Pääosion alkuosa
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5
Koronavirusta (COVID-19) koskevien matkustustiedotteiden vuoksi joihinkin kohteisiin ei voi tehdä varauksia tietyille päiville. Lisätietoja.

Monet lentoyhtiöt tarjoavat joustavia käytäntöjä muutosten suhteen

Ansaitse Bonus+-etua lentoyhtiön pisteiden lisäksi

Hyödynnä erikoistarjoukset ebookersin sovelluksessa

Halvat lennot Bangkok Krabi

Hinnat haettu viimeisten 7 päivän aikana. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Muita ehtoja saatetaan soveltaa.

Tietoa lennoista välille Bangkok - Krabi

Lähtölentokentän IATA-koodi DMK
Kohdelentokentän IATA-koodi HKT
Lentovaihtoehtoja 1
Lennon hinta 81 €
Keskimääräinen lentoaika 1 tuntia 24 minuuttia

Lennot Bangkok–Krabi

Oletko suuntaamassa kohteeseen Krabi? Anna meidän auttaa. Sivustoltamme löydät kattavan valikoiman lentoja, joista löytyy taatusti myös sinulle sopiva vaihtoehto. Muiden reittien tapaan myös tälle välille on tarjolla sekä kalliita että halpoja vaihtoehtoja. Halvimmat lennot Bangkok–Krabi löydät yleensä keskeltä viikkoa ja/tai niille ajoille, jolloin Krabi on hiljaisimmillaan. Myös kellonajalla on merkitystä: halvimpia ovat ne lennot, joiden lähtöaika on mahdollisimman hankala.

Lennot Bangkok–Krabi – milloin varaus on tehtävä?

Paras neuvo lentoja Bangkok–Krabi etsiville kuuluu: älä aikaile! Jos saat hakukoneestamme hyvän hinnan juuri haluamillesi päiville, tee varaus heti. Totuus nimittäin on, että jo huomenna lennot kohteesta Bangkok kohteeseen Krabi saattavat olla huomattavasti kalliimmat. Erityisen huono idea odottelu on silloin, kun voit matkustaa vain ja ainoastaan tiettynä päivänä tai päivinä. Muutama koneellinen voi nimittäin täyttyä hetkessä. Tällaisia matkustusbuumeja voivat aiheuttaa esimerkiksi urheilutapahtumat, konsertit, konferenssit ja muut tapahtumat sekä niiden ajankohtiin tehtävät muutokset. Varaa siis lento Bangkok–Krabi ajoissa, niin et joudu jäämään kotiin!

Miksi varata lento kohteeseen Krabi?

Jos olet matkustamassa kohteeseen Krabi, ylivoimaisesti helpoiten se onnistuu lentäen. Perille pääsee toki myös muilla kulkupeleillä, mutta järin nopeasti matka ei silloin suju. Jos aiot viettää perillä viikkoja tai kuukausia, tämä ei välttämättä ole ongelma, mutta lyhyen matkan kohdalla tilanne on toinen. Silloin perille kannattaa matkustaa nopeasti ja liikoja rasittumatta. Tällöin ainoa vaihtoehto on lentolippujen varaaminen.

Jos kohteen Krabi nähtävyydet ja muu tarjonta eivät ole sinulle tuttuja, niihin voit tutustua erilaisten verkkosivustojen avulla. Parhaat hotellit löydät puolestaan sivustomme hotellihakukoneella. Halutessasi voit myös varata sekä lennot että hotellin yhdessä eli pakettimatkana. Se onnistuu tästä.

Helpot ja halvat lennot Bangkok–Krabi

Tätä reittiä lentää yhteensä 6 lentoyhtiötä, joista voit valita sinulle parhaiten sopivan vaihtoehdon. Nykyisin lentoyhtiön valinta on tosin vasta ensimmäinen askel, jonka jälkeen sinun on vielä päätettävä missä haluat istua, mitä lisäpalveluita haluat ostaa ja niin edelleen. Lentoyhtiöstä riippuen tarjolla voi olla useita matkustusluokkia, kuten ykkös-, business- ja turistiluokka, joskin halpalentoyhtiöiltä ne puuttuvat usein kokonaan. Myös palveluissa on eroja. Yleensä niiden määrä riippuu lentomatkan pituudesta: mitä pidempi lento, sitä enemmän palveluita. Tämä on ymmärrettävää – pitkällä lennolla elokuvat tulevat tarpeeseen, lyhyellä riittää pelkkä sanomalehti.

Halvin edestakainen lento Bangkok–Krabi maksaa tällä hetkellä vain 82 €, kallein puolestaan jopa 117 €. Halvin yhdensuuntainen lento puolestaan maksaa ainoastaan . Kuten yllä on mainittu, hinta riippuu matkasi ajankohdasta ja siitä, miten ajoissa varauksen teet. Kannattaa myös huomata, että kaikkein halvimmissa lipuissa ei yleensä ole muutos- tai peruutusoikeutta. Asian voi kuitenkin korjata ostamalla lennoille ebookersin peruutusvakuutuksen. Sen hinta on yleensä varsin kohtuullinen ja vastineeksi saat runsaasti mielenrauhaa!

Lennot Bangkok – Krabi

Onko kohteiden Bangkok ja Krabi välillä suoria lentoja?

Sinulla on pari vaihtoehtoa, jos haluat matkustaa kohteiden Bangkok ja Krabi välillä. Muiden yhtiöiden lisäksi Bangkok Airways ja Thai Vietjet Air lentävät reitillä Bangkok (BKK-Suvarnabhumin kansainvälinen lentoasema) – Krabi (KBV-Krabin kansainvälinen lentokenttä), kun taas Thai AirAsia ja Thai Lion Air käyttävät useimmiten reittiä Bangkok (DMK-Don Muangin kansainvälinen lentoasema) – Krabi (KBV-Krabin kansainvälinen lentokenttä). Kannattaa tutustua eri vaihtoehtoihin tarkasti ja valita omiin suunnitelmiin parhaiten sopiva lentoyhtiö.

Mitkä ovat parhaat lentokentät kohteiden Bangkok ja Krabi välisille lennoille?

Vertaile eri reittivaihtoehtoja kohteesta Bangkok kohteeseen Krabi ja saatat löytää täydellisen tarjouksen lomallesi. Suosituimmat reitit ovat:

  • Bangkok (BKK-Suvarnabhumin kansainvälinen lentoasema) – Krabi (KBV-Krabin kansainvälinen lentokenttä): 68 lentoa viikossa
  • Bangkok (DMK-Don Muangin kansainvälinen lentoasema) – Krabi (KBV-Krabin kansainvälinen lentokenttä): 55 lentoa viikossa
Mitkä ovat suosituimpia kohteiden Bangkok ja Krabi välillä lentäviä lentoyhtiöitä?

Ystävällinen palvelu, mukavat istuimet ja luotettavuus ovat joitain lentoyhtiöt toisistaan erottavia ominaisuuksia. Monet lentoyhtiöt operoivat lentoja reitillä Bangkok – Krabi, ja tässä ovat suosituimmat vaihtoehdot:

  • Scoot, 173 lentoa kuussa
  • Singapore Airlines, 173 lentoa kuussa
  • AirAsia, 162 lentoa kuussa
  • Thai AirAsia, 108 lentoa kuussa
  • Bangkok Airways, 60 lentoa kuussa
  • Thai Airways International, 60 lentoa kuussa
Kuinka monta lentoa kohteiden Bangkok ja Krabi välillä on?

10 jokapäiväistä lentoa reitillä Bangkok – Krabi takaavat, että loma kohteessa Krabi on helppoa.

Lentoyhtiö Lento Lähtee: BKK Saapuu: HKT la
15.8
su
16.8
ma
17.8
ti
18.8
ke
19.8
to
20.8
pe
21.8
Välilaskut
TV 302 08:20 am 09:50 am Tarkista hinta Tarkista hinta Tarkista hinta Tarkista hinta Tarkista hinta Tarkista hinta Tarkista hinta 0 välilasku(a)
WE 203 08:30 am 09:55 am Tarkista hinta Tarkista hinta Tarkista hinta Tarkista hinta Tarkista hinta - Tarkista hinta 0 välilasku(a)
PG 275 10:00 am 11:25 am Tarkista hinta Tarkista hinta Tarkista hinta Tarkista hinta Tarkista hinta Tarkista hinta Tarkista hinta 0 välilasku(a)
TV 304 10:20 am 11:50 am Tarkista hinta Tarkista hinta Tarkista hinta Tarkista hinta Tarkista hinta Tarkista hinta Tarkista hinta 0 välilasku(a)
WE 281 10:30 am 11:50 am Tarkista hinta Tarkista hinta Tarkista hinta Tarkista hinta Tarkista hinta Tarkista hinta Tarkista hinta 0 välilasku(a)
TV 300 11:25 am 12:55 pm Tarkista hinta Tarkista hinta Tarkista hinta Tarkista hinta Tarkista hinta Tarkista hinta Tarkista hinta 0 välilasku(a)
WE 211 01:05 pm 02:25 pm Tarkista hinta Tarkista hinta Tarkista hinta Tarkista hinta Tarkista hinta Tarkista hinta Tarkista hinta 0 välilasku(a)
TV 2300 01:25 pm 02:55 pm Tarkista hinta Tarkista hinta Tarkista hinta Tarkista hinta Tarkista hinta Tarkista hinta Tarkista hinta 0 välilasku(a)
TV 306 03:25 pm 04:55 pm Tarkista hinta Tarkista hinta Tarkista hinta Tarkista hinta Tarkista hinta Tarkista hinta Tarkista hinta 0 välilasku(a)
WE 275 03:45 pm 05:05 pm Tarkista hinta Tarkista hinta Tarkista hinta Tarkista hinta Tarkista hinta Tarkista hinta Tarkista hinta 0 välilasku(a)
TV 308 04:10 pm 05:40 pm Tarkista hinta Tarkista hinta Tarkista hinta Tarkista hinta Tarkista hinta Tarkista hinta Tarkista hinta 0 välilasku(a)
WE 217 04:45 pm 06:05 pm Tarkista hinta Tarkista hinta Tarkista hinta Tarkista hinta Tarkista hinta Tarkista hinta Tarkista hinta 0 välilasku(a)
PG 277 05:00 pm 06:25 pm Tarkista hinta Tarkista hinta - - - - Tarkista hinta 0 välilasku(a)
TV 310 06:00 pm 07:30 pm Tarkista hinta Tarkista hinta Tarkista hinta Tarkista hinta Tarkista hinta Tarkista hinta Tarkista hinta 0 välilasku(a)
TV 312 08:00 pm 09:30 pm Tarkista hinta Tarkista hinta Tarkista hinta Tarkista hinta Tarkista hinta Tarkista hinta Tarkista hinta 0 välilasku(a)
WE 8755 08:30 am 09:55 am - - - - - Tarkista hinta - 0 välilasku(a)
Näytä lisää

Varatuimmat hotellit Krabi

Näytä kaikki 952 majoitusliikettä kohteessa Krabi
39 €
dusitD2 Ao Nang Krabi

dusitD2 Ao Nang Krabi

4.0 kautta 5.0 244 Moo 2, Aonang, Muang, Krabi, Krabi
DusitD2 Ao Nang Krabi on saanut loistavaa palautetta huoneiden mukavuudesta. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Ao Nangin ranta. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä täyden palvelun kylpylän ja ulkouima-altaan. Tässä vuonna 2000 rakennetussa 4 tähden hotellissa on 173 huonetta 7 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja LCD-televisiot.
152 €
The Tubkaak Krabi Boutique Resort

The Tubkaak Krabi Boutique Resort

5.0 kautta 5.0 123 Moo 3, Tubkaak Beach, Tumbol Nongtalay, Amphur Muang, Krabi, Krabi
The Tubkaak Krabi Boutique Resort on saanut loistavaa palautetta sijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Tubkaekin ranta. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen aamiaisen, ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa ja ilmaisen omatoimisen pysäköinnin. Tässä vuonna 2003 rakennetussa 5 tähden lomakylässä on 59 huonetta 2 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja LED-televisiot.
31 €
Deevana Krabi Resort - Adults Only

Deevana Krabi Resort - Adults Only

4.0 kautta 5.0 90 Moo 3, Aonang, Krabi
Deevana Krabi Resort - Adults Only on saanut loistavaa palautetta hiljaisesta sijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Nopparat Tharan ranta. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen omatoimisen pysäköinnin ja ilmaiset alueelliset kuljetukset. Tässä 4 tähden hotellissa on 66 huonetta. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja parvekkeen.

Hinta, verot & maksut: ebookers.fi sivuston hinnat päivittyvät kerran päivässä. Hinnat sisältävät kaikki verot ja maksut poislukien mahdolliset matkatavaramaksut.

Takaisinmaksut/muutokset/peruutukset: Lipun salliessa muutokset tulee maksettavaksi 45.00 € ebookersin muutoskulu sekä mahdolliset verojen ja lentohintojen erotukset sekä lentoyhtiön muutoskulut.

Muut ehdot: Aikatauluissa, hinnoissa ja ehdoissa muutokset mahdollisia ilman erillistä ilmoitusta. Paikkoja on rajoitetusti ja hinnat eivät ole välttämättä saatavilla kaikilla lennoilla/päivillä. Hinnat eivät ole voimassa takautuvasti ja niitä ei voi käyttää vaihdossa kokonaan tai osittain käyttämättömiin lippuihin. Lipuissa ei ole muutos- eikä peruutusoikeutta. Hintasäännöt kullekkin lipulle tulee tarkistaa ennen varauksen maksamista ja vahvistamista.