Pääosion alkuosa
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5
Koronavirusta (COVID-19) koskevien matkustustiedotteiden vuoksi joihinkin kohteisiin ei voi tehdä varauksia tietyille päiville. Lisätietoja.

Monet lentoyhtiöt tarjoavat joustavia käytäntöjä muutosten suhteen

Ansaitse Bonus+-etua lentoyhtiön pisteiden lisäksi

Hyödynnä erikoistarjoukset ebookersin sovelluksessa

Tietoa lennoista välille Bangkok - Ho Chi Minh City

Lähtölentokentän IATA-koodi BKK
Kohdelentokentän IATA-koodi SGN

Koe kaksi miljoonakaupunkia varaamalla lennot Bangkokista Hồ Chí Minh Cityyn!

Koe nyt nämä kaksi Aasian mammuttia varaamalla halvat lennot Hồ Chí Minh Cityyn! Bangkok on Thaimaan pääkaupunki ja maan talouselämän keskus. Se sijaitsee Chao Phraya -joen varrella ja on suosittu matkailukohde ja vilkas liikemaailman keskus. Hồ Chí Minh City sijaitsee Etelä-Vietnamissa, Saigonjoen suiston länsirannalla, noin 50 kilometrin päässä Etelä-Kiinan merestä. Tämän aiemmin Saigoniksi kutsutun Vietnamin suurimman kaupungin väkiluku on noin 12,8 miljoonaa. Jos olet työmatkalla tai asut Thaimaassa, suorat lennot Bangkokista Hồ Chí Minh Cityyn tarjoavat sinulle nyt upean mahdollisuuden vierailla Vietnamissa vaikka vain pitkän viikonlopun ajan! Jos taas vietät talven koti-Suomessa, voit yhdistää nyt Thaimaan matkaan myös loman niin erilaisessa Vietnamissa!

Bangkokista kohti Hồ Chí Minh Cityä

Lennot Bangkokista Hồ Chí Minh Cityyn lennetään yleensä ilman välilaskua, jolloin matka-aika on vain tunti ja 20 minuuttia! Huomaathan, että lentoja Hồ Chí Minh Cityyn liikennöidään Bangkokista sekä Suvarnabhumin kansainväliseltä lentokentältä (BKK) että Don Mueangin kansainväliseltä lentokentältä (DMK). Suoria lentoja Bangkokista Hồ Chí Minh Cityyn lentävät todella monet yhtiöt, joten valinnanvaraa riittää. Sellaisia ovat ainakin Thai AirAsia, JetStar, Hahn Air Systems ja Thai. Jos budjettisi on tiukkaakin tiukempi, Malaysia Airlines liikennöi välilaskullisia lentoja Kuala Lumpurin kautta, Vietnam Airlines Hanoin kautta, Xiamen Airlines Xiamenin kautta ja Singapore Airlines Singaporen kautta. Paras aika varata halvat lennot Hồ Chí Minh Cityyn on yleensä kaksi kuukautta ennen matkaa. Vuoden halvimmat kuukaudet lentää Bangkokista Hồ Chí Minh Cityyn ovat helmikuu ja syyskuu ja kalleimmat kuukaudet tammikuu ja heinäkuu.

Suvarnabhumin lentokentältä lähtee suoria lentoja Hồ Chí Minh Cityyn, joiden lentoaika on enintään tunti ja 40 minuuttia. Ainakin JetStar ja Hahn Air Systems, Thai, Xiamen Airlines ja Singapore Airlines liikennöivät Suvarnabhumin lentokentältä. Tämä uudehko, nykyaikainen lentoasema on Aasian vilkkaimpia. Se sijaitsee 25 kilometriä Bangkokista itään ja kentälle kaupungista pääsee kätevimmin taksilla. Varaa matka-ajaksi vähintään tunti, ruuhka-aikaan on aikaa varattava tuplasti. Kentän ulkomaan ja kotimaan terminaalit ovat samassa rakennuksessa, ja lähtöselvitystiskit sijaitsevat vierekkäin samassa, lähteville lennoille varatussa kerroksessa. Jos sinulla jää aikaa odotteluun, kentällä on tarjolla todella monipuolisia palveluja kuten thai-hierontaa, jalkahierontaa ja kylpylä. Edullisimmat ravintolat löytyvät kerrosta alempaa kuin lähtöselvitys, ellei sinulla ole kiirettä siirtyä passintarkastukseen ja kansainväliselle alueelle.

Bangkokin Don Mueangin kansainväliseltä lentokentältä (DMK) lähtee Hồ Chí Minh Cityyn vähemmän lentoja kuin Suvarnabhumin lentokentältä, mutta sitä käyttävät ainakin Thai AirAsia ja jotkut muut lentoyhtiöt. Helpoin ja nopein tapa päästä tälle kentälle Bangkokista on ottaa taksi, vaikka kentälle kulkee keskustasta myös bussi. Lentokenttäbussi taas liikennöi tämän kentän ja Suvarnabhumin kentän välillä. Tällä pienellä lentoasemalla on helppo liikkua, sillä se on vain kahdessa kerroksessa. Lähtöhalli on toisessa kerroksessa, jossa ovat myös kaikkien lentoyhtiöiden lähtöselvitystiskit. Samassa kerroksessa on myös valuutanvaihtopiste, ravintoloita ja matkamuistoliikkeitä. Ensimmäinen kerros on tarkoitettu saapuville lennoille. Siellä on pikaruokapaikkoja, internetkahvila, pankkeja ja valuutanvaihtopisteitä.

Hồ Chí Minh Cityyn saapuminen

Lennot Bangkokista Hồ Chí Minh Cityyn lennetään Tan Son Nhatin kansainväliselle lentoasemalle (SGN). Se sijaitsee vain seitsemän kilometrin päässä Hồ Chí Minh Cityn kaupungista. Kyseessä on Vietnamin vilkkain lentokenttä, jonka läpi kulkee vuodessa yli 32 miljoonaa matkustajaa. Varaudu esittämään paluulippusi saapuessasi, sillä sitä saatetaan kysyä passintarkastuksessa maahan tullessa. Muista, että Vietnamissa voit tarvita viisumin! Suomen kansalainen voi oleskella turistina Vietnamissa ilman viisumia 15 vuorokautta, jos hän ei poistu maasta oleskelunsa aikana. Jos oleskelusi Vietnamissa on yli 15 vuorokautta tai käyt oleskelusi aikana maan rajojen ulkopuolella, tarvitset viisumin. Tan Son Nhatin lentoasemalla on kaksi pääterminaalia, joissa on erilliset alueet ulkomaan ja kotimaan lennoille. Lentoasemalta kulkevat keskustaan bussilinjat 152 ja 109. Voit ottaa kentältä myös taksin tai kentällä jo etukäteen maksettavan taksin. Silloin löydät sinulle varatun taksin kuitissa olevan numeron perusteella saapuvien lentojen terminaalin edustalta. Kaikki arvotavara on hyvä pitää hotellin tallelokerossa. Lisäksi kannattaa ottaa kopio passin tietosivusta ja pitää sitä mukana kaupungilla alkuperäisen passin sijasta.

Bangkok - Ho Chi Minh City Lennot FAQ

Lennot Bangkok – Ho Chi Minh City

Onko kohteiden Bangkok ja Ho Chi Minh City välillä suoria lentoja?

Varaa lennot yhtiöltä VietJet Air tai Vietnam Airlines, jos haluat matkustaa reitillä Bangkok (BKK-Suvarnabhumin kansainvälinen lentoasema) – Hồ Chí Minhin kaupunki (SGN-Tân Sơn Nhấtin kansainvälinen lentoasema). Voit myös lentää väliä Bangkok (DMK-Don Muangin kansainvälinen lentoasema) – Hồ Chí Minhin kaupunki (SGN-Tân Sơn Nhấtin kansainvälinen lentoasema), jota liikennöivät Thai AirAsia ja Nok Air.

Kuinka kauan suora lento kohteiden Bangkok ja Ho Chi Minh City välillä kestää?

Jos suunnittelet matkaa kohteiden Bangkok ja Ho Chi Minh City välillä, siihen menee keskimäärin 1 tunti 37 minuuttia. Kohteiden välinen matka on 720 km. Tällä välillä operoivat Vietnam Airlines ja Cambodia Angkor Air. Mikään ei voita täysin uuteen kohteeseen matkustamista, varsinkin, jos matkalla ei tarvitse pysähtyä missään.

Mitkä ovat parhaat lentokentät kohteiden Bangkok ja Ho Chi Minh City välisille lennoille?

Jos haluat löytää parhaimmat lennot reitille Bangkok - Ho Chi Minh City, tässä ovat useimmin liikennöidyt lentoreitit:

  • Bangkok (BKK-Suvarnabhumin kansainvälinen lentoasema) - Hồ Chí Minhin kaupunki (SGN-Tân Sơn Nhấtin kansainvälinen lentoasema) – 171 lentoa viikossa
  • Bangkok (DMK-Don Muangin kansainvälinen lentoasema) - Hồ Chí Minhin kaupunki (SGN-Tân Sơn Nhấtin kansainvälinen lentoasema) – 113 lentoa viikossa
Mitkä ovat suosituimpia kohteiden Bangkok ja Ho Chi Minh City välillä lentäviä lentoyhtiöitä?

Jokainen lentoyhtiö on hieman erilainen. Jos olet varaamassa lentoa reitille Bangkok – Ho Chi Minh City, voit varata lennot näiltä kuudelta suosituimmalta lentoyhtiöltä:

  • Vietnam Airlines, 299 lentoa kuussa
  • Cambodia Angkor Air, 256 lentoa kuussa
  • VietJet Air, 215 lentoa kuussa
  • Thai AirAsia, 92 lentoa kuussa
  • ANA, 81 lentoa kuussa
  • Thai Airways International, 61 lentoa kuussa
Kuinka monta lentoa kohteiden Bangkok ja Ho Chi Minh City välillä on?

Reitillä Bangkok – Ho Chi Minh City operoidaan keskimäärin 24 lentoa päivässä. Seuraavan loman suunnittelu ei siis ole iso ongelma.

Varatuimmat hotellit Ho Chi Minh City

Näytä kaikki 2 950 majoitusliikettä kohteessa Ho Chi Minh City
33 €
Alagon Plus Hotel & Spa

Alagon Plus Hotel & Spa

4.0 kautta 5.0 52 Pham Hong Thai, Ben Thanh Ward, District 1, Hồ Chí Minhin kaupunki
Alagon Plus Hotel & Spa on saanut loistavaa palautetta avuliaasta henkilökunnastaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Phạm Ngũ Lãon reppuretkeilijäalue. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa, 2 ravintolaa ja täyden palvelun kylpylä. Tässä 4 tähden hotellissa on 90 huonetta 10 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja ilmaiset minibaarituotteet.
68 €
ibis Saigon Airport

ibis Saigon Airport

4.0 kautta 5.0 2 Hong Ha Street, Ward 2, Tan Binh District, Hồ Chí Minhin kaupunki
Ibis Saigon Airport on saanut loistavaa palautetta mukavista sängyistään. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Saigon Superbowl. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen omatoimisen pysäköinnin ja ilmaiset lentokenttäkuljetukset. Tässä vuonna 2016 rakennetussa 4 tähden hotellissa on 273 huonetta 16 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja LCD-televisiot.
Hae hinnat
Grand Silverland Hotel & Spa

Grand Silverland Hotel & Spa

4.0 kautta 5.0 125-133 Ly Tu Trong Street, Dist 1, Hồ Chí Minhin kaupunki
Grand Silverland Hotel on saanut loistavaa palautetta avuliaasta henkilökunnastaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Bến Thànhin markkinat. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä ulkouima-altaan ja ravintolan.

Hinta, verot & maksut: ebookers.fi sivuston hinnat päivittyvät kerran päivässä. Hinnat sisältävät kaikki verot ja maksut poislukien mahdolliset matkatavaramaksut.

Takaisinmaksut/muutokset/peruutukset: Lipun salliessa muutokset tulee maksettavaksi 45.00 € ebookersin muutoskulu sekä mahdolliset verojen ja lentohintojen erotukset sekä lentoyhtiön muutoskulut.

Muut ehdot: Aikatauluissa, hinnoissa ja ehdoissa muutokset mahdollisia ilman erillistä ilmoitusta. Paikkoja on rajoitetusti ja hinnat eivät ole välttämättä saatavilla kaikilla lennoilla/päivillä. Hinnat eivät ole voimassa takautuvasti ja niitä ei voi käyttää vaihdossa kokonaan tai osittain käyttämättömiin lippuihin. Lipuissa ei ole muutos- eikä peruutusoikeutta. Hintasäännöt kullekkin lipulle tulee tarkistaa ennen varauksen maksamista ja vahvistamista.