Pääosion alkuosa
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5

Löydä täydellinen lentosi yli 400 lentoyhtiön joukosta

Ansaitse Bonus+-etua lentoyhtiön pisteiden lisäksi

Hyödynnä erikoistarjoukset ebookersin sovelluksessa

Halvat lennot Shanghai Helsinki

Hinnat haettu viimeisten 7 päivän aikana. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Muita ehtoja saatetaan soveltaa.

Tietoa lennoista välille Shanghai - Helsinki

Lähtölentokentän IATA-koodi PVG
Kohdelentokentän IATA-koodi HEL
Lentovaihtoehtoja 1
Lennon hinta 521 €
Keskimääräinen lentoaika 4 tuntia 0 minuuttia

Halvat lennot Helsingistä Shanghaihin, Kiinan häikäisevään jättimetropoliin

Suomen kaltaisessa väkiluvultaan pienessä maassa tuntuu joskus lähes käsittämättömältä, että esimerkiksi Kiinan suurimmassa kaupungissa Shanghaissa yksinään on laskutavasta riippuen 15–24 miljoonaa asukasta. Shanghai on kehittynyt Kiinan talouden ja liikenteen keskittymäksi hämmästyttävän nopeasti, ja nykyisin pilvenpiirtäjät ja ihmisvilinä leimaavat kaupunkikuvaa. Etsi lennot Helsingistä Shanghaihin ebookersin kautta ja huumaannu Kaukoidän monipuolisimman kaupungin mahdollisuuksista ja kulttuurista. Shanghai on vuosisatoja vanha merenrantakaupunki, jonka merkitys ja maine ovat kasvaneet 1990-luvulta lähtien. Matkailijalle Shanghai tarjoaa hulppeat mahdollisuudet shoppailuun ja paikallisesta ruokakulttuurista nautiskeluun, mutta kulttuurin ystävät eivät myöskään pety miljoonakaupungin museoihin ja viihteeseen. Varaamalla halvat lennot Helsingistä Shanghaihin matkailija on jo askeleen lähempänä täysin totutusta poikkeavaa metropolia.

Lomailua Shanghain pilvenpiirtäjien katveessa

Monista jättimäisiin mittasuhteisiin kasvaneista kaupungeista poiketen Shanghai on turvallinen ja kävelijäystävällinen käyntikohde. Kaupunkikierrosta suunnitellessa tulee kuitenkin ehdottomasti huomioida, että Shanghai on kooltaan suorastaan valtaisa. Viikon tai kahden loma Shanghaissa kuluu kuin hujauksessa, joten jos haluaa koluta kaupungin jokaisen kolkan, saattaa joutua hankkimaan toisetkin lennot Helsingistä Shanghaihin. Ihmisiä ja tapahtumia täynnä olevassa kaupungissa ei pääse koskaan kyllästymään, ja kiinnostavimmat nähtävyydet kuten Huangpu-joen varrella oleva Bund-nimellä tunnettu alue ja mittasuhteiltaan valtava Shanghain kaupunginmuseo, ovat aina yhtä kiinnostavia. Suosituimmat ajat vierailla Shanghaissa ovat kevät ja syksy, sillä kesällä koetaan ajoittain uuvuttavia helteitä ja talvella sää on viileä mutta kuiva. Lomaa ei kuitenkaan tarvitse suunnitella sään mukaan, ja esimerkiksi shoppailun ystävät viihtyvät ilmastoiduissa ostoskeskuksissa mihin aikaan vuodesta tahansa.

Suositut ja kätevät suorat lennot Helsingistä Shanghaihin

Kiinan itärannikolla sijaitsevaan Shanghaihin on erittäin helppo suunnata Suomesta käsin, sillä Helsingistä on tarjolla suoria lentoja Pudongin kansainväliselle lentoasemalle. Finnair tarjoaa lentoja Helsingin ja Shanghain välillä päivittäin ympäri vuoden, joten matkanteko Kiinaan on erittäin helppoa. Lisäksi Air Chinalla on valikoimissaan suoria lentoja kaupunkien välillä, mutta vain vaihtelevasti. Suora lento Shanghaista Helsinkiin kestää Finnairin matkassa 9–10 tuntia. Hintatietoisten matkailijoiden kannattaa myös vertailla lentoja Helsingistä Shanghaihin Moskovan lentoaseman Sheremetjevon kautta, sillä yhden välilaskun sisältävät lennot voivat olla jopa huomattavasti halvempia. Lentoreissu luonnollisesti kestää kauemmin, mutta huokean lennon Aeroflotin matkassa voi hyvässä lykyssä löytää noin 14–15 tunnin matka-ajalla.

Lähde matkaan Helsinki–Vantaan lentoasemalta

Pitkälle lentomatkalle Kiinaan on hyvä lähteä levänneenä, joten esimerkiksi Aeroflotin puolenpäivän maissa lähteville lennoille suuntaavat voivat nukkua edeltävän yön yhdessä Helsinki–Vantaan lentoaseman lähistöllä sijaitsevista lentokenttähotelleista. Alle kahdenkymmenen kilometrin päässä Helsingin keskustasta sijaitsevalle kansainväliselle lentoasemalle on helppo tulla omalla autolla, sillä kulkupelin saa jätettyä pitkäaikaisparkkiin lentoaseman lähelle. Pysäköintipaikkojen luota pääsee ilmaisella lentokenttäkuljetuksella suoraan terminaalien eteen. Helsinki–Vantaan lentoasemalle on myös toimivat julkiset liikenneyhteydet. Helsingin keskustan, Tikkurilan ja Myyrmäen kautta kehärataa kulkevat I- ja P-lähijunat ovat hyvä valinta niin pääkaupunkiseudulla asuville kuin kauempaa tuleville matkailijoille. Päärautatieasemalta pääsee Helsinki–Vantaalle myös Finnair City Busin tai HSL:n paikallisbussin 615 matkassa. Matkaan keskustasta lentoasemalle kannattaa julkisilla kulkiessa varata 30–45 minuuttia.

Saapuminen Shanghaihin

Kiinaan saapuva matkailija on todennäköisesti melko pyörällä päästään, sillä pitkä lentomatka ja kuuden tunnin aikaero ovat omiaan sekoittamaan sisäisen kellon. Noin 40 kilometrin matka Pudongin kansainväliseltä lentoasemalta (IATA: PVG) Shanghaihin kannattaa tästä syystä taittaa mahdollisimman jouhevasti. Suurkaupungin kadut voivat joskus olla todella ruuhkaisia, joten taksi ei aina ole nopein vaihtoehto. Sen sijaan kannattaa hyödyntää vihreää metrolinjaa numero 2 tai huippunopeaa Maglev-junaa, jolla Shanghain vilinään pääsee alle kymmenessä minuutissa.

Shanghai - Helsinki Lennot FAQ

 • Mikä on halvin hinta lennolle reitillä Shanghai – Helsinki?

  Halvin löytämämme hinta lennolle reitillä Shanghai -- Helsinki on 521 €. \nJatkamalla hakua alla löydät runsaasti tietoa, jonka avulla varaat haluamasi lennon ja viimeistelet matkasuunnitelmasi kohteeseen Helsinki. Voit verrata lentoyhtiöitä ja alueen lentokenttiä sekä löytää mahtavia hotellitarjouksia. Anna ebookersin auttaa, jotta lentosi reitillä Shanghai -- Helsinki on mahdollisimman edullinen!
 • Kuinka monta lentoa reitillä Shanghai – Helsinki on tarjolla viikoittain?

  Reitillä Shanghai -- Helsinki on tarjolla 150 viikoittaista lentoa.
 • Kuinka monta lentoyhtiötä liikennöi reitillä Shanghai – Helsinki?

  reitillä Shanghai -- Helsinki liikennöi 12 lentoyhtiötä.
 • Mitkä lentokentät sopivat parhaiten Shanghai – Helsinki -lennoille?

  Suosituimmat lähtölentokentät kohteessa Shanghai ovat:\n\n* Hongqiao Intl. (SHA)\n* Pudong Intl. (PVG)\nHaluamme tarjota sinulle sopivimmat vaihtoehdot. Siten olet valmis nauttimaan kaupungin maisemista, nähtävyyksistä ja mauista heti, kun lentosi laskeutuu kohteeseen Helsinki.
 • Mitkä ovat suosituimpia lentoyhtiöitä reitillä Shanghai – Helsinki?

  Kun varaat lentosi suositulta lentoyhtiöltä, löydät usein parhaat lentotarjoukset. Me jopa löysimme lennon reitille Shanghai -- Helsinki hintaan 521 €! Reitillä Shanghai -- Helsinki 12 lentoyhtiötä tarjoaa halpoja lentoja, ja alueella Shanghai liikennöivistä suosituimpia ovat:\n\n* Lennot reitillä Shanghai (PVG) -- Helsinki (HEL)\n * China Eastern Airlines\n * Aeroflot Russian Airlines\n * Cathay Pacific\n\n\n\n* Lennot reitillä Shanghai (SHA) -- Helsinki (HEL)\n * Cathay Pacific\n * Dragonair, Hong Kong Dragon Airlines\n
 • Mitkä lentoyhtiöt liikennöivät reitillä Shanghai – Helsinki useimmin?

  * Shanghai (PVG) -- Helsinki (HEL)\n * China Eastern Airlines -- 38 viikoittaista lentoa reitillä PVG -- HEL\n \n\n * Aeroflot Russian Airlines -- 20 viikoittaista lentoa reitillä PVG -- HEL\n \n\n * Cathay Pacific -- 16 viikoittaista lentoa reitillä PVG -- HEL\n\n\n\n* Shanghai (SHA) -- Helsinki (HEL)\n * Cathay Pacific -- 2 viikoittaista lentoa reitillä SHA -- HEL\n \n\n * Dragonair, Hong Kong Dragon Airlines -- 2 viikoittaista lentoa reitillä SHA -- HEL\nSuuremmilla lentokentillä ja lentoyhtiöillä, jotka lentävät tietyllä reitillä useammin, on yleensä tarjolla enemmän istuinpaikkoja, mutta pienemmältä lentokentältä lentäminen voi olla halvempaa.
 • Mitkä alueen Shanghai lentoasemista tarjoavat lentoja kohteeseen Helsinki joka viikko?

  Lentoyhtiöt, kuten China Eastern Airlines, liikennöivät viikoittain 38 lentoa reitillä Shanghai -- Helsinki. Lisätietoja alla:\n\n* Lentoasemalta Shanghai (PVG) liikennöidään viikoittain 146 lentoa kohteeseen Helsinki (HEL).\n* Lentoasemalta Shanghai (SHA) liikennöidään viikoittain 4 lentoa kohteeseen Helsinki (HEL).\n
 • Kuinka kauan kestää suora lento reitillä Shanghai – Helsinki?

  Suora lento reitillä Shanghai -- Helsinki kestää yleensä noin 10 tuntia, ja lennetty etäisyys on 7 430,36 kilometriä. Pisimmät lennot tällä reitillä kestävät yleensä 23 tuntia, 10 minuuttia. Lennon keskimääräinen kesto on 16 tuntia, 35 minuuttia.
 • Mikä on aikaisin ja myöhäisin saatavilla oleva lento reitillä Shanghai – Helsinki?

  * Lento reitillä Shanghai (PVG) -- Helsinki (HEL)\n * Päivän ensimmäinen lähtevä lento: 09.20\n * Aikaisin saapumisaika: 14.20\n * Päivän viimeinen lähtevä lento: 09.20\n * Myöhäisin saapumisaika: 14.20\n\n\n\n* Lento reitillä Shanghai (SHA) -- Helsinki (HEL)\n * Päivän ensimmäinen lähtevä lento: 16.50\n * Aikaisin saapumisaika: 06.00\n * Päivän viimeinen lähtevä lento: 16.50\n * Myöhäisin saapumisaika: 06.00\n
 • Minkälaisia koneita reitillä Shanghai – Helsinki liikennöivät lentoyhtiöt käyttävät?

  Reitillä Shanghai -- Helsinki liikennöivät lentoyhtiöt käyttävät muun muassa seuraavanlaisia lentokoneita.\n\n| **Lentoyhtiö** | **Lentokone** |\n|--------------------------------------|---------------------------|\n| China Eastern Airlines | AIRBUS INDUSTRIE A350-900 |\n| Aeroflot Russian Airlines | AIRBUS INDUSTRIE A350-900 |\n| Cathay Pacific | AIRBUS INDUSTRIE A350-900 |\n| Dragonair, Hong Kong Dragon Airlines | AIRBUS INDUSTRIE A350-900 |\n| Air China | AIRBUS INDUSTRIE A350-900 |\n\n
 • Tarvitsenko passin lennolle Shanghai – Helsinki?

  Yleensä passi tarvitaan, kun lennetään sen maan ulkopuolelle, jossa passi on myönnetty. Tarkista kuitenkin tarvittavat asiakirjat matkakohteesi tulli- ja matkustustiedoista.

Varatuimmat hotellit Helsinki

Näytä kaikki 1 021 majoitusliikettä kohteessa Helsinki
117 €
GLO Hotel Helsinki Kluuvi

GLO Hotel Helsinki Kluuvi

4.0 kautta 5.0 Kluuvikatu 4, Helsinki
GLO Hotel Helsinki Kluuvi on saanut loistavaa palautetta huoneiden mukavuudesta. Majoitusliike sijaitsee ostoskeskuksen yhteydessä, ja Stockmannin tavaratalo on vain lyhyen kävelymatkan päässä. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä täyden palvelun kylpylän ja ravintolan. Tässä 4 tähden hotellissa on 184 huonetta 8 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja älytelevisiot.
122 €
Hilton Helsinki Airport

Hilton Helsinki Airport

4.0 kautta 5.0 Lentaejaenkuja 1, Vantaa
Hilton Helsinki Airport on saanut loistavaa palautetta huoneiden hiljaisuudesta. Majoitusliike sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Suomen ilmailumuseo. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä ravintolan ja ympäri vuorokauden auki olevan kuntokeskuksen. Tässä vuonna 2006 rakennetussa 4 tähden hotellissa on 330 huonetta 5 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat asiakkaille LCD-televisiot ja minibaarit.
99 €
Radisson Blu Seaside Hotel, Helsinki

Radisson Blu Seaside Hotel, Helsinki

4.0 kautta 5.0 Ruoholahdenranta 3, Helsinki
Radisson Blu Seaside Hotel, Helsinki on saanut hyvää palautetta sijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Hietalahden kirpputori. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä 2 ravintolaa ja ympäri vuorokauden auki olevan kuntokeskuksen. Tässä vuonna 1990 rakennetussa 4 tähden hotellissa on 349 huonetta 9 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja memory foam -patjalliset sängyt.

Hinta, verot & maksut: ebookers.fi sivuston hinnat päivittyvät kerran päivässä. Hinnat sisältävät kaikki verot ja maksut poislukien mahdolliset matkatavaramaksut.

Takaisinmaksut/muutokset/peruutukset: Lipun salliessa muutokset tulee maksettavaksi 45.00 € ebookersin muutoskulu sekä mahdolliset verojen ja lentohintojen erotukset sekä lentoyhtiön muutoskulut.

Muut ehdot: Aikatauluissa, hinnoissa ja ehdoissa muutokset mahdollisia ilman erillistä ilmoitusta. Paikkoja on rajoitetusti ja hinnat eivät ole välttämättä saatavilla kaikilla lennoilla/päivillä. Hinnat eivät ole voimassa takautuvasti ja niitä ei voi käyttää vaihdossa kokonaan tai osittain käyttämättömiin lippuihin. Lipuissa ei ole muutos- eikä peruutusoikeutta. Hintasäännöt kullekkin lipulle tulee tarkistaa ennen varauksen maksamista ja vahvistamista.