Pääosion alkuosa
Valitse yli 1,000,000 uniikista hotellista, asunnosta & huvilasta ympäri maailman
Saat parhaan hinnan ebookersin hintatakuun ansiosta
ebookers ei veloita maksua suurimmasta osasta hotelliperuutuksia tai -muutoksia
Tänä iltana
Tänä viikonloppuna
18.9. - 20.9.

Varatuimmat hotellit Etelä-Thaimaa

115 €
SALA Samui Chaweng Beach Resort

SALA Samui Chaweng Beach Resort

5.0 kautta 5.0 Chaweng, Ko Samui, Surat Thani
SALA Samui Chaweng Beach Resort on saanut loistavaa palautetta avuliaasta henkilökunnastaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Chawengin ranta. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen aamiaisen, ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa ja ilmaisen omatoimisen pysäköinnin. Tässä vuonna 2018 rakennetussa 5 tähden lomakylässä on 134 huonetta 3 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja yksityisen porealtaan.
47 €
Santhiya Koh Yao Yai Resort & Spa

Santhiya Koh Yao Yai Resort & Spa

5.0 kautta 5.0 88 Moo 7, Prunai, Ko Yao, Phang Nga
Santhiya Koh Yao Yai Resort & Spa on saanut hyvää palautetta ilmaisesta aamiaisestaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Loh Paretin ranta. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen omatoimisen pysäköinnin sekä 2 ulkouima-allasta ja 6 ravintolaa. Tässä vuonna 2012 rakennetussa 5 tähden lomakylässä on 148 huonetta. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja LED-television.
16 €
B Boutique Residence

B Boutique Residence

3.0 kautta 5.0 234/40 Chonkasem Road, Surat Thani
B Boutique Residence on saanut hyvää palautetta mukavista sängyistään. Majoitusliike sijaitsee lähellä kohdetta Suratthanin keskustori. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa, ilmainen omatoiminen pysäköinti ja aamiainen (lisämaksusta). Tässä 3 tähden hotellissa on 30 huonetta. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja parvekkeen.
39 €
dusitD2 Ao Nang Krabi

dusitD2 Ao Nang Krabi

4.0 kautta 5.0 244 Moo 2, Aonang, Muang, Krabi, Krabi
DusitD2 Ao Nang Krabi on saanut loistavaa palautetta huoneiden mukavuudesta. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Ao Nangin ranta. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä täyden palvelun kylpylän ja ulkouima-altaan. Tässä vuonna 2000 rakennetussa 4 tähden hotellissa on 173 huonetta 7 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja LCD-televisiot.
109 €
SALA Samui Choengmon Beach

SALA Samui Choengmon Beach

5.0 kautta 5.0 10/9 Moo 5, Baan Plai Lam, Ko Samui, Surat Thani
SALA Samui Choengmon Beach on saanut hyvää palautetta aamiaisestaan. Majoitusliike sijaitsee ostoskeskuksen yhteydessä, ja Choeng Monin ranta on vain lyhyen kävelymatkan päässä. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen omatoimisen pysäköinnin ja 2 ulkouima-allasta. Tässä 5 tähden hotellissa on 69 huonetta. Kaikki huoneet tarjoavat ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja Select Comfort -patjalliset sängyt.
35 €
Avani Ao Nang Cliff Krabi Resort

Avani Ao Nang Cliff Krabi Resort

4.0 kautta 5.0 328 Moo 2, Ao Nang, Krabi
Avani Ao Nang Cliff Krabi Resort on saanut loistavaa palautetta huoneiden tilavuudesta. Majoitusliike sijaitsee ostoskeskuksen yhteydessä, ja Ao Nangin ranta on vain lyhyen kävelymatkan päässä. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen omatoimisen pysäköinnin ja ilmaiset rantakuljetukset. Tässä vuonna 2008 rakennetussa 4 tähden lomakylässä on 178 huonetta 8 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja parvekkeen.
157 €
Anantara Rasananda Koh Phangan Villas

Anantara Rasananda Koh Phangan Villas

5.0 kautta 5.0
Anantara Rasananda Koh Phangan Villas on saanut loistavaa palautetta avuliaasta henkilökunnastaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Thong Nai Pan Noin ranta. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen aamiainen, ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa ja ilmainen omatoiminen pysäköinti. Tässä vuonna 2008 rakennetussa 5 tähden lomakylässä on 64 huonetta 2 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja yksityisen vilvoittelualtaan.
162 €
Anantara Bophut Koh Samui Resort

Anantara Bophut Koh Samui Resort

5.0 kautta 5.0 99/9 Moo 1 Bophut Bay, Ko Samui, Surat Thani
Anantara Bophut Koh Samui Resort on saanut mainiota palautetta rantasijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Bo Phut Beach (ranta). Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa, ilmainen omatoiminen pysäköinti ja 2 ravintolaa. Tässä vuonna 2004 rakennetussa 5 tähden lomakylässä on 106 huonetta 3 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja taulutelevisiot.
77 €
The Sands Khao Lak by Katathani

The Sands Khao Lak by Katathani

5.0 kautta 5.0 10/18 Petchkasem Road, Moo 7 Kukkak, Takua Pa, Phang Nga
The Sands Khao Lak by Katathani on saanut loistavaa palautetta sijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee ostoskeskuksen yhteydessä, ja Nang Thongin ranta on vain lyhyen kävelymatkan päässä. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen aamiainen, ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa ja ilmainen omatoiminen pysäköinti. Tässä vuonna 2012 rakennetussa 5 tähden hotellissa on 316 huonetta 3 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja kalustetut parvekkeet.
99 €
Avani+ Samui Resort

Avani+ Samui Resort

5.0 kautta 5.0 53/5 Moo 4, Phang Ka, Taling Ngam, Ko Samui, Surat Thani
Avani+ Samui Resort on saanut loistavaa palautetta avuliaasta henkilökunnastaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Pangkan ranta. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen omatoimisen pysäköinnin ja täyden palvelun kylpylän. Tässä vuonna 2009 rakennetussa 5 tähden lomakylässä on 33 huonetta 2 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja parvekkeet/patiot.
76 €
Sichon Cabana Beach Resort

Sichon Cabana Beach Resort

3.0 kautta 5.0 625 Moo 3, Hin Ngam Beach, Sichon, Nakhon Si Thammarat
Sichon Cabana Beach Resort sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Sichonin ranta. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen aamiaisen, ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa ja ilmaisen omatoimisen pysäköinnin. Tässä 3 tähden hotellissa on 12 huonetta. Kaikki huoneet tarjoavat ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja patiot.
87 €
Karma Resort

Karma Resort

3.5 kautta 5.0 182/3 Moo 1, Bophut, Ko Samui, Surat Thani
Karma Resort sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Bo Phut Beach (ranta). Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen aamiaisen, ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa ja ilmaisen omatoimisen pysäköinnin. Tässä 3,5 tähden hotellissa on 20 huonetta. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja parvekkeen/pation.
57 €
Centara Villas Samui

Centara Villas Samui

4.0 kautta 5.0 111 Moo 2, Maret, Natien Beach, Ko Samui, Surat Thani
Centara Villas Samui on saanut hyvää palautetta rantasijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Samuin perhospuutarha. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen omatoimisen pysäköinnin ja 3 ulkouima-allasta. Tässä vuonna 1999 rakennetussa 4 tähden lomakylässä on 102 huonetta. Kaikki huoneet tarjoavat asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja parvekkeet.
19 €
S.22 Hotel Suratthani

S.22 Hotel Suratthani

3.0 kautta 5.0 349/2 Moo4,Chalok rath rd.,Muang, Surat Thani
S.22 Hotel Suratthani on saanut hyvää palautetta sijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee lähellä kohdetta Suratthanin keskustori. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen omatoimisen pysäköinnin ja ravintolan. Tässä 3 tähden hotellissa on 130 huonetta. Kaikki huoneet tarjoavat ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja jääkaapit.
36 €
Novotel Chumphon Beach Resort

Novotel Chumphon Beach Resort

4.0 kautta 5.0 110 Moo 4 Paradonpab Beach, Tambon Paknam, Chumphon, Chumphon
Novotel Chumphon Beach Resort on saanut mainiota palautetta huoneiden tilavuudesta. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Pharadonphapin ranta. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen omatoimisen pysäköinnin ja ilmaiset alueelliset kuljetukset. Tässä 4 tähden lomakylässä on 86 huonetta. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja syvän kylpyammeen.

Parhaat halvat hotellit ja majoitukset Etelä-Thaimaa

Näytä kaikki

Parhaat luksushotellit Etelä-Thaimaa

Näytä kaikki

Halvat hotellit kohteessa Etelä-Thaimaa

Etsitkö edullista majoitusta kohteessa Etelä-Thaimaa? Onnistuu. Syötä matkasi ajankohta tämän sivun hakukoneeseen, niin saat hetkessä eteesi kaikki hotellit kohteessa Etelä-Thaimaa. Varaus kannattaa tehdä heti – juuri nyt halvin huone maksaa vaivaiset 16 €! Jos taas mielit hieman ylellisemmälle lomalle, arvokkain hotelli valikoimassamme on tällä hetkellä 162 €.

 

Miten löytää paras hotellitarjous kohteessa Etelä-Thaimaa?

Kun matkasi ajankohta on selvillä, tekemällä hotellihaun kohteeseen Etelä-Thaimaa löydät kaikki juuri silloin vapaana olevat huoneet. Jos osa niistä on liian kalliita, hakutulossivun vasemmassa laidassa olevilla suodattimilla saat näkyviin omaan budjettiisi sopivat vaihtoehdot. Kannattaa huomioida myös sivun vasemmasta yläkulmasta aukeava karttatoiminto. Se näyttää kohteen Etelä-Thaimaa halvat hotellit kartalla, mikä helpottaa sekä valintaa että matkan suunnittelua. Hakutulosten listalla näkyy usein myös vihreällä ja oranssilla merkityt ebookers-tarjoukset. Niitä et löydä mistään muualta!

 

Miksi varata hotelli ebookersin kautta?

Tarjoamme kaiken, mitä tarvitset: lyömättömän valikoiman, halvat hinnat sekä kattavat lisäpalvelut. ebookersin kautta löydät peräti 6890 majoitusliikettä kohteessa Etelä-Thaimaa, ja hotellivaraukseen on helppo lisätä myös lennot, vuokra-auto tai vaikka aktiviteetteja. Kun tiedät mitä haluat, koko paketin saa varattua vain minuuteissa. Varauksen tehtyäsi voit jo keskittyä matkasi suunnitteluun. Lähetämme sinulle automaattisesti kaikki varauksesi tiedot, joten sinun ei tarvitse huolehtia mistään.

 

Miten viettää edullinen hotelliloma kohteessa Etelä-Thaimaa?

Rahoistaan tarkka voi lomailla ja yöpyä kohteessa Etelä-Thaimaa verrattain halvalla. Pientä suunnittelua se tosin vaatii. Aluksi sinun kannattaa laatia matkallesi budjetti. Kun se on valmis, kannattaa tutkia, mistä ja miten euroille saa parhaan vastineen käyttämällä ebookersin hakukonetta.

Halvimmat hotellit kohteessa Etelä-Thaimaa löydät yleensä hieman kauempana keskusalueista. Vaikka syrjäisempi sijainti voi ensin arveluttaa, kannattaa huomata, että halvan huonehinnan lisäksi se tarjoaa myös muita säästöjä. Hieman syrjässä esimerkiksi ravintolat ovat yleensä huomattavasti ydinaluetta edullisempia, samoin kaupat ja muut palvelut. Lisäksi tunnelma on ydinkeskustaa rauhallisempi, ja vastaan tulee taatusti myös paikallisia. Matkat ydinkeskustaan ja nähtävyyksille taittuvat helposti julkisilla. Usein niillä pääsee myös kauemmas, missä maisemat ja luonto saattavat yllättää.

Varaa edullinen hotelli kohteessa Etelä-Thaimaa nyt – elämyksiä saa myös halvalla!

Viimeksi varatut hotellit Etelä-Thaimaa

*Hinta on alin viimeisten 24 tunnin sisällä löydetty hinta yhden yön pituiselle kahden aikuisen varaukselle seuraavien 30 päivän aikana. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Muita ehtoja saatetaan soveltaa.