Pääosion alkuosa
Valitse yli 1,000,000 uniikista hotellista, asunnosta & huvilasta ympäri maailman
Saat parhaan hinnan ebookersin hintatakuun ansiosta
ebookers ei veloita maksua suurimmasta osasta hotelliperuutuksia tai -muutoksia
Tänä iltana
Tänä viikonloppuna
14.8. - 16.8.
Ensi viikonloppuna
21.8. - 23.8.

Varatuimmat hotellit Choeng Thale

36 €
Cassia Phuket

Cassia Phuket

4.0 kautta 5.0
Cassia Phuket on saanut hyvää palautetta aamiaisestaan. Majoitusliike sijaitsee kokouskeskuksen yhteydessä, ja Bang Taon ranta on vain lyhyen kävelymatkan päässä. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen omatoimisen pysäköinnin ja 4 ulkouima-allasta. Tässä vuonna 2015 rakennetussa 4 tähden hotellissa on 308 huonetta 6 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja keittonurkkaukset.
Hae hinnat
Dusit Thani Laguna Phuket

Dusit Thani Laguna Phuket

5.0 kautta 5.0
Dusit Thani Laguna Phuket on saanut hyvää palautetta rantasijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Bang Taon ranta. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen omatoimisen pysäköinnin ja ilmaiset hotellinjohtajan kutsut. Tässä vuonna 1987 rakennetussa 5 tähden lomakylässä on 252 huonetta 3 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen kiinteän internetyhteyden ja parvekkeen.
281 €
Banyan Tree Phuket

Banyan Tree Phuket

5.0 kautta 5.0
Banyan Tree Phuket on saanut loistavaa palautetta avuliaasta henkilökunnastaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Bang Taon ranta. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen valet-pysäköinnin ja ilmaiset alueelliset kuljetukset. Tässä vuonna 1994 rakennetussa 5 tähden lomakylässä on 217 huonetta 1 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja yksityiset uima-altaat.
240 €
Movenpick Resort Bangtao Beach Phuket

Movenpick Resort Bangtao Beach Phuket

5.0 kautta 5.0
Mövenpick Phuket Bangtao on saanut loistavaa palautetta avuliaasta henkilökunnastaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Bang Taon ranta. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen valet-pysäköinnin ja täyden palvelun kylpylän. Tässä vuonna 2007 rakennetussa 5 tähden hotellissa on 40 huonetta. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja LCD-television.
19 €
ChillHub Hostel

ChillHub Hostel

2.0 kautta 5.0
ChillHub Hostel on saanut mainiota palautetta sijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Bang Taon ranta. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen aamiainen, ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa ja ulkouima-allas. Tässä vuonna 2016 rakennetussa 2 tähden hostellissa on 5 huonetta. Kaikki huoneet tarjoavat asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja patiot.
145 €
Anantara Layan Phuket Resort

Anantara Layan Phuket Resort

5.0 kautta 5.0
Anantara Layan Phuket Resort on saanut mahtavaa palautetta ilmaisesta aamiaisestaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Bang Taon ranta. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen valet-pysäköinnin ja 2 ulkouima-allasta. Tässä vuonna 2014 rakennetussa 5 tähden huvilassa on 81 huvilaa 1 kerroksessa. Kaikki huvilat tarjoavat asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja syvät kylpyammeet.
81 €
Outrigger Laguna Phuket Beach Resort

Outrigger Laguna Phuket Beach Resort

5.0 kautta 5.0
Outrigger Laguna Phuket Beach Resort on saanut hyvää palautetta alueen ostosmahdollisuuksista. Majoitusliike sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Laguna Phuket Golf Club. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen valet-pysäköinnin ja ilmaiset alueelliset kuljetukset. Tässä vuonna 1992 rakennetussa 5 tähden hotellissa on 255 huonetta 4 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja LED-televisiot.
Hae hinnat
Angsana Villas Resort Phuket

Angsana Villas Resort Phuket

4.5 kautta 5.0 MOO 6 T.CHERNGTALAY A.TALANG,142/3, Phuket, HKT
Angsana Villas Resort Phuket sijaitsee lähellä kohdetta Bang Taon ranta. Majoitusliikkeessä on saatavilla ravintola, kuntokeskus ja allasbaari. Tässä 4,5 tähden hotellissa on 49 huonetta 7 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi keittiön ja parvekkeen.
75 €
Best Western Premier Bangtao Beach Resort & Spa

Best Western Premier Bangtao Beach Resort & Spa

4.0 kautta 5.0
Best Western Premier Bangtao Beach Resort & Spa on saanut hyvää palautetta aamiaisestaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Bang Taon ranta. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen omatoimisen pysäköinnin ja 2 ulkouima-allasta. Tässä vuonna 2003 rakennetussa 4 tähden lomakylässä on 235 huonetta 4 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja parvekkeet/patiot.
Hae hinnat
6 Avenue Surin by Lofty

6 Avenue Surin by Lofty

3.5 kautta 5.0 Surin Beach 50/37 Moo 3, Soi Had Surin 6, T. Cherngtalay, A. Thalang, Choeng Thale
6 Avenue Surin by Lofty sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Bang Taon ranta. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen omatoimisen pysäköinnin ja ulkouima-altaan. Jokainen huoneisto tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja keittiön.
Hae hinnat
Novotel Phuket Surin Beach Resort

Novotel Phuket Surin Beach Resort

4.0 kautta 5.0
Novotel Phuket Surin Beach Resort on saanut hyvää palautetta avuliaasta henkilökunnastaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Surinin ranta. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen omatoimisen pysäköinnin ja 2 ulkouima-allasta. Tässä vuonna 2008 rakennetussa 4 tähden lomakylässä on 255 huonetta 4 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja LCD-televisiot.
718 €
Trisara Villas & Residences Phuket

Trisara Villas & Residences Phuket

5.0 kautta 5.0
Trisara Villas & Residences Phuket on saanut hyvää palautetta uima-altaastaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Bananan ranta. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen valet-pysäköinnin ja ilmaiset lentokenttäkuljetukset. Tässä vuonna 2004 rakennetussa 5 tähden hotellissa on 39 huonetta. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja yksityisen uima-altaan.
107 €
Twinpalms Phuket

Twinpalms Phuket

5.0 kautta 5.0
Twinpalms Phuket on saanut mahtavaa palautetta aamiaisestaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Surinin ranta. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen valet-pysäköinnin ja 3 ravintolaa. Tässä vuonna 2004 rakennetussa 5 tähden lomakylässä on 97 huonetta 2 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja LED-televisiot.
Hae hinnat
The Surin Phuket

The Surin Phuket

5.0 kautta 5.0
The Surin Phuket on saanut mahtavaa palautetta rantasijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Surinin ranta. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa, ilmainen valet-pysäköinti ja ulkouima-allas. Tässä vuonna 1982 rakennetussa 5 tähden lomakylässä on 103 huonetta. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi LCD-television ja minibaarin.
Hae hinnat
The Pavilions Phuket

The Pavilions Phuket

5.0 kautta 5.0
The Pavilions Phuket on saanut loistavaa palautetta huoneiden hiljaisuudesta. Majoitusliike sijaitsee lähellä kohdetta Bang Taon ranta. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa, ilmainen omatoiminen pysäköinti ja ilmaiset rantakuljetukset. Tässä 5 tähden lomakylässä on 93 huonetta. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja syvän kylpyammeen.

Parhaat halvat hotellit ja majoitukset Choeng Thale

Näytä kaikki

Parhaat luksushotellit Choeng Thale

Näytä kaikki

Kohteen Choeng Thale hotellit


Harkitsetko lomaa kohteeseen Choeng Thale? Jos haluat löytää majoituspaikan, joka on nähtävyyksien lähellä, voit antaa lomapäiväsi ja käyttää hakutulosten vieressä olevia suodattimia löytääksesi majoituspaikan, joka on lähellä alueen nähtävyyksiä. Voit valita 302 hotellista ja muusta majoitustilasta kohteessa Choeng Thale löytääksesi itsellesi sopivan yöpymispaikan.


Etsitpä sitten halpoja hotelleja kohteessa Choeng Thale, perhelomalle sopivia majoitusliikkeitä tai paikkoja, joihin voit ottaa lemmikkisi mukaan, Choeng Thale tarjoaa useita erilaisia majoituspaikkoja, jotta sinä voit löytää itsellesi sopivan vaihtoehdon:

 • 71 lentokenttähotellia
 • 23 halpaa hotellia
 • 93 lapsiystävällistä hotellia
 • 31 luksushotellia

Kohteeseen Choeng Thale tutustuminen


Rentouttava Choeng Thale on tunnettu rannoistaan, kauniista saarinäkymistä ja kylpylöistään. Suosittuihin nähtävyyksiin kohteessa Choeng Thale ja sen lähellä kuuluu:

 • Bang Taon ranta
 • Laguna Phuket Golf Club
 • Boat Avenue Mall Phuketin ostoskeskus
 • Layanin ranta
 • Pansean ranta
 • Surinin ranta
 • Patongin ranta

Kun järjestät lomaa kohteeseen Choeng Thale, voit varata ebookersin kautta myös lennot kohteeseen Phuket (HKT-Phuketin kansainvälinen lentokenttä). Voit rajata hakuasi välilaskujen, lentoyhtiön tai lähtöajan mukaan löytääksesi itsellesi parhaimman vaihtoehdon.


Milloin on paras aika vierailla kohteessa Choeng Thale?


Jos mietit parasta mahdollista aikaa vierailla kohteessa Choeng Thale, saatat hyötyä näistä vuodenajan säätä koskevista tiedoista lomaasi suunnitellessasi. Maaliskuu ja helmikuu ovat yleensä lämpimimmät kuukaudet kohteessa Choeng Thale, kun taas kylmimmät kuukaudet ovat yleensä tammikuu ja helmikuu. Marraskuu ja toukokuu ovat sateisimmat kuukaudet, kun taas tammikuu ja helmikuu ovat kuivimmat.


Tässä on yleiskatsaus kohteen keskimääräiseen sademäärään ja lämpötilaan:

 • Keskimääräinen lämpötila päivisin tammikuusta maaliskuuhun on 34°C ja öisin 22°C. Kauden keskimääräinen sademäärä on 10 cm.
 • Jos vierailet huhtikuun ja kesäkuun välisenä aikana, voit odottaa keskimääräisen lämpötilan olevan 34°C päivisin ja 24°C öisin. Keskimääräinen sademäärä tänä aikana on 20 cm.
 • Keskimääräinen lämpötila päivisin heinäkuusta syyskuuhun on 31°C ja öisin 24°C. Kauden keskimääräinen sademäärä on 19 cm.
 • Keskimääräinen lämpötila päivisin lokakuusta ja joulukuuhun on 31°C ja 23°C öisin. Kauden keskimääräinen sademäärä on 25 cm.
 • Vuoden keskimääräinen sademäärä kohteessa Choeng Thale on 74 cm.

Viimeksi varatut hotellit Choeng Thale

*Hinta on alin viimeisten 24 tunnin sisällä löydetty hinta yhden yön pituiselle kahden aikuisen varaukselle seuraavien 30 päivän aikana. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Muita ehtoja saatetaan soveltaa.