Pääosion alkuosa
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5

Löydä täydellinen lentosi yli 400 lentoyhtiön joukosta

Ansaitse Bonus+-etua lentoyhtiön pisteiden lisäksi

Hyödynnä erikoistarjoukset ebookersin sovelluksessa

Halvat lennot Bangkok Phuket

Hinnat haettu viimeisten 7 päivän aikana. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Muita ehtoja saatetaan soveltaa.

Tietoa lennoista välille Bangkok - Phuket

Lähtölentokentän IATA-koodi DMK
Kohdelentokentän IATA-koodi HKT
Lentovaihtoehtoja 1
Lennon hinta 84 €
Keskimääräinen lentoaika 1 tuntia 22 minuuttia

Lomaa Thaimaassa suurkaupungin vilinää haistellen ja turkoosin meren ääressä loikoillen?

Voit yhdistää kaksi unelmaasi seuraavalla lomallasi varsin näppärästi, kun varaat halvat lennot Bangkokista Phuketiin. Näin saat Thaimaasta enemmän irti ja säästät paljon aikaa ja voimia verrattuna uuvuttavaan bussimatkaan, joka kestää 12 tuntia – ei kiitos. Matka on nimittäin helppo taittaa paljon nopeamminkin, reilussa tunnissa. Kätevät, halvat lennot Bangkokista Phuketiin ovat hyvä valinta, jos pelkkä rantaloma tuntuu tylsältä ja toisaalta kaipaat vastapainoa myös kaupungin melskeille. Phuket, Thaimaan suurin saari, on erinomainen valinta sekä kätevien lentoyhteyksien että tasokkaan tarjontansa vuoksi. Luonnonkauniista Phuketista löytyvät kaikki tutut rantakohteet, kuten Patong, Karon, Kamala ja Kata saaren länsirannikolta ja toisaalta etenkin sukeltajien suosimat Phi Phi -saaret. Phuketissa voit viettää jokaisen päivän eri rannalla, jos haluat. Ja vaikka et Bangkokin hulinan jälkeen varsinaisesti kaupunkilomaa kaipaisikaan, Phuket Townin upeasti säilynyt vanhakaupunki on nähtävä.

Bangkok–Phuket-lennot

Lentoja Bangkokista Phuketiin on tarjolla kaikkina viikonpäivinä ja kaikkiin vuorokaudenaikoihin. Lentoaikaa on tosiaan vain reilu tunti, joten se ei rasita kohtuuttomasti, vaikka saapuisitkin esimerkiksi suoraan Suomesta ilman välipäiviä Bangkokissa. Voit valita esimerkiksi Thai Airwaysin, Thai AirAsian tai Bangkok Airwaysin lennot – ja koska kilpailua reitillä on runsaasti, on edullisia lentoja helppo löytää etenkin joko todella aikaisin tai sitten vain viime hetkellä varaamalla. Edullisin lentopäivä on pitkäaikaistilastojen mukaan tiistai ja kallein perjantai. Todella edullisia kuukausia ovat syys- ja marraskuu, kalliita taas huhti- ja joulukuu. Muista, että valitsemalla lennot Bangkokin vanhalta Don Muangin lentoasemalta Phuketiin säästät myös rahaa, sillä Don Muang on noin kymmenen prosenttia halvempi kuin uusi kansainvälinen lentoasema, Suvarnabhumi. Don Muangilta Phuketiin lentävät esimerkiksi Lion Air Thai, Nok Air ja Thai AirAsia. Halvimmillaan lennot Bangkokista Phuketiin maksavat vain muutaman kympin.

Matkaan Bangkokista

Bangkokin uusi kansainvälinen lentoasema (BKK) on viralliselta nimeltään Suvarnabhumin lentoasema, ja se sijaitsee Racha Thewassa, Samut Prakanin provinssissa, noin 25 kilometrin päässä Bangkokista kaakkoon. Bangkokin vanhempi Don Muangin lentoasema (DMK), joka ehdittiin jo jossain välissä sulkea, sijaitsee noin 24 kilometrin päässä Bangkokista pohjoiseen. Lentokentältä toiselle on matkaa 40 kilometriä, ja matka kestää pitkään jopa taksilla. Muista siis tarkistaa aina ennen lippujen varaamista, kummalta kentältä lentosi Phuketiin lähtee.

Perille Phuketiin

Phuketin kansainvälinen lentoasema (HKT) on Bangkokin jälkeen Thaimaan vilkkaimpia, sillä sinne laskeutuu kotimaanliikenteen lisäksi valtavasti lomalentoja kaikkialta maailmasta. Kenttä sijaitsee Phuketin saaren pohjoisosassa, ja sieltä pääset hotelleihin minibussilla, limusiinipalvelulla tai taksilla.

Paras aika matkustaa Thaimaahan on Suomen talvi – kukapa ei silloin tahtoisi johonkin, missä aurinko lämmittää. Viileä kausi marras–helmikuussa on huippusesonkia myös Phuketissa, ja huonona puolena on silloin hintojen nousu. Maaliskuussa lämpötila alkaa nousta hellelukemiin, mutta hinnoille käy päinvastoin: sadekauden aikana, etenkin touko-, syys- ja lokakuussa hinnat ovat selvästi alhaisempia. Tämä koskee esimerkiksi majoitusta ja muita palveluja.

Phuketissa on paljon hotelleja, joten katon päänsä päälle sieltä löytää takuulla aina. Valikoimaa on luksushotelleista ja kylpylöistä pienempiin majataloihin ja reppureissaajille suunnattuihin hostelleihin. Kaikkein autenttisin vaihtoehto Phuketissa on hiekkarannan tuntumaan rakennettu bungalow. Majoitusta on eniten tarjolla Patongin rannalla ja sen lähettyvillä. Phuketin majoitushinnat ovat saaren maineen takia jonkin verran syrjäisempien, tuntemattomien kohteiden hintoja korkeampia. Hyvissä ajoin varaamalla ja sesongin ulkopuolella matkustamalla voi kuitenkin säästää. Joulukaudella monet hotellit myydään täyteen jo hyvissä ajoin, joten silloin majoitus kannattaa varata heti, kun olet varannut lennon Bangkokista Phuketiin.

Bangkok - Phuket Lennot FAQ

 • Mikä on halvin hinta lennolle reitillä Bangkok – Phuket?

  Halvin löytämämme hinta lennolle reitillä Bangkok -- Phuket on 84 €. \nJatkamalla hakua alla löydät runsaasti tietoa, jonka avulla varaat haluamasi lennon ja viimeistelet matkasuunnitelmasi kohteeseen Phuket. Voit verrata lentoyhtiöitä ja alueen lentokenttiä sekä löytää mahtavia hotellitarjouksia. Anna ebookersin auttaa, jotta lentosi reitillä Bangkok -- Phuket on mahdollisimman edullinen!
 • Kuinka monta lentoa reitillä Bangkok – Phuket on tarjolla viikoittain?

  Reitillä Bangkok -- Phuket on tarjolla 837 viikoittaista lentoa.
 • Kuinka monta lentoyhtiötä liikennöi reitillä Bangkok – Phuket?

  reitillä Bangkok -- Phuket liikennöi 8 lentoyhtiötä.
 • Mitkä lentokentät sopivat parhaiten Bangkok – Phuket -lennoille?

  Suosituimmat lähtölentokentät kohteessa Bangkok ovat:\n\n* Suvarnabhumi Intl. (BKK)\n* Don Mueang Intl. (DMK)\nHaluamme tarjota sinulle sopivimmat vaihtoehdot. Siten olet valmis nauttimaan kaupungin maisemista, nähtävyyksistä ja mauista heti, kun lentosi laskeutuu kohteeseen Phuket.
 • Mitkä ovat suosituimpia lentoyhtiöitä reitillä Bangkok – Phuket?

  Kun varaat lentosi suositulta lentoyhtiöltä, löydät usein parhaat lentotarjoukset. Me jopa löysimme lennon reitille Bangkok -- Phuket hintaan 84 €! Reitillä Bangkok -- Phuket 8 lentoyhtiötä tarjoaa halpoja lentoja, ja alueella Bangkok liikennöivistä suosituimpia ovat:\n\n* Lennot reitillä Bangkok (BKK) -- Phuket (HKT)\n * Thai Airways International\n * Bangkok Airways\n * Emirates Airline\n\n\n\n* Lennot reitillä Bangkok (DMK) -- Phuket (HKT)\n * Thai AirAsia\n * Nok Air\n * Rio Sul Serviços Aéreos Regionais\n
 • Mitkä lentoyhtiöt liikennöivät reitillä Bangkok – Phuket useimmin?

  * Bangkok (BKK) -- Phuket (HKT)\n * Thai Airways International -- 257 viikoittaista lentoa reitillä BKK -- HKT\n \n\n * Bangkok Airways -- 175 viikoittaista lentoa reitillä BKK -- HKT\n \n\n * Emirates Airline -- 119 viikoittaista lentoa reitillä BKK -- HKT\n\n\n\n* Bangkok (DMK) -- Phuket (HKT)\n * Thai AirAsia -- 119 viikoittaista lentoa reitillä DMK -- HKT\n \n\n * Nok Air -- 49 viikoittaista lentoa reitillä DMK -- HKT\n \n\n * Rio Sul Serviços Aéreos Regionais -- 41 viikoittaista lentoa reitillä DMK -- HKT\nSuuremmilla lentokentillä ja lentoyhtiöillä, jotka lentävät tietyllä reitillä useammin, on yleensä tarjolla enemmän istuinpaikkoja, mutta pienemmältä lentokentältä lentäminen voi olla halvempaa.
 • Mitkä alueen Bangkok lentoasemista tarjoavat lentoja kohteeseen Phuket joka viikko?

  Lentoyhtiöt, kuten Thai Airways International, liikennöivät viikoittain 257 lentoa reitillä Bangkok -- Phuket. Lisätietoja alla:\n\n* Lentoasemalta Bangkok (BKK) liikennöidään viikoittain 628 lentoa kohteeseen Phuket (HKT).\n* Lentoasemalta Bangkok (DMK) liikennöidään viikoittain 209 lentoa kohteeseen Phuket (HKT).\n
 • Kuinka kauan kestää suora lento reitillä Bangkok – Phuket?

  Suora lento reitillä Bangkok -- Phuket kestää yleensä noin 1 tunti, 5 minuuttia, ja lennetty etäisyys on 675,78 kilometriä. Pisimmät lennot tällä reitillä kestävät yleensä 1 tunti, 30 minuuttia. Lennon keskimääräinen kesto on 1 tunti, 23 minuuttia.
 • Mikä on aikaisin ja myöhäisin saatavilla oleva lento reitillä Bangkok – Phuket?

  * Lento reitillä Bangkok (BKK) -- Phuket (HKT)\n * Päivän ensimmäinen lähtevä lento: 06.15\n * Aikaisin saapumisaika: 07.45\n * Päivän viimeinen lähtevä lento: 22.40\n * Myöhäisin saapumisaika: 23.59\n\n\n\n* Lento reitillä Bangkok (DMK) -- Phuket (HKT)\n * Päivän ensimmäinen lähtevä lento: 03.35\n * Aikaisin saapumisaika: 05.00\n * Päivän viimeinen lähtevä lento: 22.05\n * Myöhäisin saapumisaika: 23.30\n
 • Minkälaisia koneita reitillä Bangkok – Phuket liikennöivät lentoyhtiöt käyttävät?

  Reitillä Bangkok -- Phuket liikennöivät lentoyhtiöt käyttävät muun muassa seuraavanlaisia lentokoneita.\n\n| **Lentoyhtiö** | **Lentokone** |\n|----------------------------|---------------|\n| Thai Airways International | Airbus A319 |\n| Bangkok Airways | Airbus A319 |\n| Emirates Airline | Airbus A319 |\n| MyTravel Airways | Airbus A319 |\n| Centurion Air Cargo | Airbus A319 |\n\n
 • Tarvitsenko passin lennolle Bangkok – Phuket?

  Yleensä passi tarvitaan, kun lennetään sen maan ulkopuolelle, jossa passi on myönnetty. Tarkista kuitenkin tarvittavat asiakirjat matkakohteesi tulli- ja matkustustiedoista.

Lentoyhtiö Lento Lähtee: BKK Saapuu: HKT ke
22.1
to
23.1
pe
24.1
la
25.1
su
26.1
ma
27.1
ti
28.1
Välilaskut
PG 289 06:20 am 07:50 am Tarkista hinta Tarkista hinta Tarkista hinta Tarkista hinta Tarkista hinta Tarkista hinta Tarkista hinta 0 välilasku(a)
TG 201 07:45 am 09:10 am Tarkista hinta Tarkista hinta Tarkista hinta Tarkista hinta Tarkista hinta Tarkista hinta Tarkista hinta 0 välilasku(a)
PG 271 08:05 am 09:35 am Tarkista hinta Tarkista hinta Tarkista hinta Tarkista hinta Tarkista hinta Tarkista hinta Tarkista hinta 0 välilasku(a)
TV 302 08:20 am 09:50 am Tarkista hinta Tarkista hinta Tarkista hinta Tarkista hinta Tarkista hinta Tarkista hinta Tarkista hinta 0 välilasku(a)
TG 203 08:30 am 09:55 am Tarkista hinta Tarkista hinta Tarkista hinta Tarkista hinta Tarkista hinta Tarkista hinta Tarkista hinta 0 välilasku(a)
TG 926 09:20 am 10:45 am Tarkista hinta - Tarkista hinta - Tarkista hinta - - 0 välilasku(a)
PG 275 10:00 am 11:30 am Tarkista hinta Tarkista hinta Tarkista hinta Tarkista hinta Tarkista hinta Tarkista hinta Tarkista hinta 0 välilasku(a)
WE 281 10:25 am 11:45 am Tarkista hinta Tarkista hinta Tarkista hinta Tarkista hinta Tarkista hinta Tarkista hinta Tarkista hinta 0 välilasku(a)
PG 273 12:25 pm 01:55 pm Tarkista hinta Tarkista hinta Tarkista hinta Tarkista hinta Tarkista hinta Tarkista hinta Tarkista hinta 0 välilasku(a)
WE 207 01:00 pm 02:25 pm Tarkista hinta Tarkista hinta Tarkista hinta Tarkista hinta Tarkista hinta Tarkista hinta Tarkista hinta 0 välilasku(a)
TG 215 02:00 pm 03:25 pm Tarkista hinta Tarkista hinta Tarkista hinta Tarkista hinta Tarkista hinta Tarkista hinta Tarkista hinta 0 välilasku(a)
PG 285 02:30 pm 04:00 pm Tarkista hinta Tarkista hinta Tarkista hinta Tarkista hinta Tarkista hinta Tarkista hinta Tarkista hinta 0 välilasku(a)
WE 275 03:25 pm 04:45 pm Tarkista hinta Tarkista hinta Tarkista hinta Tarkista hinta Tarkista hinta Tarkista hinta Tarkista hinta 0 välilasku(a)
TV 306 03:25 pm 04:55 pm Tarkista hinta Tarkista hinta Tarkista hinta Tarkista hinta Tarkista hinta Tarkista hinta Tarkista hinta 0 välilasku(a)
TG 217 04:55 pm 06:25 pm Tarkista hinta Tarkista hinta Tarkista hinta Tarkista hinta Tarkista hinta Tarkista hinta Tarkista hinta 0 välilasku(a)
PG 277 05:30 pm 07:00 pm Tarkista hinta Tarkista hinta Tarkista hinta Tarkista hinta Tarkista hinta Tarkista hinta Tarkista hinta 0 välilasku(a)
WE 283 05:40 pm 07:00 pm Tarkista hinta Tarkista hinta Tarkista hinta Tarkista hinta Tarkista hinta Tarkista hinta Tarkista hinta 0 välilasku(a)
TV 310 06:00 pm 07:30 pm Tarkista hinta - Tarkista hinta Tarkista hinta - Tarkista hinta - 0 välilasku(a)
TG 221 06:15 pm 07:40 pm Tarkista hinta Tarkista hinta Tarkista hinta Tarkista hinta Tarkista hinta Tarkista hinta Tarkista hinta 0 välilasku(a)
TG 211 07:10 pm 08:35 pm Tarkista hinta Tarkista hinta Tarkista hinta Tarkista hinta Tarkista hinta Tarkista hinta Tarkista hinta 0 välilasku(a)
TG 684 07:25 pm 08:50 pm Tarkista hinta Tarkista hinta Tarkista hinta Tarkista hinta Tarkista hinta Tarkista hinta Tarkista hinta 0 välilasku(a)
PG 279 07:40 pm 09:10 pm Tarkista hinta Tarkista hinta Tarkista hinta Tarkista hinta Tarkista hinta Tarkista hinta Tarkista hinta 0 välilasku(a)
TV 312 08:00 pm 09:30 pm Tarkista hinta Tarkista hinta Tarkista hinta Tarkista hinta - - - 0 välilasku(a)
PG 287 09:55 pm 11:25 pm Tarkista hinta Tarkista hinta Tarkista hinta Tarkista hinta Tarkista hinta Tarkista hinta Tarkista hinta 0 välilasku(a)
TG 225 10:40 pm 11:59 pm Tarkista hinta Tarkista hinta Tarkista hinta Tarkista hinta Tarkista hinta Tarkista hinta Tarkista hinta 0 välilasku(a)
TV 300 06:15 am 07:45 am - Tarkista hinta - Tarkista hinta - Tarkista hinta Tarkista hinta 0 välilasku(a)
TV 304 10:20 am 11:50 am - Tarkista hinta Tarkista hinta Tarkista hinta Tarkista hinta - - 0 välilasku(a)
Näytä lisää

Hotellit Phuket

Näytä kaikki 4 710 majoitusliikettä kohteessa Phuket
Wyndham Grand Phuket Kalim Bay

Wyndham Grand Phuket Kalim Bay

8/18-19 Moo 6, Kamala, Phuket
  5.0 kautta 5.0
   
   
  4,1/5 (10 arvostelua)

  Kalimin ranta, Patongin ranta ja Kamalan ranta sijaitsevat 5 kilometrin päässä tästä meren rannalla sijaitsevasta perheystävällisestä hotellista. Thanon Bangla ...

  Wyndham Grand Phuket Kalim Bay134 €

  Wyndham Grand Phuket Kalim Bay134 €
  Mandarava Resort and Spa Karon Beach

  Mandarava Resort and Spa Karon Beach

  14/2 Patak Road Soi 24, Karon Beach, Karon, Phuket
   5.0 kautta 5.0
    
    
   4,6/5 (29 arvostelua)

   Karonin rannan liikenneympyrä ja Karonin ranta sijaitsevat 2 kilometrin päässä tästä luksusluokan hotellista. Katan ranta ja Kata Porpeang -markkinat ovat myös ...

   Mandarava Resort and Spa Karon Beach166 €

   Mandarava Resort and Spa Karon Beach166 €

   Hinta, verot & maksut: ebookers.fi sivuston hinnat päivittyvät kerran päivässä. Hinnat sisältävät kaikki verot ja maksut poislukien mahdolliset matkatavaramaksut.

   Takaisinmaksut/muutokset/peruutukset: Lipun salliessa muutokset tulee maksettavaksi 45.00 € ebookersin muutoskulu sekä mahdolliset verojen ja lentohintojen erotukset sekä lentoyhtiön muutoskulut.

   Muut ehdot: Aikatauluissa, hinnoissa ja ehdoissa muutokset mahdollisia ilman erillistä ilmoitusta. Paikkoja on rajoitetusti ja hinnat eivät ole välttämättä saatavilla kaikilla lennoilla/päivillä. Hinnat eivät ole voimassa takautuvasti ja niitä ei voi käyttää vaihdossa kokonaan tai osittain käyttämättömiin lippuihin. Lipuissa ei ole muutos- eikä peruutusoikeutta. Hintasäännöt kullekkin lipulle tulee tarkistaa ennen varauksen maksamista ja vahvistamista.