Pääosion alkuosa
Valitse yli 1,000,000 uniikista hotellista, asunnosta & huvilasta ympäri maailman
Saat parhaan hinnan ebookersin hintatakuun ansiosta
ebookers ei veloita maksua suurimmasta osasta hotelliperuutuksia tai -muutoksia
Tänä iltana
Tänä viikonloppuna
25.9. - 27.9.
Ensi viikonloppuna
2.10. - 4.10.

Suosituimmat hotellit Patongin ranta

16 €
Andamantra Resort and Villa Phuket

Andamantra Resort and Villa Phuket

4.0 kautta 5.0 290/1 Prabaramee Rd., Patong, Phuket
Andamantra Resort and Villa Phuket on saanut mainiota palautetta huoneiden tilavuudesta. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Patongin ranta. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen omatoimisen pysäköinnin ja ilmaiset rantakuljetukset. Tässä vuonna 2004 rakennetussa 4 tähden lomakylässä on 274 huonetta 4 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja parvekkeen.
61 €
Wyndham Grand Phuket Kalim Bay

Wyndham Grand Phuket Kalim Bay

5.0 kautta 5.0 8/18-19 Moo 6, Kamala, Phuket
Wyndham Grand Phuket Kalim Bay on saanut loistavaa palautetta huoneiden mukavuudesta. Majoitusliike sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Kalimin ranta. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen omatoimisen pysäköinnin ja 2 ulkouima-allasta. Tässä vuonna 2016 rakennetussa 5 tähden hotellissa on 194 huonetta 5 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja parvekkeen.
Hae hinnat
La Flora Resort Patong

La Flora Resort Patong

5.0 kautta 5.0 39 Thaweewong Road, Patong Beach, Patong, Phuket
La Flora Resort Patong on saanut hyvää palautetta rantasijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Patongin ranta. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen omatoimisen pysäköinnin ja 2 ulkouima-allasta. Tässä 5 tähden hotellissa on 67 huonetta 2 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja syvän kylpyammeen.
Hae hinnat
Deevana Plaza Phuket

Deevana Plaza Phuket

4.0 kautta 5.0 239/14 Raj-U-Thid 200 Pee Road, Patong, Phuket
Deevana Plaza Phuket on saanut mainiota palautetta sijainnistaan lähellä kaikkea. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Patongin ranta. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen omatoimisen pysäköinnin ja ravintolan. Tässä 4 tähden hotellissa on 249 huonetta. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja syvän kylpyammeen.
Hae hinnat
The Bloc Hotel

The Bloc Hotel

4.0 kautta 5.0 162/4 Thaveewong Road, Patong, Phuket
The Bloc Hotel on saanut mainiota palautetta alueen ostosmahdollisuuksista. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Patongin ranta. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä ulkouima-altaan ja ravintolan. Tässä vuonna 2016 rakennetussa 4 tähden hotellissa on 63 huonetta 5 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja parvekkeet.
43 €
Grand Mercure Phuket Patong

Grand Mercure Phuket Patong

5.0 kautta 5.0 1 Soi Ratuthit 200 Pi 2 Road, Patong Beach, Patong, Phuket
Grand Mercure Phuket Patong on saanut loistavaa palautetta ravintolastaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Patongin ranta. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaiset alueelliset kuljetukset ja 3 ulkouima-allasta. Tässä vuonna 2014 rakennetussa 5 tähden lomakylässä on 314 huonetta 7 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja syvät kylpyammeet.
18 €
Palmyra Patong Resort

Palmyra Patong Resort

4.0 kautta 5.0 91/3 Rat-U-Thit Rd., Patong, Phuket
Palmyra Patong Resort on saanut mahtavaa palautetta huoneiden mukavuudesta. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Patongin ranta. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa, ulkouima-allas ja ravintola. Tässä 4 tähden hotellissa on 90 huonetta 7 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja parvekkeet.
Hae hinnat
The Kee Resort & Spa

The Kee Resort & Spa

4.0 kautta 5.0 152/1 Taweewong Road, Patong, Phuket
The Kee Resort & Spa on saanut mahtavaa palautetta aamiaisestaan. Majoitusliike sijaitsee ostoskeskuksen yhteydessä, ja Patongin ranta on vain lyhyen kävelymatkan päässä. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa, ilmainen omatoiminen pysäköinti ja 2 ravintolaa. Tässä vuonna 2010 rakennetussa 4 tähden lomakylässä on 244 huonetta 5 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja pillowtop-patjat.
95 €
Phuket Graceland Resort And Spa

Phuket Graceland Resort And Spa

4.5 kautta 5.0 190 Thaweewong Road, Patong Beach, Patong, Phuket
Phuket Graceland Resort And Spa on saanut hyvää palautetta rantasijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Patongin ranta. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen omatoimisen pysäköinnin ja 3 ulkouima-allasta. Tässä 4,5 tähden lomakylässä on 600 huonetta 5 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja LCD-television.
35 €
Burasari Phuket Resort & Spa

Burasari Phuket Resort & Spa

4.0 kautta 5.0 18/110 Ruamjai Road, Patong, Phuket
Burasari Phuket Resort & Spa on saanut loistavaa palautetta huoneiden mukavuudesta. Majoitusliike sijaitsee ostoskeskuksen yhteydessä, ja Patongin ranta on vain lyhyen kävelymatkan päässä. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa, ilmaiset hotellinjohtajan kutsut ja 2 ulkouima-allasta. Tässä vuonna 2002 rakennetussa 4 tähden lomakylässä on 182 huonetta 4 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja ilmaiset minibaarituotteet.
22 €
Lub d Phuket Patong

Lub d Phuket Patong

3.0 kautta 5.0 5/5 Sawatdirak Road, Kathu, Patong
Lub d Phuket Patong on saanut loistavaa palautetta avuliaasta henkilökunnastaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Patongin ranta. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä ulkouima-altaan ja ravintolan. Tässä vuonna 2016 rakennetussa 3 tähden hostellissa on 187 huonetta 5 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja älytelevisiot.
41 €
DoubleTree by Hilton Phuket Banthai Resort

DoubleTree by Hilton Phuket Banthai Resort

4.0 kautta 5.0 94 Thaveewong Rd, Patong, Phuket
DoubleTree by Hilton Phuket Banthai Resort on saanut loistavaa palautetta baaristaan. Majoitusliike sijaitsee ostoskeskuksen yhteydessä, ja Patongin ranta on vain lyhyen kävelymatkan päässä. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa, ilmainen omatoiminen pysäköinti ja 3 ulkouima-allasta. Tässä 4 tähden lomakylässä on 290 huonetta 4 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja LCD-television.
27 €
Patong Bay Hill Resort

Patong Bay Hill Resort

4.5 kautta 5.0 79 Hasib Pee Road, Patong, Phuket
Patong Bay Hill Resort on saanut loistavaa palautetta uima-altaastaan. Majoitusliike sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Patongin ranta. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen valet-pysäköinnin ja ilmaiset alueelliset kuljetukset. Tässä vuonna 2015 rakennetussa 4,5 tähden hotellissa on 366 huonetta 2 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja parvekkeen.
25 €
SLEEP WITH ME HOTEL design hotel @ patong

SLEEP WITH ME HOTEL design hotel @ patong

4.0 kautta 5.0 187/5 Rat-U-Thit- 200 Pee Road, Patong Beach, Patong, Phuket
SLEEP WITH ME HOTEL design hotel @ patong on saanut loistavaa palautetta majoitusliikkeen yleiskunnosta. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Thanon Bangla -katu. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa, ilmainen omatoiminen pysäköinti ja 2 ravintolaa. Tässä 4 tähden hotellissa on 258 huonetta. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja LED-television.
Hae hinnat
Fabulous Huvila Phuketin Sydämessä, Biljardipöytä, oma Uima-allas, Kokki Piika

Fabulous Huvila Phuketin Sydämessä, Biljardipöytä, oma Uima-allas, Kokki Piika

25/8 Sirirat Road, 25/8 Sirirat Road, Patong, Phuket (province)
Tämä huvila on saanut loistavaa palautetta ravintolastaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Patongin ranta. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen aamiaisen sekä ulkouima-altaan ja porealtaan. Huvila tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja yksityisen uima-altaan.

Hotellit Patong Beachillä – vilkkaassa rantalomakohteessa

Patong Beach on kaupunki Phuketin saaren länsirannikolla ja yksi Thaimaan suosituimpia rantalomakohteita. Patong Beach sisältää kaikkea mitä rennolta rantalomalta voi odottaa; varman auringon, valkoista hiekkaa useita kilometrejä ja vilkkaan yöelämän.

Huokeahintaiset ja viihtyisät hotellit Patong Beachillä

Hotellit Patong Beachillä tarjoavat matkailijalle mutkatonta asumista laadukkaissa ja edullisissa hotelleissa. Hotellien henkilökunta on vieraanvaraista ja ystävällistä ja tarjoavat erilaisia palveluja hotellista riippuen. Etsi sinun tarpeisiisi sopiva hotelli Patong Beachiltä tai muista Thaimaan kaupungeista, kuten esimerkiksi Phuketista käyttämällä helppokäyttöistä hakukonettamme.

Patong Beachin nähtävyydet ja aktiviteetit

Patong Beach tarjoaa matkailijalle rentoa rantalomaa meren rannalla tai jännittäviä aktiviteetteja saarella, sekä vilkasta yöelämää kaupungin ravintoloissa ja yökerhoissa. Patong Beachilla järjestetään säännöllisesti veneretkiä, jotta matkailijat voivat tutustua ympäristöön. Sukelluksesta kiinnostuneet voivat osallistua sukelluksen pikakurssiin ja lähteä sukellusretkelle tutustumaan Patong Beachin vedenalaiseen elämään. Saaren luontoon pääse tutustumaan jännittävällä viidakkovaelluksella, jossa voi kokeilla ratsastusta elefantilla. Alueella on myös hauska mikroautorata, jossa nopeus ja häikäilemättömyys ratkaisevat voittajan – siis leikisti. Pyöräily on erittäin suosittu tapa liikkua saarella ja Patong Beachilla pääsee osallistumaan mielenkiintoiseen pyöräilyretkeen, jossa näkee saaren maisemia hieman eri tavalla. Patong Beachilla on myös mahdollisuus mennä katsomaan elokuvia paikallisiin teattereihin, jotka esittävät amerikkalaisia elokuvia.

Rannalla lekottelija voi aika ajoin venytellä jäseniään reippaan rantalentopallon avulla, tai vaihtoehtoisesti kokeilla paikallisia vesiurheilulajeja. Nousuvarjoilu on hauska vesiurheilulaji, jota voi kokeilla veneen hinaamana. Näin päästään tutustumaan alueeseen jännittävästi ylhäältä käsin. Urheilemisen jälkeen sopii mukava thaihieronta rennosti rannan tuntumassa.

Patong Beach ja shoppailu

Saarella voi päivän aktiviteettien jälkeen käydä ostoksilla esimerkiksi tyylikkäässä ostoskeskuksessa nimeltä JungCeylon. JungCeylon on monipuolinen ostoskeskus, joka tarjoaa muun muassa design-vaatteita, urheiluvaatteita – ja tarvikkeita, asusteita, koruja ja ruokailupaikkoja. Lisäksi katujen varrelle ilmestyvät erilaiset myyntikojut, joissa myydään lähes kaikkea, kuten vaatteita, huiveja, matkamuistoja, musiikkia, sekä paljon muuta.

Patong Beachin yöelämä

Patong Beachin yöelämä on virkeää ja värikästä, sillä kaupungissa sijaitseva Bangla-katu suljetaan illan tullen liikenteeltä. Bangla-kadulla, sekä sivukaduilla ravintolat, pubit ja muut illanviettopaikat avaavat ovensa ja juhliminen voi alkaa. Banglan alue on pyhitetty aikuisille, kun aurinko laskee, sillä musiikki raikaa ja laulu soi, kunnes aamu alkaa sarastaa. Patong Beachilla juhlitaan täysillä, mutta sääntöjen mukaan.

Viimeisimmät Phuket hotelliarvostelut

*Hinta on alin viimeisten 24 tunnin sisällä löydetty hinta yhden yön pituiselle kahden aikuisen varaukselle seuraavien 30 päivän aikana. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Muita ehtoja saatetaan soveltaa.