Pääosion alkuosa

Valitse yli 1,000,000 uniikista hotellista, asunnosta & huvilasta ympäri maailman

Saat parhaan hinnan ebookersin hintatakuun ansiosta

ebookers ei veloita maksua suurimmasta osasta hotelliperuutuksia tai -muutoksia

Tänä iltana
Ensi viikonloppuna
4.12. - 6.12.

Varatuimmat hotellit Haarlem

79 €
Boutiquehotel Staats

Boutiquehotel Staats

4.0 kautta 5.0 Ripperdastraat 13A, Haarlem
Boutiquehotel Staats on saanut mahtavaa palautetta sijainnistaan lähellä kaikkea. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Grote Markt (tori). Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä ravintolan ja baarin. Kaikki huoneet tarjoavat ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja taulutelevisiot.
56 €
ibis Styles Haarlem City

ibis Styles Haarlem City

3.0 kautta 5.0 A.w.f. Idenburglaan 2, Haarlem
Ibis Styles Haarlem City on saanut hyvää palautetta huoneiden siisteydestä. Majoitusliike sijaitsee lähellä kohdetta Circuit Park Zandvoort. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa, baari ja aamiainen (lisämaksusta). Kaikki huoneet tarjoavat ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja taulutelevisiot.
Hae hinnat
the niu Dairy Haarlem

the niu Dairy Haarlem

3.0 kautta 5.0 Zijlsingel 1A, Haarlem
The niu Dairy Haarlem on saanut loistavaa palautetta mukavista sängyistään. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Grote Markt (tori). Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä ravintolan ja baarin. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja taulutelevision.
94 €
Van der Valk Hotel Haarlem

Van der Valk Hotel Haarlem

4.0 kautta 5.0 Toekanweg 2, Haarlem
Van der Valk Hotel Haarlem on saanut loistavaa palautetta sijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Frans Hals -museo. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa, ilmainen omatoiminen pysäköinti ja ravintola. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja parvekkeen/pation.
87 €
Amrâth Grand Hotel Frans Hals

Amrâth Grand Hotel Frans Hals

4.0 kautta 5.0 Damstraat 10, Haarlem
Amrâth Grand Hotel Frans Hals on saanut mahtavaa palautetta sijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee ostoskeskuksen yhteydessä, ja Grote Markt (tori) on vain lyhyen kävelymatkan päässä. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä ravintolan ja baarin. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja taulutelevision.
93 €
Hello I'm Local

Hello I'm Local

2.0 kautta 5.0 SPIEGELSTRAAT 4, Haarlem
Hello I'm Local on saanut hyvää palautetta avuliaasta henkilökunnastaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Amsterdamse Poortin ostoskeskus. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen aamiaisen, ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa ja baarin. Kaikki huoneet tarjoavat ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja kahvinkeittimet.
50 €
Raecks

Raecks

3.0 kautta 5.0 Raaks 1, Haarlem
Raecks on saanut loistavaa palautetta sijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Grote Markt (tori). Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa ja baarin. Kaikki huoneet tarjoavat ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja taulutelevisiot.
80 €
Carlton Square Hotel

Carlton Square Hotel

4.0 kautta 5.0 Baan 7, Haarlem
Carlton Square Hotel on saanut loistavaa palautetta mukavista sängyistään. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Frans Hals -museo. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä ravintolan ja baarin. Kaikki huoneet tarjoavat ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja syvät kylpyammeet.
Hae hinnat
Koninginn

Koninginn

3.5 kautta 5.0 7 Koningstraat, Haarlem, NH
Koninginn sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Grote Markt (tori). Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa ja aamiaisen (lisämaksusta). Kaikki huoneet tarjoavat ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja syvät kylpyammeet.
155 €
Cozy Lofts Haarlem Gedempte Oude Gracht

Cozy Lofts Haarlem Gedempte Oude Gracht

4.0 kautta 5.0 Gedempte Oude Gracht 31, Haarlem
Cozy Lofts Haarlem Gedempte Oude Gracht on saanut loistavaa palautetta mukavista sängyistään. Majoitusliike sijaitsee ostoskeskuksen yhteydessä, ja Grote Markt (tori) on vain lyhyen kävelymatkan päässä. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa ja concierge-palvelut. Jokainen huoneisto tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja keittiön.
69 €
Ambassador City Centre Hotel

Ambassador City Centre Hotel

3.0 kautta 5.0 Oude Groenmarkt 20-24, Haarlem
Ambassador City Centre Hotel on saanut mainiota palautetta huoneiden siisteydestä. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Grote Markt (tori). Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä ravintolan ja kuntokeskuksen. Kaikki huoneet tarjoavat asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja taulutelevisiot.
69 €
Hotel Lion d'Or

Hotel Lion d'Or

3.5 kautta 5.0 Kruisweg 34-36, Haarlem
Hotel Lion d'Or on saanut loistavaa palautetta avuliaasta henkilökunnastaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Corrie Ten Boomin talo. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen aamiainen, ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa ja baari. Kaikki huoneet tarjoavat ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja taulutelevisiot.
103 €
Boutique Hotel 't Vosje

Boutique Hotel 't Vosje

3.5 kautta 5.0 Spanjaardslaan 1, Haarlem
Boutique Hotel 't Vosje on saanut mahtavaa palautetta sijainnistaan lähellä kaikkea. Majoitusliike sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Sint Bavon katedraali. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen omatoimisen pysäköinnin ja aamiaisen (lisämaksusta). Kaikki huoneet tarjoavat ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja taulutelevisiot.
Hae hinnat
Bed and Breakfast The Rose

Bed and Breakfast The Rose

Voorhelmstraat 8 Rood, Haarlem
Bed and Breakfast The Rose sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Frans Hals -museo. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi aamiaisen (lisämaksusta) ja kylpyläpalvelut. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja syvän kylpyammeen.
85 €
Hotel Malts

Hotel Malts

3.0 kautta 5.0 Zijlstraat 56-58, Haarlem
Hotel Malts on saanut hyvää palautetta huoneiden tilavuudesta. Majoitusliike sijaitsee ostoskeskuksen yhteydessä, ja Corrie Ten Boomin talo on vain lyhyen kävelymatkan päässä. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja taulutelevision.

Parhaat halvat hotellit ja majoitukset Haarlem

Näytä kaikki

Parhaat luksushotellit Haarlem

Näytä kaikki

Kohteen Haarlem hotellit

Harkitsetko matkaa kohteeseen Haarlem? Jos haluat löytää majoitusliikkeen, joka sijaitsee nähtävyyksien lähellä, voit antaa lomapäiväsi ja käyttää hakutulosten vieressä olevia suodattimia löytääksesi majoitusliikkeen, joka on lähellä alueen nähtävyyksiä. Voit valita 90 hotellista ja muusta majoitustilasta kohteessa Haarlem löytääksesi itsellesi sopivan yöpymispaikan.

Etsitpä sitten halpoja hotelleja kohteessa Haarlem, perhelomaa varten sopivia majoitusliikkeitä tai majoituksia, joihin voit ottaa lemmikkisi mukaan, Haarlem tarjoaa monia erilaisia majoituspaikkoja, joista voit löytää itsellesi sopivan vaihtoehdon:

 • 2 lentokenttähotellia
 • 5 halpaa hotellia
 • 17 lapsiystävällistä hotellia
 • 4 luksushotellia
 • 2 lemmikkiystävällistä hotellia

Suosittuja hotelleja ja muita majoitusvaihtoehtoja kohteessa Haarlem

Kun etsit itsellesi sopivaa yöpymispaikkaa kohteessa Haarlem, voit käyttää ebookersin sivustoa löytääksesi hotellin, joka tarjoaa palveluja kuten internetyhteyden, ilmaiset lentokenttäkuljetukset tai uima-altaan. Voit hyödyntää suodattimia rajataksesi hotellihakuasi, jotta näet vain sinulle tärkeät palvelut, kuten ilmastoinnin ja huoneessa olevan keittiön.

Asiakkaat arvostavat näitä hotelleja kohteessa Haarlem niiden ilmaisen aamupalan takia:

 • Bed & Breakfast 1001 Nacht
 • Hotel Lion d'Or
 • Relaxed Slapen

Tämä kohteen Haarlem hotelli on suosittu asiakkaiden keskuudessa uima-altaan takia:

 • Van der Valk Hotel Haarlem

Asiakkaat, jotka yöpyivät tässä kohteen Haarlem hotellissa, pitivät paikan päällä olevasta kuntokeskuksesta:

 • Van der Valk Hotel Haarlem

Kohteeseen Haarlem tutustuminen

Haarlem on tunnettu museoista, katedraalistaan ja ravintoloista. Suosittuihin nähtävyyksiin kohteessa Haarlem ja sen lähellä kuuluu:

 • Grote Markt (tori)
 • Corrie Ten Boomin talo
 • Frans Hals -museo
 • Sint Bavon katedraali
 • De Hallen -museo
 • Arkeologinen museo
 • Grote Kerk (kirkko)

Kun suunnittelet lomaasi kohteessa Haarlem, voit varata ebookersin kautta myös lennot kohteeseen Amsterdam (AMS-Schiphol). Voit rajata hakuasi välilaskujen, lentoyhtiön tai lähtöajan mukaan löytääksesi itsellesi parhaimman vaihtoehdon.

Milloin on paras aika vierailla kohteessa Haarlem?

Jos harkitset parasta mahdollista aikaa käydä kohteessa Haarlem, saatat hyötyä näistä vuodenajan säätä koskevista tiedoista matkaa suunnitellessasi. Heinäkuu ja elokuu ovat yleensä lämpimimmät kuukaudet kohteessa Haarlem, kun taas kylmimmät kuukaudet ovat yleensä tammikuu ja helmikuu. Lokakuu ja syyskuu ovat sateisimmat kuukaudet, kun taas toukokuu ja maaliskuu ovat kuivimmat.

Tässä on katsaus kohteen keskimääräiseen sademäärään ja lämpötilaan:

 • Keskimääräinen lämpötila päivisin tammikuusta maaliskuuhun on 9 °C ja öisin 1 °C. Kauden keskimääräinen sademäärä on 398 mm.
 • Jos vierailet huhtikuun ja kesäkuun välisenä aikana, voit odottaa keskimääräisen lämpötilan olevan 19 °C päivisin ja 4 °C öisin. Keskimääräinen sademäärä tänä aikana on 351 mm.
 • Keskimääräinen lämpötila heinäkuusta syyskuuhun on päivisin 21 °C ja öisin 11 °C. Kauden keskimääräinen sademäärä on 538 mm.
 • Keskimääräinen lämpötila päivisin lokakuusta ja joulukuuhun on 15 °C ja 1 °C öisin. Kauden keskimääräinen sademäärä on 650 mm.
 • Vuoden keskimääräinen sademäärä kohteessa Haarlem on 1937 cm.

Viimeksi varatut hotellit Haarlem

*Hinta on alin viimeisten 24 tunnin sisällä löydetty hinta yhden yön pituiselle kahden aikuisen varaukselle seuraavien 30 päivän aikana. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Muita ehtoja saatetaan soveltaa.