Pääosion alkuosa
Valitse yli 1,000,000 uniikista hotellista, asunnosta & huvilasta ympäri maailman
Saat parhaan hinnan ebookersin hintatakuun ansiosta
ebookers ei veloita maksua suurimmasta osasta hotelliperuutuksia tai -muutoksia
Tänä iltana
Tänä viikonloppuna
25.9. - 27.9.

Suosituimmat hotellit Phuketin vanhakaupunki

39 €
The Memory at On On Hotel

The Memory at On On Hotel

3.0 kautta 5.0 19 Phangnga Road, Tambon Talad Yai, Phuket, Phuket
The Memory at On On Hotel on saanut mainiota palautetta sijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee ostoskeskuksen yhteydessä, ja Phuket Trickeye -taidemuseo on vain lyhyen kävelymatkan päässä. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen omatoimisen pysäköinnin ja ravintolan. Tässä vuonna 1929 rakennetussa 3 tähden hotellissa on 35 huonetta 2 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja ilmaiset minibaarituotteet.
25 €
Casa Blanca Boutique Hotel

Casa Blanca Boutique Hotel

3.0 kautta 5.0 26 Phuket Road, Talad Yai, Muang, Phuket, Phuket
Casa Blanca Boutique Hotel on saanut loistavaa palautetta avuliaasta henkilökunnastaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Phuket Trickeye -taidemuseo. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä ulkouima-altaan ja kahvilan. Tässä 3 tähden hotellissa on 17 huonetta. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja LCD-television.
11 €
Ai Phuket Hostel

Ai Phuket Hostel

2.0 kautta 5.0 88 Yaowarat Road, Taladyai, Muang Phuket, Phuket
Ai Phuket Hostel on saanut loistavaa palautetta avuliaasta henkilökunnastaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Phuketin sunnuntain yömarkkinat. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa, ilmainen omatoiminen pysäköinti ja ravintola. Tässä 2 tähden hostellissa on 9 huonetta 2 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja täysikokoisen jääkaapin/pakastimen.
20 €
Hugger Guest House

Hugger Guest House

2.0 kautta 5.0 64/4 Moo 4, Rasada Road, T.Talad Neun, A.Muang Phuket, Phuket
Hugger Guest House sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Phuket Trickeye -taidemuseo. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen omatoimisen pysäköinnin ja lentokenttäkuljetukset (lisämaksusta). Tässä 2 tähden hostellissa on 4 huonetta. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja parvekkeen.
36 €
Isara Boutique Hotel and Cafe

Isara Boutique Hotel and Cafe

3.0 kautta 5.0 72 Krabi road, Tambol Ta Lad Neau, Phuket, Phuket
Isara Boutique Hotel and Cafe sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Phuketin sunnuntain yömarkkinat. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen omatoimisen pysäköinnin ja ulkouima-altaan. Tässä 3 tähden hotellissa on 10 huonetta. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja taulutelevision.
27 €
Hostel Our Nomad

Hostel Our Nomad

2.0 kautta 5.0 183/73-183/74 Phang Nga Rd, Tambon Talat Yai, Phuket
Hostel Our Nomad sijaitsee ostoskeskuksen yhteydessä ja lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Phuket Trickeye -taidemuseo. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä ravintolan ja baarin. Tässä 2 tähden hostellissa on 9 huonetta. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja ilmaiset hygieniatuotteet.
24 €
The Besavana Phuket

The Besavana Phuket

3.0 kautta 5.0 63/3 Krabi Road, Phuket
The Besavana Phuket on saanut mahtavaa palautetta sijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Phuketin sunnuntain yömarkkinat. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen omatoimisen pysäköinnin ja ulkouima-altaan. Tässä vuonna 2017 rakennetussa 3 tähden hotellissa on 17 huonetta 4 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja taulutelevision.
34 €
Xinlor House

Xinlor House

3.0 kautta 5.0 78 Dibuk road Taladnuah, Muang Phuket, Phuket
Xinlor House on saanut hyvää palautetta huoneiden tilavuudesta. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Phuketin sunnuntain yömarkkinat. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa. Tässä 3 tähden hotellissa on 17 huonetta 4 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja taulutelevisiot.
16 €
The Bukit

The Bukit

2.0 kautta 5.0 9/370, T.Kathu, A.Kathu, Phuket
The Bukit sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Phuketin sunnuntain yömarkkinat. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen omatoimisen pysäköinnin ja ravintolan. Tässä 2 tähden hostellissa on 8 huonetta. Kaikki huoneet tarjoavat ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja taulutelevisiot.
22 €
The Rommanee Classic Guesthouse

The Rommanee Classic Guesthouse

3.0 kautta 5.0 Krabi, 4, Phuket, Phuket
The Rommanee Classic Guesthouse on saanut hyvää palautetta sijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Phuketin sunnuntain yömarkkinat. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaiset hotellinjohtajan kutsut ja kahvilan. Tässä 3 tähden majatalossa on 7 huonetta 3 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja LCD-television.
Hae hinnat
Karnvela Phuket

Karnvela Phuket

3.0 kautta 5.0 54/4 Yaowarat Rd. T.Talad Yai A.Muang, Phuket, Phuket
Karnvela Phuket sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Phuketin sunnuntain yömarkkinat. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa, baari ja kahvila. Tässä 3 tähden hotellissa on 5 huonetta. Kaikki huoneet tarjoavat asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja taulutelevisiot.
Hae hinnat
2Rooms Boutique House

2Rooms Boutique House

2.5 kautta 5.0 16 Soi Rommani, T.Talatyai, Phuket
2Rooms Boutique House sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Phuketin sunnuntain yömarkkinat. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa ja kahvilan. Tässä 2,5 tähden majatalossa on 2 huonetta. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja parvekkeen.
19 €
99 Oldtown Boutique Guesthouse

99 Oldtown Boutique Guesthouse

2.0 kautta 5.0 99 Thalang Rd., Taladyai, Muang, Phuket, Phuket
99 Oldtown Boutique Guesthouse on saanut loistavaa palautetta avuliaasta henkilökunnastaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Phuketin sunnuntain yömarkkinat. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä kuljetukset majoitusliikkeestä lentokentälle (lisämaksusta) ja pyykinpesutilat. Tässä 2 tähden hotellissa on 14 huonetta 3 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja LCD-television.
41 €
Sino Imperial Design Hotel

Sino Imperial Design Hotel

3.0 kautta 5.0 51 Phuket Rd., Talad Yai, Muang, Phuket, Phuket
Sino Imperial Design Hotel on saanut mainiota palautetta huoneiden hiljaisuudesta. Majoitusliike sijaitsee ostoskeskuksen yhteydessä, ja Phuket Trickeye -taidemuseo on vain lyhyen kävelymatkan päässä. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa, ilmainen omatoiminen pysäköinti ja ravintola. Tässä 3 tähden hotellissa on 40 huonetta 3 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja LED-television.
14 €
Phkl Hotel

Phkl Hotel

2.5 kautta 5.0 132/3 Rat-U-Thit 200 Pee Road, Phuket, Phuket
Phkl Hotel sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Phuketin sunnuntain yömarkkinat. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä ravintolan ja kattoterassin. Tässä 2,5 tähden hotellissa on 14 huonetta. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja poreammeen.

Majoitus kohteessa Phuketin vanhakaupunki

Kun suunnittelet matkaa kohteeseen Phuketin vanhakaupunki, ebookersin työkaluilla löydät helposti sinulle sopivamman hotellitarjouksen parhaaseen hintaan. Voit tarkastella hotellien sijainteja kartalta, jolloin tiedät, kuinka lähellä majapaikkasi on nähtävyyksistä, joissa haluat vierailla. Voit myös tarkastella muiden matkustajien antamia palautteita kohteen Phuketin vanhakaupunki hotelleista. Voit suodattaa hakutuloksia myös sen mukaan, kuinka lähellä ne ovat kohteen Phuketin vanhakaupunki suosituimpia nähtävyyksiä.

 

Matkustaminen hotellillesi kohteessa Phuketin vanhakaupunki

Mistä tahansa matkustatkaan, ebookers voi auttaa sinua pääsemään hotellille, jonka varasit kohteesta Phuketin vanhakaupunki. Ensinnäkin, meillä on laaja valikoima lentoja, joten voit varata lennot lähimmälle lentoasemalle parhaaseen hintaan. Matkan jatkaminen lentokentältä kohteeseen Phuketin vanhakaupunki on helppoa.

Hae ja varaa joku erinomaisista autonvuokraustarjouksistamme, ja voit ajaa hotellille mukavasti itse. Tämän lisäksi vuokra-autolla matkustaessa pääset tutustumaan kohteen Phuketin vanhakaupunki ja sen lähialueiden tarjontaan omalla aikataululla. Muistathan, että ebookersin hotellikuvauksissa kerrotaan kunkin majoituspaikan pysäköintimahdollisuuksista, joten ne kannattaa tarkistaa ennen kuin lähdet liikenteeseen.

 

Tekemistä kohteessa Phuketin vanhakaupunki

Kohteessa Phuketin vanhakaupunki riittää runsaasti tekemistä – etenkin, jos rentoutuminen ja hotellihuoneessa oleskelu lasketaan mukaan. Jos kuitenkin haluat myös muita aktiviteetti-ideoita, kannattaa tutustua Aktiviteetit-sivuun, jonne olemme koonneet kohteen Phuketin vanhakaupunki parhaimpia aktiviteetteja.

Jos siis kaipaat hauskaa ja jännittävää tekemistä, opettavaisia retkiä tai vain rentoa menoa, ebookersin avulla saat kaiken irti lomastasi kohteessa Phuketin vanhakaupunki.

Viimeisimmät hotelliarvostelut kohteessa Phuketin vanhakaupunki

*Hinta on alin viimeisten 24 tunnin sisällä löydetty hinta yhden yön pituiselle kahden aikuisen varaukselle seuraavien 30 päivän aikana. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Muita ehtoja saatetaan soveltaa.