Pääosion alkuosa
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5
Tänä iltana
Tänä viikonloppuna
21.6. - 23.6.
Ensi viikonloppuna
28.6. - 30.6.

Suosituimmat hotellit lentoasemalla Krabin kansainvälinen lentokenttä

Nap Krabi Hotel 27 €
Arvosteltu 17.12.2018
Katso tiedot
 
Nap Krabi Hotel

Nap Krabi Hotel

575 Moo 11, Phetkasem Road, Krabi, Krabi
   
  4,4/5
  4.0 kautta 5.0 Tähteä

  Todella hyvä hotelli lähellä lentokenttää. Kätevät ilmaiset lentokenttäkuljetusket sekä kuljetukset Krabin kaupungiin ja Tiger Temppelille. Todella ystävällinen henkilökunta 5/5.

  Palmari Boutique Hotel Hae hinnat
  Arvosteltu 5.4.2018
  Katso tiedot
   
  Palmari Boutique Hotel

  Palmari Boutique Hotel

  285 Moo 2, Petchkasem Road, Nuea Khlong, Krabi
    
   4,3/5
   3.0 kautta 5.0 Tähteä

   Aivan loistava hotelli viettää yö ennen aamulentoa. Sijaitsee lähellä lentokenttää, lähellä tori ja paikallisia kauppoja, muuten ei juuri nähtävää. Hotellin yhteydessä kiva kahvila, josta sai myös länsimaalaista ruokaa, miläli paikallisten ruokakojujen tarjonta ei miellytä. Huone pieni mutta siisti, ...

   Sai Rung Resort 17 €
   Sai Rung Resort

   Sai Rung Resort

   185 Moo 3, Huay Yung, Nua Klhong, Ban Huai Yung, Krabi
     
    3.0 kautta 5.0 Tähteä

    Krabin stadion, Khao Khanap Nam ja Khao Phanom Benchan kansallispuisto ovat 20 kilometrin päässä tästä hotellista. Wat Tham Suan temppeli ja Krabin sairaala ovat myös 20 kilometrin päässä.

    Srisuksant Urban 30 €
    Srisuksant Urban

    Srisuksant Urban

    98 Moo 2 Phetkasem Road, Nuea Khlong, Krabi
      
     3.0 kautta 5.0 Tähteä

     Krabin stadion, Khao Khanap Nam ja Khao Phanom Benchan kansallispuisto ovat 15 kilometrin päässä tästä lähiössä sijaitsevasta hotellista. Wat Tham Suan temppeli ja Krabin sairaala ovat myös 15 kilometrin päässä.

     Baansuan Rimnom Resort Hae hinnat
     Baansuan Rimnom Resort

     Baansuan Rimnom Resort

     240 Moo 2, Krabi Noi, Muang, Krabi
       
      2.0 kautta 5.0 Tähteä

      Khao Phanom Benchan kansallispuisto on 2,8 kilometrin ja Krabin stadion on 4,6 kilometrin päässä tästä hotellista. Khao Khanap Nam ja Wat Tham Suan temppeli ovat myös 10 kilometrin päässä.

      Palm Driving Range & Resort Hae hinnat
      Palm Driving Range & Resort

      Palm Driving Range & Resort

      243 Moo 2, T. Krabi Noi, Krabi, Krabi
        
       2.0 kautta 5.0 Tähteä

       Khao Phanom Benchan kansallispuisto on 2,8 kilometrin ja Krabin stadion on 4,5 kilometrin päässä tästä golfin pelaamiseen sopivasta hotellista. Khao Khanap Nam ja Wat Tham Suan temppeli ovat myös 15 kilometrin päässä.

       Numjaan Resort Hae hinnat
       Numjaan Resort

       Numjaan Resort

       17 Moo 2 T.Krabi Noi, Muang, Krabi
         
        2.5 kautta 5.0 Tähteä

        Khao Phanom Benchan kansallispuisto on 2,2 kilometrin ja Wat Tham Suan temppeli on 4,6 kilometrin päässä tästä lähellä lentokenttää sijaitsevasta hotellista. Krabin sairaala ja Walking Street ovat myös 10 kilometrin päässä.

        Wanarom Residence Hotel Hae hinnat
        Wanarom Residence Hotel

        Wanarom Residence Hotel

        351 Moo 12 Petkrasame Road, Krabi Noi, Amphoe Mueang, Krabi
          
         3.0 kautta 5.0 Tähteä

         Khao Phanom Benchan kansallispuisto on 1,1 kilometrin päässä tästä hotellista. Krabin stadion ja Wat Tham Suan temppeli sijaitsevat 5 kilometrin päässä. Khao Khanap Nam ja Walking Street ovat myös 10 kilometrin päässä.

         Lentokenttähotellit – Krabin kansainvälinen lentokenttä

         Yö lentokenttähotellissa on usein huoleton ja mukava tapa viettää viimeinen ilta ennen aikaista lentoa, jatkaa matkaa myöhään saapuneen lennon jälkeen tai levätä kunnolla pitkän välilaskun aikana. Lentokentän Krabin kansainvälinen lentokenttä läheltä löytyvät hotellit sopivat kaikkiin näihin tarpeisiin.

         Varaa kohteesta Krabin kansainvälinen lentokenttä edullinen lentokenttähotelli, jos haluat varmistaa ehtimisen aikaiselle aamulennolle. Matkalle lähteminen on usein stressaavaa, joten hotellivaraus lentokentän lähellä sijaitsevassa hotellissa voi pyyhkiä pois yhden huolen. Hotelliyön ansiosta voit aloittaa matkasi virkeänä ja levänneenä ilman viime hetken yllätyksiä ja mahdollisista ruuhkista tai myöhässä olevista junista johtuvaa huolta.

         Lentokenttähotelli kohteessa Krabin kansainvälinen lentokenttä voi säästää rahaa

         Lentokenttähotellissa yöpyminen voi säästää myös yöllisen taksimatkan kuluilta. Etsi lentokenttähotellien tarjouksia kohteesta Krabin kansainvälinen lentokenttä, niin voit säästää matkakuluista mukavan summan. Joskus lentokenttähotelli saattaa olla ainoa vaihtoehto, jos lento saapuu myöhään tai lähtee aikaisin, julkista liikennettä ei siihen aikaan ole eikä halua maksaa yksityisestä kuljetuksesta maltaita. Hae silloin tarjouksia hotelleihin lentokentän Krabin kansainvälinen lentokenttä läheltä. Lentokentän lähellä sijaitsevat hotellit järjestävät usein ilmaisen kuljetuksen aseman ja hotellin välillä.

         Lentoasemien ravintolat ja kahvilat ovat monesti hintavia ja harvoin niitä kuulee ylistettävän. Lentokenttähotelleista voi sen sijaan löytyä kunnon ravintolat ja tuoreet buffetaamiaiset. Mikäli hyvä ruoka ennen lentoa, sen jälkeen tai välilaskun aikana kiinnostaa, kannattaa tarkistaa lähistön lentokenttähotellit. Krabin kansainvälinen lentokenttä ja sen hotellit eivät liene tässä suhteessa poikkeus.

         Varaa hotelli lentokentältä Krabin kansainvälinen lentokenttä ajoissa

         Tarjoukset lentokentän Krabin kansainvälinen lentokenttä hotelleihin löytää todennäköisimmin, kun on liikkeellä hyvissä ajoin. Hotelli lentokentän läheltä sopii myös itsenäiselle matkustajalle, joka vaihtaa matkasuunnitelmiaan lennosta eikä halua varata yöpaikkoja etukäteen. Etenkin myöhään saapuneen lennon jälkeen yksi yö lentoaseman Krabin kansainvälinen lentokenttä hotellissa takaa hyvän alun lomalle. Varaa hotelli kuitenkin ajoissa, sillä edullinen lentokenttähotelli kohteessa Krabin kansainvälinen lentokenttä ei ole itsestäänselvyys.
         Lentokenttähotellit sopivat usein myös liiketapaamisiin tai tapahtumien järjestämiseen. Lentokenttien lähelle on monesti hyvät kulkuyhteydet ja ne sijaitsevat tyypillisesti suurten teiden varrella. Lentokenttähotellista saattaa löytyä myös kuntosali, jossa saa virkeyttä lihaksiin vaikkapa pitkän välilaskun aikana.

         Tarkista lentokentän Krabin kansainvälinen lentokenttä hotellit ja tarjoukset lentokenttähotelleihin jo tänään, jotta matkasi pääsee hyvään alkuun.


         Viimeisimmät hotelliarvostelut Krabin kansainvälinen lentokenttä

         Hinnat ovat edullisimpia perushintoja, joita on saatavilla seuraavan 30 päivän aikana. Hinnanmuutokset ovat mahdollisia ja eivät välttämättä sisällä hotellin palvelumaksuja, lisävuoteen hintaa tai sivukuluja, kuten huonepalvelumaksua. Hotelli kuitenkin veloittaa paikallisessa valuutassa sen hetkisellä kurssilla. Paikalliset maksut veloitetaan erikseen.