Pääosion alkuosa
Valitse yli 1,000,000 uniikista hotellista, asunnosta & huvilasta ympäri maailman
Saat parhaan hinnan ebookersin hintatakuun ansiosta
ebookers ei veloita maksua suurimmasta osasta hotelliperuutuksia tai -muutoksia
Tänä iltana
Ensi viikonloppuna
14.8. - 16.8.

Suosituimmat hotellit Krabin kansainvälinen lentokenttä

Hae hinnat
Sai Rung Resort

Sai Rung Resort

3.0 kautta 5.0 185 Moo 3, Huay Yung, Nua Klhong, Ban Huai Yung, Krabi
Sai Rung Resort tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, omatoimisen pysäköinnin ja ulkouima-altaan. Tässä 3 tähden hotellissa on 9 huonetta. Kaikki huoneet tarjoavat ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja parvekkeet.
Hae hinnat
Srisuksant Urban

Srisuksant Urban

3.0 kautta 5.0 98 Moo 2 Phetkasem Road, Nuea Khlong, Krabi
Srisuksant Urban tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, omatoimisen pysäköinnin ja ravintolan. Tässä vuonna 2016 rakennetussa 3 tähden hotellissa on 18 huonetta 3 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja parvekkeet.
13 €
OYO 636 Baan Suan Rim Nam Resort Krabi Noi

OYO 636 Baan Suan Rim Nam Resort Krabi Noi

2.0 kautta 5.0 240 Moo 2, Krabi Noi, Muang, Krabi
OYO 636 Baan Suan Rim Nam Resort Krabi Noi sijaitsee lähellä kohdetta Khao Khanap Nam. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen omatoimisen pysäköinnin ja baarin. Tässä 2 tähden hotellissa on 15 huonetta. Kaikki huoneet tarjoavat ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja taulutelevisiot.
27 €
Palmari Boutique Hotel

Palmari Boutique Hotel

3.0 kautta 5.0 285 Moo 2, Petchkasem Road, Nuea Khlong, Krabi
Palmari Boutique Hotel on saanut hyvää palautetta mukavista sängyistään. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa, ilmainen omatoiminen pysäköinti ja ravintola. Tässä 3 tähden hotellissa on 9 huonetta. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja ilmaiset minibaarituotteet.
Hae hinnat
Numjaan Resort

Numjaan Resort

2.5 kautta 5.0 17 Moo 2 T.Krabi Noi, Muang, Krabi
Numjaan Resort sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Khao Phanom Benchan kansallispuisto. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa, ilmainen omatoiminen pysäköinti ja kuivapesulapalvelut. Tässä 2,5 tähden hotellissa on 16 huonetta. Kaikki huoneet tarjoavat ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja satelliittikanavat.
Hae hinnat
Wanarom Residence Hotel

Wanarom Residence Hotel

3.0 kautta 5.0 351 Moo 12 Petkrasame Road, Krabi Noi, Amphoe Mueang, Krabi
Wanarom Residence Hotel on saanut hyvää palautetta huoneiden tilavuudesta. Majoitusliike on ostoskeskuksen yhteydessä, minkä lisäksi Khao Phanom Benchan kansallispuisto on kävelyetäisyydellä. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen omatoimisen pysäköinnin ja aamiaisen (lisämaksusta). Tässä 3 tähden hotellissa on 59 huonetta 4 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja parvekkeen.
26 €
Nap Krabi Hotel

Nap Krabi Hotel

4.0 kautta 5.0 575 Moo 11, Phetkasem Road, Krabi, Krabi
Nap Krabi Hotel on saanut mainiota palautetta aamiaisestaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Khao Phanom Benchan kansallispuisto. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen omatoimisen pysäköinnin ja ilmaiset lentokenttäkuljetukset. Tässä vuonna 2015 rakennetussa 4 tähden hotellissa on 79 huonetta 7 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja parvekkeen.
30 €
K.M. House

K.M. House

2.5 kautta 5.0 359/1,2,3 Petchakasem Road, Krabi, Krabi
K.M. House sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Khao Phanom Benchan kansallispuisto. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen omatoimisen pysäköinnin ja ilmaiset lentokenttäkuljetukset. Tässä 2,5 tähden hotellissa on 16 huonetta. Kaikki huoneet tarjoavat asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja taulutelevisiot.
22 €
Phuhi Hotel

Phuhi Hotel

3.0 kautta 5.0 2/22 Radpadtana Rd., Krabi Yai, Meung, Krabi
Phuhi Hotel sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Khao Phanom Benchan kansallispuisto. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen omatoimisen pysäköinnin ja kuivapesulapalvelut. Tässä 3 tähden hotellissa on 30 huonetta. Kaikki huoneet tarjoavat ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja parvekkeet.
Hae hinnat
Tawantai Hotel

Tawantai Hotel

2.5 kautta 5.0 10/11 Moo 11 T.Krabinoi, A.Muang, Krabi
Tawantai Hotel sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Khao Phanom Benchan kansallispuisto. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen omatoimisen pysäköinnin ja ravintolan. Tässä 2,5 tähden hotellissa on 30 huonetta 5 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja parvekkeen.
33 €
Kidthung Cottage

Kidthung Cottage

2.5 kautta 5.0 162 Moo 1 T.Klongprasong, Muang, Krabi
Kidthung Cottage sijaitsee lähellä kohdetta Walking Street. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa ja aamiaisen (lisämaksusta). Tässä 2,5 tähden majatalossa on 3 huonetta. Kaikki huoneet tarjoavat ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja ilmaiset hygieniatuotteet.
22 €
Maritime Park & Spa Resort

Maritime Park & Spa Resort

3.5 kautta 5.0 1 Tungfah Road, Paknam, Krabi, Krabi
Maritime Park & Spa Resort on saanut mainiota palautetta sijainnistaan lähellä kaikkea. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Khao Khanap Nam. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa, ilmainen omatoiminen pysäköinti ja ulkouima-allas. Tässä 3,5 tähden lomakylässä on 221 huonetta 6 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja syvät kylpyammeet.
12 €
OYO 896 Shermar Garden Resort

OYO 896 Shermar Garden Resort

2.0 kautta 5.0 16,16/1, Maharaj Road T. Paknam, Krabi, Krabi
OYO 896 Shermar Garden Resort sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Khao Khanap Nam. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa ja ilmaisen omatoimisen pysäköinnin. Tässä 2 tähden hotellissa on 10 huonetta. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja taulutelevision.
Hae hinnat
Tanya Place

Tanya Place

3.0 kautta 5.0 44 La-ngu Road, Krabi, Krabi
Tanya Place sijaitsee ostoskeskuksen yhteydessä ja lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Khao Phanom Benchan kansallispuisto. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen omatoimisen pysäköinnin. Tässä 3 tähden hotellissa on 26 huonetta. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja taulutelevision.
Hae hinnat
Nisarine Homestay @ Koh Klang

Nisarine Homestay @ Koh Klang

1.0 kautta 5.0 320 M1, Baan Koh Klang, Khlong Prasong, Krabi, Krabi
Nisarine Homestay @ Koh Klang sijaitsee lähellä kohdetta Walking Street. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen aamiaisen, ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa ja ilmaisen omatoimisen pysäköinnin. Tässä vuonna 2017 rakennetussa 1 tähden hostellissa on 6 huonetta 1 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja parvekkeet.

Lentokenttähotellit Krabin kansainvälinen lentokenttä

Yö lentokenttähotellissa on usein huoleton ja mukava tapa viettää viimeinen ilta ennen aikaista lentoa, jatkaa matkaa myöhään saapuneen lennon jälkeen tai levätä kunnolla pitkän välilaskun aikana. Lentokentän Krabin kansainvälinen lentokenttä läheltä löytyvät hotellit sopivat kaikkiin näihin tarpeisiin.

Varaa kohteesta Krabin kansainvälinen lentokenttä edullinen lentokenttähotelli, jos haluat varmistaa ehtimisen aikaiselle aamulennolle. Matkalle lähteminen on usein stressaavaa, joten hotellivaraus lentokentän lähellä sijaitsevassa hotellissa voi pyyhkiä pois yhden huolen. Hotelliyön ansiosta voit aloittaa matkasi virkeänä ja levänneenä ilman viime hetken yllätyksiä ja mahdollisista ruuhkista tai myöhässä olevista junista johtuvaa huolta.

 

Lentokenttähotelli kohteessa Krabin kansainvälinen lentokenttä voi säästää rahaa

Lentokenttähotellissa yöpyminen voi säästää myös yöllisen taksimatkan kuluilta. Etsi lentokenttähotellien tarjouksia kohteesta Krabin kansainvälinen lentokenttä, niin voit säästää matkakuluista mukavan summan. Joskus lentokenttähotelli saattaa olla ainoa vaihtoehto, jos lento saapuu myöhään tai lähtee aikaisin, julkista liikennettä ei siihen aikaan ole eikä halua maksaa yksityisestä kuljetuksesta maltaita.

Hae silloin tarjouksia hotelleihin lentokentän Krabin kansainvälinen lentokenttä läheltä. Lentokentän lähellä sijaitsevat hotellit järjestävät usein ilmaisen kuljetuksen aseman ja hotellin välillä.

Lentoasemien ravintolat ja kahvilat ovat monesti hintavia ja harvoin niitä kuulee ylistettävän. Lentokenttähotelleista voi sen sijaan löytyä kunnon ravintolat ja tuoreet buffetaamiaiset. Mikäli hyvä ruoka ennen lentoa, sen jälkeen tai välilaskun aikana kiinnostaa, kannattaa tarkistaa lähistön lentokenttähotellit. Krabin kansainvälinen lentokenttä ja sen hotellit eivät liene tässä suhteessa poikkeus.

 

Varaa hotelli lentokentältä Krabin kansainvälinen lentokenttä ajoissa

Tarjoukset lentokentän Krabin kansainvälinen lentokenttä hotelleihin löytää todennäköisimmin, kun on liikkeellä hyvissä ajoin. Hotelli lentokentän läheltä sopii myös itsenäiselle matkustajalle, joka vaihtaa matkasuunnitelmiaan lennosta eikä halua varata yöpaikkoja etukäteen.

Etenkin myöhään saapuneen lennon jälkeen yksi yö lentoaseman Krabin kansainvälinen lentokenttä hotellissa takaa hyvän alun lomalle. Varaa hotelli kuitenkin ajoissa, sillä edullinen lentokenttähotelli kohteessa Krabin kansainvälinen lentokenttä ei ole itsestäänselvyys.

Lentokenttähotellit sopivat usein myös liiketapaamisiin tai tapahtumien järjestämiseen. Lentokenttien lähelle on monesti hyvät kulkuyhteydet ja ne sijaitsevat tyypillisesti suurten teiden varrella. Hotellista saattaa löytyä myös kuntosali, jossa saa virkeyttä lihaksiin vaikkapa pitkän välilaskun aikana.

Tarkista lentokentän Krabin kansainvälinen lentokenttä hotellit ja tarjoukset lentokenttähotelleihin jo tänään, jotta matkasi pääsee hyvään alkuun.

Viimeisimmät Krabi hotelliarvostelut

*Hinta on alin viimeisten 24 tunnin sisällä löydetty hinta yhden yön pituiselle kahden aikuisen varaukselle seuraavien 30 päivän aikana. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Muita ehtoja saatetaan soveltaa.