Pääosion alkuosa
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5
Koronavirusta (COVID-19) koskevien matkustustiedotteiden vuoksi joihinkin kohteisiin ei voi tehdä varauksia tietyille päiville. Lisätietoja.

Monet lentoyhtiöt tarjoavat joustavia käytäntöjä muutosten suhteen

Ansaitse Bonus+-etua lentoyhtiön pisteiden lisäksi

Hyödynnä erikoistarjoukset ebookersin sovelluksessa

Tietoa lennoista välille Shanghai - Helsinki

Lähtölentokentän IATA-koodi SHA
Kohdelentokentän IATA-koodi HEL
Lentovaihtoehtoja 1
Keskimääräinen lentoaika 5 tuntia 5 minuuttia

Halvat lennot Helsingistä Shanghaihin, Kiinan häikäisevään jättimetropoliin

Suomen kaltaisessa väkiluvultaan pienessä maassa tuntuu joskus lähes käsittämättömältä, että esimerkiksi Kiinan suurimmassa kaupungissa Shanghaissa yksinään on laskutavasta riippuen 15–24 miljoonaa asukasta. Shanghai on kehittynyt Kiinan talouden ja liikenteen keskittymäksi hämmästyttävän nopeasti, ja nykyisin pilvenpiirtäjät ja ihmisvilinä leimaavat kaupunkikuvaa. Etsi lennot Helsingistä Shanghaihin ebookersin kautta ja huumaannu Kaukoidän monipuolisimman kaupungin mahdollisuuksista ja kulttuurista. Shanghai on vuosisatoja vanha merenrantakaupunki, jonka merkitys ja maine ovat kasvaneet 1990-luvulta lähtien. Matkailijalle Shanghai tarjoaa hulppeat mahdollisuudet shoppailuun ja paikallisesta ruokakulttuurista nautiskeluun, mutta kulttuurin ystävät eivät myöskään pety miljoonakaupungin museoihin ja viihteeseen. Varaamalla halvat lennot Helsingistä Shanghaihin matkailija on jo askeleen lähempänä täysin totutusta poikkeavaa metropolia.

Lomailua Shanghain pilvenpiirtäjien katveessa

Monista jättimäisiin mittasuhteisiin kasvaneista kaupungeista poiketen Shanghai on turvallinen ja kävelijäystävällinen käyntikohde. Kaupunkikierrosta suunnitellessa tulee kuitenkin ehdottomasti huomioida, että Shanghai on kooltaan suorastaan valtaisa. Viikon tai kahden loma Shanghaissa kuluu kuin hujauksessa, joten jos haluaa koluta kaupungin jokaisen kolkan, saattaa joutua hankkimaan toisetkin lennot Helsingistä Shanghaihin. Ihmisiä ja tapahtumia täynnä olevassa kaupungissa ei pääse koskaan kyllästymään, ja kiinnostavimmat nähtävyydet kuten Huangpu-joen varrella oleva Bund-nimellä tunnettu alue ja mittasuhteiltaan valtava Shanghain kaupunginmuseo, ovat aina yhtä kiinnostavia. Suosituimmat ajat vierailla Shanghaissa ovat kevät ja syksy, sillä kesällä koetaan ajoittain uuvuttavia helteitä ja talvella sää on viileä mutta kuiva. Lomaa ei kuitenkaan tarvitse suunnitella sään mukaan, ja esimerkiksi shoppailun ystävät viihtyvät ilmastoiduissa ostoskeskuksissa mihin aikaan vuodesta tahansa.

Suositut ja kätevät suorat lennot Helsingistä Shanghaihin

Kiinan itärannikolla sijaitsevaan Shanghaihin on erittäin helppo suunnata Suomesta käsin, sillä Helsingistä on tarjolla suoria lentoja Pudongin kansainväliselle lentoasemalle. Finnair tarjoaa lentoja Helsingin ja Shanghain välillä päivittäin ympäri vuoden, joten matkanteko Kiinaan on erittäin helppoa. Lisäksi Air Chinalla on valikoimissaan suoria lentoja kaupunkien välillä, mutta vain vaihtelevasti. Suora lento Shanghaista Helsinkiin kestää Finnairin matkassa 9–10 tuntia. Hintatietoisten matkailijoiden kannattaa myös vertailla lentoja Helsingistä Shanghaihin Moskovan lentoaseman Sheremetjevon kautta, sillä yhden välilaskun sisältävät lennot voivat olla jopa huomattavasti halvempia. Lentoreissu luonnollisesti kestää kauemmin, mutta huokean lennon Aeroflotin matkassa voi hyvässä lykyssä löytää noin 14–15 tunnin matka-ajalla.

Lähde matkaan Helsinki–Vantaan lentoasemalta

Pitkälle lentomatkalle Kiinaan on hyvä lähteä levänneenä, joten esimerkiksi Aeroflotin puolenpäivän maissa lähteville lennoille suuntaavat voivat nukkua edeltävän yön yhdessä Helsinki–Vantaan lentoaseman lähistöllä sijaitsevista lentokenttähotelleista. Alle kahdenkymmenen kilometrin päässä Helsingin keskustasta sijaitsevalle kansainväliselle lentoasemalle on helppo tulla omalla autolla, sillä kulkupelin saa jätettyä pitkäaikaisparkkiin lentoaseman lähelle. Pysäköintipaikkojen luota pääsee ilmaisella lentokenttäkuljetuksella suoraan terminaalien eteen. Helsinki–Vantaan lentoasemalle on myös toimivat julkiset liikenneyhteydet. Helsingin keskustan, Tikkurilan ja Myyrmäen kautta kehärataa kulkevat I- ja P-lähijunat ovat hyvä valinta niin pääkaupunkiseudulla asuville kuin kauempaa tuleville matkailijoille. Päärautatieasemalta pääsee Helsinki–Vantaalle myös Finnair City Busin tai HSL:n paikallisbussin 615 matkassa. Matkaan keskustasta lentoasemalle kannattaa julkisilla kulkiessa varata 30–45 minuuttia.

Saapuminen Shanghaihin

Kiinaan saapuva matkailija on todennäköisesti melko pyörällä päästään, sillä pitkä lentomatka ja kuuden tunnin aikaero ovat omiaan sekoittamaan sisäisen kellon. Noin 40 kilometrin matka Pudongin kansainväliseltä lentoasemalta (IATA: PVG) Shanghaihin kannattaa tästä syystä taittaa mahdollisimman jouhevasti. Suurkaupungin kadut voivat joskus olla todella ruuhkaisia, joten taksi ei aina ole nopein vaihtoehto. Sen sijaan kannattaa hyödyntää vihreää metrolinjaa numero 2 tai huippunopeaa Maglev-junaa, jolla Shanghain vilinään pääsee alle kymmenessä minuutissa.

Shanghai - Helsinki Lennot FAQ

Lennot Shanghai – Helsinki

Onko kohteiden Shanghai ja Helsinki välillä suoria lentoja?

Stressitön lentomatka takaa stressittömän loman. Varaa lippusi luotettavalta lentoyhtiöltä, esimerkkeinä Finnair tai Juneyao Airlines, jotka operoivat suoria lentoja välillä Shanghai (PVG-Pudongin kansainvälinen lentoasema) – Helsinki (HEL-Helsinki-Vantaa).

Kuinka kauan suora lento kohteiden Shanghai ja Helsinki välillä kestää?

Kohteiden Shanghai ja Helsinki väliseen matkaan menee yleensä 9 tuntia - 9 tuntia 51 minuuttia. Finnair ja Juneyao Airlines ovat kaksi hyvämaineista lentoyhtiötä, jotka operoivat suoria lentoja tällä 7 400 km pituisella reitillä.

Mitkä ovat parhaat lentokentät kohteiden Shanghai ja Helsinki välisille lennoille?

Jos haluat löytää itsellesi sopivimmat lennot välille Shanghai - Helsinki, nämä ovat suosituimmat reitit:

  • Shanghai (PVG-Pudongin kansainvälinen lentoasema) - Helsinki (HEL-Helsinki-Vantaa) – 47 lentoa viikossa
  • Shanghai (SHA-Hongqiaon kansainvälinen lentoasema) - Helsinki (HEL-Helsinki-Vantaa) – 14 lentoa viikossa
Mitkä ovat suosituimpia kohteiden Shanghai ja Helsinki välillä lentäviä lentoyhtiöitä?

Olet säästänyt kovalla työllä ansaitut rahasi matkaa varten, ja nyt on aika hankkia lennot. Sinulla on muutama vaihtoehto lennoille kohteiden Helsinki ja Shanghai välillä. Yksi suosituimmista vaihtoehdoista on Finnair, joka tarjoaa 30 lentoa joka kuukausi. Toinen hyvä vaihtoehto on Juneyao Airlines. Se liikennöi 29 lentoa tällä reitillä joka kuukausi. Vertaile näitä kahta yhtiötä ja saatat hyvinkin onnistua löytämään hyvän tarjouksen.

Kuinka monta lentoa kohteiden Shanghai ja Helsinki välillä on?

Reitillä Shanghai – Helsinki lennetään keskimäärin 7 lentoa päivässä. Seuraavan matkan varaaminen ei siis ole vaikeaa.

Varatuimmat hotellit Helsinki

Näytä kaikki 1 072 majoitusliikettä kohteessa Helsinki
120 €
GLO Hotel Helsinki Kluuvi

GLO Hotel Helsinki Kluuvi

4.0 kautta 5.0 Kluuvikatu 4, Helsinki
GLO Hotel Helsinki Kluuvi on saanut loistavaa palautetta huoneiden mukavuudesta. Majoitusliike sijaitsee ostoskeskuksen yhteydessä, ja Stockmannin tavaratalo on vain lyhyen kävelymatkan päässä. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä täyden palvelun kylpylän ja ravintolan. Tässä 4 tähden hotellissa on 184 huonetta 8 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja älytelevisiot.
Hae hinnat
Radisson Blu Seaside Hotel, Helsinki

Radisson Blu Seaside Hotel, Helsinki

4.0 kautta 5.0 Ruoholahdenranta 3, Helsinki
Radisson Blu Seaside Hotel, Helsinki on saanut hyvää palautetta sijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Hietalahden kirpputori. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä 2 ravintolaa ja ympäri vuorokauden auki olevan kuntokeskuksen. Tässä 4 tähden hotellissa on 349 huonetta 9 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja memory foam -patjalliset sängyt.
Hae hinnat
Clarion Hotel Helsinki Airport

Clarion Hotel Helsinki Airport

4.0 kautta 5.0 Karhumäentie 5, Vantaa, Uusimaa
Clarion Hotel Helsinki Airport on saanut loistavaa palautetta avuliaasta henkilökunnastaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Suomen ilmailumuseo. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen aamiaisen, ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa ja ravintolan. Tässä vuonna 2016 rakennetussa 4 tähden hotellissa on 258 huonetta 8 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja LED-televisiot.

Hinta, verot & maksut: ebookers.fi sivuston hinnat päivittyvät kerran päivässä. Hinnat sisältävät kaikki verot ja maksut poislukien mahdolliset matkatavaramaksut.

Takaisinmaksut/muutokset/peruutukset: Lipun salliessa muutokset tulee maksettavaksi 45.00 € ebookersin muutoskulu sekä mahdolliset verojen ja lentohintojen erotukset sekä lentoyhtiön muutoskulut.

Muut ehdot: Aikatauluissa, hinnoissa ja ehdoissa muutokset mahdollisia ilman erillistä ilmoitusta. Paikkoja on rajoitetusti ja hinnat eivät ole välttämättä saatavilla kaikilla lennoilla/päivillä. Hinnat eivät ole voimassa takautuvasti ja niitä ei voi käyttää vaihdossa kokonaan tai osittain käyttämättömiin lippuihin. Lipuissa ei ole muutos- eikä peruutusoikeutta. Hintasäännöt kullekkin lipulle tulee tarkistaa ennen varauksen maksamista ja vahvistamista.