Pääosion alkuosa
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5
Koronavirusta (COVID-19) koskevien matkustustiedotteiden vuoksi joihinkin kohteisiin ei voi tehdä varauksia tietyille päiville. Lisätietoja.

Monet lentoyhtiöt tarjoavat joustavia käytäntöjä muutosten suhteen

Ansaitse Bonus+-etua lentoyhtiön pisteiden lisäksi

Hyödynnä erikoistarjoukset ebookersin sovelluksessa

Halvat lennot Bangkok Phuket

Hinnat haettu viimeisten 7 päivän aikana. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Muita ehtoja saatetaan soveltaa.

Tietoa lennoista välille Bangkok - Phuket

Lähtölentokentän IATA-koodi BKK
Kohdelentokentän IATA-koodi KBV
Lentovaihtoehtoja 1
Lennon hinta 79 €
Keskimääräinen lentoaika 1 tuntia 22 minuuttia

Lomaa Thaimaassa suurkaupungin vilinää haistellen ja turkoosin meren ääressä loikoillen?

Voit yhdistää kaksi unelmaasi seuraavalla lomallasi varsin näppärästi, kun varaat halvat lennot Bangkokista Phuketiin. Näin saat Thaimaasta enemmän irti ja säästät paljon aikaa ja voimia verrattuna uuvuttavaan bussimatkaan, joka kestää 12 tuntia – ei kiitos. Matka on nimittäin helppo taittaa paljon nopeamminkin, reilussa tunnissa. Kätevät, halvat lennot Bangkokista Phuketiin ovat hyvä valinta, jos pelkkä rantaloma tuntuu tylsältä ja toisaalta kaipaat vastapainoa myös kaupungin melskeille. Phuket, Thaimaan suurin saari, on erinomainen valinta sekä kätevien lentoyhteyksien että tasokkaan tarjontansa vuoksi. Luonnonkauniista Phuketista löytyvät kaikki tutut rantakohteet, kuten Patong, Karon, Kamala ja Kata saaren länsirannikolta ja toisaalta etenkin sukeltajien suosimat Phi Phi -saaret. Phuketissa voit viettää jokaisen päivän eri rannalla, jos haluat. Ja vaikka et Bangkokin hulinan jälkeen varsinaisesti kaupunkilomaa kaipaisikaan, Phuket Townin upeasti säilynyt vanhakaupunki on nähtävä.

Bangkok–Phuket-lennot

Lentoja Bangkokista Phuketiin on tarjolla kaikkina viikonpäivinä ja kaikkiin vuorokaudenaikoihin. Lentoaikaa on tosiaan vain reilu tunti, joten se ei rasita kohtuuttomasti, vaikka saapuisitkin esimerkiksi suoraan Suomesta ilman välipäiviä Bangkokissa. Voit valita esimerkiksi Thai Airwaysin, Thai AirAsian tai Bangkok Airwaysin lennot – ja koska kilpailua reitillä on runsaasti, on edullisia lentoja helppo löytää etenkin joko todella aikaisin tai sitten vain viime hetkellä varaamalla. Edullisin lentopäivä on pitkäaikaistilastojen mukaan tiistai ja kallein perjantai. Todella edullisia kuukausia ovat syys- ja marraskuu, kalliita taas huhti- ja joulukuu. Muista, että valitsemalla lennot Bangkokin vanhalta Don Muangin lentoasemalta Phuketiin säästät myös rahaa, sillä Don Muang on noin kymmenen prosenttia halvempi kuin uusi kansainvälinen lentoasema, Suvarnabhumi. Don Muangilta Phuketiin lentävät esimerkiksi Lion Air Thai, Nok Air ja Thai AirAsia. Halvimmillaan lennot Bangkokista Phuketiin maksavat vain muutaman kympin.

Matkaan Bangkokista

Bangkokin uusi kansainvälinen lentoasema (BKK) on viralliselta nimeltään Suvarnabhumin lentoasema, ja se sijaitsee Racha Thewassa, Samut Prakanin provinssissa, noin 25 kilometrin päässä Bangkokista kaakkoon. Bangkokin vanhempi Don Muangin lentoasema (DMK), joka ehdittiin jo jossain välissä sulkea, sijaitsee noin 24 kilometrin päässä Bangkokista pohjoiseen. Lentokentältä toiselle on matkaa 40 kilometriä, ja matka kestää pitkään jopa taksilla. Muista siis tarkistaa aina ennen lippujen varaamista, kummalta kentältä lentosi Phuketiin lähtee.

Perille Phuketiin

Phuketin kansainvälinen lentoasema (HKT) on Bangkokin jälkeen Thaimaan vilkkaimpia, sillä sinne laskeutuu kotimaanliikenteen lisäksi valtavasti lomalentoja kaikkialta maailmasta. Kenttä sijaitsee Phuketin saaren pohjoisosassa, ja sieltä pääset hotelleihin minibussilla, limusiinipalvelulla tai taksilla.

Paras aika matkustaa Thaimaahan on Suomen talvi – kukapa ei silloin tahtoisi johonkin, missä aurinko lämmittää. Viileä kausi marras–helmikuussa on huippusesonkia myös Phuketissa, ja huonona puolena on silloin hintojen nousu. Maaliskuussa lämpötila alkaa nousta hellelukemiin, mutta hinnoille käy päinvastoin: sadekauden aikana, etenkin touko-, syys- ja lokakuussa hinnat ovat selvästi alhaisempia. Tämä koskee esimerkiksi majoitusta ja muita palveluja.

Phuketissa on paljon hotelleja, joten katon päänsä päälle sieltä löytää takuulla aina. Valikoimaa on luksushotelleista ja kylpylöistä pienempiin majataloihin ja reppureissaajille suunnattuihin hostelleihin. Kaikkein autenttisin vaihtoehto Phuketissa on hiekkarannan tuntumaan rakennettu bungalow. Majoitusta on eniten tarjolla Patongin rannalla ja sen lähettyvillä. Phuketin majoitushinnat ovat saaren maineen takia jonkin verran syrjäisempien, tuntemattomien kohteiden hintoja korkeampia. Hyvissä ajoin varaamalla ja sesongin ulkopuolella matkustamalla voi kuitenkin säästää. Joulukaudella monet hotellit myydään täyteen jo hyvissä ajoin, joten silloin majoitus kannattaa varata heti, kun olet varannut lennon Bangkokista Phuketiin.

Lennot Bangkok – Phuket

Onko kohteiden Bangkok ja Phuket välillä suoria lentoja?

Nyt sinun täytyy vain valita lentoyhtiö ja paras reitti. Useiden muiden lentoyhtiöiden lisäksi Thai Airways International ja Bangkok Airways operoivat reittiä Bangkok (BKK-Suvarnabhumin kansainvälinen lentoasema) – Phuket (HKT-Phuketin kansainvälinen lentoasema). Reitti Bangkok (DMK-Don Muangin kansainvälinen lentoasema) – Phuket (HKT-Phuketin kansainvälinen lentoasema) on toinen saatavilla oleva vaihtoehto, jota lentävät Thai AirAsia ja Thai Lion Air.

Kuinka kauan suora lento kohteiden Bangkok ja Phuket välillä kestää?

Kohteiden Bangkok ja Phuket välinen matka on 680 km, ja suoraan lentoon menee noin 1 tunti ja 24 minuuttia. Lentoaika voi kuitenkin joskus olla vain 1 tunti ja 19 minuuttia. Pidä silmällä suosittujen lentoyhtiöiden, kuten Bangkok Airways ja Singapore Airlines, kausittaisia alennuksia.

Mitkä ovat parhaat lentokentät kohteiden Bangkok ja Phuket välisille lennoille?

Jos haluat varata lennot reitille Bangkok – Phuket, sinulla on muutama vaihtoehto. Nämä ovat suosituimpia lentoreittejä:

  • Bangkok (BKK-Suvarnabhumin kansainvälinen lentoasema) – Phuket (HKT-Phuketin kansainvälinen lentoasema): 254 lentoa viikossa
  • Bangkok (DMK-Don Muangin kansainvälinen lentoasema) – Phuket (HKT-Phuketin kansainvälinen lentoasema): 159 lentoa viikossa
Mitkä ovat suosituimpia kohteiden Bangkok ja Phuket välillä lentäviä lentoyhtiöitä?

Jokainen lentoyhtiö tarjoaa eri mukavuuksia ja palveluita. Jos olet varaamassa lentoa reitille Bangkok – Phuket, voit varata lennot yhdeltä näiltä kuudelta suosituimmalta lentoyhtiöltä:

  • Bangkok Airways, 738 lentoa kuussa
  • Singapore Airlines, 729 lentoa kuussa
  • Virgin Australia, 608 lentoa kuussa
  • Air New Zealand, 608 lentoa kuussa
  • Thai AirAsia, 405 lentoa kuussa
  • Scoot, 404 lentoa kuussa
Kuinka monta lentoa kohteiden Bangkok ja Phuket välillä on?

36 jokapäiväistä lentoa välillä Bangkok – Phuket takaavat, että loman varaaminen kohteeseen Phuket on helppoa.

Lentoyhtiö Lento Lähtee: BKK Saapuu: HKT to
22.10
pe
23.10
la
24.10
su
25.10
ma
26.10
ti
27.10
ke
28.10
Välilaskut
TV 314 07:00 am 08:30 am Tarkista hinta - Tarkista hinta Tarkista hinta Tarkista hinta Tarkista hinta Tarkista hinta 0 välilasku(a)
TV 302 08:20 am 09:50 am Tarkista hinta Tarkista hinta Tarkista hinta Tarkista hinta Tarkista hinta Tarkista hinta Tarkista hinta 0 välilasku(a)
WE 203 08:30 am 09:55 am Tarkista hinta Tarkista hinta Tarkista hinta Tarkista hinta Tarkista hinta Tarkista hinta Tarkista hinta 0 välilasku(a)
PG 275 10:00 am 11:25 am Tarkista hinta Tarkista hinta Tarkista hinta - - - - 0 välilasku(a)
TV 304 10:20 am 11:50 am Tarkista hinta Tarkista hinta Tarkista hinta Tarkista hinta Tarkista hinta Tarkista hinta Tarkista hinta 0 välilasku(a)
WE 281 10:30 am 12:00 pm Tarkista hinta Tarkista hinta Tarkista hinta Tarkista hinta Tarkista hinta Tarkista hinta Tarkista hinta 0 välilasku(a)
TV 300 11:25 am 12:55 pm Tarkista hinta Tarkista hinta Tarkista hinta Tarkista hinta Tarkista hinta Tarkista hinta Tarkista hinta 0 välilasku(a)
FD 4110 12:15 pm 01:55 pm Tarkista hinta Tarkista hinta Tarkista hinta Tarkista hinta Tarkista hinta Tarkista hinta Tarkista hinta 0 välilasku(a)
PG 273 12:25 pm 01:50 pm Tarkista hinta Tarkista hinta Tarkista hinta Tarkista hinta Tarkista hinta Tarkista hinta Tarkista hinta 0 välilasku(a)
WE 211 01:05 pm 02:25 pm Tarkista hinta Tarkista hinta Tarkista hinta Tarkista hinta Tarkista hinta Tarkista hinta Tarkista hinta 0 välilasku(a)
FD 4112 02:10 pm 03:40 pm Tarkista hinta Tarkista hinta Tarkista hinta - - - - 0 välilasku(a)
TV 306 03:25 pm 04:55 pm Tarkista hinta Tarkista hinta Tarkista hinta Tarkista hinta Tarkista hinta Tarkista hinta Tarkista hinta 0 välilasku(a)
WE 275 03:45 pm 05:05 pm Tarkista hinta Tarkista hinta Tarkista hinta - - - - 0 välilasku(a)
WE 217 04:45 pm 06:05 pm Tarkista hinta Tarkista hinta Tarkista hinta Tarkista hinta Tarkista hinta Tarkista hinta Tarkista hinta 0 välilasku(a)
PG 277 05:00 pm 06:25 pm Tarkista hinta Tarkista hinta Tarkista hinta Tarkista hinta Tarkista hinta Tarkista hinta Tarkista hinta 0 välilasku(a)
TV 308 05:25 pm 06:55 pm Tarkista hinta Tarkista hinta Tarkista hinta Tarkista hinta Tarkista hinta Tarkista hinta Tarkista hinta 0 välilasku(a)
WE 221 06:15 pm 07:35 pm Tarkista hinta Tarkista hinta Tarkista hinta - - - - 0 välilasku(a)
FD 4114 07:05 pm 08:45 pm Tarkista hinta Tarkista hinta Tarkista hinta Tarkista hinta Tarkista hinta Tarkista hinta Tarkista hinta 0 välilasku(a)
TV 312 08:10 pm 09:40 pm Tarkista hinta Tarkista hinta Tarkista hinta Tarkista hinta Tarkista hinta Tarkista hinta Tarkista hinta 0 välilasku(a)
PG 1271 08:00 am 09:25 am - Tarkista hinta - - - - - 0 välilasku(a)
PG 1287 09:45 am 11:55 am - Tarkista hinta - - - - - 0 välilasku(a)
TV 2300 02:20 pm 03:50 pm - Tarkista hinta Tarkista hinta Tarkista hinta Tarkista hinta Tarkista hinta Tarkista hinta 0 välilasku(a)
TV 310 07:00 pm 08:30 pm - Tarkista hinta Tarkista hinta Tarkista hinta Tarkista hinta Tarkista hinta Tarkista hinta 0 välilasku(a)
PG 271 08:05 am 09:35 am - - - Tarkista hinta Tarkista hinta Tarkista hinta Tarkista hinta 0 välilasku(a)
FD 4113 09:05 am 10:30 am - - - Tarkista hinta Tarkista hinta Tarkista hinta Tarkista hinta 0 välilasku(a)
WE 215 02:00 pm 03:25 pm - - - Tarkista hinta Tarkista hinta Tarkista hinta Tarkista hinta 0 välilasku(a)
PG 1275 05:45 pm 07:15 pm - - - Tarkista hinta - - - 0 välilasku(a)
WE 8767 08:20 pm 09:40 pm - - - Tarkista hinta - - - 0 välilasku(a)
Näytä lisää

Varatuimmat hotellit Phuket

Näytä kaikki 6 952 majoitusliikettä kohteessa Phuket
82 €
Wyndham Grand Phuket Kalim Bay

Wyndham Grand Phuket Kalim Bay

5.0 kautta 5.0 8/18-19 Moo 6, Kamala, Phuket
Wyndham Grand Phuket Kalim Bay on saanut loistavaa palautetta huoneiden mukavuudesta. Majoitusliike sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Kalimin ranta. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen omatoimisen pysäköinnin ja 2 ulkouima-allasta. Tässä vuonna 2016 rakennetussa 5 tähden hotellissa on 194 huonetta 5 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja parvekkeen.
97 €
Katathani Phuket Beach Resort

Katathani Phuket Beach Resort

5.0 kautta 5.0 14 Kata Noi Road, Karon, Phuket
Katathani Phuket Beach Resort on saanut hyvää palautetta hiljaisesta sijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Kata Noin ranta. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen aamiainen, ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa ja ilmainen omatoiminen pysäköinti. Tässä 5 tähden hotellissa on 518 huonetta. Kaikki huoneet tarjoavat asiakkaille ilmaisen kiinteän internetyhteyden ja parvekkeet.
15 €
Andamantra Resort and Villa Phuket

Andamantra Resort and Villa Phuket

4.0 kautta 5.0 290/1 Prabaramee Rd., Patong, Phuket
Andamantra Resort and Villa Phuket on saanut mainiota palautetta huoneiden tilavuudesta. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Patongin ranta. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen omatoimisen pysäköinnin ja ilmaiset rantakuljetukset. Tässä vuonna 2004 rakennetussa 4 tähden lomakylässä on 274 huonetta 4 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja parvekkeen.

Hinta, verot & maksut: ebookers.fi sivuston hinnat päivittyvät kerran päivässä. Hinnat sisältävät kaikki verot ja maksut poislukien mahdolliset matkatavaramaksut.

Takaisinmaksut/muutokset/peruutukset: Lipun salliessa muutokset tulee maksettavaksi 45.00 € ebookersin muutoskulu sekä mahdolliset verojen ja lentohintojen erotukset sekä lentoyhtiön muutoskulut.

Muut ehdot: Aikatauluissa, hinnoissa ja ehdoissa muutokset mahdollisia ilman erillistä ilmoitusta. Paikkoja on rajoitetusti ja hinnat eivät ole välttämättä saatavilla kaikilla lennoilla/päivillä. Hinnat eivät ole voimassa takautuvasti ja niitä ei voi käyttää vaihdossa kokonaan tai osittain käyttämättömiin lippuihin. Lipuissa ei ole muutos- eikä peruutusoikeutta. Hintasäännöt kullekkin lipulle tulee tarkistaa ennen varauksen maksamista ja vahvistamista.