Pääosion alkuosa
Valitse yli 1,000,000 uniikista hotellista, asunnosta & huvilasta ympäri maailman
Saat parhaan hinnan ebookersin hintatakuun ansiosta
ebookers ei veloita maksua suurimmasta osasta hotelliperuutuksia tai -muutoksia
Tänä iltana
Tänä viikonloppuna
18.9. - 20.9.

Suosituimmat hotellit Karonin ranta

Hae hinnat
Waterfront Suites Phuket by Centara

Waterfront Suites Phuket by Centara

4.0 kautta 5.0 224/21 Karon Rd, Karon Beach, Karon, Phuket
Waterfront Suites Phuket by Centara on saanut mahtavaa palautetta sijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Karonin ranta. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen omatoimisen pysäköinnin ja ulkouima-altaan. Tässä vuonna 1993 rakennetussa 4 tähden huoneistohotellissa on 39 huoneistoa 21 kerroksessa. Jokainen huoneisto tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja keittiön.
44 €
Mövenpick Resort & Spa Karon Beach Phuket

Mövenpick Resort & Spa Karon Beach Phuket

5.0 kautta 5.0 509 Patak Road, Karon Beach, Karon, Phuket
Mövenpick Resort & Spa Karon Beach Phuket on saanut hyvää palautetta huoneiden tilavuudesta. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Karonin ranta. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen omatoimisen pysäköinnin ja 4 ulkouima-allasta. Tässä 5 tähden lomakylässä on 362 huonetta. Kaikki huoneet tarjoavat ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja lähdevesialtaat.
45 €
Centara Karon Resort Phuket

Centara Karon Resort Phuket

4.0 kautta 5.0 502/3 Patak Road, Karon Beach, Karon, Phuket
Centara Karon Resort Phuket on saanut loistavaa palautetta avuliaasta henkilökunnastaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Karonin ranta. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen omatoimisen pysäköinnin ja 3 ulkouima-allasta. Tässä 4 tähden lomakylässä on 335 huonetta 9 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi kalustetun parvekkeen ja satelliittikanavat.
27 €
Baumancasa Beach Resort

Baumancasa Beach Resort

3.5 kautta 5.0 188,188/3,188/5 Karon Rd., Karon, Phuket
Baumancasa Beach Resort on saanut hyvää palautetta aamiaisestaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Karonin ranta. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen omatoimisen pysäköinnin ja 3 ulkouima-allasta. Tässä vuonna 2012 rakennetussa 3,5 tähden hotellissa on 235 huonetta 5 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja parvekkeet.
Hae hinnat
Kiinteistövälitys Rannalla

Kiinteistövälitys Rannalla

Karon Beach Road, Karon Beach Road, Karon, Phuket (province)
Tämä huoneistohotelli on saanut hyvää palautetta avuliaasta henkilökunnastaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Karonin ranta. Majoitusliikkeessä on saatavilla kuntokeskus, vesipuisto ja aamiainen (lisämaksusta). Huoneisto tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi yksityisen uima-altaan ja keittiön.
34 €
Woraburi Phuket Resort & Spa

Woraburi Phuket Resort & Spa

4.0 kautta 5.0 198 Patak Road, Karon Beach, Karon, Phuket
Woraburi Phuket Resort & Spa on saanut loistavaa palautetta avuliaasta henkilökunnastaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Karonin ranta. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen omatoimisen pysäköinnin ja ilmaiset hotellinjohtajan kutsut. Tässä vuonna 2004 rakennetussa 4 tähden lomakylässä on 207 huonetta 5 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja parvekkeet.
21 €
Baan Karonburi Resort

Baan Karonburi Resort

4.0 kautta 5.0 194/1 Karon Road, Karon Beach, Karon, Phuket
Baan Karonburi Resort on saanut mainiota palautetta huoneiden siisteydestä. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Karonin ranta. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen omatoimisen pysäköinnin ja ulkouima-altaan. Tässä vuonna 2004 rakennetussa 4 tähden hotellissa on 100 huonetta 4 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja parvekkeet.
Hae hinnat
Karon Princess Hotel

Karon Princess Hotel

3.5 kautta 5.0 194 Karon Road, Karon Beach, Karon, Phuket
Karon Princess Hotel on saanut hyvää palautetta sijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Karonin ranta. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä täyden palvelun kylpylän ja ulkouima-altaan. Tässä 3,5 tähden hotellissa on 86 huonetta 4 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja parvekkeen.
Hae hinnat
2 BDR Beachfront Suite-huoneisto Karon

2 BDR Beachfront Suite-huoneisto Karon

509 Patak Road, Unit 707, Karon, Phuket (province)
Tämä huoneistohotelli sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Karonin ranta. Majoitusliikkeessä on saatavilla ulkouima-allas, kuntokeskus ja poreallas. Huoneisto tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa keittiön ja 2 kylpyhuonetta.
Hae hinnat
Ramada by Wyndham Phuket Southsea

Ramada by Wyndham Phuket Southsea

4.0 kautta 5.0 204 Karon Road, Karon, Phuket
Ramada by Wyndham Phuket Southsea on saanut hyvää palautetta rantasijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Karonin ranta. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa, ilmainen omatoiminen pysäköinti ja ilmaiset ostoskeskuskuljetukset. Tässä 4 tähden hotellissa on 152 huonetta 4 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja kalustetut parvekkeet.
Hae hinnat
Washington Residence

Washington Residence

2.0 kautta 5.0 217 Karon Rd., Karon, Phuket
Washington Residence on saanut hyvää palautetta avuliaasta henkilökunnastaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Karonin ranta. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä lentokenttäkuljetukset (lisämaksusta) ja pyykinpesutilat. Tässä 2 tähden hotellissa on 8 huonetta. Kaikki huoneet tarjoavat ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja syvät kylpyammeet.
23 €
Anda Beachside Hotel

Anda Beachside Hotel

3.5 kautta 5.0 210/2 Karon Road, Karon, Phuket
Anda Beachside Hotel on saanut hyvää palautetta aamiaisestaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Karonin ranta. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä ulkouima-altaan ja ravintolan. Tässä vuonna 2016 rakennetussa 3,5 tähden hotellissa on 62 huonetta. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja LCD-television.
52 €
Karon Sea Sands Resort

Karon Sea Sands Resort

4.0 kautta 5.0 208/2 Karon Road, Karon Beach, Karon, Phuket
Karon Sea Sands Resort on saanut loistavaa palautetta avuliaasta henkilökunnastaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Karonin ranta. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen aamiaisen, ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa ja ilmaisen omatoimisen pysäköinnin. Tässä vuonna 2003 rakennetussa 4 tähden lomakylässä on 78 huonetta 4 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja parvekkeen.
Hae hinnat
Lap Roi Karon Beachfront

Lap Roi Karon Beachfront

4.0 kautta 5.0 224/4-5,224/10-15 Karon Road, Karon Beach, Amphur Muang, Karon, Phuket
Lap Roi Karon Beachfront sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Karonin ranta. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa, ilmainen omatoiminen pysäköinti ja ulkouima-allas. Tässä 4 tähden hotellissa on 39 huonetta 3 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja parvekkeet.
222 €
Ylellinen Täysin Kalustettu 2-bdr Täydellä Merinäköalalla

Ylellinen Täysin Kalustettu 2-bdr Täydellä Merinäköalalla

Karon Beach, Muang, Phuket 83100,, Thailand, Karon, Phuket (province)
Tämä hotelli sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Karonin ranta. Majoitustila tarjoaa asiakkaiden käytettäväksi 2 kylpyhuonetta.

ebookers löytää parhaat hotellitarjoukset kohteen Karonin ranta läheltä

Haluaisitko, että Karonin ranta olisi vain lyhyen kävelymatkan päässä majapaikastasi? Nyt se on mahdollista, sillä ebookersin työkalujen avulla voit etsiä budjettiisi sopivaa hotellia lähialueelta helposti. Hotellihaussamme voit suodattaa hakutuloksia sen mukaan, miten lähellä hotellia esimerkiksi Karonin ranta sijaitsee.

Voit tarkastella majoitusvaihtoehtoja myös kätevässä karttanäkymässä, jonka avulla etäisyydet on helppo hahmottaa. Hotellikuvauksista voit lukea saatavilla olevista palveluista ja huonetyypeistä, joten päätöksen tekeminen on nopeaa ja helppoa.

 

Matkustaminen majoitukselle

Olipa lähtöpaikkasi mikä tahansa, matkan suunnittelu hotellillesi on ebookersilla helppoa. Tutustu ensin laajaan lentotarjontaamme. Lentoja päivitetään jatkuvasti, jotta saat varaushetkellä parhaan mahdollisen lennon. Voit myös vertailla hintoja eri aikoina ja eri lentoyhtiöiltä. Kannattaa tutustua myös ebookersin autonvuokraustarjouksiin. Niiden avulla ajat lentokentältä hotellille ja pääset myös tutustumaan lähialueisiin omaan tahtiisi.

 

Karonin ranta ja lähialue – paljon nähtävää ja tehtävää

Lomalla ollessa majoituspaikassa rentoutuminen ja loikoilu on tietenkin tärkein ohjelmanumero. Sen lisäksi tekemistä riittää kuitenkin hotellisi ulkopuolellakin. Voit alkaa suunnitella matkan ohjelmaa jo nyt tutustumalla Etsi aktiviteetteja -sivuun, josta löydät parhaat yöpymispaikkasi lähialueen nähtävyydet ja tapahtumat. Kerää parhaat ideat ja ota kaikki ilo irti lomastasi!

Viimeisimmät Phuket hotelliarvostelut

*Hinta on alin viimeisten 24 tunnin sisällä löydetty hinta yhden yön pituiselle kahden aikuisen varaukselle seuraavien 30 päivän aikana. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Muita ehtoja saatetaan soveltaa.