All inclusive

Valitse vähintään kaksi tuotetta ja säästä matkastasi:

Valitse omasi yli miljoonasta lennosta, hotellista, pakettimatkasta ja paljosta muusta

Saat parhaan hinnan ebookersin hintatakuun ansiosta

Ilmainen peruutus useimmissa hotelleissa, kun varaat ebookersilta!*

All inclusive matkat

Parasta all inclusive -matkassa on sen helppous. Kun huone, ateriat, aktiviteetit, verot, juomarahat ja viihde on maksettu jo etukäteen, sinun tarvitsee vain ja ainoastaan nauttia kokemuksesta. Meidän sivuiltamme löydät valmiita all inclusive matkoja eri suosittuihin kohteisiin kuten Kreikkaan tai Turkkiin.

All inclusive lomat kannattaa varata hyvissä ajoin, jolloin saat varattua sellaisen matkan, josta olet haaveillut. Jos valmiista all inclusive lomista ei löydy mieluista voit luoda myös omanlaisen kokonaisuuden valitsemalla sinulle sopivat lennot, hotellin ja aktiviteetit.

All inclusive hotellit

All inclusive hotelleissa ja lomakeskuksissa nälkä, jano ja tylsyys ovat tuntemattomia käsitteitä. Makunystyröille on tarjolla herkkuja notkuvia buffetpöytiä, ilmaisia baareja sekä viiden tähden à la carte -ravintoloita – jo ne takaavat, että maksamasi hinta ei taatusti jää harmittamaan. Ja nehän ovat vasta alkua.

Lisäksi all inclusive -lomakeskuksista löytyy suorastaan hämmentävä määrä harrastemahdollisuuksia ja aktiviteetteja. Lapsille on kerhoja ja viihdettä aamusta iltaan, aikuisille puolestaan kaikkea kylpylöistä golfiin. Ja jos luulit all inclusive -lomien olevan yhdestä muotista, mietipä uudelleen. Nykyisin tarjolla on nimittäin valtava kirjo erilaisia vaihtoehtoja. Taso vaihtelee huippuedullisesta viiden tähden luksukseen. Osa sopii vain ja ainoastaan pareille, toiset taas kaikille vauvasta vaariin.

All inclusive – usein kysytyt kysymykset

Moni luulee all inclusive -loman tarkoittavan ruuhkaisia uima-altaita, mautonta ruokaa ja illasta toiseen samana toistuvaa viihdettä. Vielä mitä. Nykyisin voit suunnata all inclusive -lomalle vaikka kohtuuhintaiseen lomakylään, jossa päiviin on tarjolla kymmenittäin harrasteita tai golfkentän vieressä sijaitsevaan luksustason piilopaikkaan, jossa sinua palvelee myös maailmanluokan kylpylä.

Vieroksutko pakettimatkoja? Valitsemalla all inclusive -loman, saat niiden hyvät puolet ilman huonoja. Lisätietoja all inclusive -paketeista saat lukemalla seuraavat usein kysytyt kysymykset:

K: Mitä hintaan sisältyy?
V: Näet lomapakettiin sisältyvät palvelut sen tuotekuvauksesta. Hinta sisältää lennot, majoituksen, ateriat ja kaikki kuvauksessa mainitut aktiviteetit. Lisäksi olet kuitannut jo etukäteen kaikki verot, lomakeskusmaksut sekä juomarahat. Periaatteessa voit siis jättää sekä käteisen että pankki- ja luottokorttisi kotiin. Lomakeskuksen ravintolat eivät edes ilmoita hintoja, ja baarit toimivat täysin ilman kassakonetta.

K: Miksi all inclusive -loma on tavallista lomaa edullisempi?
V: Koska varaat lennot ja hotellin yhdessä. ebookersin kautta saat tällaisille varauksille automaattisesti alennetut hinnat, joita et saisi, jos varaisit lennot ja majoituksen erikseen. Näet saamasi alennuksen jo ennen varauksen maksamista.

K: Voinko poistua lomakeskuksesta?
V: Totta kai. All inclusive -lomakeskukseen majoittuminen ei rajoita sinua millään tavoin. Voit mennä ja tulla täysin kuten haluat. Kannattaa tosin huomata, että suurimpaan osaan all inclusive -paketeista sisältyy myös retkiä lomakeskuksen ulkopuolella sijaitseviin kohteisiin. Tällaisiin retkiin sisältyy aina myös ilmainen kuljetus. Muista kohteista voit kysellä lomakeskuksen vastaanottovirkailijoilta. He auttavat sinua myös kaikissa käytännön järjestelyissä, ja etsivät sinulle haluamasi kulkupelin. Koska kaikki matkasi ruoka- ja juomakulut on jo kuitattu, voit käyttää koko matkakassasi esimerkiksi pitkään viidakkoretkeen, pyramidikierrokseen tai maalaiskyliin suuntautuvaan autoreissuun.

K: Saanko varmasti juuri minulle sopivan loman?
V: Osa all inclusive -lomakeskuksista pyrkii tarjoamaan jokaiselle jotakin, toiset taas ovat kohdentaneet palvelunsa vain tietylle asiakasryhmälle. Esimerkiksi golfista pitävä voi suunnata all inclusive -lomalle Meksikon Cancúnissa sijaitsevaan Moon Palacen lomakeskukseen, jossa asiakkaat saavat käyttöönsä ainutlaatuisen Jack Nicklaus -golfkentän. Romanttiseen yhdessäoloon sopivat puolestaan esimerkiksi Royal Hideaway -ketjun lomakeskukset, joissa ravintolat tarjoavat maailman parasta gourmet-ruokaa ja palvelu räätälöidään täsmälleen teille sopivaksi. Ketjun hotelleja löytyy muun muassa Väli-Amerikasta ja Espanjasta.

K: Entä jos haluan rauhallisen all inclusive -loman ilman lapsia?
V: Valikoimaamme kuuluu myös vain aikuisille tarkoitettuja all inclusive -lomakeskuksia. Niissä asiakkaan alaikäraja on 18 vuotta. Esimerkiksi Secrets-, Sandals- ja Excellence-ketjuihin kuuluu useita vain aikuisille tarkoitettuja lomakeskuksia. Osa tarjoaa juhlia ja hauskanpitoa, toiset taas täydellistä rauhaa kaukana kaikesta. Useimmista löytyy myös upea täyden palvelun kylpylä.