Pääosion alkuosa
Valitse yli 1,000,000 uniikista hotellista, asunnosta & huvilasta ympäri maailman
Saat parhaan hinnan ebookersin hintatakuun ansiosta
ebookers ei veloita maksua suurimmasta osasta hotelliperuutuksia tai -muutoksia
Tänä iltana
Tänä viikonloppuna
14.8. - 16.8.
Ensi viikonloppuna
21.8. - 23.8.

Suosituimmat hotellit Talat Nuea

36 €
The Memory at On On Hotel

The Memory at On On Hotel

3.0 kautta 5.0 19 Phangnga Road, Tambon Talad Yai, Phuket, Phuket
The Memory at On On Hotel on saanut mainiota palautetta sijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee ostoskeskuksen yhteydessä, ja Phuket Trickeye -taidemuseo on vain lyhyen kävelymatkan päässä. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen omatoimisen pysäköinnin ja ravintolan. Tässä vuonna 1929 rakennetussa 3 tähden hotellissa on 35 huonetta 2 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja ilmaiset minibaarituotteet.
11 €
Ai Phuket Hostel

Ai Phuket Hostel

2.0 kautta 5.0 88 Yaowarat Road, Taladyai, Muang Phuket, Phuket
Ai Phuket Hostel on saanut loistavaa palautetta avuliaasta henkilökunnastaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Phuketin sunnuntain yömarkkinat. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa, ilmainen omatoiminen pysäköinti ja ravintola. Tässä 2 tähden hostellissa on 9 huonetta 2 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja täysikokoisen jääkaapin/pakastimen.
23 €
Hugger Hostel - Adults Only

Hugger Hostel - Adults Only

2.0 kautta 5.0 64/4 Moo 4, Rasada Road, T.Talad Neun, A.Muang Phuket, Phuket
Hugger Guest House sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Phuket Trickeye -taidemuseo. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen omatoimisen pysäköinnin ja lentokenttäkuljetukset (lisämaksusta). Tässä 2 tähden hostellissa on 4 huonetta. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja parvekkeen.
Hae hinnat
S.B. Living Place

S.B. Living Place

3.5 kautta 5.0 47/7 Pattana Road, TaradNuar, Meung, Phuket, Phuket
S.B. Living Place on saanut hyvää palautetta huoneiden tilavuudesta. Majoitusliike sijaitsee ostoskeskuksen yhteydessä, ja Jui Tuin pyhäkkö on vain lyhyen kävelymatkan päässä. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen omatoimisen pysäköinnin ja ulkouima-altaan. Tässä 3,5 tähden hotellissa on 82 huonetta. Kaikki huoneet tarjoavat ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja parvekkeet.
16 €
The WIDE Condotel - Phuket

The WIDE Condotel - Phuket

3.5 kautta 5.0 13/10 Sakdidej Rd., Talad Nua, Muang, Phuket
The WIDE Condotel - Phuket on saanut hyvää palautetta huoneiden tilavuudesta. Majoitusliike sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Saphan Hin -kaivosmonumentti. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen omatoimisen pysäköinnin ja ulkouima-altaan. Tässä vuonna 2014 rakennetussa 3,5 tähden hotellissa on 60 huonetta 8 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja parvekkeen.
30 €
Isara Boutique Hotel and Cafe

Isara Boutique Hotel and Cafe

3.0 kautta 5.0 72 Krabi road, Tambol Ta Lad Neau, Phuket, Phuket
Isara Boutique Hotel and Cafe sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Phuketin sunnuntain yömarkkinat. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen omatoimisen pysäköinnin ja ulkouima-altaan. Tässä 3 tähden hotellissa on 10 huonetta. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja taulutelevision.
15 €
Pattra Mansion by AKSARA Collection

Pattra Mansion by AKSARA Collection

2.0 kautta 5.0 116/23 Patipath Road, Muang, Phuket
Pattra Mansion by AKSARA Collection on saanut hyvää palautetta uima-altaastaan. Majoitusliike sijaitsee ostoskeskuksen yhteydessä, ja Jui Tuin pyhäkkö on vain lyhyen kävelymatkan päässä. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen omatoimisen pysäköinnin ja ulkouima-altaan. Tässä 2 tähden hotellissa on 90 huonetta. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja parvekkeen.
Hae hinnat
Hostel Our Nomad

Hostel Our Nomad

2.0 kautta 5.0 183/73-183/74 Phang Nga Rd, Tambon Talat Yai, Phuket
Hostel Our Nomad sijaitsee ostoskeskuksen yhteydessä ja lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Phuket Trickeye -taidemuseo. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä ravintolan ja baarin. Tässä 2 tähden hostellissa on 9 huonetta. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja ilmaiset hygieniatuotteet.
26 €
Phuket Center Hotel

Phuket Center Hotel

3.5 kautta 5.0 62/20 Rasada Rd, T. Taladyai, A. Muang, Phuket, Phuket
Phuket Center Hotel on saanut mahtavaa palautetta huoneistojen tilavuudesta. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Phuket Trickeye -taidemuseo. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen omatoimisen pysäköinnin ja ravintolan. Tässä vuonna 2008 rakennetussa 3,5 tähden huoneistohotellissa on 78 huoneistoa 5 kerroksessa. Jokainen huoneisto tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja taulutelevision.
25 €
The Besavana Phuket

The Besavana Phuket

3.0 kautta 5.0 63/3 Krabi Road, Phuket
The Besavana Phuket on saanut mahtavaa palautetta sijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Phuketin sunnuntain yömarkkinat. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen omatoimisen pysäköinnin ja ulkouima-altaan. Tässä vuonna 2017 rakennetussa 3 tähden hotellissa on 17 huonetta 4 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja taulutelevision.
48 €
Xinlor House

Xinlor House

3.0 kautta 5.0 78 Dibuk road Taladnuah, Muang Phuket, Phuket
Xinlor House on saanut hyvää palautetta huoneiden tilavuudesta. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Phuketin sunnuntain yömarkkinat. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa. Tässä 3 tähden hotellissa on 17 huonetta 4 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja taulutelevisiot.
Hae hinnat
Sugar Palm Residence

Sugar Palm Residence

3.5 kautta 5.0 5/3 Virathongyok Rd., Taladnua, Phuket, Phuket
Sugar Palm Residence on saanut hyvää palautetta uima-altaastaan. Majoitusliike sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Phuketin sunnuntain yömarkkinat. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen omatoimisen pysäköinnin ja ulkouima-altaan. Tässä vuonna 2013 rakennetussa 3,5 tähden hotellissa on 111 huonetta 11 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja parvekkeen.
Hae hinnat
Rang Hill Residence

Rang Hill Residence

4.0 kautta 5.0 24 Mae Luan Rod., Talad Nue, Muang, Phuket
Rang Hill Residence on saanut hyvää palautetta aamiaisestaan. Majoitusliike sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Bangkok Hospital Phuket. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa, ilmainen omatoiminen pysäköinti ja ulkouima-allas. Tässä 4 tähden hotellissa on 67 huonetta. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja parvekkeen.
Hae hinnat
Capital O 283 Id Residences

Capital O 283 Id Residences

2.5 kautta 5.0 266, Yaowarat Road., Phuket, Phuket
Capital O 283 Id Residences sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Phuketin sunnuntain yömarkkinat. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen omatoimisen pysäköinnin ja ulkouima-altaan. Tässä 3 tähden hotellissa on 37 huonetta. Kaikki huoneet tarjoavat asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja taulutelevisiot.
Hae hinnat
Sound Gallery House

Sound Gallery House

3.0 kautta 5.0 33/6 VichitSongkram Rd, Taladnue, Phuket, Phuket
Sound Gallery House sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Jui Tuin pyhäkkö. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen omatoimisen pysäköinnin ja baarin. Tässä 3 tähden hostellissa on 6 huonetta. Kaikki huoneet tarjoavat asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja ilmaiset hygieniatuotteet.

Majoitus kohteessa Talat Nuea

Kun suunnittelet matkaa kohteeseen Talat Nuea, ebookersin työkaluilla löydät helposti sinulle sopivamman hotellitarjouksen parhaaseen hintaan. Voit tarkastella hotellien sijainteja kartalta, jolloin tiedät, kuinka lähellä majapaikkasi on nähtävyyksistä, joissa haluat vierailla. Voit myös tarkastella muiden matkustajien antamia palautteita kohteen Talat Nuea hotelleista. Voit suodattaa hakutuloksia myös sen mukaan, kuinka lähellä ne ovat kohteen Talat Nuea suosituimpia nähtävyyksiä.

 

Matkustaminen hotellillesi kohteessa Talat Nuea

Mistä tahansa matkustatkaan, ebookers voi auttaa sinua pääsemään hotellille, jonka varasit kohteesta Talat Nuea. Ensinnäkin, meillä on laaja valikoima lentoja, joten voit varata lennot lähimmälle lentoasemalle parhaaseen hintaan. Matkan jatkaminen lentokentältä kohteeseen Talat Nuea on helppoa.

Hae ja varaa joku erinomaisista autonvuokraustarjouksistamme, ja voit ajaa hotellille mukavasti itse. Tämän lisäksi vuokra-autolla matkustaessa pääset tutustumaan kohteen Talat Nuea ja sen lähialueiden tarjontaan omalla aikataululla. Muistathan, että ebookersin hotellikuvauksissa kerrotaan kunkin majoituspaikan pysäköintimahdollisuuksista, joten ne kannattaa tarkistaa ennen kuin lähdet liikenteeseen.

 

Tekemistä kohteessa Talat Nuea

Kohteessa Talat Nuea riittää runsaasti tekemistä – etenkin, jos rentoutuminen ja hotellihuoneessa oleskelu lasketaan mukaan. Jos kuitenkin haluat myös muita aktiviteetti-ideoita, kannattaa tutustua Aktiviteetit-sivuun, jonne olemme koonneet kohteen Talat Nuea parhaimpia aktiviteetteja.

Jos siis kaipaat hauskaa ja jännittävää tekemistä, opettavaisia retkiä tai vain rentoa menoa, ebookersin avulla saat kaiken irti lomastasi kohteessa Talat Nuea.

Viimeisimmät hotelliarvostelut kohteessa Talat Nuea

*Hinta on alin viimeisten 24 tunnin sisällä löydetty hinta yhden yön pituiselle kahden aikuisen varaukselle seuraavien 30 päivän aikana. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Muita ehtoja saatetaan soveltaa.