Pääosion alkuosa
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5
Tänä iltana
Tänä viikonloppuna
21.6. - 23.6.
Ensi viikonloppuna
28.6. - 30.6.

Suosituimmat 4 tähden hotellit Phuket

Chanalai Garden Resort, Kata Beach 30 €
Chanalai Garden Resort, Kata Beach

Chanalai Garden Resort, Kata Beach

247 Koktanode Rd, Kata Beach, Karon, Phuket
   
  4.0 kautta 5.0 Tähteä

  Katan ranta ja Kata Noin ranta sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotellista. Karonin ranta ja Kata Porpeang -markkinat ovat myös 3 kilometrin päässä.

  The Marina Phuket Hotel 36 €
  The Marina Phuket Hotel

  The Marina Phuket Hotel

  240/9 Phangmuang Sai Kor Road, Patong, Phuket
    
   4.0 kautta 5.0 Tähteä

   Bangla Boxing Stadium, Jungceylonin ostoskeskus ja Thanon Bangla -katu sijaitsevat 5 minuutin kävelymatkan päässä tästä kylpylälomalle soveltuvasta hotellista. Patongin ranta ja Karonin ranta ovat myös 5 kilometrin päässä.

   The Charm Resort Phuket 52 €
   The Charm Resort Phuket

   The Charm Resort Phuket

   212 Thaweewong Road, Patong Beach, Patong, Phuket
     
    4.0 kautta 5.0 Tähteä

    Patongin ranta ja Thanon Bangla -katu sijaitsevat 15 minuutin kävelymatkan päässä tästä meren rannalla sijaitsevasta perheystävällisestä lomakeskuksesta. Jungceylonin ostoskeskus ja Tri Trangin ranta ovat myös 5 kilometrin päässä.

    The Royal Paradise Hotel & Spa 41 €
    The Royal Paradise Hotel & Spa

    The Royal Paradise Hotel & Spa

    135/23, 123/15-16 Rat-u-thit 200 pee Rd, Patong, Phuket
      
     4.0 kautta 5.0 Tähteä

     Royal Paradise Night Market ja Thanon Bangla -katu ovat 5 minuutin päässä tästä perheystävällisestä meren rannalla sijaitsevasta lomakeskuksesta. Patongin ranta ja Jungceylonin ostoskeskus ovat myös 10 minuutin kävelymatkan päässä.

     The Kee Resort & Spa 77 €
     The Kee Resort & Spa

     The Kee Resort & Spa

     152/1 Taweewong Road, Patong, Phuket
       
      4.0 kautta 5.0 Tähteä

      Thanon Bangla -katu, Patongin ranta ja Royal Paradise Night Market sijaitsevat muutaman askeleen päässä tästä perheystävällisestä meren rannalla sijaitsevasta lomakeskuksesta.

      Baan Laimai Beach Resort 80 €
      Baan Laimai Beach Resort

      Baan Laimai Beach Resort

      66 Thaveewong Road, Patong Beach, Patong, Phuket
        
       4.0 kautta 5.0 Tähteä

       Patongin ranta ja Thanon Bangla -katu ovat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä perheystävällisestä meren rannalla sijaitsevasta hotellista. Jungceylonin ostoskeskus ja Tri Trangin ranta ovat myös 2 kilometrin päässä.

       Amari Phuket 125 €
       Amari Phuket

       Amari Phuket

       2 Meun-ngern Road, Patong, Phuket
         
        4.5 kautta 5.0 Tähteä

        Simon Cabaret, Patongin ranta ja Thanon Bangla -katu ovat 2 kilometrin päässä tästä rannalla sijaitsevasta lomakeskuksesta. Jungceylonin ostoskeskus ja Tri Trangin ranta ovat myös 3 kilometrin päässä.

        Chanalai Flora Resort, Kata Beach 28 €
        Chanalai Flora Resort, Kata Beach

        Chanalai Flora Resort, Kata Beach

        175 Kata Beach, Koktanode Road, Karon, Phuket
          
         4.0 kautta 5.0 Tähteä

         Katan ranta ja Kata Noin ranta sijaitsevat 15 minuutin kävelymatkan päässä tästä lähellä rantaa sijaitsevasta perheystävällisestä hotellista. Karonin ranta ja Kata Porpeang -markkinat ovat myös 3 kilometrin päässä.

         Hotellit Phuketissa – tropiikin paratiisissa

         Thaimaan Phuket on oikea paratiisisaari, joka kerää vuosittain hulppean määrän lomailijoita. Phuket, joka on Thaimaan suurin saari, tarjoaa valkoisia hiekkarantoja ja turkoosin vivahteisen meren lisäksi myös nähtävyyksiä ja aktiviteetteja unohtamatta Phuketin ylellisiä, mutta edullisia hotelleja.

         Phuketin ylelliset, mutta kohtuuhintaiset hotellit

         Phuket tarjoaa matkailijalle suhteellisen edullista yömajoitusta paikallisissa hotelleissa, joita on runsaasti ympäri saarta. Hinnoiltaan hotellit Phuketissa vaihtelevat hieman, sijainnista ja palvelutasostaan riippuen. Hotellit Phuketissa palvelevat asiakkaitaan mm. ilmaisen wi-fin, lentokenttäkuljetuksen, nopean varaajan edun tai hintaan sisältyvän aamiaisen avulla. Valitse tarpeisiisi sopivin hotelli eksoottisesta Phuketista tai muista Thaimaan kaupungeista, kuten esimerkiksi Khao Lakista käyttämällä kätevää hakukonettamme.

         Phuketin värikkäät nähtävyydet

         Phuketissa on reilusti nähtävää, kuten esimerkiksi Phuket Butterfly Garden, joka avautuu upeaksi trooppiseksi puutarhaksi, jossa kauniit perhoset lentävät vapaasti. Tämä nähtävyys sopii koko perheen ihasteltavaksi. Rakennuksesta löytyy myös hyönteismuseo, jossa esitellään useita erikoisia hyönteisiä. Thaimaassa on useita buddhalaisia temppeleitä, joista merkittävin, ja suurin, sijaitsee Phuketin ulkopuolella ja on nimeltään Wat Chalong. Kata View Point tarjoaa upeat näkymät kolmelle lahdelle, jotka ovat nimeltään Kata Noin, Katan ja Karonin. Nämä kolme lahtea sisältävät myös kuvankauniit hiekkarannat. Phuket Aquarium on suuri akvaario, joka kuuluu Phuketin suosituimpiin nähtävyyksiin. Phuket Aquarium sijaitsee Phuketin ulkopuolella ja sisältää satoja eri lajeja, sekä jännittävän altaan, jossa hait ja rauskut asustelevat. Altaan läpi kulkee lasiputki, jota pitkin pääsee ihastelemaan niitä todella läheltä.

         Shoppaile Phuketissa

         Phuketissa kannattaa suunnata ostoksille Patong Beachille, josta löytyy Jungceylon ostoskeskus. Ostoskeskuksesta löytyy erilaisia myymälöitä, ruokailupaikkoja ja elokuvateatteri, joka esittää myös englanninkielisiä elokuvia. Phuket Townin kupeessa sijaitseva Central Festival ostoskeskus on ilmastoitu ja sisältää myymälöitä, joissa myydään kankaita, vaatteita, elektroniikkaa, kirjoja. Sieltä löytyy lisäksi kansainvälisiä ravintoloita, joissa tarjotaan aterioita eri puolilta maailmaa. Phuket Townin viikonloppumarkkinat ovat kokemus, jota ei sovi jättää väliin, sillä markkinoilla saattaa tehdä edullisia ostoksia ja välissä voi maistella paikallisia herkkuja.

         Nauti Thaimaan herkuista Phuketissa

         Ostoskierroksen lopuksi sopii lomailijalle ateriointi huokeassa hotellissa, joka tarjoaa paikallisia aterioita. Vaihtoehtoisesti voi ruokailla yhdessä Phuketin ravintoloista, joita löydät runsaasti Kata Beachilta ja Patong Beachilta. Rantojen tuntumasta löytyy pieniä thairavintoloita ja sivukujilta katukeittiöitä, jotka myyvät tuoreita herkkuja. Pohjoismaisten makunystyröille löytyy myös ravintoloita, kuten esimerkiksi Two Chefs ja eritoten Midnight Sun, joka on suomalainen ruokailupaikka. Tämä ravintola tarjoaa myös suomalaisia sanomalehtiä luettavaksi.

         Viimeksi varatut Phuket hotellit

         Viimeisimmät Phuket hotelliarvostelut

         Hinnat ovat edullisimpia perushintoja, joita on saatavilla seuraavan 30 päivän aikana. Hinnanmuutokset ovat mahdollisia ja eivät välttämättä sisällä hotellin palvelumaksuja, lisävuoteen hintaa tai sivukuluja, kuten huonepalvelumaksua. Hotelli kuitenkin veloittaa paikallisessa valuutassa sen hetkisellä kurssilla. Paikalliset maksut veloitetaan erikseen.