Pääosion alkuosa
Valitse yli 1,000,000 uniikista hotellista, asunnosta & huvilasta ympäri maailman
Saat parhaan hinnan ebookersin hintatakuun ansiosta
ebookers ei veloita maksua suurimmasta osasta hotelliperuutuksia tai -muutoksia
Tänä iltana
Tänä viikonloppuna
25.9. - 27.9.
Ensi viikonloppuna
2.10. - 4.10.

Varatuimmat hotellit Haarlem

52 €
the niu Dairy Haarlem

the niu Dairy Haarlem

3.0 kautta 5.0 Zijlsingel 1A, Haarlem
The niu Dairy Haarlem on saanut loistavaa palautetta mukavista sängyistään. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Grote Markt (tori). Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä ravintolan ja baarin. Tässä 3 tähden hotellissa on 84 huonetta. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja taulutelevision.
86 €
Carlton Square Hotel

Carlton Square Hotel

4.0 kautta 5.0 Baan 7, Haarlem
Carlton Square Hotel on saanut loistavaa palautetta mukavista sängyistään. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Frans Hals -museo. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä ravintolan ja baarin. Tässä 4 tähden hotellissa on 124 huonetta 6 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja syvät kylpyammeet.
66 €
ibis Styles Haarlem City

ibis Styles Haarlem City

3.0 kautta 5.0 A.w.f. Idenburglaan 2, Haarlem
Ibis Styles Haarlem City on saanut hyvää palautetta huoneiden siisteydestä. Majoitusliike sijaitsee lähellä kohdetta Circuit Park Zandvoort. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa, baari ja aamiainen (lisämaksusta). Tässä 3 tähden hotellissa on 109 huonetta 4 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja taulutelevisiot.
103 €
Van der Valk Hotel Haarlem

Van der Valk Hotel Haarlem

4.0 kautta 5.0 Toekanweg 2, Haarlem
Van der Valk Hotel Haarlem on saanut loistavaa palautetta sijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Frans Hals -museo. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa, ilmainen omatoiminen pysäköinti ja ravintola. Tässä vuonna 1994 rakennetussa 4 tähden hotellissa on 294 huonetta 7 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja parvekkeen/pation.
99 €
Boutiquehotel Staats

Boutiquehotel Staats

4.0 kautta 5.0 Ripperdastraat 13A, Haarlem
Boutiquehotel Staats on saanut mahtavaa palautetta sijainnistaan lähellä kaikkea. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Grote Markt (tori). Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä ravintolan ja baarin. Tässä vuonna 1870 rakennetussa 4 tähden hotellissa on 21 huonetta 2 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja taulutelevisiot.
58 €
Raecks

Raecks

3.0 kautta 5.0 Raaks 1, Haarlem
Raecks on saanut loistavaa palautetta sijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Grote Markt (tori). Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa ja baarin. Tässä 3 tähden hotellissa on 20 huonetta. Kaikki huoneet tarjoavat ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja taulutelevisiot.
92 €
Amrâth Grand Hotel Frans Hals

Amrâth Grand Hotel Frans Hals

4.0 kautta 5.0 Damstraat 10, Haarlem
Amrâth Grand Hotel Frans Hals on saanut mahtavaa palautetta sijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee ostoskeskuksen yhteydessä, ja Grote Markt (tori) on vain lyhyen kävelymatkan päässä. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä ravintolan ja baarin. Tässä vuonna 2006 rakennetussa 4 tähden hotellissa on 82 huonetta 4 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja taulutelevision.
68 €
Stayokay Haarlem - Hostel

Stayokay Haarlem - Hostel

2.0 kautta 5.0 Jan Gijzenpad 3, Haarlem
Stayokay Haarlem - Hostel on saanut mainiota palautetta ilmaisesta aamiaisestaan. Majoitusliike sijaitsee lähellä kohdetta Circuit Park Zandvoort. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen omatoimisen pysäköinnin ja 2 kahvilaa. Tässä 2 tähden hostellissa on 31 huonetta 2 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja tallelokerot.
79 €
Hotel Lion d'Or

Hotel Lion d'Or

3.5 kautta 5.0 Kruisweg 34-36, Haarlem
Hotel Lion d'Or on saanut loistavaa palautetta avuliaasta henkilökunnastaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Corrie Ten Boomin talo. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen aamiainen, ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa ja baari. Tässä vuonna 1837 rakennetussa 3,5 tähden hotellissa on 41 huonetta 4 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja taulutelevisiot.
76 €
Ambassador City Centre Hotel

Ambassador City Centre Hotel

3.0 kautta 5.0 Oude Groenmarkt 20-24, Haarlem
Ambassador City Centre Hotel on saanut mainiota palautetta huoneiden siisteydestä. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Grote Markt (tori). Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä ravintolan ja kuntokeskuksen. Tässä 3 tähden hotellissa on 140 huonetta. Kaikki huoneet tarjoavat asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja taulutelevisiot.
65 €
Amadeus Hotel

Amadeus Hotel

2.0 kautta 5.0 Grote Markt 10, Haarlem
Amadeus Hotel on saanut mahtavaa palautetta ilmaisesta aamiaisestaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Grote Markt (tori). Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä ravintolan ja baarin. Tässä vuonna 1588 rakennetussa 2 tähden hotellissa on 15 huonetta 3 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja kaapelikanavat.
Hae hinnat
Relaxed Slapen

Relaxed Slapen

3.5 kautta 5.0 Kinderhuisvest 43, Haarlem, Pohjois-Hollanti
Relaxed Slapen sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Grote Markt (tori). Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen omatoimisen pysäköinnin ja kuivapesulapalvelut. Tässä vuonna 2015 rakennetussa 3,5 tähden aamiaismajoituksessa on 5 huonetta. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja keittiön.
Hae hinnat
Hello I'm Local

Hello I'm Local

2.0 kautta 5.0 SPIEGELSTRAAT 4, Haarlem
Hello I'm Local on saanut hyvää palautetta avuliaasta henkilökunnastaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Amsterdamse Poortin ostoskeskus. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä baarin ja aamiaisen (lisämaksusta). Tässä 2 tähden hostellissa on 12 huonetta. Kaikki huoneet tarjoavat kahvinkeittimet ja ilmaiset hygieniatuotteet.
155 €
Cozy Lofts Haarlem Gedempte Oude Gracht

Cozy Lofts Haarlem Gedempte Oude Gracht

4.0 kautta 5.0 Gedempte Oude Gracht 31, Haarlem
Cozy Lofts Haarlem Gedempte Oude Gracht on saanut loistavaa palautetta mukavista sängyistään. Majoitusliike sijaitsee ostoskeskuksen yhteydessä, ja Grote Markt (tori) on vain lyhyen kävelymatkan päässä. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa ja concierge-palvelut. Tässä 4 tähden huoneistohotellissa on 7 huoneistoa. Jokainen huoneisto tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja keittiön.
125 €
Boutique Hotel 't Vosje

Boutique Hotel 't Vosje

3.5 kautta 5.0 Spanjaardslaan 1, Haarlem
Boutique Hotel 't Vosje on saanut mahtavaa palautetta sijainnistaan lähellä kaikkea. Majoitusliike sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Sint Bavon katedraali. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen omatoimisen pysäköinnin ja aamiaisen (lisämaksusta). Tässä 3,5 tähden hotellissa on 4 huonetta. Kaikki huoneet tarjoavat ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja taulutelevisiot.

Parhaat halvat hotellit ja majoitukset Haarlem

Näytä kaikki

Parhaat luksushotellit Haarlem

Näytä kaikki

Kohteen Haarlem hotellit


Harkitsetko retkeä kohteeseen Haarlem? Jos haluat löytää yöpymispaikan, joka on lähellä nähtävyyksiä, voit antaa lomapäiväsi ja käyttää hotellihakutulosten vieressä olevia suodattimia löytääksesi majoituspaikan, joka on lähellä alueen nähtävyyksiä. Voit valita 45 hotellista ja muusta majoitustilasta kohteessa Haarlem löytääksesi parhaiten sopivan yöpymispaikan.


Etsitpä sitten halpoja hotelleja kohteessa Haarlem, koko perheelle sopivia majoitusliikkeitä tai paikkoja, joihin voit ottaa lemmikkisi mukaan, Haarlem tarjoaa useita erilaisia majoituspaikkoja, jotta sinä voit löytää itsellesi sopivan vaihtoehdon:

 • 2 lentokenttähotellia
 • 5 halpaa hotellia
 • 17 lapsiystävällistä hotellia
 • 4 luksushotellia
 • 2 lemmikkiystävällistä hotellia

Suosittuja hotelleja ja muita majoitusvaihtoehtoja kohteessa Haarlem


Kun etsit itsellesi sopivaa yöpymispaikkaa kohteessa Haarlem, voit löytää ebookersin sivustolta hotellin, joka tarjoaa palveluja kuten internetyhteyden, ilmaiset lentokenttäkuljetukset tai uima-altaan. Voit hyödyntää suodattimia rajataksesi hakuasi, jotta näet vain sinulle tärkeät palvelut, kuten huoneessa olevan keittiön ja ilmastoinnin.


Asiakkaat arvostavat näitä hotelleja kohteessa Haarlem niiden ilmaisen aamupalan takia:

 • Amadeus Hotel
 • Hotel Lion d'Or
 • Hotel Malts

Tämä kohteen Haarlem majoitusliike on suosittu asiakkaiden keskuudessa uima-altaan takia:

 • Van der Valk Hotel Haarlem

Matkustajat, jotka yöpyivät tässä kohteen Haarlem hotellissa, pitivät paikan päällä olevasta kuntosalista:

 • Van der Valk Hotel Haarlem

Kohteeseen Haarlem tutustuminen


Haarlem on tunnettu pyöräilystä, ostosmahdollisuuksistaan ja ravintoloista. Suosittuihin nähtävyyksiin kohteessa Haarlem ja sen lähellä kuuluu:

 • Grote Markt
 • De Hallen -museo
 • Arkeologinen museo
 • Grote Kerk
 • Stadhuis
 • Corrie Ten Boomin talo
 • Teylers Museum

Kun suunnittelet matkaasi kohteeseen Haarlem, voit varata ebookersin kautta myös sopivat lennot kohteeseen Amsterdam (AMS-Schiphol). Voit rajata hakuasi välilaskujen, lentoyhtiön tai lähtöajan mukaan löytääksesi itsellesi parhaimman vaihtoehdon.


Milloin on paras aika vierailla kohteessa Haarlem?


Jos harkitset parasta mahdollista aikaa matkustaa kohteeseen Haarlem, saatat hyötyä näistä vuodenajan säätä koskevista tiedoista matkaa suunnitellessasi. Heinäkuu ja elokuu ovat yleensä lämpimimmät kuukaudet kohteessa Haarlem, kun taas kylmimmät kuukaudet ovat yleensä tammikuu ja joulukuu. Lokakuu ja syyskuu ovat sateisimmat kuukaudet, kun taas toukokuu ja maaliskuu ovat kuivimmat.


Tässä on katsaus kohteen keskimääräiseen sademäärään ja lämpötilaan:

 • Keskimääräinen lämpötila päivisin tammikuusta maaliskuuhun on 9°C ja öisin 1°C. Kauden keskimääräinen sademäärä on 401 cm.
 • Jos vierailet huhtikuun ja kesäkuun välisenä aikana, voit odottaa keskimääräisen lämpötilan olevan 19°C päivisin ja 4°C öisin. Keskimääräinen sademäärä tänä aikana on 354 cm.
 • Keskimääräinen lämpötila päivisin heinäkuusta syyskuuhun on 21°C ja öisin 11°C. Kauden keskimääräinen sademäärä on 536 cm.
 • Keskimääräinen lämpötila päivisin lokakuusta ja joulukuuhun on 15°C ja 1°C öisin. Kauden keskimääräinen sademäärä on 654 cm.
 • Vuosittainen keskimääräinen sademäärä kohteessa Haarlem on 1945 cm.

Viimeksi varatut hotellit Haarlem

*Hinta on alin viimeisten 24 tunnin sisällä löydetty hinta yhden yön pituiselle kahden aikuisen varaukselle seuraavien 30 päivän aikana. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Muita ehtoja saatetaan soveltaa.