Pääosion alkuosa
Valitse yli 1,000,000 uniikista hotellista, asunnosta & huvilasta ympäri maailman
Saat parhaan hinnan ebookersin hintatakuun ansiosta
ebookers ei veloita maksua suurimmasta osasta hotelliperuutuksia tai -muutoksia
Tänä iltana
Tänä viikonloppuna
18.9. - 20.9.

Suosituimmat hotellit Kamalan ranta

39 €
Novotel Phuket Kamala Beach

Novotel Phuket Kamala Beach

4.0 kautta 5.0 118/16 Moo 3, Kamala, Phuket
Novotel Phuket Kamala Beach on saanut mahtavaa palautetta aamiaisestaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Kamalan ranta. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaiset ostoskeskuskuljetukset ja 3 baaria. Tässä vuonna 2013 rakennetussa 4 tähden hotellissa on 166 huonetta 4 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja parvekkeen.
122 €
InterContinental Phuket Resort

InterContinental Phuket Resort

5.0 kautta 5.0 333, 333/3 Moo 3, Kamala, Phuket
InterContinental Phuket Resort on saanut hyvää palautetta avuliaasta henkilökunnastaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Kamalan ranta. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen valet-pysäköinnin ja ilmaiset rantakuljetukset. Tässä vuonna 2018 rakennetussa 5 tähden hotellissa on 221 huonetta 5 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja syvät kylpyammeet.
Hae hinnat
Nakatani Villas By Lofty

Nakatani Villas By Lofty

3.5 kautta 5.0 6/21 and 6/22 Nakatani Village, Kamala, Phuket
Tämä huvila sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Kamalan ranta. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen omatoimisen pysäköinnin. Huvila tarjoaa asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja keittiön.
Hae hinnat
Beach Villa Kamala

Beach Villa Kamala

3.0 kautta 5.0 101/5 Kamala Surin Road, Kamala, Phuket
Tämä huvila sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Kamalan ranta. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen omatoimisen pysäköinnin ja 3 rantabaaria. Tässä vuonna 1970 rakennetussa 3 tähden huvilassa on 3 huvilaa 2 kerroksessa. Huvila tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja yksityisen uima-altaan.
Hae hinnat
⭐seaside Beach Resort 17br Vuodepaikkoja 36 Lähellä Rantaa

⭐seaside Beach Resort 17br Vuodepaikkoja 36 Lähellä Rantaa

112/4 Moo Tambon Kamala, Amphoe Kathu,, Chang Wat Phuket 83150, Kamala, Phuket (province)
Tämä lomakeskus sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Kamalan ranta. Huvila tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja keittiön.
24 €
Ginis Beach Resort

Ginis Beach Resort

3.0 kautta 5.0 112/4 Kamala Beach, Kamala, Phuket
Ginis Beach Resort sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Kamalan ranta. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen omatoimisen pysäköinnin ja ravintolan. Tässä vuonna 2015 rakennetussa 3 tähden hotellissa on 18 huonetta 2 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja kaapelikanavat.
61 €
Wyndham Grand Phuket Kalim Bay

Wyndham Grand Phuket Kalim Bay

5.0 kautta 5.0 8/18-19 Moo 6, Kamala, Phuket
Wyndham Grand Phuket Kalim Bay on saanut loistavaa palautetta huoneiden mukavuudesta. Majoitusliike sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Kalimin ranta. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen omatoimisen pysäköinnin ja 2 ulkouima-allasta. Tässä vuonna 2016 rakennetussa 5 tähden hotellissa on 194 huonetta 5 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja parvekkeen.
27 €
Kamala Beachfront Apartment

Kamala Beachfront Apartment

3.5 kautta 5.0 107/1 Soi police station, Kamala Beach, Kamala, Phuket
Kamala Beachfront Apartment on saanut loistavaa palautetta rantasijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Kamalan ranta. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa, ilmainen omatoiminen pysäköinti ja ulkouima-allas. Tässä vuonna 2007 rakennetussa 3,5 tähden hotellissa on 26 huonetta 2 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja parvekkeet.
76 €
Glam Habitat Hotel

Glam Habitat Hotel

4.5 kautta 5.0 112/39 Moo 3, A. Kathu, Kamala, Phuket
Glam Habitat Hotel on saanut loistavaa palautetta Wi-Fi-yhteydestään. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Kamalan ranta. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen valet-pysäköinnin ja ulkouima-altaan. Tässä vuonna 2017 rakennetussa 4,5 tähden huoneistohotellissa on 37 huoneistoa 3 kerroksessa. Jokainen huoneisto tarjoaa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja yksityisen uima-altaan.
Hae hinnat
Swissotel Suites Phuket Kamala Beach

Swissotel Suites Phuket Kamala Beach

5.0 kautta 5.0 100/10 Moo3, Kamala Beach, Kamala, Phuket
Swissotel Suites Phuket Kamala Beach on saanut loistavaa palautetta perheystävällisistä palveluistaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Kamalan ranta. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa, ilmainen omatoiminen pysäköinti ja 2 ravintolaa. Tässä 5 tähden lomakylässä on 180 huonetta. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja parvekkeen/pation.
120 €
Twinpalms MontAzure

Twinpalms MontAzure

5.0 kautta 5.0 129/86 Kamala Beach Road, Kathu, Kamala, Phuket
Twinpalms MontAzure sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Kamalan ranta. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen omatoimisen pysäköinnin ja ulkouima-altaan. Tässä 5 tähden hotellissa on 47 huonetta. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja taulutelevision.
Hae hinnat
Sunwing Kamala Beach

Sunwing Kamala Beach

4.0 kautta 5.0 96/66 Moo 3, Kamala, Phuket
Sunwing Kamala Beach on saanut mahtavaa palautetta rantasijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Phuket Fantasea -teemapuisto. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa, ilmainen omatoiminen pysäköinti ja 8 ulkouima-allasta. Tässä vuonna 2009 rakennetussa 4 tähden lomakylässä on 317 huonetta. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja keittonurkkauksen.
Hae hinnat
Kamala Beach Resort, A Sunprime Resort - Adults Only

Kamala Beach Resort, A Sunprime Resort - Adults Only

4.0 kautta 5.0 96/42-3 Moo #3, Kamala, Phuket
Kamala Beach Resort, A Sunprime Resort - Adults Only on saanut mainiota palautetta rantasijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Phuket Fantasea -teemapuisto. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa, ilmainen omatoiminen pysäköinti ja 4 ulkouima-allasta. Tässä vuonna 1999 rakennetussa 4 tähden lomakylässä on 353 huonetta 3 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja vuodesohvat.
30 €
Ratana Apart-Hotel at Kamala

Ratana Apart-Hotel at Kamala

4.0 kautta 5.0 73/65 Moo.3, Kamala, Phuket
Ratana Apart-Hotel at Kamala on saanut loistavaa palautetta perheystävällisistä palveluistaan. Majoitusliike sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Phuket Fantasea -teemapuisto. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen omatoimisen pysäköinnin ja ulkouima-altaan. Tässä vuonna 2013 rakennetussa 4 tähden hotellissa on 59 huonetta 6 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja pesukoneet/kuivausrummut.
Hae hinnat
Thai Bali Oceanfront Huvila

Thai Bali Oceanfront Huvila

4025, Kamala, Phuket (province)
Tämä huvila sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Kamalan ranta. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen aamiainen. Huvila tarjoaa asiakkaille yksityisen uima-altaan ja keittiön.

ebookers löytää parhaat hotellitarjoukset kohteen Kamalan ranta läheltä

Haluaisitko, että Kamalan ranta olisi vain lyhyen kävelymatkan päässä majapaikastasi? Nyt se on mahdollista, sillä ebookersin työkalujen avulla voit etsiä budjettiisi sopivaa hotellia lähialueelta helposti. Hotellihaussamme voit suodattaa hakutuloksia sen mukaan, miten lähellä hotellia esimerkiksi Kamalan ranta sijaitsee.

Voit tarkastella majoitusvaihtoehtoja myös kätevässä karttanäkymässä, jonka avulla etäisyydet on helppo hahmottaa. Hotellikuvauksista voit lukea saatavilla olevista palveluista ja huonetyypeistä, joten päätöksen tekeminen on nopeaa ja helppoa.

 

Matkustaminen majoitukselle

Olipa lähtöpaikkasi mikä tahansa, matkan suunnittelu hotellillesi on ebookersilla helppoa. Tutustu ensin laajaan lentotarjontaamme. Lentoja päivitetään jatkuvasti, jotta saat varaushetkellä parhaan mahdollisen lennon. Voit myös vertailla hintoja eri aikoina ja eri lentoyhtiöiltä. Kannattaa tutustua myös ebookersin autonvuokraustarjouksiin. Niiden avulla ajat lentokentältä hotellille ja pääset myös tutustumaan lähialueisiin omaan tahtiisi.

 

Kamalan ranta ja lähialue – paljon nähtävää ja tehtävää

Lomalla ollessa majoituspaikassa rentoutuminen ja loikoilu on tietenkin tärkein ohjelmanumero. Sen lisäksi tekemistä riittää kuitenkin hotellisi ulkopuolellakin. Voit alkaa suunnitella matkan ohjelmaa jo nyt tutustumalla Etsi aktiviteetteja -sivuun, josta löydät parhaat yöpymispaikkasi lähialueen nähtävyydet ja tapahtumat. Kerää parhaat ideat ja ota kaikki ilo irti lomastasi!

Viimeisimmät Phuket hotelliarvostelut

*Hinta on alin viimeisten 24 tunnin sisällä löydetty hinta yhden yön pituiselle kahden aikuisen varaukselle seuraavien 30 päivän aikana. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Muita ehtoja saatetaan soveltaa.