Pääosion alkuosa
Valitse yli 1,000,000 uniikista hotellista, asunnosta & huvilasta ympäri maailman
Saat parhaan hinnan ebookersin hintatakuun ansiosta
ebookers ei veloita maksua suurimmasta osasta hotelliperuutuksia tai -muutoksia
Tänä iltana
Ensi viikonloppuna
14.8. - 16.8.

Varatuimmat hotellit Sa Khu

84 €
Phuket Marriott Resort and Spa, Nai Yang Beach

Phuket Marriott Resort and Spa, Nai Yang Beach

5.0 kautta 5.0
Phuket Marriott Resort and Spa, Nai Yang Beach on saanut loistavaa palautetta huoneiden siisteydestä. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Nai Yangin ranta. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa, ilmainen omatoiminen pysäköinti ja 2 ulkouima-allasta. Tässä vuonna 2016 rakennetussa 5 tähden hotellissa on 180 huonetta 3 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja LCD-television.
81 €
Pullman Phuket Arcadia Naithon Beach

Pullman Phuket Arcadia Naithon Beach

5.0 kautta 5.0
Pullman Phuket Arcadia Naithon Beach on saanut hyvää palautetta rantasijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Nai Thonin ranta. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen omatoimisen pysäköinnin ja 2 ulkouima-allasta. Tässä 5 tähden lomakylässä on 277 huonetta 3 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja syvän kylpyammeen.
Hae hinnat
The Slate

The Slate

5.0 kautta 5.0
The Slate on saanut hyvää palautetta uima-altaastaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Nai Yangin ranta. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen valet-pysäköinnin ja 3 ulkouima-allasta. Tässä vuonna 2007 rakennetussa 5 tähden lomakylässä on 177 huonetta 3 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja takan.
34 €
Marina Express-AVIATOR-Phuket Airport

Marina Express-AVIATOR-Phuket Airport

4.0 kautta 5.0
Marina Express-AVIATOR-Phuket Airport on saanut loistavaa palautetta hinta-laatu-suhteestaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Hat Nai Yang. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen omatoimisen pysäköinnin ja ulkouima-altaan. Tässä vuonna 2015 rakennetussa 4 tähden hotellissa on 108 huonetta 5 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja ilmaiset minibaarituotteet.
30 €
Perennial Resort

Perennial Resort

3.0 kautta 5.0
Perennial Resort on saanut hyvää palautetta uima-altaastaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Mai Khaon ranta. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa, ilmainen omatoiminen pysäköinti ja ilmaiset lentokenttäkuljetukset. Tässä vuonna 2011 rakennetussa 3 tähden lomakylässä on 7 huonetta 1 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja pation.
45 €
Dewa Phuket (Beach Resort, Villas and Suites)

Dewa Phuket (Beach Resort, Villas and Suites)

5.0 kautta 5.0
Dewa Phuket (Beach Resort, Villas and Suites) on saanut loistavaa palautetta sijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Nai Yangin ranta. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen omatoimisen pysäköinnin ja 2 ulkouima-allasta. Tässä 5 tähden hotellissa on 96 huonetta 4 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja parvekkeen.
Hae hinnat
T-Villa

T-Villa

5.0 kautta 5.0
T-Villa on saanut hyvää palautetta sijainnistaan lähellä lentokenttää. Majoitusliike sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Nai Yangin ranta. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa, ilmainen omatoiminen pysäköinti ja ilmaiset lentokenttäkuljetukset. Tässä 5 tähden hotellissa on 75 huonetta. Kaikki huoneet tarjoavat ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja parvekkeet.
Hae hinnat
Capital O 486 Naiyang Beach Hotel

Capital O 486 Naiyang Beach Hotel

4.0 kautta 5.0
Capital O 486 Naiyang Beach Hotel on saanut hyvää palautetta huoneiden siisteydestä. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Nai Yangin ranta. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen omatoimisen pysäköinnin ja ulkouima-altaan. Tässä 4 tähden hotellissa on 56 huonetta. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja taulutelevision.
33 €
Phuket Airport Hotel

Phuket Airport Hotel

3.0 kautta 5.0
Phuket Airport Hotel on saanut loistavaa palautetta aamiaisestaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Hat Nai Yang. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen omatoimisen pysäköinnin ja ilmaiset lentokenttäkuljetukset. Tässä vuonna 2006 rakennetussa 3 tähden hotellissa on 19 huonetta. Kaikki huoneet tarjoavat asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja patiot.
Hae hinnat
Naiyang Beach Private Pool Villa

Naiyang Beach Private Pool Villa

4.0 kautta 5.0
Naiyang Beach Private Pool Villa sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Nai Yangin ranta. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen aamiaisen, ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa ja ilmaisen omatoimisen pysäköinnin. Tässä vuonna 2015 rakennetussa 4 tähden huvilassa on 3 huvilaa 2 kerroksessa. Jokainen huvila tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja yksityisen uima-altaan.
Hae hinnat
Panphuree Residence

Panphuree Residence

4.0 kautta 5.0
Panphuree Residence on saanut mahtavaa palautetta sijainnistaan lähellä lentokenttää. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Hat Nai Yang. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa, ulkouima-allas ja ravintola. Tässä vuonna 2017 rakennetussa 4 tähden hotellissa on 68 huonetta 6 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja parvekkeen.
21 €
The Sixteenth Naiyang Beach Hotel

The Sixteenth Naiyang Beach Hotel

3.0 kautta 5.0
The Sixteenth Naiyang Beach Hotel on saanut hyvää palautetta avuliaasta henkilökunnastaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Hat Nai Yang. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen omatoimisen pysäköinnin ja ilmaiset kuljetukset majoitusliikkeestä lentokentälle. Tässä 3 tähden hotellissa on 65 huonetta. Kaikki huoneet tarjoavat ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja parvekkeet.
Hae hinnat
Proud Phuket

Proud Phuket

4.0 kautta 5.0
Proud Phuket on saanut hyvää palautetta huoneiden siisteydestä. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Nai Yangin ranta. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen omatoimisen pysäköinnin ja ilmaiset rantakuljetukset. Tässä vuonna 2014 rakennetussa 4 tähden hotellissa on 101 huonetta 6 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja parvekkeen/pation.
Hae hinnat
BS Airport at Phuket

BS Airport at Phuket

3.0 kautta 5.0
BS Airport at Phuket on saanut mahtavaa palautetta huoneiden siisteydestä. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Mai Khaon ranta. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen omatoimisen pysäköinnin ja ilmaiset lentokenttäkuljetukset. Tässä 3 tähden hotellissa on 10 huonetta 3 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja parvekkeet.
Hae hinnat
L'esprit de Naiyang Beach Resort

L'esprit de Naiyang Beach Resort

4.0 kautta 5.0
L'esprit de Naiyang Beach Resort on saanut mahtavaa palautetta sijainnistaan lähellä kaikkea. Majoitusliike sijaitsee lähellä kohdetta Nai Yangin ranta. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen omatoimisen pysäköinnin ja ilmaiset kuljetukset lentokentältä majoitusliikkeeseen. Tässä 4 tähden hotellissa on 47 huonetta 3 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja kalustetut patiot.

Parhaat halvat hotellit ja majoitukset Sa Khu

Näytä kaikki

Parhaat luksushotellit Sa Khu

Näytä kaikki

Kohteen Sa Khu hotellit


Harkitsetko lomaa kohteeseen Sa Khu? Jos haluat löytää majoituspaikan, joka on nähtävyyksien lähellä, voit antaa lomapäiväsi ja käyttää hakutulosten vieressä olevia suodattimia löytääksesi hotellin, joka on lähellä alueen nähtävyyksiä. Voit valita 101 hotellista ja muusta majoitustilasta kohteessa Sa Khu löytääksesi itsellesi sopivan yöpymispaikan.


Etsitpä sitten halpoja hotelleja kohteessa Sa Khu, perhelomalle sopivia majoitusliikkeitä tai paikkoja, joihin voit ottaa lemmikkisi mukaan, Sa Khu tarjoaa useita erilaisia majoituspaikkoja, jotta sinä voit löytää itsellesi sopivan vaihtoehdon:

 • 43 lentokenttähotellia
 • 25 halpaa hotellia
 • 42 lapsiystävällistä hotellia
 • 12 luksushotellia

Kohteeseen Sa Khu tutustuminen


Rentouttava Sa Khu on tunnettu ravintoloista, kalaravintoloista ja rannoistaan. Suosittuihin nähtävyyksiin kohteessa Sa Khu ja sen lähellä kuuluu:

 • Nai Yangin ranta
 • Sirinat-kansallispuisto
 • Nai Thonin ranta
 • Blue Canyon Country Club
 • Mai Khaon ranta
 • Patongin ranta
 • Phuket Fantasea

Kun suunnittelet matkaasi kohteeseen Sa Khu, voit varata ebookersin kautta myös lennot kohteeseen Phuket (HKT-Phuketin kansainvälinen lentokenttä). Voit rajata hakuasi välilaskujen, lentoyhtiön tai lähtöajan mukaan löytääksesi itsellesi parhaimman vaihtoehdon.


Milloin on paras aika vierailla kohteessa Sa Khu?


Jos mietit parasta mahdollista aikaa matkustaa kohteeseen Sa Khu, saatat hyötyä näistä vuodenajan säätä koskevista tiedoista lomaasi suunnitellessasi. Maaliskuu ja helmikuu ovat yleensä lämpimimmät kuukaudet kohteessa Sa Khu, kun taas kylmimmät kuukaudet ovat yleensä tammikuu ja helmikuu. Marraskuu ja toukokuu ovat sateisimmat kuukaudet, kun taas tammikuu ja helmikuu ovat kuivimmat.


Tässä on yleiskatsaus kohteen keskimääräiseen sademäärään ja lämpötilaan:

 • Keskimääräinen lämpötila päivisin tammikuusta maaliskuuhun on 34°C ja öisin 22°C. Kauden keskimääräinen sademäärä on 10 cm.
 • Jos vierailet huhtikuun ja kesäkuun välisenä aikana, voit odottaa keskimääräisen lämpötilan olevan 34°C päivisin ja 24°C öisin. Keskimääräinen sademäärä tänä aikana on 20 cm.
 • Keskimääräinen lämpötila päivisin heinäkuusta syyskuuhun on 31°C ja öisin 24°C. Kauden keskimääräinen sademäärä on 19 cm.
 • Keskimääräinen lämpötila päivisin lokakuusta ja joulukuuhun on 31°C ja 23°C öisin. Kauden keskimääräinen sademäärä on 25 cm.
 • Vuosittainen keskimääräinen sademäärä kohteessa Sa Khu on 74 cm.

Viimeksi varatut hotellit Sa Khu

*Hinta on alin viimeisten 24 tunnin sisällä löydetty hinta yhden yön pituiselle kahden aikuisen varaukselle seuraavien 30 päivän aikana. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Muita ehtoja saatetaan soveltaa.