Pääosion alkuosa
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5
Koronavirusta (COVID-19) koskevien matkustustiedotteiden vuoksi joihinkin kohteisiin ei voi tehdä varauksia tietyille päiville. Lisätietoja.

Monet lentoyhtiöt tarjoavat joustavia käytäntöjä muutosten suhteen

Ansaitse Bonus+-etua lentoyhtiön pisteiden lisäksi

Hyödynnä erikoistarjoukset ebookersin sovelluksessa

Halvat lennot Bangkok Siaminlahden saaret

Hinnat haettu viimeisten 7 päivän aikana. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Muita ehtoja saatetaan soveltaa.

Tietoa lennoista välille Bangkok - Siaminlahden saaret

Lähtölentokentän IATA-koodi BKK
Kohdelentokentän IATA-koodi USM
Lentovaihtoehtoja 1
Lennon hinta 183 €
Keskimääräinen lentoaika 1 tuntia 10 minuuttia

Haaveiletko suurkaupungin hulinasta ja leppoisasta merenrantamenosta paratiisisaarella?

Yhdistelmämatka odottaa. Kätevät, halvat lennot Bangkokista Koh Samuille mahdollistavat mukavasti lomanvieton kahdessa erilaisessa kohteessa, vaikka aikaa ei olisikaan loputtomiin. Jos lähdet matkaan Helsingistä, voit jatkaa matkaa Bangkokista suoraan Koh Samuille tai viipyä ensin muutaman päivän suurkaupungin sykkeessä ja jatkaa sitten rauhallisempiin kuvioihin Siaminlahdelle.

Bangkok–Koh Samui -lennot

Lentoja Bangkokista Koh Samuille on tarjolla kaikkina viikonpäivinä ja kaikkiin vuorokaudenaikoihin. Lentoaika on vain noin tunti, joten lennon jaksaa hyvin, vaikka takana olisikin jo matka Suomesta. Reittiä lentävät esimerkiksi Thai Airways ja Bangkok Airways. Jos etsit todella halpoja lentoja Bangkokista Koh Samuille, kannattaa lentopäiväksi valita tiistai. Kalleimmillaan hinnat ovat sunnuntaisin. Kuukausitasolla edullisia ajankohtia ovat syys- ja marraskuu, kalleimpia taas kesä- ja heinäkuu.

Matkaan Bangkokista

Bangkokin uusi kansainvälinen lentoasema (BKK) tunnetaan myös nimellä Suvarnabhumin lentoasema, ja se sijaitsee Racha Thewassa, Samut Prakanin provinssissa, noin 25 kilometrin päässä Bangkokista kaakkoon. Kotimaanliikennettä ja joitakin ulkomaanlentoja palvelee myös Bangkokin vanhempi Don Muangin lentoasema, joka ehdittiin jo jossain välissä sulkea. Lentokentältä toiselle on matkaa 40 kilometriä, ja taksillakin matka taittuu melko hitaasti. Muista siis tarkistaa aina ennen lippujen varaamista, kummalta kentältä lentosi Koh Samuille lähtee. Matka Bangkokin Makkasanin rautatieasemalta kestää noin vartin, ja asemalle on hyvät yhteydet esimerkiksi BTS-skytrainilla ja Bangkokin MTR-metrolla.

Perille Koh Samuille

Koh Samuin lentokenttä on Bangkok Airwaysin omistama yksityiskenttä ja yksi maailman kauneimmista lentokentistä. Se sijaitsee Thaimaan toiseksi suurimman saaren pohjoisosissa, lähellä Bo Phutin rantaa. Itärannikon suositulle Chawengin rannalle on matkaa kaksi kilometriä. Lentoasemalta voi matkustaa joko taksilla tai jaetulla kyydillä muualle Koh Samuille, mutta varsinaista julkista liikennettä ei siis ole. Eri matkustusvaihtoehdoista hintoineen saa lisätietoa tuloaulan tiskiltä. Jaettu tilataksi on yksityistaksia edullisempi, mutta voit joutua odottamaan kulkuneuvon täyttymistä puolikin tuntia – jaettu kyyti liikkuu vasta, kun kyydissä on vähintään viisi matkustajaa. Tuloaulasta löydät myös autovuokraamoiden palvelutiskit.

Lomaa Koh Samuilla

Koh Samui on unelmakohde rauhaa rakastavalle rantalomailijalle, joka vannoo hyvien palveluiden nimiin, mutta haluaa myös kokea kulkemattomia, koskemattomia kolkkia. Pikkukylät, sademetsät ja syrjäiset poukamat tarjoavat elämyksiä omatoimiselle kulkijalle. Retkipäivän jälkeen on kuitenkin mukava palata viihtyisään hotelliin ja rentoutua vaikkapa syömällä hyvin. Saaren tunnetuimpiin hiekkarantoihin lukeutuvat itärannikon Chaweng ja Lamai, joista ensimmäinen on jopa viiden kilometrin mittainen ja siitä huolimatta usein täpötäynnä matkailijoita. Pelkän hiekalla makailun lisäksi voit näillä rannoilla harrastaa monipuolisesti vesiurheilua. Saaren pohjoisosista löydät rauhaisampia rantoja, kuten Bo Phut.

Koh Samuilla on lämmintä vuoden ympäri, ja talvikaudellakin keskilämpötila on 25 astetta. Paras aika matkustaa Koh Samuille on sateeton talvi helmi–huhtikuussa. Sadekausi on loka–marraskuussa, ja kesällä elohopea kohoaa usein todella korkealle.

Thaimaa ja Koh Samui on edullinen matkakohde ympäri vuoden, mutta hinnat vaihtelevat vuodenajan mukaan. Suosituimmissa kohteissa myydään ei-oota huippusesonkien aikaan, kuten joululoman tienoilla. Viime hetken varaaminen ei silloin ole välttämättä hyvä idea. Kaikkina muina vuodenaikoina mukava majoitus on helppo löytää, ja tarjolla on kaikkea mahdollista luksushotelleista huviloihin ja bungaloweihin. Saarella liikut joko taksilla, jaetulla kyydillä tai vuokra-autolla, ja tieverkosto on moniin muihin Thaimaan saariin verrattuna hyväkuntoinen. Veneretkelle voit lähteä esimerkiksi Ang Thonin merikansallispuistoon, johon kuuluu kaikkiaan 40 pientä saarta, joihin tutustutaan snorklaamalla ja sademetsissä kävellen.

Lennot Bangkok – Siaminlahden saaret

Onko kohteiden Bangkok ja Siaminlahden saaret välillä suoria lentoja?

Kohteiden Bangkok (BKK-Suvarnabhumin kansainvälinen lentoasema) ja Ko Samui (USM) välillä on helppoa lentää suoraan. Voit valita lentosi 1 lentoyhtiöltä, joihin kuuluu Bangkok Airways. Varaa liput niin ymmärrät, miksi se on yksi suosituimmista lentoyhtiöistä.

Kuinka kauan suora lento kohteiden Bangkok ja Siaminlahden saaret välillä kestää?

Kohteiden Bangkok ja Siaminlahden saaret välinen etäisyys on 470 km, ja suora lento kestää suurin piirtein 1 tunti ja 10 minuuttia. Lentoaika voi kuitenkin joskus olla vain 1 tunti ja 5 minuuttia. Pidä silmällä tunnettujen lentoyhtiöiden, kuten Bangkok Airways ja Qantas, alennuksia ja erikoistarjouksia.

Mitkä ovat parhaat lentokentät kohteiden Bangkok ja Siaminlahden saaret välisille lennoille?

Haluatko tietää miten voit matkustaa kohteesta Bangkok kohteeseen Siaminlahden saaret? Tutustu listaamme yleisimmistä reiteistä:

  • Bangkok (BKK-Suvarnabhumin kansainvälinen lentoasema) – Ko Samui (USM): 177 lentoa viikossa
  • Bangkok (DMK-Don Muangin kansainvälinen lentoasema) – Ko Samui (USM): 28 lentoa viikossa
Mitkä ovat suosituimpia kohteiden Bangkok ja Siaminlahden saaret välillä lentäviä lentoyhtiöitä?

Reitti kohteiden Bangkok ja Siaminlahden saaret välillä on tiuhaan liikennöity, joten löydät varmasti lukuisia lentoja, joista voit tehdä valintasi. Jos et tiedä varmasti, mistä aloittaa, nämä ovat kuusi yleisintä lentoyhtiötä:

  • Bangkok Airways, 709 lentoa kuussa
  • Qantas, 60 lentoa kuussa
  • Emirates, 60 lentoa kuussa
  • Virgin Australia, 60 lentoa kuussa
  • Air New Zealand, 60 lentoa kuussa
  • Singapore Airlines, 60 lentoa kuussa
Kuinka monta lentoa kohteiden Bangkok ja Siaminlahden saaret välillä on?

Lentolippujen varaaminen reitille Bangkok – Siaminlahden saaret sujuu helposti. Voit valita suunnitelmiisi parhaiten sopivan lennon 25 päivittäisestä lennosta, joten lentojen varaaminen mihin aikaan vuodesta tahansa on helppoa.

Lentoyhtiö Lento Lähtee: BKK Saapuu: USM pe
30.10
la
31.10
su
1.11
ma
2.11
ti
3.11
ke
4.11
to
5.11
Välilaskut
PG 123 08:10 am 09:40 am Tarkista hinta Tarkista hinta Tarkista hinta Tarkista hinta Tarkista hinta Tarkista hinta Tarkista hinta 0 välilasku(a)
PG 125 09:40 am 10:50 am Tarkista hinta Tarkista hinta Tarkista hinta Tarkista hinta Tarkista hinta Tarkista hinta Tarkista hinta 0 välilasku(a)
PG 131 10:50 am 12:00 pm Tarkista hinta Tarkista hinta Tarkista hinta Tarkista hinta Tarkista hinta Tarkista hinta Tarkista hinta 0 välilasku(a)
PG 133 11:40 am 12:50 pm Tarkista hinta Tarkista hinta Tarkista hinta Tarkista hinta Tarkista hinta Tarkista hinta Tarkista hinta 0 välilasku(a)
PG 135 12:35 pm 01:45 pm Tarkista hinta Tarkista hinta Tarkista hinta Tarkista hinta Tarkista hinta Tarkista hinta Tarkista hinta 0 välilasku(a)
PG 145 01:35 pm 02:45 pm Tarkista hinta Tarkista hinta Tarkista hinta Tarkista hinta Tarkista hinta Tarkista hinta Tarkista hinta 0 välilasku(a)
PG 151 02:35 pm 03:45 pm Tarkista hinta Tarkista hinta Tarkista hinta - - - - 0 välilasku(a)
PG 165 03:30 pm 04:40 pm Tarkista hinta Tarkista hinta Tarkista hinta Tarkista hinta Tarkista hinta Tarkista hinta Tarkista hinta 0 välilasku(a)
PG 167 04:30 pm 05:40 pm Tarkista hinta Tarkista hinta Tarkista hinta Tarkista hinta Tarkista hinta Tarkista hinta Tarkista hinta 0 välilasku(a)
PG 173 05:20 pm 06:30 pm Tarkista hinta Tarkista hinta Tarkista hinta Tarkista hinta Tarkista hinta Tarkista hinta Tarkista hinta 0 välilasku(a)
PG 183 06:35 pm 07:45 pm Tarkista hinta Tarkista hinta Tarkista hinta - - - - 0 välilasku(a)
Näytä lisää

Varatuimmat hotellit Siaminlahden saaret

Näytä kaikki 3 709 majoitusliikettä kohteessa Siaminlahden saaret
123 €
SALA Samui Chaweng Beach Resort

SALA Samui Chaweng Beach Resort

5.0 kautta 5.0 Chaweng, Ko Samui, Surat Thani
SALA Samui Chaweng Beach Resort on saanut loistavaa palautetta avuliaasta henkilökunnastaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Chawengin ranta. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen aamiaisen, ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa ja ilmaisen omatoimisen pysäköinnin. Tässä vuonna 2018 rakennetussa 5 tähden lomakylässä on 134 huonetta 3 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja yksityisen porealtaan.
109 €
SALA Samui Choengmon Beach

SALA Samui Choengmon Beach

5.0 kautta 5.0 10/9 Moo 5, Baan Plai Lam, Ko Samui, Surat Thani
SALA Samui Choengmon Beach on saanut hyvää palautetta aamiaisestaan. Majoitusliike sijaitsee ostoskeskuksen yhteydessä, ja Choeng Monin ranta on vain lyhyen kävelymatkan päässä. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen omatoimisen pysäköinnin ja 2 ulkouima-allasta. Tässä 5 tähden hotellissa on 69 huonetta. Kaikki huoneet tarjoavat ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja Select Comfort -patjalliset sängyt.
158 €
Anantara Rasananda Koh Phangan Villas

Anantara Rasananda Koh Phangan Villas

5.0 kautta 5.0
Anantara Rasananda Koh Phangan Villas on saanut loistavaa palautetta avuliaasta henkilökunnastaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Thong Nai Pan Noin ranta. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen aamiainen, ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa ja ilmainen omatoiminen pysäköinti. Tässä vuonna 2008 rakennetussa 5 tähden lomakylässä on 64 huonetta 2 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja yksityisen vilvoittelualtaan.

Hinta, verot & maksut: ebookers.fi sivuston hinnat päivittyvät kerran päivässä. Hinnat sisältävät kaikki verot ja maksut poislukien mahdolliset matkatavaramaksut.

Takaisinmaksut/muutokset/peruutukset: Lipun salliessa muutokset tulee maksettavaksi 45.00 € ebookersin muutoskulu sekä mahdolliset verojen ja lentohintojen erotukset sekä lentoyhtiön muutoskulut.

Muut ehdot: Aikatauluissa, hinnoissa ja ehdoissa muutokset mahdollisia ilman erillistä ilmoitusta. Paikkoja on rajoitetusti ja hinnat eivät ole välttämättä saatavilla kaikilla lennoilla/päivillä. Hinnat eivät ole voimassa takautuvasti ja niitä ei voi käyttää vaihdossa kokonaan tai osittain käyttämättömiin lippuihin. Lipuissa ei ole muutos- eikä peruutusoikeutta. Hintasäännöt kullekkin lipulle tulee tarkistaa ennen varauksen maksamista ja vahvistamista.