Pääosion alkuosa
Valitse yli 1,000,000 uniikista hotellista, asunnosta & huvilasta ympäri maailman
Saat parhaan hinnan ebookersin hintatakuun ansiosta
ebookers ei veloita maksua suurimmasta osasta hotelliperuutuksia tai -muutoksia
Tänä iltana
Tänä viikonloppuna
18.9. - 20.9.

Varatuimmat hotellit Mai Khao

123 €
Anantara Vacation Club Mai Khao Phuket

Anantara Vacation Club Mai Khao Phuket

5.0 kautta 5.0 239-239/1 Moo 3, Tumbon Mai Khao, Mai Khao, Phuket
Anantara Vacation Club Mai Khao Phuket on saanut loistavaa palautetta huviloiden tilavuudesta. Majoitusliike sijaitsee ostoskeskuksen yhteydessä, ja Mai Khaon ranta on vain lyhyen kävelymatkan päässä. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen aamiainen, ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa ja ilmainen omatoiminen pysäköinti. Tässä vuonna 2013 rakennetussa 5 tähden huvilassa on 100 huvilaa 6 kerroksessa. Kaikki huvilat tarjoavat asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja syvät kylpyammeet.
64 €
JW Marriott Phuket Resort & Spa

JW Marriott Phuket Resort & Spa

5.0 kautta 5.0 231 Moo 3, Talang, Mai Khao, Phuket
JW Marriott Phuket Resort & Spa on saanut mainiota palautetta huoneiden siisteydestä. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Mai Khaon ranta. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen omatoimisen pysäköinnin ja ilmaiset alueelliset kuljetukset. Tässä 5 tähden lomakylässä on 262 huonetta 3 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja syvän kylpyammeen.
210 €
Anantara Phuket Suites & Villas

Anantara Phuket Suites & Villas

5.0 kautta 5.0 887 Moo 3, Tumbon Mai Khao, Amphur Thalang, Mai Khao
Anantara Phuket Suites & Villas sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Mai Khaon ranta. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen aamiainen, ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa ja ilmainen valet-pysäköinti. Tässä vuonna 2008 rakennetussa 5 tähden hotellissa on 91 huonetta. Kaikki huoneet tarjoavat ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja syvät kylpyammeet.
157 €
Marriott's Phuket Beach Club

Marriott's Phuket Beach Club

4.5 kautta 5.0 230 Moo 3, Mai Khao, Phuket
Tämä huoneistolomakeskus on saanut loistavaa palautetta huonepalvelustaan. Majoitusliike sijaitsee ostoskeskuksen yhteydessä, ja Mai Khaon ranta on vain lyhyen kävelymatkan päässä. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen valet-pysäköinnin ja 3 ulkouima-allasta. Tässä vuonna 2001 rakennetussa 4,5 tähden huoneistolomakeskuksessa on 144 huoneistoa 4 kerroksessa. Huoneisto tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja keittiön.
22 €
Phuket Airport Place

Phuket Airport Place

3.0 kautta 5.0 22/4 Moo 6, Mai Khao, Phuket
Phuket Airport Place on saanut hyvää palautetta sijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Hat Nai Yang. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen omatoimisen pysäköinnin ja ilmaiset lentokenttäkuljetukset. Tässä 3 tähden hotellissa on 12 huonetta. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja parvekkeen/pation.
292 €
Anantara Mai Khao Phuket Villas

Anantara Mai Khao Phuket Villas

5.0 kautta 5.0 888 Moo 3, Thalang, Mai Khao, Phuket
Anantara Mai Khao Phuket Villas on saanut loistavaa palautetta huviloiden tilavuudesta. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Mai Khaon ranta. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen aamiaisen, ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa ja ilmaisen valet-pysäköinnin. Tässä vuonna 2008 rakennetussa 5 tähden huvilassa on 92 huvilaa 1 kerroksessa. Jokainen huvila tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja yksityisen uima-altaan.
137 €
SALA Phuket Mai Khao Beach Resort

SALA Phuket Mai Khao Beach Resort

5.0 kautta 5.0 333 Moo 3, Thalang District, Mai Khao, Phuket
SALA Phuket Mai Khao Beach Resort on saanut loistavaa palautetta aamiaisestaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Mai Khaon ranta. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa, ilmainen omatoiminen pysäköinti ja 2 ulkouima-allasta. Tässä vuonna 2007 rakennetussa 5 tähden hotellissa on 79 huonetta 2 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja yksityiset porealtaat.
48 €
Renaissance Phuket Resort & Spa

Renaissance Phuket Resort & Spa

5.0 kautta 5.0 555, Moo 3, Talang, Mai Khao, Phuket
Renaissance Phuket Resort & Spa on saanut loistavaa palautetta aamiaisestaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Mai Khaon ranta. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen valet-pysäköinnin ja 3 ravintolaa. Tässä vuonna 2010 rakennetussa 5 tähden lomakylässä on 180 huonetta 4 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja syvän kylpyammeen.
43 €
Holiday Inn Resort Phuket Mai Khao Beach

Holiday Inn Resort Phuket Mai Khao Beach

4.0 kautta 5.0 81 Moo 3, Mai Khao, Phuket
Holiday Inn Resort Phuket Mai Khao Beach on saanut loistavaa palautetta hiljaisesta sijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Mai Khaon ranta. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen omatoimisen pysäköinnin ja 2 ravintolaa. Tässä vuonna 2011 rakennetussa 4 tähden lomakylässä on 246 huonetta 4 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja parvekkeet.
79 €
Splash Beach Resort, Mai Khao, Phuket

Splash Beach Resort, Mai Khao, Phuket

5.0 kautta 5.0 65 Moo 4, Mai Khao Soi 4, Mai Khao, Phuket
Splash Beach Resort, Mai Khao, Phuket on saanut loistavaa palautetta sijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Splash Jungle Water Park. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen omatoimisen pysäköinnin ja 2 ulkouima-allasta. Tässä 5 tähden lomakylässä on 611 huonetta. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja taulutelevision.
Hae hinnat
Maikhao Palm Beach Resort

Maikhao Palm Beach Resort

4.5 kautta 5.0 126/5 Maikhao Soi 8, Moo.4, T. Maikhao, Thalang, Mai Khao
Maikhao Palm Beach Resort on saanut hyvää palautetta uima-altaastaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Mai Khaon ranta. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen omatoimisen pysäköinnin ja 3 ulkouima-allasta. Tässä 4,5 tähden hotellissa on 225 huonetta. Kaikki huoneet tarjoavat ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja syvät kylpyammeet.
Hae hinnat
Marriott's Mai Khao Beach - Phuket

Marriott's Mai Khao Beach - Phuket

4.0 kautta 5.0 234 Thepsasatri road, Talang, Mai Khao, Phuket
Marriott's Mai Khao Beach - Phuket on saanut loistavaa palautetta ravintolastaan. Majoitusliike sijaitsee ostoskeskuksen yhteydessä, ja Mai Khaon ranta on vain lyhyen kävelymatkan päässä. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen omatoimisen pysäköinnin ja 2 ulkouima-allasta. Tässä vuonna 2007 rakennetussa 4 tähden huoneistolomakeskuksessa on 133 huoneistoa 5 kerroksessa. Jokainen huoneisto tarjoaa asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja keittonurkkauksen.
Hae hinnat
Maikhao Dream Villa Resort and Spa, Centara Boutique Collection

Maikhao Dream Villa Resort and Spa, Centara Boutique Collection

5.0 kautta 5.0 138/21 Moo 4, Mai Khao, Phuket
Maikhao Dream Villa Resort and Spa, Centara Boutique Collection on saanut loistavaa palautetta avuliaasta henkilökunnastaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Mai Khaon ranta. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen valet-pysäköinnin ja ilmaiset hotellinjohtajan kutsut. Tässä vuonna 2010 rakennetussa 5 tähden lomakylässä on 22 huonetta 1 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja yksityisen uima-altaan.
33 €
Wayla Villa@Maikhaobeach

Wayla Villa@Maikhaobeach

3.0 kautta 5.0 192/11, Near School Mai Khao, Mai Khao, Phuket
Wayla Villa@Maikhaobeach sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Mai Khaon ranta. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen omatoimisen pysäköinnin ja ilmaiset rantakuljetukset. Tässä 3 tähden hotellissa on 5 huonetta. Kaikki huoneet tarjoavat asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja 5 kylpyhuonetta.
199 €
Phuket Villas By Splash

Phuket Villas By Splash

5.0 kautta 5.0 85, Soi 4, Mai Khao, Mai Khao, Phuket
Phuket Villas By Splash sijaitsee lentokentän yhteydessä ja lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Hat Nai Yang. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen omatoimisen pysäköinnin ja 2 ulkouima-allasta. Tässä 5 tähden hotellissa on 56 huonetta. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja yksityisen uima-altaan.

Parhaat halvat hotellit ja majoitukset Mai Khao

Näytä kaikki

Parhaat luksushotellit Mai Khao

Näytä kaikki

Kohteen Mai Khao hotellit


Harkitsetko lomaa kohteeseen Mai Khao? Jos haluat löytää majoituspaikan, joka sijaitsee lähellä nähtävyyksiä, voit antaa lomapäiväsi ja käyttää hakutulosten vieressä olevia suodattimia löytääksesi hotellin, joka on lähellä alueen nähtävyyksiä. Voit valita 45 hotellista ja muusta majoitusvaihtoehdosta kohteessa Mai Khao löytääksesi itsellesi sopivan yöpymispaikan.


Etsitpä sitten halpoja hotelleja kohteessa Mai Khao, perhelomalle sopivia majoitusliikkeitä tai paikkoja, joihin voit ottaa lemmikkisi mukaan, Mai Khao tarjoaa monia erilaisia majoituspaikkoja, jotta sinä löydät itsellesi parhaiten sopivan vaihtoehdon:

 • 18 lentokenttähotellia
 • 5 halpaa hotellia
 • 17 lapsiystävällistä hotellia
 • 10 luksushotellia

Suosittuja hotelleja ja muita majoitusvaihtoehtoja kohteessa Mai Khao


Kun etsit yöpymispaikkaa kohteessa Mai Khao, voit käyttää ebookersin sivustoa löytääksesi hotellin, joka tarjoaa palveluja kuten internetyhteyden, uima-altaan tai ilmaiset lentokenttäkuljetukset. Voit käyttää suodattimia rajataksesi hotellihakuasi, jotta näet vain sinulle tärkeät palvelut, kuten ilmastoinnin ja huoneessa olevan keittiön.


Nämä kohteen Mai Khao hotellit ovat suosittuja matkailijoiden keskuudessa niiden uima-altaiden takia:

 • Renaissance Phuket Resort & Spa
 • D Varee Mai Khao Beach
 • Orchidilla Phuket Mai khao Residence

Asiakkaat, jotka yöpyivät näissä kohteen Mai Khao hotelleissa pitivät paikan päällä olevasta kuntosalista:

 • D Varee Mai Khao Beach
 • Grand West Sands Villas Phuket
 • SALA Phuket Resort & Spa

Kohteeseen Mai Khao tutustuminen


Rentouttava Mai Khao on tunnettu kylpylöistään, kävelyreiteistä ja rannoistaan. Suosittuihin nähtävyyksiin kohteessa Mai Khao ja sen lähellä kuuluu:

 • Mai Khaon ranta
 • Yacht Havenin venesatama
 • Turtle Village -ostoskeskus
 • Splash Jungle Water Park
 • Patongin ranta
 • Phuket Fantasea
 • Thanon Bangla -katu

Kun suunnittelet matkaasi kohteeseen Mai Khao, voit varata ebookersin kautta myös lennot kohteeseen Phuket (HKT-Phuketin kansainvälinen lentokenttä). Voit rajata hakuasi välilaskujen, lentoyhtiön tai lähtöajan mukaan löytääksesi itsellesi parhaiten sopivan vaihtoehdon.


Milloin on paras aika vierailla kohteessa Mai Khao?


Jos mietit parasta mahdollista aikaa matkustaa kohteeseen Mai Khao, saatat hyötyä näistä vuodenajan säätä koskevista tiedoista lomaasi suunnitellessasi. Maaliskuu ja helmikuu ovat yleensä lämpimimmät kuukaudet kohteessa Mai Khao, kun taas kylmimmät kuukaudet ovat yleensä tammikuu ja helmikuu. Marraskuu ja lokakuu ovat sateisimmat kuukaudet, kun taas tammikuu ja helmikuu ovat kuivimmat.


Tässä on yleiskatsaus kohteen keskimääräiseen sademäärään ja lämpötilaan:

 • Keskimääräinen lämpötila päivisin tammikuusta maaliskuuhun on 34°C ja öisin 22°C. Kauden keskimääräinen sademäärä on 10 cm.
 • Jos vierailet huhtikuun ja kesäkuun välisenä aikana, voit odottaa keskimääräisen lämpötilan olevan 34°C päivisin ja 24°C öisin. Keskimääräinen sademäärä tänä aikana on 20 cm.
 • Keskimääräinen lämpötila päivisin heinäkuusta syyskuuhun on 31°C ja öisin 24°C. Kauden keskimääräinen sademäärä on 19 cm.
 • Keskimääräinen lämpötila päivisin lokakuusta ja joulukuuhun on 31°C ja 23°C öisin. Kauden keskimääräinen sademäärä on 25 cm.
 • Vuosittainen keskimääräinen sademäärä kohteessa Mai Khao on 74 cm.

Viimeksi varatut hotellit Mai Khao

*Hinta on alin viimeisten 24 tunnin sisällä löydetty hinta yhden yön pituiselle kahden aikuisen varaukselle seuraavien 30 päivän aikana. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Muita ehtoja saatetaan soveltaa.