Pääosion alkuosa
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5
Koronavirusta (COVID-19) koskevien matkustustiedotteiden vuoksi joihinkin kohteisiin ei voi tehdä varauksia tietyille päiville. Lisätietoja.

Monet lentoyhtiöt tarjoavat joustavia käytäntöjä muutosten suhteen

Ansaitse Bonus+-etua lentoyhtiön pisteiden lisäksi

Hyödynnä erikoistarjoukset ebookersin sovelluksessa

Halvat lennot Bangkok Ho Chi Minh City

Hinnat haettu viimeisten 7 päivän aikana. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Muita ehtoja saatetaan soveltaa.

Tietoa lennoista välille Bangkok - Ho Chi Minh City

Lähtölentokentän IATA-koodi BKK
Kohdelentokentän IATA-koodi SGN
Lentovaihtoehtoja 1
Keskimääräinen lentoaika 1 tuntia 45 minuuttia

Koe kaksi miljoonakaupunkia varaamalla lennot Bangkokista Hồ Chí Minh Cityyn!

Koe nyt nämä kaksi Aasian mammuttia varaamalla halvat lennot Hồ Chí Minh Cityyn! Bangkok on Thaimaan pääkaupunki ja maan talouselämän keskus. Se sijaitsee Chao Phraya -joen varrella ja on suosittu matkailukohde ja vilkas liikemaailman keskus. Hồ Chí Minh City sijaitsee Etelä-Vietnamissa, Saigonjoen suiston länsirannalla, noin 50 kilometrin päässä Etelä-Kiinan merestä. Tämän aiemmin Saigoniksi kutsutun Vietnamin suurimman kaupungin väkiluku on noin 12,8 miljoonaa. Jos olet työmatkalla tai asut Thaimaassa, suorat lennot Bangkokista Hồ Chí Minh Cityyn tarjoavat sinulle nyt upean mahdollisuuden vierailla Vietnamissa vaikka vain pitkän viikonlopun ajan! Jos taas vietät talven koti-Suomessa, voit yhdistää nyt Thaimaan matkaan myös loman niin erilaisessa Vietnamissa!

Bangkokista kohti Hồ Chí Minh Cityä

Lennot Bangkokista Hồ Chí Minh Cityyn lennetään yleensä ilman välilaskua, jolloin matka-aika on vain tunti ja 20 minuuttia! Huomaathan, että lentoja Hồ Chí Minh Cityyn liikennöidään Bangkokista sekä Suvarnabhumin kansainväliseltä lentokentältä (BKK) että Don Mueangin kansainväliseltä lentokentältä (DMK). Suoria lentoja Bangkokista Hồ Chí Minh Cityyn lentävät todella monet yhtiöt, joten valinnanvaraa riittää. Sellaisia ovat ainakin Thai AirAsia, JetStar, Hahn Air Systems ja Thai. Jos budjettisi on tiukkaakin tiukempi, Malaysia Airlines liikennöi välilaskullisia lentoja Kuala Lumpurin kautta, Vietnam Airlines Hanoin kautta, Xiamen Airlines Xiamenin kautta ja Singapore Airlines Singaporen kautta. Paras aika varata halvat lennot Hồ Chí Minh Cityyn on yleensä kaksi kuukautta ennen matkaa. Vuoden halvimmat kuukaudet lentää Bangkokista Hồ Chí Minh Cityyn ovat helmikuu ja syyskuu ja kalleimmat kuukaudet tammikuu ja heinäkuu.

Suvarnabhumin lentokentältä lähtee suoria lentoja Hồ Chí Minh Cityyn, joiden lentoaika on enintään tunti ja 40 minuuttia. Ainakin JetStar ja Hahn Air Systems, Thai, Xiamen Airlines ja Singapore Airlines liikennöivät Suvarnabhumin lentokentältä. Tämä uudehko, nykyaikainen lentoasema on Aasian vilkkaimpia. Se sijaitsee 25 kilometriä Bangkokista itään ja kentälle kaupungista pääsee kätevimmin taksilla. Varaa matka-ajaksi vähintään tunti, ruuhka-aikaan on aikaa varattava tuplasti. Kentän ulkomaan ja kotimaan terminaalit ovat samassa rakennuksessa, ja lähtöselvitystiskit sijaitsevat vierekkäin samassa, lähteville lennoille varatussa kerroksessa. Jos sinulla jää aikaa odotteluun, kentällä on tarjolla todella monipuolisia palveluja kuten thai-hierontaa, jalkahierontaa ja kylpylä. Edullisimmat ravintolat löytyvät kerrosta alempaa kuin lähtöselvitys, ellei sinulla ole kiirettä siirtyä passintarkastukseen ja kansainväliselle alueelle.

Bangkokin Don Mueangin kansainväliseltä lentokentältä (DMK) lähtee Hồ Chí Minh Cityyn vähemmän lentoja kuin Suvarnabhumin lentokentältä, mutta sitä käyttävät ainakin Thai AirAsia ja jotkut muut lentoyhtiöt. Helpoin ja nopein tapa päästä tälle kentälle Bangkokista on ottaa taksi, vaikka kentälle kulkee keskustasta myös bussi. Lentokenttäbussi taas liikennöi tämän kentän ja Suvarnabhumin kentän välillä. Tällä pienellä lentoasemalla on helppo liikkua, sillä se on vain kahdessa kerroksessa. Lähtöhalli on toisessa kerroksessa, jossa ovat myös kaikkien lentoyhtiöiden lähtöselvitystiskit. Samassa kerroksessa on myös valuutanvaihtopiste, ravintoloita ja matkamuistoliikkeitä. Ensimmäinen kerros on tarkoitettu saapuville lennoille. Siellä on pikaruokapaikkoja, internetkahvila, pankkeja ja valuutanvaihtopisteitä.

Hồ Chí Minh Cityyn saapuminen

Lennot Bangkokista Hồ Chí Minh Cityyn lennetään Tan Son Nhatin kansainväliselle lentoasemalle (SGN). Se sijaitsee vain seitsemän kilometrin päässä Hồ Chí Minh Cityn kaupungista. Kyseessä on Vietnamin vilkkain lentokenttä, jonka läpi kulkee vuodessa yli 32 miljoonaa matkustajaa. Varaudu esittämään paluulippusi saapuessasi, sillä sitä saatetaan kysyä passintarkastuksessa maahan tullessa. Muista, että Vietnamissa voit tarvita viisumin! Suomen kansalainen voi oleskella turistina Vietnamissa ilman viisumia 15 vuorokautta, jos hän ei poistu maasta oleskelunsa aikana. Jos oleskelusi Vietnamissa on yli 15 vuorokautta tai käyt oleskelusi aikana maan rajojen ulkopuolella, tarvitset viisumin. Tan Son Nhatin lentoasemalla on kaksi pääterminaalia, joissa on erilliset alueet ulkomaan ja kotimaan lennoille. Lentoasemalta kulkevat keskustaan bussilinjat 152 ja 109. Voit ottaa kentältä myös taksin tai kentällä jo etukäteen maksettavan taksin. Silloin löydät sinulle varatun taksin kuitissa olevan numeron perusteella saapuvien lentojen terminaalin edustalta. Kaikki arvotavara on hyvä pitää hotellin tallelokerossa. Lisäksi kannattaa ottaa kopio passin tietosivusta ja pitää sitä mukana kaupungilla alkuperäisen passin sijasta.

Lennot Bangkok – Ho Chi Minh City

Onko kohteiden Bangkok ja Ho Chi Minh City välillä suoria lentoja?

Onko Bangkok – Ho Chi Minh City -reitti seikkailusi ensimmäinen osuus? Mikset harkitsisi reittiä Bangkok (BKK-Suvarnabhumin kansainvälinen lentoasema) – Hồ Chí Minhin kaupunki (SGN-Tân Sơn Nhấtin kansainvälinen lentoasema)? Voit varata lentosi useilta tätä reittiä liikennöiviltä lentoyhtiöiltä, joihin kuuluvat Vietnam Airlines ja VietJet Air. Jos näillä kummallakaan ei ole matkasuunnitelmiisi sopivia aikoja tai päiviä, voit kokeilla varata lennot muilta lentoyhtiöiltä, esimerkkeinä Thai AirAsia tai Nok Air. Ne molemmat lentävät väliä Bangkok (DMK-Don Muangin kansainvälinen lentoasema) – Hồ Chí Minhin kaupunki (SGN-Tân Sơn Nhấtin kansainvälinen lentoasema).

Kuinka kauan suora lento kohteiden Bangkok ja Ho Chi Minh City välillä kestää?

Mitkä ovat parhaat lentokentät kohteiden Bangkok ja Ho Chi Minh City välisille lennoille?

Reitille Bangkok – Ho Chi Minh City on pari vaihtoehtoa. Nämä ovat joitain yleisimpiä reittejä:

  • Bangkok (BKK-Suvarnabhumin kansainvälinen lentoasema) – Hồ Chí Minhin kaupunki (SGN-Tân Sơn Nhấtin kansainvälinen lentoasema): 173 lentoa viikossa
  • Bangkok (DMK-Don Muangin kansainvälinen lentoasema) – Hồ Chí Minhin kaupunki (SGN-Tân Sơn Nhấtin kansainvälinen lentoasema): 65 lentoa viikossa
Mitkä ovat suosituimpia kohteiden Bangkok ja Ho Chi Minh City välillä lentäviä lentoyhtiöitä?

Ystävällinen palvelu, ylimääräinen jalkatila ja hyvät edut ovat muutamia lentoyhtiöt toisistaan erottavia asioita. Monet eri lentoyhtiöt operoivat lentoja reitillä Bangkok – Ho Chi Minh City, ja tässä ovat niistä suosituimmat vaihtoehdot:

  • Vietnam Airlines, 455 lentoa kuussa
  • Cambodia Angkor Air, 243 lentoa kuussa
  • VietJet Air, 212 lentoa kuussa
  • ANA, 121 lentoa kuussa
  • Thai AirAsia, 66 lentoa kuussa
  • Thai Airways International, 60 lentoa kuussa
Kuinka monta lentoa kohteiden Bangkok ja Ho Chi Minh City välillä on?

Ho Chi Minh City kutsuu tutustumaan. Aloita seikkailusi nyt hankkimalla liput yhdelle 25 jokapäiväisestä lennosta reitillä Bangkok – Ho Chi Minh City.

Lentoyhtiö Lento Lähtee: BKK Saapuu: SGN to
13.8
pe
14.8
la
15.8
su
16.8
ma
17.8
ti
18.8
ke
19.8
Välilaskut
VN 604 11:20 am 01:05 pm - Tarkista hinta Tarkista hinta - - - Tarkista hinta 0 välilasku(a)

Varatuimmat hotellit Ho Chi Minh City

Näytä kaikki 3 102 majoitusliikettä kohteessa Ho Chi Minh City
101 €
Rex Hotel

Rex Hotel

5.0 kautta 5.0 141 Nguyen Hue Blvd, Hồ Chí Minhin kaupunki
Rex Hotel on saanut mahtavaa palautetta huoneiden mukavuudesta. Majoitusliike sijaitsee kokouskeskuksen yhteydessä, ja Saigon Square -ostoskeskus on vain lyhyen kävelymatkan päässä. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä 4 ravintolaa ja ulkouima-altaan. Tässä vuonna 1927 rakennetussa 5 tähden hotellissa on 286 huonetta 6 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja LCD-television.
44 €
Winsuites Saigon

Winsuites Saigon

4.0 kautta 5.0 28-30-32 Le Lai, District 1, Hồ Chí Minhin kaupunki
Winsuites Saigon on saanut mahtavaa palautetta huoneiden mukavuudesta. Majoitusliike sijaitsee kokouskeskuksen yhteydessä, ja Bến Thànhin markkinat on vain lyhyen kävelymatkan päässä. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä ulkouima-altaan ja ravintolan. Tässä 4 tähden hotellissa on 64 huonetta. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja taulutelevision.
6 €
Amura Hotel Thu Duc

Amura Hotel Thu Duc

3.0 kautta 5.0 53 duong so 18, Phuong Hiep Binh Chanh, Thu Duc, Hồ Chí Minhin kaupunki
Amura Hotel Thu Duc sijaitsee lähellä kohdetta Saigon Square -ostoskeskus. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen aamiaisen, ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa ja ilmaisen omatoimisen pysäköinnin. Tässä 3 tähden hotellissa on 50 huonetta. Kaikki huoneet tarjoavat asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja syvät kylpyammeet.

Hinta, verot & maksut: ebookers.fi sivuston hinnat päivittyvät kerran päivässä. Hinnat sisältävät kaikki verot ja maksut poislukien mahdolliset matkatavaramaksut.

Takaisinmaksut/muutokset/peruutukset: Lipun salliessa muutokset tulee maksettavaksi 45.00 € ebookersin muutoskulu sekä mahdolliset verojen ja lentohintojen erotukset sekä lentoyhtiön muutoskulut.

Muut ehdot: Aikatauluissa, hinnoissa ja ehdoissa muutokset mahdollisia ilman erillistä ilmoitusta. Paikkoja on rajoitetusti ja hinnat eivät ole välttämättä saatavilla kaikilla lennoilla/päivillä. Hinnat eivät ole voimassa takautuvasti ja niitä ei voi käyttää vaihdossa kokonaan tai osittain käyttämättömiin lippuihin. Lipuissa ei ole muutos- eikä peruutusoikeutta. Hintasäännöt kullekkin lipulle tulee tarkistaa ennen varauksen maksamista ja vahvistamista.