Pääosion alkuosa
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5
Tänä iltana
Tänä viikonloppuna
21.6. - 23.6.
Ensi viikonloppuna
28.6. - 30.6.

Suosituimmat Phuketin vanhakaupunki hotellit

The Memory at On On Hotel 32 €
The Memory at On On Hotel

The Memory at On On Hotel

19 Phangnga Road, Tambon Talad Yai, Phuket, Phuket
   
  3.0 kautta 5.0 Tähteä

  Phuket Baban museo ja Phuket Trickeye -taidemuseo sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotellista. Bangkok Hospital Phuket ja Central Festival Phuket -ostoskeskus ovat myös 5 kilometrin päässä.

  Casa Blanca Boutique Hotel Hae hinnat
  Casa Blanca Boutique Hotel

  Casa Blanca Boutique Hotel

  26 Phuket Road, Talad Yai, Muang, Phuket, Phuket
    
   3.0 kautta 5.0 Tähteä

   Phuket Trickeye -taidemuseo ja Phuketin sunnuntain yömarkkinat sijaitsevat 5 minuutin kävelymatkan päässä tästä boutique-tyylinen hotellista. Chinprachan talomuseo ja Khao Rangin näköalakukkula ovat myös 3 kilometrin päässä.

   Ai Phuket Hostel 9 €
   Ai Phuket Hostel

   Ai Phuket Hostel

   88 Yaowarat Road, Taladyai, Muang Phuket, Phuket
     
    2.0 kautta 5.0 Tähteä

    Phuketin sunnuntain yömarkkinat on 0,3 kilometrin ja Khao Rangin näköalakukkula on 2,4 kilometrin päässä tästä hostellista. Chalongin temppeli ja Phuketin akvaario ovat myös 15 kilometrin päässä.

    Xinlor House 39 €
    Xinlor House

    Xinlor House

    78 Dibuk road Taladnuah, Muang Phuket, Phuket
      
     3.0 kautta 5.0 Tähteä

     Chinprachan talomuseo ja Phuket Trickeye -taidemuseo sijaitsevat 15 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotellista. Bangkok Hospital Phuket ja Central Festival Phuket -ostoskeskus ovat myös 3 kilometrin päässä.

     Quip Bed & Breakfast 46 €
     Quip Bed & Breakfast

     Quip Bed & Breakfast

     54 Phuket Road, Talad Yai, Amphoe Muang, Phuket, Phuket
       
      3.0 kautta 5.0 Tähteä

      Chalongin temppeli, Phuketin akvaario ja Thanon Bangla -katu sijaitsevat 15 kilometrin päässä tästä hotellista. Patongin ranta ja Kata Noin ranta ovat myös 20 kilometrin päässä.

      Hostel Our Nomad 23 €
      Hostel Our Nomad

      Hostel Our Nomad

      183/73-183/74 Phang Nga Rd, Tambon Talat Yai, Phuket
        
       2.0 kautta 5.0 Tähteä

       Phuket Baban museo ja Phuket Trickeye -taidemuseo sijaitsevat 5 minuutin kävelymatkan päässä tästä hostellista. Bangkok Hospital Phuket ja Central Festival Phuket -ostoskeskus ovat myös 5 kilometrin päässä.

       Feel Good Hostel 20 €
       Feel Good Hostel

       Feel Good Hostel

       92 Phang-nga Road, Talat Yai, Phuket
         
        2.0 kautta 5.0 Tähteä

        Phuket Baban museo ja Phuket Trickeye -taidemuseo sijaitsevat 5 minuutin kävelymatkan päässä tästä hostellista. Bangkok Hospital Phuket ja Central Festival Phuket -ostoskeskus ovat myös 5 kilometrin päässä.

        Baan Sutra Guesthouse 17 €
        Baan Sutra Guesthouse

        Baan Sutra Guesthouse

        7 Deebuk Rd., Talad Yai, Phuket
          
         3.0 kautta 5.0 Tähteä

         Phuketin sunnuntain yömarkkinat ja Phuket Trickeye -taidemuseo sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotellista. Bangkok Hospital Phuket ja Central Festival Phuket -ostoskeskus ovat myös 5 kilometrin päässä.

         Yöpyminen kohteessa Phuketin vanhakaupunki

         Kun suunnittelet matkaa kohteeseen Phuketin vanhakaupunki, ebookersin työkaluilla löydät helposti sinulle sopivimmat paikalliset majoitusliikkeet parhaaseen hintaan. Voit tarkastella hotellien sijainteja kartalta, jolloin tiedät, kuinka lähellä majapaikkasi on kohteista, joissa haluat vierailla. Voit myös tarkastella muiden matkustajien antamia palautteita kohteen Phuketin vanhakaupunki hotelleista. Voit suodattaa hakutuloksia myös sen mukaan, kuinka lähellä ne ovat kohteen Phuketin vanhakaupunki suosituimpia nähtävyyksiä.

         Matkustaminen kohteeseen Phuketin vanhakaupunki

         Mistä tahansa matkustatkaan, ebookers voi auttaa sinua pääsemään hotellille, jonka varasit kohteesta Phuketin vanhakaupunki. Ensinäkin, meillä on laaja valikoima lentoja, joten voit varata lennot lähimmälle lentoasemalle parhaaseen hintaan. Matkan jatkaminen lentokentältä kohteeseen Phuketin vanhakaupunki on helppoa. Hae ja varaa joku erinomaisista autonvuokraustarjouksistamme, ja voit ajaa hotelillesi mukavasti itse. Tämän lisäksi vuokra-autolla matkustaessa pääset tutustumaan kohteen Phuketin vanhakaupunki ja sen lähialueiden tarjontaan omalla aikataululla. Muistathan, että ebookersin hotellikuvauksissa kerrotaan kunkin majoitusliikkeen pysäköintimahdollisuuksista, joten ne kannattaa tarkistaa ennen kuin lähdet liikenteeseen.

         Tekemistä kohteessa Phuketin vanhakaupunki

         Kohteessa Phuketin vanhakaupunki riittää runsaasti tekemistä – etenkin, jos rentoutuminen ja hotellihuoneessa oleskelu lasketaan mukaan. Jos kuitenkin haluat myös muita aktiviteetti-ideoita, kannattaa tutustua Aktiviteetit-sivuun, jonne olemme koonneet kohteen Phuketin vanhakaupunki parhaimpia aktiviteetteja. Jos siis kaipaat hauskaa ja jännittävää tekemistä, opettavaisia retkiä tai vain rentoa menoa, ebookersin avulla saat kaiken irti lomastasi kohteessa Phuketin vanhakaupunki.


         Viimeisimmät Phuketin vanhakaupunki hotelliarvostelut

         Hinnat ovat edullisimpia perushintoja, joita on saatavilla seuraavan 30 päivän aikana. Hinnanmuutokset ovat mahdollisia ja eivät välttämättä sisällä hotellin palvelumaksuja, lisävuoteen hintaa tai sivukuluja, kuten huonepalvelumaksua. Hotelli kuitenkin veloittaa paikallisessa valuutassa sen hetkisellä kurssilla. Paikalliset maksut veloitetaan erikseen.