Pääosion alkuosa
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5

Löydä täydellinen lentosi yli 400 lentoyhtiön joukosta

Ansaitse Bonus+-etua lentoyhtiön pisteiden lisäksi

Hyödynnä erikoistarjoukset ebookersin sovelluksessa

Halvat lennot Helsinki Hanoi

Hinnat haettu viimeisten 7 päivän aikana. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Muita ehtoja saatetaan soveltaa.

Tietoa lennoista välille Helsinki - Hanoi

Lähtölentokentän IATA-koodi HEL
Kohdelentokentän IATA-koodi HAN
Lennon hinta 542 €

Lennot Helsingistä Hanoihin

Hanoi on verrattain uusi tuttavuus matkailijoille, sillä se avautui kunnolla ulkomaailmalle vasta 1990-luvulla. Michael Monroen ja kumppaneiden sanoin ”Hanoi rocks”, joten varaa sinäkin ebookersilta halvat lennot Helsingistä Hanoihin ja koe upea Kaukoidän tunnelma itse.

Matka Vietnamiin

Vietnamin pääkaupunki Hanoi sijaitsee Kaukoidässä 7 500 kilometrin päässä Suomesta, joten matkaan lähtiessä kannattaa varautua pitkään lentoon. Koska suoria lentoja Helsingistä Hanoihin ei mene, matka-aika on lyhimmilläänkin 14 tuntia. Reitillä liikennöivät muun muassa Aeroflot Russian Airlines, British Airways ja Turkish Airlines, jotka kaikki lähtevät Helsinki-Vantaan lentoasemalla terminaalista T2. Myös Finnair liikennöi tietyillä lennoilla osaa matkasta.

Matkan suunnittelu kannattaa aloittaa jo hyvissä ajoin, sillä lennot Helsingistä Hanoihin ovat halvimmillaan vuodenvaihteen tienoilla, kun varaat matkan noin kolme kuukautta ennen lähtöä. Talviaika on Hanoissa myös kaikkein vähäsateisinta aikaa, ja kun lämpötila pysyy näinäkin kuukausina lähempänä 20 astetta, voi Hanoita suositella matkailijoille lämpimästi myös talvisin. Kalleimmillaan lennot ovat kesäaikaan, jolloin myös lämpötilat kipuavat lähelle 30 astetta, mutta heti suurimman sesongin jälkeen hinnat putoavat huomattavasti alaspäin.

Saapuminen Helsinki-Vantaan lentoasemalle

Lento Helsingistä Hanoihin lähtee Helsinki-Vantaan lentoasemalta, jonne voit saapua Helsingin keskustasta kätevästi bussilla 615 tai Finnair City Busilla. Bussi 615 kiertää useamman pysäkin kautta, jolloin matka kestää noin 45 minuuttia, kun City Bus puolestaan pysähtyy matkalla lentoasemalle vain kerran Elielinaukiolla ja on perillä puolessa tunnissa. Lentoasemalla on myös runsaasti paikoitustilaa, ja hinta viikon pysäköinnille lähtee 42 eurosta. Myös monet kaukoliikenteen bussit saapuvat suoraan Helsinki-Vantaan lentoasemalle.

Hanoin lentokentällä

Noi Bain kansainvälisellä lentoasemalla on kaksi terminaalia, ja ulkomaan lennot käyttävät terminaalia 2. Kenttä sijaitsee 45 kilometriä Hanoin keskustasta, joten apostolin kyydillä kaupunkiin ei kannata suunnata. Kyytivaihtoehtoina on takseja, minibusseja, julkisen liikenteen busseja sekä vuokra-autoja, joten jokainen löytää kentältä varmasti itselleen sopivimman kuljetuksen. Julkiset bussit lähtevät terminaalin uloskäynnin oikealta puolelta noin 15 minuutin välein, ja ne kustantavat 5 000 Vietnamin dongia eli vaivaiset 20 senttiä. Bussi numero 7 kulkee Kim Man bussiasemalle ja bussi numero 17 Long Bienin bussiasemalle. Taksijono löytyy terminaalin edestä saapuvien lentojen puolelta. Matka kaupunkiin kestää noin puoli tuntia ja maksaa mittarin mukaan suunnilleen 320 000 dongia (noin 13 euroa). Minibussit kuljettavat sinut suoraan hotellillesi. Vertailun vuoksi: minibussikyyti Vietnam Airlinesin toimistolle Hanoin keskustassa maksaa ulkomaalaisille hieman yli 30 000 dongia eli alle kaksi euroa. Muihin kohteisiin hinta on kalliimpi. Minibussit lähtevät lentokentältä sitä mukaa, kun ne täyttyvät. Muista varmistaa matkan määränpää ja hinta kuljettajalta ennen kuin nouset kyytiin.

Myös suurimmat autovuokraamot ovat edustettuina Noi Banin lentokentällä. Auton vuokraaminen on kuitenkin länsimaisissa hinnoissa, ainakin lentokentällä, joten auton vuokraaminen tulee luultavasti huomattavasti useitakin taksikyytejä kalliimmaksi, busseista puhumattakaan.

Hanoi – Kaukoidän eksotiikkaa

Hanoi on ikivanha kaupunki, joka juhli virallista 1000-vuotispäiväänsä muutama vuosi sitten. Jos et ole aiemmin idän mailla vieraillut, kaupunki itsessään on jo nähtävyys. Ho Tši Minhin mausoleumi on vaikuttava näky, ja siellä vierailu on myös aivan oma kokemuksensa tiukkoine sääntöineen. Hanoi pysyy suosikkikohteena vuodesta toiseen, eikä suotta. Kaukoidän eksotiikkaa huokuva miljoonakaupunki sopii kaikille ikään, sukupuoleen ja budjettiin katsomatta. Vertailemalla lentoja Helsingistä Hanoihin ebookersin sivuilla säästät pitkän pennin ja pääset kokemaan jotain unohtumatonta.

Helsinki - Hanoi Lennot FAQ

 • Mikä on halvin hinta lennolle reitillä Helsinki – Hanoi?

  Halvin löytämämme hinta lennolle reitillä Helsinki -- Hanoi on 542 €. \nJatkamalla hakua alla löydät runsaasti tietoa, jonka avulla varaat haluamasi lennon ja viimeistelet matkasuunnitelmasi kohteeseen Hanoi. Voit verrata lentoyhtiöitä ja alueen lentokenttiä sekä löytää mahtavia hotellitarjouksia. Anna ebookersin auttaa, jotta lentosi reitillä Helsinki -- Hanoi on mahdollisimman edullinen!
 • Kuinka monta lentoa reitillä Helsinki – Hanoi on tarjolla viikoittain?

  Reitillä Helsinki -- Hanoi on tarjolla 47 viikoittaista lentoa.
 • Kuinka monta lentoyhtiötä liikennöi reitillä Helsinki – Hanoi?

  reitillä Helsinki -- Hanoi liikennöi 5 lentoyhtiötä.
 • Mitkä lentokentät sopivat parhaiten Helsinki – Hanoi -lennoille?

  Löysimme alueelta Helsinki vain yhden lentoaseman, joka tarjoaa lentoja kohteeseen Hanoi: Vantaa (HEL). Tämä lentoasema tarjoaa lentoja lentoasemalle Noi Bai Intl. (HAN), mutta lentoja voi olla tarjolla rajoitetusti, joten varaa heti! Haluamme tarjota sinulle sopivimmat vaihtoehdot. Siten olet valmis nauttimaan kaupungin maisemista, nähtävyyksistä ja mauista heti, kun lentosi laskeutuu kohteeseen Hanoi.
 • Mitkä ovat suosituimpia lentoyhtiöitä reitillä Helsinki – Hanoi?

  Kun varaat lentosi suositulta lentoyhtiöltä, löydät usein parhaat lentotarjoukset. Me jopa löysimme lennon reitille Helsinki -- Hanoi hintaan 542 €! Reitillä Helsinki -- Hanoi 5 lentoyhtiötä tarjoaa halpoja lentoja, ja alueella Helsinki liikennöivistä suosituimpia ovat:\n\n* Lennot reitillä Helsinki (HEL) -- Hanoi (HAN)\n * Finnair\n * China Southern Airlines\n * Aeroflot Russian Airlines\n
 • Mitkä lentoyhtiöt liikennöivät reitillä Helsinki – Hanoi useimmin?

  * Helsinki (HEL) -- Hanoi (HAN)\n * Finnair -- 31 viikoittaista lentoa reitillä HEL -- HAN\n \n\n * China Southern Airlines -- 5 viikoittaista lentoa reitillä HEL -- HAN\n \n\n * Aeroflot Russian Airlines -- 5 viikoittaista lentoa reitillä HEL -- HAN\nSuuremmilla lentokentillä ja lentoyhtiöillä, jotka lentävät tietyllä reitillä useammin, on yleensä tarjolla enemmän istuinpaikkoja, mutta pienemmältä lentokentältä lentäminen voi olla halvempaa.
 • Mitkä alueen Helsinki lentoasemista tarjoavat lentoja kohteeseen Hanoi joka viikko?

  Lentoyhtiöt, kuten Finnair, liikennöivät viikoittain 31 lentoa reitillä Helsinki -- Hanoi. Lisätietoja alla:\n\n* Lentoasemalta Helsinki (HEL) liikennöidään viikoittain 47 lentoa kohteeseen Hanoi (HAN).\n
 • Onko reitillä Helsinki – Hanoi tarjolla suoria lentoja?

  Reitillä Helsinki -- Hanoi ei ole tarjolla suoria lentoja. Lyhyin löytämämme lento kestää 14 tuntia, 45 minuuttia. Lennettävä etäisyys on 7 642,75 kilometriä. Pisimmät lennot tällä reitillä kestävät yleensä 22 tuntia. Lennon keskimääräinen kesto on 19 tuntia, 6 minuuttia.
 • Mikä on aikaisin ja myöhäisin saatavilla oleva lento reitillä Helsinki – Hanoi?

  * Lento reitillä Helsinki (HEL) -- Hanoi (HAN)\n * Päivän ensimmäinen lähtevä lento: 00.45\n * Aikaisin saapumisaika: 08.10\n * Päivän viimeinen lähtevä lento: 23.55\n * Myöhäisin saapumisaika: 21.10\n
 • Tarvitsenko passin lennolle Helsinki – Hanoi?

  Yleensä passi tarvitaan, kun lennetään sen maan ulkopuolelle, jossa passi on myönnetty. Tarkista kuitenkin tarvittavat asiakirjat matkakohteesi tulli- ja matkustustiedoista.

Hotellit Hanoi

Näytä kaikki 1 841 majoitusliikettä kohteessa Hanoi
The Oriental Jade Hotel

The Oriental Jade Hotel

No. 92-94 Hang Trong Str., Hoan Kiem, Hanoi, Hanoi
  5.0 kautta 5.0
   
   
  5,0/5 (1 arvostelua)

  Pyhän Joosefin katedraali ja Thăng Long -vesinukketeatteri sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä luksusluokan hotellista. Hanoin vanhan kaupungin ...

  The Oriental Jade Hotel81 €

  The Oriental Jade Hotel81 €
  Oriental Central Hotel

  Oriental Central Hotel

  39 Hang Bac Street, Hoan Kiem Dist, Hanoi
   3.5 kautta 5.0
    
    
   4,8/5 (4 arvostelua)

   Thăng Long -vesinukketeatteri ja Hoàn Kiếmin järvi sijaitsevat 5 minuutin kävelymatkan päässä tästä romanttisesta hotellista. Hanoin vanhan kaupungin portti ...

   Oriental Central Hotel33 €

   Oriental Central Hotel33 €

   Hinta, verot & maksut: ebookers.fi sivuston hinnat päivittyvät kerran päivässä. Hinnat sisältävät kaikki verot ja maksut poislukien mahdolliset matkatavaramaksut.

   Takaisinmaksut/muutokset/peruutukset: Lipun salliessa muutokset tulee maksettavaksi 45.00 € ebookersin muutoskulu sekä mahdolliset verojen ja lentohintojen erotukset sekä lentoyhtiön muutoskulut.

   Muut ehdot: Aikatauluissa, hinnoissa ja ehdoissa muutokset mahdollisia ilman erillistä ilmoitusta. Paikkoja on rajoitetusti ja hinnat eivät ole välttämättä saatavilla kaikilla lennoilla/päivillä. Hinnat eivät ole voimassa takautuvasti ja niitä ei voi käyttää vaihdossa kokonaan tai osittain käyttämättömiin lippuihin. Lipuissa ei ole muutos- eikä peruutusoikeutta. Hintasäännöt kullekkin lipulle tulee tarkistaa ennen varauksen maksamista ja vahvistamista.