaikkoja, jotta sinä voit löytää itsellesi sopivan vaihtoehdon:

 • 48 lentokenttähotellia
 • 14 halpaa hotellia
 • 60 lapsiystävällistä hotellia
 • 19 luksushotellia
 • 4 lemmikkiystävällistä hotellia

Kohteeseen Kamala tutustuminen


Rentouttava Kamala on tunnettu rannoistaan, merinäköaloista ja uimisesta. Suosittuihin nähtävyyksiin kohteessa Kamala ja sen lähellä kuuluu:

 • Phuket Fantasea
 • Tsunamin muistomerkki
 • Kamalan ranta
 • Huan ranta
 • Patongin ranta
 • Thanon Bangla -katu
 • Chalongin temppeli

Kun järjestät lomaa kohteeseen Kamala, voit varata ebookersin kautta myös lennot kohteeseen Phuket (HKT-Phuketin kansainvälinen lentokenttä). Voit rajata hakuasi välilaskujen, lentoyhtiön tai lähtöajan mukaan löytääksesi itsellesi parhaiten sopivan vaihtoehdon.


Milloin on paras aika vierailla kohteessa Kamala?


Jos mietit parasta mahdollista aikaa vierailla kohteessa Kamala, saatat hyötyä näistä vuodenajan säätä koskevista tiedoista lomaasi suunnitellessasi. Maaliskuu ja helmikuu ovat yleensä lämpimimmät kuukaudet kohteessa Kamala, kun taas kylmimmät kuukaudet ovat yleensä tammikuu ja helmikuu. Marraskuu ja toukokuu ovat sateisimmat kuukaudet, kun taas tammikuu ja helmikuu ovat kuivimmat.


Tässä on yleiskatsaus kohteen keskimääräiseen sademäärään ja lämpötilaan:

 • Keskimääräinen lämpötila päivisin tammikuusta maaliskuuhun on 34°C ja öisin 22°C. Kauden keskimääräinen sademäärä on 10 cm.
 • Jos vierailet huhtikuun ja kesäkuun välisenä aikana, voit odottaa keskimääräisen lämpötilan olevan 34°C päivisin ja 24°C öisin. Keskimääräinen sademäärä tänä aikana on 20 cm.
 • Keskimääräinen lämpötila päivisin heinäkuusta syyskuuhun on 31°C ja öisin 24°C. Kauden keskimääräinen sademäärä on 19 cm.
 • Keskimääräinen lämpötila päivisin lokakuusta ja joulukuuhun on 31°C ja 23°C öisin. Kauden keskimääräinen sademäärä on 25 cm.
 • Vuoden keskimääräinen sademäärä kohteessa Kamala on 74 cm.

Viimeksi varatut hotellit Kamala

*Hinta on alin viimeisten 24 tunnin sisällä löydetty hinta yhden yön pituiselle kahden aikuisen varaukselle seuraavien 30 päivän aikana. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Muita ehtoja saatetaan soveltaa.