Pääosion alkuosa
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5

Löydä täydellinen lentosi yli 400 lentoyhtiön joukosta

Ansaitse Bonus+-etua lentoyhtiön pisteiden lisäksi

Hyödynnä erikoistarjoukset ebookersin sovelluksessa

Tietoa lennoista välille Bangkok - Siaminlahden saaret

Lentovaihtoehtoja 1
Keskimääräinen lentoaika 1 tuntia 10 minuuttia

Haaveiletko suurkaupungin hulinasta ja leppoisasta merenrantamenosta paratiisisaarella?

Yhdistelmämatka odottaa. Kätevät, halvat lennot Bangkokista Koh Samuille mahdollistavat mukavasti lomanvieton kahdessa erilaisessa kohteessa, vaikka aikaa ei olisikaan loputtomiin. Jos lähdet matkaan Helsingistä, voit jatkaa matkaa Bangkokista suoraan Koh Samuille tai viipyä ensin muutaman päivän suurkaupungin sykkeessä ja jatkaa sitten rauhallisempiin kuvioihin Siaminlahdelle.

Bangkok–Koh Samui -lennot

Lentoja Bangkokista Koh Samuille on tarjolla kaikkina viikonpäivinä ja kaikkiin vuorokaudenaikoihin. Lentoaika on vain noin tunti, joten lennon jaksaa hyvin, vaikka takana olisikin jo matka Suomesta. Reittiä lentävät esimerkiksi Thai Airways ja Bangkok Airways. Jos etsit todella halpoja lentoja Bangkokista Koh Samuille, kannattaa lentopäiväksi valita tiistai. Kalleimmillaan hinnat ovat sunnuntaisin. Kuukausitasolla edullisia ajankohtia ovat syys- ja marraskuu, kalleimpia taas kesä- ja heinäkuu.

Matkaan Bangkokista

Bangkokin uusi kansainvälinen lentoasema (BKK) tunnetaan myös nimellä Suvarnabhumin lentoasema, ja se sijaitsee Racha Thewassa, Samut Prakanin provinssissa, noin 25 kilometrin päässä Bangkokista kaakkoon. Kotimaanliikennettä ja joitakin ulkomaanlentoja palvelee myös Bangkokin vanhempi Don Muangin lentoasema, joka ehdittiin jo jossain välissä sulkea. Lentokentältä toiselle on matkaa 40 kilometriä, ja taksillakin matka taittuu melko hitaasti. Muista siis tarkistaa aina ennen lippujen varaamista, kummalta kentältä lentosi Koh Samuille lähtee. Matka Bangkokin Makkasanin rautatieasemalta kestää noin vartin, ja asemalle on hyvät yhteydet esimerkiksi BTS-skytrainilla ja Bangkokin MTR-metrolla.

Perille Koh Samuille

Koh Samuin lentokenttä on Bangkok Airwaysin omistama yksityiskenttä ja yksi maailman kauneimmista lentokentistä. Se sijaitsee Thaimaan toiseksi suurimman saaren pohjoisosissa, lähellä Bo Phutin rantaa. Itärannikon suositulle Chawengin rannalle on matkaa kaksi kilometriä. Lentoasemalta voi matkustaa joko taksilla tai jaetulla kyydillä muualle Koh Samuille, mutta varsinaista julkista liikennettä ei siis ole. Eri matkustusvaihtoehdoista hintoineen saa lisätietoa tuloaulan tiskiltä. Jaettu tilataksi on yksityistaksia edullisempi, mutta voit joutua odottamaan kulkuneuvon täyttymistä puolikin tuntia – jaettu kyyti liikkuu vasta, kun kyydissä on vähintään viisi matkustajaa. Tuloaulasta löydät myös autovuokraamoiden palvelutiskit.

Lomaa Koh Samuilla

Koh Samui on unelmakohde rauhaa rakastavalle rantalomailijalle, joka vannoo hyvien palveluiden nimiin, mutta haluaa myös kokea kulkemattomia, koskemattomia kolkkia. Pikkukylät, sademetsät ja syrjäiset poukamat tarjoavat elämyksiä omatoimiselle kulkijalle. Retkipäivän jälkeen on kuitenkin mukava palata viihtyisään hotelliin ja rentoutua vaikkapa syömällä hyvin. Saaren tunnetuimpiin hiekkarantoihin lukeutuvat itärannikon Chaweng ja Lamai, joista ensimmäinen on jopa viiden kilometrin mittainen ja siitä huolimatta usein täpötäynnä matkailijoita. Pelkän hiekalla makailun lisäksi voit näillä rannoilla harrastaa monipuolisesti vesiurheilua. Saaren pohjoisosista löydät rauhaisampia rantoja, kuten Bo Phut.

Koh Samuilla on lämmintä vuoden ympäri, ja talvikaudellakin keskilämpötila on 25 astetta. Paras aika matkustaa Koh Samuille on sateeton talvi helmi–huhtikuussa. Sadekausi on loka–marraskuussa, ja kesällä elohopea kohoaa usein todella korkealle.

Thaimaa ja Koh Samui on edullinen matkakohde ympäri vuoden, mutta hinnat vaihtelevat vuodenajan mukaan. Suosituimmissa kohteissa myydään ei-oota huippusesonkien aikaan, kuten joululoman tienoilla. Viime hetken varaaminen ei silloin ole välttämättä hyvä idea. Kaikkina muina vuodenaikoina mukava majoitus on helppo löytää, ja tarjolla on kaikkea mahdollista luksushotelleista huviloihin ja bungaloweihin. Saarella liikut joko taksilla, jaetulla kyydillä tai vuokra-autolla, ja tieverkosto on moniin muihin Thaimaan saariin verrattuna hyväkuntoinen. Veneretkelle voit lähteä esimerkiksi Ang Thonin merikansallispuistoon, johon kuuluu kaikkiaan 40 pientä saarta, joihin tutustutaan snorklaamalla ja sademetsissä kävellen.

Bangkok - Siaminlahden saaret Lennot FAQ

 • Mikä on halvin hinta lennolle reitillä Bangkok – Siaminlahden saaret?

  Halvin löytämämme hinta lennolle reitillä Bangkok -- Siaminlahden saaret on . \nJatkamalla hakua alla löydät runsaasti tietoa, jonka avulla varaat haluamasi lennon ja viimeistelet matkasuunnitelmasi kohteeseen Siaminlahden saaret. Voit verrata lentoyhtiöitä ja alueen lentokenttiä sekä löytää mahtavia hotellitarjouksia. Anna ebookersin auttaa, jotta lentosi reitillä Bangkok -- Siaminlahden saaret on mahdollisimman edullinen!
 • Kuinka monta lentoa reitillä Bangkok – Siaminlahden saaret on tarjolla viikoittain?

  Reitillä Bangkok -- Siaminlahden saaret on tarjolla 456 viikoittaista lentoa.
 • Kuinka monta lentoyhtiötä liikennöi reitillä Bangkok – Siaminlahden saaret?

  reitillä Bangkok -- Siaminlahden saaret liikennöi 3 lentoyhtiötä.
 • Mitkä lentokentät sopivat parhaiten Bangkok – Siaminlahden saaret -lennoille?

  Suosituimmat lähtölentokentät kohteessa Bangkok ovat:\n\n* Suvarnabhumi Intl. (BKK)\n* Don Mueang Intl. (DMK)\nHaluamme tarjota sinulle sopivimmat vaihtoehdot. Siten olet valmis nauttimaan kaupungin maisemista, nähtävyyksistä ja mauista heti, kun lentosi laskeutuu kohteeseen Siaminlahden saaret.
 • Mitkä ovat suosituimpia lentoyhtiöitä reitillä Bangkok – Siaminlahden saaret?

  Kun varaat lentosi suositulta lentoyhtiöltä, löydät usein parhaat lentotarjoukset. Me jopa löysimme lennon reitille Bangkok -- Siaminlahden saaret hintaan ! Reitillä Bangkok -- Siaminlahden saaret 3 lentoyhtiötä tarjoaa halpoja lentoja, ja alueella Bangkok liikennöivistä suosituimpia ovat:\n\n* Lennot reitillä Bangkok (BKK) -- Siaminlahden saaret (USM)\n * Thai Airways International\n * Bangkok Airways\n * Emirates Airline\n
 • Mitkä lentoyhtiöt liikennöivät reitillä Bangkok – Siaminlahden saaret useimmin?

  * Bangkok (BKK) -- Siaminlahden saaret (USM)\n * Thai Airways International -- 225 viikoittaista lentoa reitillä BKK -- USM\n \n\n * Bangkok Airways -- 189 viikoittaista lentoa reitillä BKK -- USM\n \n\n * Emirates Airline -- 42 viikoittaista lentoa reitillä BKK -- USM\nSuuremmilla lentokentillä ja lentoyhtiöillä, jotka lentävät tietyllä reitillä useammin, on yleensä tarjolla enemmän istuinpaikkoja, mutta pienemmältä lentokentältä lentäminen voi olla halvempaa.
 • Mitkä alueen Bangkok lentoasemista tarjoavat lentoja kohteeseen Siaminlahden saaret joka viikko?

  Lentoyhtiöt, kuten Thai Airways International, liikennöivät viikoittain 225 lentoa reitillä Bangkok -- Siaminlahden saaret. Lisätietoja alla:\n\n* Lentoasemalta Bangkok (BKK) liikennöidään viikoittain 456 lentoa kohteeseen Siaminlahden saaret (USM).\n
 • Kuinka kauan kestää suora lento reitillä Bangkok – Siaminlahden saaret?

  Suora lento reitillä Bangkok -- Siaminlahden saaret kestää yleensä noin 1 tunti, 5 minuuttia, ja lennetty etäisyys on 466,61 kilometriä. Pisimmät lennot tällä reitillä kestävät yleensä 1 tunti, 30 minuuttia. Lennon keskimääräinen kesto on 1 tunti, 10 minuuttia.
 • Mikä on aikaisin ja myöhäisin saatavilla oleva lento reitillä Bangkok – Siaminlahden saaret?

  * Lento reitillä Bangkok (BKK) -- Siaminlahden saaret (USM)\n * Päivän ensimmäinen lähtevä lento: 06.00\n * Aikaisin saapumisaika: 07.05\n * Päivän viimeinen lähtevä lento: 20.40\n * Myöhäisin saapumisaika: 21.45\n
 • Tarvitsenko passin lennolle Bangkok – Siaminlahden saaret?

  Yleensä passi tarvitaan, kun lennetään sen maan ulkopuolelle, jossa passi on myönnetty. Tarkista kuitenkin tarvittavat asiakirjat matkakohteesi tulli- ja matkustustiedoista.

Lentoyhtiö Lento Lähtee: BKK Saapuu: USM ma
20.1
ti
21.1
ke
22.1
to
23.1
pe
24.1
la
25.1
su
26.1
Välilaskut
PG 103 06:00 am 07:10 am Tarkista hinta Tarkista hinta Tarkista hinta Tarkista hinta Tarkista hinta Tarkista hinta Tarkista hinta 0 välilasku(a)
PG 121 07:30 am 08:40 am Tarkista hinta Tarkista hinta Tarkista hinta Tarkista hinta Tarkista hinta Tarkista hinta Tarkista hinta 0 välilasku(a)
PG 123 08:10 am 09:25 am Tarkista hinta Tarkista hinta Tarkista hinta Tarkista hinta Tarkista hinta Tarkista hinta Tarkista hinta 0 välilasku(a)
PG 129 08:25 am 09:40 am Tarkista hinta Tarkista hinta Tarkista hinta Tarkista hinta Tarkista hinta Tarkista hinta Tarkista hinta 0 välilasku(a)
PG 127 08:45 am 10:20 am Tarkista hinta Tarkista hinta Tarkista hinta Tarkista hinta Tarkista hinta Tarkista hinta Tarkista hinta 0 välilasku(a)
PG 119 09:00 am 10:30 am Tarkista hinta Tarkista hinta Tarkista hinta Tarkista hinta Tarkista hinta Tarkista hinta Tarkista hinta 0 välilasku(a)
PG 131 09:15 am 10:50 am Tarkista hinta Tarkista hinta Tarkista hinta Tarkista hinta Tarkista hinta Tarkista hinta Tarkista hinta 0 välilasku(a)
PG 805 09:40 am 10:55 am Tarkista hinta Tarkista hinta Tarkista hinta Tarkista hinta Tarkista hinta Tarkista hinta Tarkista hinta 0 välilasku(a)
PG 125 10:15 am 11:50 am Tarkista hinta Tarkista hinta Tarkista hinta Tarkista hinta Tarkista hinta Tarkista hinta Tarkista hinta 0 välilasku(a)
PG 963 11:30 am 12:40 pm Tarkista hinta Tarkista hinta Tarkista hinta Tarkista hinta Tarkista hinta Tarkista hinta Tarkista hinta 0 välilasku(a)
PG 133 12:00 pm 01:10 pm Tarkista hinta Tarkista hinta Tarkista hinta Tarkista hinta Tarkista hinta Tarkista hinta Tarkista hinta 0 välilasku(a)
PG 135 12:45 pm 01:55 pm Tarkista hinta Tarkista hinta Tarkista hinta Tarkista hinta Tarkista hinta Tarkista hinta Tarkista hinta 0 välilasku(a)
PG 145 01:45 pm 02:55 pm Tarkista hinta Tarkista hinta Tarkista hinta Tarkista hinta Tarkista hinta Tarkista hinta Tarkista hinta 0 välilasku(a)
PG 961 02:30 pm 03:40 pm Tarkista hinta Tarkista hinta Tarkista hinta Tarkista hinta Tarkista hinta Tarkista hinta Tarkista hinta 0 välilasku(a)
PG 163 03:15 pm 04:25 pm Tarkista hinta Tarkista hinta Tarkista hinta Tarkista hinta Tarkista hinta Tarkista hinta Tarkista hinta 0 välilasku(a)
PG 873 03:30 pm 04:40 pm Tarkista hinta Tarkista hinta Tarkista hinta Tarkista hinta Tarkista hinta Tarkista hinta Tarkista hinta 0 välilasku(a)
PG 951 03:50 pm 05:00 pm Tarkista hinta Tarkista hinta Tarkista hinta Tarkista hinta Tarkista hinta Tarkista hinta Tarkista hinta 0 välilasku(a)
PG 171 05:45 pm 06:55 pm Tarkista hinta Tarkista hinta Tarkista hinta Tarkista hinta Tarkista hinta Tarkista hinta Tarkista hinta 0 välilasku(a)
PG 173 06:00 pm 07:35 pm Tarkista hinta Tarkista hinta Tarkista hinta Tarkista hinta Tarkista hinta Tarkista hinta Tarkista hinta 0 välilasku(a)
PG 185 07:10 pm 08:20 pm Tarkista hinta Tarkista hinta Tarkista hinta Tarkista hinta Tarkista hinta Tarkista hinta Tarkista hinta 0 välilasku(a)
PG 199 08:30 pm 09:40 pm Tarkista hinta Tarkista hinta Tarkista hinta Tarkista hinta Tarkista hinta Tarkista hinta Tarkista hinta 0 välilasku(a)
PG 167 05:00 pm 06:35 pm - Tarkista hinta Tarkista hinta Tarkista hinta Tarkista hinta Tarkista hinta Tarkista hinta 0 välilasku(a)
Näytä lisää

Hotellit Siaminlahden saaret

Näytä kaikki 2 702 majoitusliikettä kohteessa Siaminlahden saaret
Santhiya Koh Phangan Resort & Spa

Santhiya Koh Phangan Resort & Spa

  5.0 kautta 5.0
   
   
  4,9/5 (21 arvostelua)

  Thong Nai Pan Noin ranta, Thong Nai Pan Yain ranta ja Bottle Beach ovat 5 kilometrin päässä tästä rannalla sijaitsevasta lomakeskuksesta. Tharn Sadet Waterfall ...

  Santhiya Koh Phangan Resort & Spa107 €

  Santhiya Koh Phangan Resort & Spa107 €
  Novotel Samui Resort Chaweng Beach Kandaburi

  Novotel Samui Resort Chaweng Beach Kandaburi

  20 Moo 2 Chaweng Chongmon Rd, Ko Samui, Surat Thani
   4.0 kautta 5.0
    
    
   4,0/5 (1 arvostelua)

   CentralFestival Samui, Chawengin ranta ja Chawengin järvi ovat 2 kilometrin päässä tästä rannalla sijaitsevasta hotellista. Phetch Bunchan thainyrkkeilystadion ...

   Novotel Samui Resort Chaweng Beach Kandaburi124 €

   Novotel Samui Resort Chaweng Beach Kandaburi124 €

   Hinta, verot & maksut: ebookers.fi sivuston hinnat päivittyvät kerran päivässä. Hinnat sisältävät kaikki verot ja maksut poislukien mahdolliset matkatavaramaksut.

   Takaisinmaksut/muutokset/peruutukset: Lipun salliessa muutokset tulee maksettavaksi 45.00 € ebookersin muutoskulu sekä mahdolliset verojen ja lentohintojen erotukset sekä lentoyhtiön muutoskulut.

   Muut ehdot: Aikatauluissa, hinnoissa ja ehdoissa muutokset mahdollisia ilman erillistä ilmoitusta. Paikkoja on rajoitetusti ja hinnat eivät ole välttämättä saatavilla kaikilla lennoilla/päivillä. Hinnat eivät ole voimassa takautuvasti ja niitä ei voi käyttää vaihdossa kokonaan tai osittain käyttämättömiin lippuihin. Lipuissa ei ole muutos- eikä peruutusoikeutta. Hintasäännöt kullekkin lipulle tulee tarkistaa ennen varauksen maksamista ja vahvistamista.