Pääosion alkuosa
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5

Löydä täydellinen lentosi yli 400 lentoyhtiön joukosta

Ansaitse Bonus+-etua lentoyhtiön pisteiden lisäksi

Hyödynnä erikoistarjoukset ebookersin sovelluksessa

Halvat lennot Bangkok Ho Chi Minh City

Hinnat haettu viimeisten 7 päivän aikana. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Muita ehtoja saatetaan soveltaa.

Tietoa lennoista välille Bangkok - Ho Chi Minh City

Lähtölentokentän IATA-koodi BKK
Kohdelentokentän IATA-koodi SGN
Lentovaihtoehtoja 1
Lennon hinta 167 €
Keskimääräinen lentoaika 1 tuntia 36 minuuttia

Koe kaksi miljoonakaupunkia varaamalla lennot Bangkokista Hồ Chí Minh Cityyn!

Koe nyt nämä kaksi Aasian mammuttia varaamalla halvat lennot Hồ Chí Minh Cityyn! Bangkok on Thaimaan pääkaupunki ja maan talouselämän keskus. Se sijaitsee Chao Phraya -joen varrella ja on suosittu matkailukohde ja vilkas liikemaailman keskus. Hồ Chí Minh City sijaitsee Etelä-Vietnamissa, Saigonjoen suiston länsirannalla, noin 50 kilometrin päässä Etelä-Kiinan merestä. Tämän aiemmin Saigoniksi kutsutun Vietnamin suurimman kaupungin väkiluku on noin 12,8 miljoonaa. Jos olet työmatkalla tai asut Thaimaassa, suorat lennot Bangkokista Hồ Chí Minh Cityyn tarjoavat sinulle nyt upean mahdollisuuden vierailla Vietnamissa vaikka vain pitkän viikonlopun ajan! Jos taas vietät talven koti-Suomessa, voit yhdistää nyt Thaimaan matkaan myös loman niin erilaisessa Vietnamissa!

Bangkokista kohti Hồ Chí Minh Cityä

Lennot Bangkokista Hồ Chí Minh Cityyn lennetään yleensä ilman välilaskua, jolloin matka-aika on vain tunti ja 20 minuuttia! Huomaathan, että lentoja Hồ Chí Minh Cityyn liikennöidään Bangkokista sekä Suvarnabhumin kansainväliseltä lentokentältä (BKK) että Don Mueangin kansainväliseltä lentokentältä (DMK). Suoria lentoja Bangkokista Hồ Chí Minh Cityyn lentävät todella monet yhtiöt, joten valinnanvaraa riittää. Sellaisia ovat ainakin Thai AirAsia, JetStar, Hahn Air Systems ja Thai. Jos budjettisi on tiukkaakin tiukempi, Malaysia Airlines liikennöi välilaskullisia lentoja Kuala Lumpurin kautta, Vietnam Airlines Hanoin kautta, Xiamen Airlines Xiamenin kautta ja Singapore Airlines Singaporen kautta. Paras aika varata halvat lennot Hồ Chí Minh Cityyn on yleensä kaksi kuukautta ennen matkaa. Vuoden halvimmat kuukaudet lentää Bangkokista Hồ Chí Minh Cityyn ovat helmikuu ja syyskuu ja kalleimmat kuukaudet tammikuu ja heinäkuu.

Suvarnabhumin lentokentältä lähtee suoria lentoja Hồ Chí Minh Cityyn, joiden lentoaika on enintään tunti ja 40 minuuttia. Ainakin JetStar ja Hahn Air Systems, Thai, Xiamen Airlines ja Singapore Airlines liikennöivät Suvarnabhumin lentokentältä. Tämä uudehko, nykyaikainen lentoasema on Aasian vilkkaimpia. Se sijaitsee 25 kilometriä Bangkokista itään ja kentälle kaupungista pääsee kätevimmin taksilla. Varaa matka-ajaksi vähintään tunti, ruuhka-aikaan on aikaa varattava tuplasti. Kentän ulkomaan ja kotimaan terminaalit ovat samassa rakennuksessa, ja lähtöselvitystiskit sijaitsevat vierekkäin samassa, lähteville lennoille varatussa kerroksessa. Jos sinulla jää aikaa odotteluun, kentällä on tarjolla todella monipuolisia palveluja kuten thai-hierontaa, jalkahierontaa ja kylpylä. Edullisimmat ravintolat löytyvät kerrosta alempaa kuin lähtöselvitys, ellei sinulla ole kiirettä siirtyä passintarkastukseen ja kansainväliselle alueelle.

Bangkokin Don Mueangin kansainväliseltä lentokentältä (DMK) lähtee Hồ Chí Minh Cityyn vähemmän lentoja kuin Suvarnabhumin lentokentältä, mutta sitä käyttävät ainakin Thai AirAsia ja jotkut muut lentoyhtiöt. Helpoin ja nopein tapa päästä tälle kentälle Bangkokista on ottaa taksi, vaikka kentälle kulkee keskustasta myös bussi. Lentokenttäbussi taas liikennöi tämän kentän ja Suvarnabhumin kentän välillä. Tällä pienellä lentoasemalla on helppo liikkua, sillä se on vain kahdessa kerroksessa. Lähtöhalli on toisessa kerroksessa, jossa ovat myös kaikkien lentoyhtiöiden lähtöselvitystiskit. Samassa kerroksessa on myös valuutanvaihtopiste, ravintoloita ja matkamuistoliikkeitä. Ensimmäinen kerros on tarkoitettu saapuville lennoille. Siellä on pikaruokapaikkoja, internetkahvila, pankkeja ja valuutanvaihtopisteitä.

Hồ Chí Minh Cityyn saapuminen

Lennot Bangkokista Hồ Chí Minh Cityyn lennetään Tan Son Nhatin kansainväliselle lentoasemalle (SGN). Se sijaitsee vain seitsemän kilometrin päässä Hồ Chí Minh Cityn kaupungista. Kyseessä on Vietnamin vilkkain lentokenttä, jonka läpi kulkee vuodessa yli 32 miljoonaa matkustajaa. Varaudu esittämään paluulippusi saapuessasi, sillä sitä saatetaan kysyä passintarkastuksessa maahan tullessa. Muista, että Vietnamissa voit tarvita viisumin! Suomen kansalainen voi oleskella turistina Vietnamissa ilman viisumia 15 vuorokautta, jos hän ei poistu maasta oleskelunsa aikana. Jos oleskelusi Vietnamissa on yli 15 vuorokautta tai käyt oleskelusi aikana maan rajojen ulkopuolella, tarvitset viisumin. Tan Son Nhatin lentoasemalla on kaksi pääterminaalia, joissa on erilliset alueet ulkomaan ja kotimaan lennoille. Lentoasemalta kulkevat keskustaan bussilinjat 152 ja 109. Voit ottaa kentältä myös taksin tai kentällä jo etukäteen maksettavan taksin. Silloin löydät sinulle varatun taksin kuitissa olevan numeron perusteella saapuvien lentojen terminaalin edustalta. Kaikki arvotavara on hyvä pitää hotellin tallelokerossa. Lisäksi kannattaa ottaa kopio passin tietosivusta ja pitää sitä mukana kaupungilla alkuperäisen passin sijasta.

Bangkok - Ho Chi Minh City Lennot FAQ

 • Mikä on halvin hinta lennolle reitillä Bangkok – Ho Chi Minh City?

  Halvin löytämämme hinta lennolle reitillä Bangkok -- Ho Chi Minh City on 134 €. \nJatkamalla hakua alla löydät runsaasti tietoa, jonka avulla varaat haluamasi lennon ja viimeistelet matkasuunnitelmasi kohteeseen Ho Chi Minh City. Voit verrata lentoyhtiöitä ja alueen lentokenttiä sekä löytää mahtavia hotellitarjouksia. Anna ebookersin auttaa, jotta lentosi reitillä Bangkok -- Ho Chi Minh City on mahdollisimman edullinen!
 • Kuinka monta lentoa reitillä Bangkok – Ho Chi Minh City on tarjolla viikoittain?

  Reitillä Bangkok -- Ho Chi Minh City on tarjolla 326 viikoittaista lentoa.
 • Kuinka monta lentoyhtiötä liikennöi reitillä Bangkok – Ho Chi Minh City?

  reitillä Bangkok -- Ho Chi Minh City liikennöi 11 lentoyhtiötä.
 • Mitkä lentokentät sopivat parhaiten Bangkok – Ho Chi Minh City -lennoille?

  Suosituimmat lähtölentokentät kohteessa Bangkok ovat:\n\n* Suvarnabhumi Intl. (BKK)\n* Don Mueang Intl. (DMK)\nHaluamme tarjota sinulle sopivimmat vaihtoehdot. Siten olet valmis nauttimaan kaupungin maisemista, nähtävyyksistä ja mauista heti, kun lentosi laskeutuu kohteeseen Ho Chi Minh City.
 • Mitkä ovat suosituimpia lentoyhtiöitä reitillä Bangkok – Ho Chi Minh City?

  Kun varaat lentosi suositulta lentoyhtiöltä, löydät usein parhaat lentotarjoukset. Me jopa löysimme lennon reitille Bangkok -- Ho Chi Minh City hintaan 134 €! Reitillä Bangkok -- Ho Chi Minh City 11 lentoyhtiötä tarjoaa halpoja lentoja, ja alueella Bangkok liikennöivistä suosituimpia ovat:\n\n* Lennot reitillä Bangkok (BKK) -- Ho Chi Minh City (SGN)\n * Bangkok Airways\n * Thai Airways International\n * Vietnam Airlines\n\n\n\n* Lennot reitillä Bangkok (DMK) -- Ho Chi Minh City (SGN)\n * Thai AirAsia\n * Nok Air\n
 • Mitkä lentoyhtiöt liikennöivät reitillä Bangkok – Ho Chi Minh City useimmin?

  * Bangkok (BKK) -- Ho Chi Minh City (SGN)\n * Bangkok Airways -- 88 viikoittaista lentoa reitillä BKK -- SGN\n \n\n * Thai Airways International -- 54 viikoittaista lentoa reitillä BKK -- SGN\n \n\n * Vietnam Airlines -- 40 viikoittaista lentoa reitillä BKK -- SGN\n\n\n\n* Bangkok (DMK) -- Ho Chi Minh City (SGN)\n * Thai AirAsia -- 21 viikoittaista lentoa reitillä DMK -- SGN\n \n\n * Nok Air -- 14 viikoittaista lentoa reitillä DMK -- SGN\nSuuremmilla lentokentillä ja lentoyhtiöillä, jotka lentävät tietyllä reitillä useammin, on yleensä tarjolla enemmän istuinpaikkoja, mutta pienemmältä lentokentältä lentäminen voi olla halvempaa.
 • Mitkä alueen Bangkok lentoasemista tarjoavat lentoja kohteeseen Ho Chi Minh City joka viikko?

  Lentoyhtiöt, kuten Bangkok Airways, liikennöivät viikoittain 88 lentoa reitillä Bangkok -- Ho Chi Minh City. Lisätietoja alla:\n\n* Lentoasemalta Bangkok (BKK) liikennöidään viikoittain 291 lentoa kohteeseen Ho Chi Minh City (SGN).\n* Lentoasemalta Bangkok (DMK) liikennöidään viikoittain 35 lentoa kohteeseen Ho Chi Minh City (SGN).\n
 • Kuinka kauan kestää suora lento reitillä Bangkok – Ho Chi Minh City?

  Suora lento reitillä Bangkok -- Ho Chi Minh City kestää yleensä noin 1 tunti, 10 minuuttia, ja lennetty etäisyys on 719,22 kilometriä. Pisimmät lennot tällä reitillä kestävät yleensä 1 tunti, 45 minuuttia. Lennon keskimääräinen kesto on 1 tunti, 36 minuuttia.
 • Mikä on aikaisin ja myöhäisin saatavilla oleva lento reitillä Bangkok – Ho Chi Minh City?

  * Lento reitillä Bangkok (BKK) -- Ho Chi Minh City (SGN)\n * Päivän ensimmäinen lähtevä lento: 07.35\n * Aikaisin saapumisaika: 09.05\n * Päivän viimeinen lähtevä lento: 19.55\n * Myöhäisin saapumisaika: 21.30\n\n\n\n* Lento reitillä Bangkok (DMK) -- Ho Chi Minh City (SGN)\n * Päivän ensimmäinen lähtevä lento: 07.30\n * Aikaisin saapumisaika: 09.05\n * Päivän viimeinen lähtevä lento: 19.25\n * Myöhäisin saapumisaika: 21.05\n
 • Minkälaisia koneita reitillä Bangkok – Ho Chi Minh City liikennöivät lentoyhtiöt käyttävät?

  Reitillä Bangkok -- Ho Chi Minh City liikennöivät lentoyhtiöt käyttävät muun muassa seuraavanlaisia lentokoneita.\n\n| **Lentoyhtiö** | **Lentokone** |\n|----------------------------|---------------|\n| Bangkok Airways | Airbus A321 |\n| Thai Airways International | Airbus A321 |\n| Vietnam Airlines | Airbus A321 |\n| Garuda Indonesia | Airbus A321 |\n| Qantas | Airbus A321 |\n\n
 • Tarvitsenko passin lennolle Bangkok – Ho Chi Minh City?

  Yleensä passi tarvitaan, kun lennetään sen maan ulkopuolelle, jossa passi on myönnetty. Tarkista kuitenkin tarvittavat asiakirjat matkakohteesi tulli- ja matkustustiedoista.

Lentoyhtiö Lento Lähtee: BKK Saapuu: SGN ma
27.1
ti
28.1
ke
29.1
to
30.1
pe
31.1
la
1.2
su
2.2
Välilaskut
TG 550 07:45 am 09:15 am Tarkista hinta Tarkista hinta Tarkista hinta Tarkista hinta Tarkista hinta Tarkista hinta Tarkista hinta 0 välilasku(a)
VN 600 11:20 am 01:10 pm Tarkista hinta Tarkista hinta Tarkista hinta Tarkista hinta Tarkista hinta Tarkista hinta Tarkista hinta 0 välilasku(a)
VJ 802 11:45 am 01:10 pm Tarkista hinta Tarkista hinta Tarkista hinta Tarkista hinta Tarkista hinta Tarkista hinta Tarkista hinta 0 välilasku(a)
VJ 804 02:00 pm 03:30 pm Tarkista hinta Tarkista hinta Tarkista hinta Tarkista hinta Tarkista hinta Tarkista hinta Tarkista hinta 0 välilasku(a)
VN 604 02:20 pm 04:10 pm Tarkista hinta Tarkista hinta Tarkista hinta Tarkista hinta Tarkista hinta Tarkista hinta Tarkista hinta 0 välilasku(a)
BL 130 03:25 pm 05:05 pm Tarkista hinta Tarkista hinta Tarkista hinta Tarkista hinta Tarkista hinta Tarkista hinta Tarkista hinta 0 välilasku(a)
TG 556 05:35 pm 07:05 pm Tarkista hinta Tarkista hinta Tarkista hinta Tarkista hinta Tarkista hinta Tarkista hinta Tarkista hinta 0 välilasku(a)
VN 606 07:35 pm 09:25 pm Tarkista hinta Tarkista hinta Tarkista hinta Tarkista hinta Tarkista hinta Tarkista hinta Tarkista hinta 0 välilasku(a)
VJ 806 08:05 pm 09:35 pm Tarkista hinta Tarkista hinta Tarkista hinta Tarkista hinta Tarkista hinta Tarkista hinta Tarkista hinta 0 välilasku(a)
TG 8564 05:25 pm 06:55 pm - - - Tarkista hinta - - - 0 välilasku(a)

Hotellit Ho Chi Minh City

Näytä kaikki 2 796 majoitusliikettä kohteessa Ho Chi Minh City
Hotel Nikko Saigon

Hotel Nikko Saigon

235 Nguyen Van Cu Street, District 1, Hồ Chí Minhin kaupunki
  5.0 kautta 5.0
   
   
  4,8/5 (14 arvostelua)

  Tu Dun sairaala ja Phạm Ngũ Lãon reppuretkeilijäalue sijaitsevat 15 minuutin kävelymatkan päässä tästä luksusluokan hotellista. Bùi Việnin ostoskatu ja An Dong ...

  Hotel Nikko Saigon104 €

  Hotel Nikko Saigon104 €
  ibis Saigon Airport

  ibis Saigon Airport

  2 Hong Ha Street, Ward 2, Tan Binh District, Hồ Chí Minhin kaupunki
   4.0 kautta 5.0
    
    
   4,2/5 (6 arvostelua)

   Sotajäänteiden museo, Itsenäisyyspalatsi ja Saigonin Notre Damen katedraali sijaitsevat 10 kilometrin päässä tästä lähellä lentokenttää sijaitsevasta hotellista. ...

   ibis Saigon Airport62 €

   ibis Saigon Airport62 €

   Hinta, verot & maksut: ebookers.fi sivuston hinnat päivittyvät kerran päivässä. Hinnat sisältävät kaikki verot ja maksut poislukien mahdolliset matkatavaramaksut.

   Takaisinmaksut/muutokset/peruutukset: Lipun salliessa muutokset tulee maksettavaksi 45.00 € ebookersin muutoskulu sekä mahdolliset verojen ja lentohintojen erotukset sekä lentoyhtiön muutoskulut.

   Muut ehdot: Aikatauluissa, hinnoissa ja ehdoissa muutokset mahdollisia ilman erillistä ilmoitusta. Paikkoja on rajoitetusti ja hinnat eivät ole välttämättä saatavilla kaikilla lennoilla/päivillä. Hinnat eivät ole voimassa takautuvasti ja niitä ei voi käyttää vaihdossa kokonaan tai osittain käyttämättömiin lippuihin. Lipuissa ei ole muutos- eikä peruutusoikeutta. Hintasäännöt kullekkin lipulle tulee tarkistaa ennen varauksen maksamista ja vahvistamista.