Pääosion alkuosa
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5
Koronavirusta (COVID-19) koskevien matkustustiedotteiden vuoksi joihinkin kohteisiin ei voi tehdä varauksia tietyille päiville. Lisätietoja.

Monet lentoyhtiöt tarjoavat joustavia käytäntöjä muutosten suhteen

Ansaitse Bonus+-etua lentoyhtiön pisteiden lisäksi

Hyödynnä erikoistarjoukset ebookersin sovelluksessa

Halvat lennot Helsinki Hanoi

Hinnat haettu viimeisten 7 päivän aikana. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Muita ehtoja saatetaan soveltaa.

Tietoa lennoista välille Helsinki - Hanoi

Lähtölentokentän IATA-koodi HEL
Kohdelentokentän IATA-koodi HAN
Lennon hinta 608 €

Lennot Helsingistä Hanoihin

Hanoi on verrattain uusi tuttavuus matkailijoille, sillä se avautui kunnolla ulkomaailmalle vasta 1990-luvulla. Michael Monroen ja kumppaneiden sanoin ”Hanoi rocks”, joten varaa sinäkin ebookersilta halvat lennot Helsingistä Hanoihin ja koe upea Kaukoidän tunnelma itse.

Matka Vietnamiin

Vietnamin pääkaupunki Hanoi sijaitsee Kaukoidässä 7 500 kilometrin päässä Suomesta, joten matkaan lähtiessä kannattaa varautua pitkään lentoon. Koska suoria lentoja Helsingistä Hanoihin ei mene, matka-aika on lyhimmilläänkin 14 tuntia. Reitillä liikennöivät muun muassa Aeroflot Russian Airlines, British Airways ja Turkish Airlines, jotka kaikki lähtevät Helsinki-Vantaan lentoasemalla terminaalista T2. Myös Finnair liikennöi tietyillä lennoilla osaa matkasta.

Matkan suunnittelu kannattaa aloittaa jo hyvissä ajoin, sillä lennot Helsingistä Hanoihin ovat halvimmillaan vuodenvaihteen tienoilla, kun varaat matkan noin kolme kuukautta ennen lähtöä. Talviaika on Hanoissa myös kaikkein vähäsateisinta aikaa, ja kun lämpötila pysyy näinäkin kuukausina lähempänä 20 astetta, voi Hanoita suositella matkailijoille lämpimästi myös talvisin. Kalleimmillaan lennot ovat kesäaikaan, jolloin myös lämpötilat kipuavat lähelle 30 astetta, mutta heti suurimman sesongin jälkeen hinnat putoavat huomattavasti alaspäin.

Saapuminen Helsinki-Vantaan lentoasemalle

Lento Helsingistä Hanoihin lähtee Helsinki-Vantaan lentoasemalta, jonne voit saapua Helsingin keskustasta kätevästi bussilla 615 tai Finnair City Busilla. Bussi 615 kiertää useamman pysäkin kautta, jolloin matka kestää noin 45 minuuttia, kun City Bus puolestaan pysähtyy matkalla lentoasemalle vain kerran Elielinaukiolla ja on perillä puolessa tunnissa. Lentoasemalla on myös runsaasti paikoitustilaa, ja hinta viikon pysäköinnille lähtee 42 eurosta. Myös monet kaukoliikenteen bussit saapuvat suoraan Helsinki-Vantaan lentoasemalle.

Hanoin lentokentällä

Noi Bain kansainvälisellä lentoasemalla on kaksi terminaalia, ja ulkomaan lennot käyttävät terminaalia 2. Kenttä sijaitsee 45 kilometriä Hanoin keskustasta, joten apostolin kyydillä kaupunkiin ei kannata suunnata. Kyytivaihtoehtoina on takseja, minibusseja, julkisen liikenteen busseja sekä vuokra-autoja, joten jokainen löytää kentältä varmasti itselleen sopivimman kuljetuksen. Julkiset bussit lähtevät terminaalin uloskäynnin oikealta puolelta noin 15 minuutin välein, ja ne kustantavat 5 000 Vietnamin dongia eli vaivaiset 20 senttiä. Bussi numero 7 kulkee Kim Man bussiasemalle ja bussi numero 17 Long Bienin bussiasemalle. Taksijono löytyy terminaalin edestä saapuvien lentojen puolelta. Matka kaupunkiin kestää noin puoli tuntia ja maksaa mittarin mukaan suunnilleen 320 000 dongia (noin 13 euroa). Minibussit kuljettavat sinut suoraan hotellillesi. Vertailun vuoksi: minibussikyyti Vietnam Airlinesin toimistolle Hanoin keskustassa maksaa ulkomaalaisille hieman yli 30 000 dongia eli alle kaksi euroa. Muihin kohteisiin hinta on kalliimpi. Minibussit lähtevät lentokentältä sitä mukaa, kun ne täyttyvät. Muista varmistaa matkan määränpää ja hinta kuljettajalta ennen kuin nouset kyytiin.

Myös suurimmat autovuokraamot ovat edustettuina Noi Banin lentokentällä. Auton vuokraaminen on kuitenkin länsimaisissa hinnoissa, ainakin lentokentällä, joten auton vuokraaminen tulee luultavasti huomattavasti useitakin taksikyytejä kalliimmaksi, busseista puhumattakaan.

Hanoi – Kaukoidän eksotiikkaa

Hanoi on ikivanha kaupunki, joka juhli virallista 1000-vuotispäiväänsä muutama vuosi sitten. Jos et ole aiemmin idän mailla vieraillut, kaupunki itsessään on jo nähtävyys. Ho Tši Minhin mausoleumi on vaikuttava näky, ja siellä vierailu on myös aivan oma kokemuksensa tiukkoine sääntöineen. Hanoi pysyy suosikkikohteena vuodesta toiseen, eikä suotta. Kaukoidän eksotiikkaa huokuva miljoonakaupunki sopii kaikille ikään, sukupuoleen ja budjettiin katsomatta. Vertailemalla lentoja Helsingistä Hanoihin ebookersin sivuilla säästät pitkän pennin ja pääset kokemaan jotain unohtumatonta.

Varatuimmat hotellit Hanoi

Näytä kaikki 2 072 majoitusliikettä kohteessa Hanoi
38 €
Super Hotel Candle

Super Hotel Candle

4.0 kautta 5.0 287 - 301 Doi Can Str, Ba Dinh, Hanoi
Super Hotel Candle on saanut mahtavaa palautetta aamiaisestaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Van Phucin diplomaattikunta. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen omatoimisen pysäköinnin ja 2 ravintolaa. Tässä vuonna 2013 rakennetussa 4 tähden hotellissa on 72 huonetta 21 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja memory foam -patjallisen sängyn.
67 €
Movenpick Hotel Hanoi

Movenpick Hotel Hanoi

4.5 kautta 5.0 83A Ly Thuong Kiet, Hoan Kiem District, Hanoi
Movenpick Hotel Hanoi on saanut mahtavaa palautetta sijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Hoa Lon vankilamuseo. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä ravintolan ja viinitilan. Tässä vuonna 1997 rakennetussa 4,5 tähden hotellissa on 154 huonetta 12 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja LCD-televisiot.
38 €
Hanoi Marvellous Hotel & Spa

Hanoi Marvellous Hotel & Spa

4.0 kautta 5.0 55 Duong Thanh Street, Hoan Kiem District, Hanoi
Hanoi Marvellous Hotel & Spa on saanut mahtavaa palautetta sijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Hoàn Kiếmin järvi. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen omatoimisen pysäköinnin ja ravintolan. Tässä vuonna 2013 rakennetussa 4 tähden hotellissa on 50 huonetta 8 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja plasmatelevisiot.

Hinta, verot & maksut: ebookers.fi sivuston hinnat päivittyvät kerran päivässä. Hinnat sisältävät kaikki verot ja maksut poislukien mahdolliset matkatavaramaksut.

Takaisinmaksut/muutokset/peruutukset: Lipun salliessa muutokset tulee maksettavaksi 45.00 € ebookersin muutoskulu sekä mahdolliset verojen ja lentohintojen erotukset sekä lentoyhtiön muutoskulut.

Muut ehdot: Aikatauluissa, hinnoissa ja ehdoissa muutokset mahdollisia ilman erillistä ilmoitusta. Paikkoja on rajoitetusti ja hinnat eivät ole välttämättä saatavilla kaikilla lennoilla/päivillä. Hinnat eivät ole voimassa takautuvasti ja niitä ei voi käyttää vaihdossa kokonaan tai osittain käyttämättömiin lippuihin. Lipuissa ei ole muutos- eikä peruutusoikeutta. Hintasäännöt kullekkin lipulle tulee tarkistaa ennen varauksen maksamista ja vahvistamista.