Pääosion alkuosa
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5
Koronavirusta (COVID-19) koskevien matkustustiedotteiden vuoksi joihinkin kohteisiin ei voi tehdä varauksia tietyille päiville. Lisätietoja.

Monet lentoyhtiöt tarjoavat joustavia käytäntöjä muutosten suhteen

Ansaitse Bonus+-etua lentoyhtiön pisteiden lisäksi

Hyödynnä erikoistarjoukset ebookersin sovelluksessa

Halvat lennot Bangkok Phuket

Hinnat haettu viimeisten 7 päivän aikana. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Muita ehtoja saatetaan soveltaa.

Tietoa lennoista välille Bangkok - Phuket

Lähtölentokentän IATA-koodi DMK
Kohdelentokentän IATA-koodi HKT
Lentovaihtoehtoja 1
Lennon hinta 81 €
Keskimääräinen lentoaika 1 tuntia 24 minuuttia

Lomaa Thaimaassa suurkaupungin vilinää haistellen ja turkoosin meren ääressä loikoillen?

Voit yhdistää kaksi unelmaasi seuraavalla lomallasi varsin näppärästi, kun varaat halvat lennot Bangkokista Phuketiin. Näin saat Thaimaasta enemmän irti ja säästät paljon aikaa ja voimia verrattuna uuvuttavaan bussimatkaan, joka kestää 12 tuntia – ei kiitos. Matka on nimittäin helppo taittaa paljon nopeamminkin, reilussa tunnissa. Kätevät, halvat lennot Bangkokista Phuketiin ovat hyvä valinta, jos pelkkä rantaloma tuntuu tylsältä ja toisaalta kaipaat vastapainoa myös kaupungin melskeille. Phuket, Thaimaan suurin saari, on erinomainen valinta sekä kätevien lentoyhteyksien että tasokkaan tarjontansa vuoksi. Luonnonkauniista Phuketista löytyvät kaikki tutut rantakohteet, kuten Patong, Karon, Kamala ja Kata saaren länsirannikolta ja toisaalta etenkin sukeltajien suosimat Phi Phi -saaret. Phuketissa voit viettää jokaisen päivän eri rannalla, jos haluat. Ja vaikka et Bangkokin hulinan jälkeen varsinaisesti kaupunkilomaa kaipaisikaan, Phuket Townin upeasti säilynyt vanhakaupunki on nähtävä.

Bangkok–Phuket-lennot

Lentoja Bangkokista Phuketiin on tarjolla kaikkina viikonpäivinä ja kaikkiin vuorokaudenaikoihin. Lentoaikaa on tosiaan vain reilu tunti, joten se ei rasita kohtuuttomasti, vaikka saapuisitkin esimerkiksi suoraan Suomesta ilman välipäiviä Bangkokissa. Voit valita esimerkiksi Thai Airwaysin, Thai AirAsian tai Bangkok Airwaysin lennot – ja koska kilpailua reitillä on runsaasti, on edullisia lentoja helppo löytää etenkin joko todella aikaisin tai sitten vain viime hetkellä varaamalla. Edullisin lentopäivä on pitkäaikaistilastojen mukaan tiistai ja kallein perjantai. Todella edullisia kuukausia ovat syys- ja marraskuu, kalliita taas huhti- ja joulukuu. Muista, että valitsemalla lennot Bangkokin vanhalta Don Muangin lentoasemalta Phuketiin säästät myös rahaa, sillä Don Muang on noin kymmenen prosenttia halvempi kuin uusi kansainvälinen lentoasema, Suvarnabhumi. Don Muangilta Phuketiin lentävät esimerkiksi Lion Air Thai, Nok Air ja Thai AirAsia. Halvimmillaan lennot Bangkokista Phuketiin maksavat vain muutaman kympin.

Matkaan Bangkokista

Bangkokin uusi kansainvälinen lentoasema (BKK) on viralliselta nimeltään Suvarnabhumin lentoasema, ja se sijaitsee Racha Thewassa, Samut Prakanin provinssissa, noin 25 kilometrin päässä Bangkokista kaakkoon. Bangkokin vanhempi Don Muangin lentoasema (DMK), joka ehdittiin jo jossain välissä sulkea, sijaitsee noin 24 kilometrin päässä Bangkokista pohjoiseen. Lentokentältä toiselle on matkaa 40 kilometriä, ja matka kestää pitkään jopa taksilla. Muista siis tarkistaa aina ennen lippujen varaamista, kummalta kentältä lentosi Phuketiin lähtee.

Perille Phuketiin

Phuketin kansainvälinen lentoasema (HKT) on Bangkokin jälkeen Thaimaan vilkkaimpia, sillä sinne laskeutuu kotimaanliikenteen lisäksi valtavasti lomalentoja kaikkialta maailmasta. Kenttä sijaitsee Phuketin saaren pohjoisosassa, ja sieltä pääset hotelleihin minibussilla, limusiinipalvelulla tai taksilla.

Paras aika matkustaa Thaimaahan on Suomen talvi – kukapa ei silloin tahtoisi johonkin, missä aurinko lämmittää. Viileä kausi marras–helmikuussa on huippusesonkia myös Phuketissa, ja huonona puolena on silloin hintojen nousu. Maaliskuussa lämpötila alkaa nousta hellelukemiin, mutta hinnoille käy päinvastoin: sadekauden aikana, etenkin touko-, syys- ja lokakuussa hinnat ovat selvästi alhaisempia. Tämä koskee esimerkiksi majoitusta ja muita palveluja.

Phuketissa on paljon hotelleja, joten katon päänsä päälle sieltä löytää takuulla aina. Valikoimaa on luksushotelleista ja kylpylöistä pienempiin majataloihin ja reppureissaajille suunnattuihin hostelleihin. Kaikkein autenttisin vaihtoehto Phuketissa on hiekkarannan tuntumaan rakennettu bungalow. Majoitusta on eniten tarjolla Patongin rannalla ja sen lähettyvillä. Phuketin majoitushinnat ovat saaren maineen takia jonkin verran syrjäisempien, tuntemattomien kohteiden hintoja korkeampia. Hyvissä ajoin varaamalla ja sesongin ulkopuolella matkustamalla voi kuitenkin säästää. Joulukaudella monet hotellit myydään täyteen jo hyvissä ajoin, joten silloin majoitus kannattaa varata heti, kun olet varannut lennon Bangkokista Phuketiin.

Lennot Bangkok – Phuket

Onko kohteiden Bangkok ja Phuket välillä suoria lentoja?

Nyt sinun täytyy enää vain valita lentoyhtiö ja paras reitti. Muutaman muun lentoyhtiön lisäksi Thai Airways International ja Thai Vietjet Air lentävät reittiä Bangkok (BKK-Suvarnabhumin kansainvälinen lentoasema) – Phuket (HKT-Phuketin kansainvälinen lentoasema). Reitti Bangkok (DMK-Don Muangin kansainvälinen lentoasema) – Phuket (HKT-Phuketin kansainvälinen lentoasema) on toinen vaihtoehto, jota lentävät Thai AirAsia ja Thai Lion Air.

680 km pituiseen lentomatkaan saattaa mennä jopa vain 1 tunti ja 19 minuuttia, mutta keskimäärin tämä lentomatka kestää 1 tunti ja 24 minuuttia. Olitpa sitten ottamassa hyvin ansaittua lomaa töistä tai lähdössä koko perheen kanssa matkalle, Bangkok Airways ja Singapore Airlines tarjoavat suoria lentoja kohteiden Bangkok ja Phuket välillä.

Mitkä ovat parhaat lentokentät kohteiden Bangkok ja Phuket välisille lennoille?

Jos haluat varata lennot reitille Bangkok – Phuket, sinulla on pari vaihtoehtoa. Nämä ovat suosituimpia lentoreittejä:

  • Bangkok (BKK-Suvarnabhumin kansainvälinen lentoasema) – Phuket (HKT-Phuketin kansainvälinen lentoasema): 254 lentoa viikossa
  • Bangkok (DMK-Don Muangin kansainvälinen lentoasema) – Phuket (HKT-Phuketin kansainvälinen lentoasema): 159 lentoa viikossa
Mitkä ovat suosituimpia kohteiden Bangkok ja Phuket välillä lentäviä lentoyhtiöitä?

Huippuluokan palvelu, ruoan laatu ja hyvät edut ovat joitain lentoyhtiöt toisistaan erottavia asioita. Monet lentoyhtiöt tarjoavat lentoja reitille Bangkok – Phuket, ja tässä ovat niistä parhaimmat:

  • Bangkok Airways, 738 lentoa kuussa
  • Singapore Airlines, 729 lentoa kuussa
  • Air New Zealand, 608 lentoa kuussa
  • Virgin Australia, 608 lentoa kuussa
  • Thai AirAsia, 405 lentoa kuussa
  • Scoot, 404 lentoa kuussa
Kuinka monta lentoa kohteiden Bangkok ja Phuket välillä on?

Lentolippujen varaaminen reitille Bangkok – Phuket on yksinkertaista. Voit valita suunnitelmiisi parhaiten sopivan lennon 36 jokapäiväisestä lennosta, joten unelmiesi loma voi alkaa mihin aikaan vuodesta tahansa.

Lentoyhtiö Lento Lähtee: BKK Saapuu: HKT la
15.8
su
16.8
ma
17.8
ti
18.8
ke
19.8
to
20.8
pe
21.8
Välilaskut
TV 302 08:20 am 09:50 am Tarkista hinta Tarkista hinta Tarkista hinta Tarkista hinta Tarkista hinta Tarkista hinta Tarkista hinta 0 välilasku(a)
WE 203 08:30 am 09:55 am Tarkista hinta Tarkista hinta Tarkista hinta Tarkista hinta Tarkista hinta - Tarkista hinta 0 välilasku(a)
PG 275 10:00 am 11:25 am Tarkista hinta Tarkista hinta Tarkista hinta Tarkista hinta Tarkista hinta Tarkista hinta Tarkista hinta 0 välilasku(a)
TV 304 10:20 am 11:50 am Tarkista hinta Tarkista hinta Tarkista hinta Tarkista hinta Tarkista hinta Tarkista hinta Tarkista hinta 0 välilasku(a)
WE 281 10:30 am 11:50 am Tarkista hinta Tarkista hinta Tarkista hinta Tarkista hinta Tarkista hinta Tarkista hinta Tarkista hinta 0 välilasku(a)
TV 300 11:25 am 12:55 pm Tarkista hinta Tarkista hinta Tarkista hinta Tarkista hinta Tarkista hinta Tarkista hinta Tarkista hinta 0 välilasku(a)
WE 211 01:05 pm 02:25 pm Tarkista hinta Tarkista hinta Tarkista hinta Tarkista hinta Tarkista hinta Tarkista hinta Tarkista hinta 0 välilasku(a)
TV 2300 01:25 pm 02:55 pm Tarkista hinta Tarkista hinta Tarkista hinta Tarkista hinta Tarkista hinta Tarkista hinta Tarkista hinta 0 välilasku(a)
TV 306 03:25 pm 04:55 pm Tarkista hinta Tarkista hinta Tarkista hinta Tarkista hinta Tarkista hinta Tarkista hinta Tarkista hinta 0 välilasku(a)
WE 275 03:45 pm 05:05 pm Tarkista hinta Tarkista hinta Tarkista hinta Tarkista hinta Tarkista hinta Tarkista hinta Tarkista hinta 0 välilasku(a)
TV 308 04:10 pm 05:40 pm Tarkista hinta Tarkista hinta Tarkista hinta Tarkista hinta Tarkista hinta Tarkista hinta Tarkista hinta 0 välilasku(a)
WE 217 04:45 pm 06:05 pm Tarkista hinta Tarkista hinta Tarkista hinta Tarkista hinta Tarkista hinta Tarkista hinta Tarkista hinta 0 välilasku(a)
PG 277 05:00 pm 06:25 pm Tarkista hinta Tarkista hinta - - - - Tarkista hinta 0 välilasku(a)
TV 310 06:00 pm 07:30 pm Tarkista hinta Tarkista hinta Tarkista hinta Tarkista hinta Tarkista hinta Tarkista hinta Tarkista hinta 0 välilasku(a)
TV 312 08:00 pm 09:30 pm Tarkista hinta Tarkista hinta Tarkista hinta Tarkista hinta Tarkista hinta Tarkista hinta Tarkista hinta 0 välilasku(a)
WE 8755 08:30 am 09:55 am - - - - - Tarkista hinta - 0 välilasku(a)
Näytä lisää

Varatuimmat hotellit Phuket

Näytä kaikki 5 458 majoitusliikettä kohteessa Phuket
61 €
Wyndham Grand Phuket Kalim Bay

Wyndham Grand Phuket Kalim Bay

5.0 kautta 5.0 8/18-19 Moo 6, Kamala, Phuket
Wyndham Grand Phuket Kalim Bay on saanut loistavaa palautetta huoneiden mukavuudesta. Majoitusliike sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Kalimin ranta. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen omatoimisen pysäköinnin ja 2 ulkouima-allasta. Tässä vuonna 2016 rakennetussa 5 tähden hotellissa on 194 huonetta 5 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja parvekkeen.
Hae hinnat
Katathani Phuket Beach Resort

Katathani Phuket Beach Resort

5.0 kautta 5.0 14 Kata Noi Road, Karon, Phuket
Katathani Phuket Beach Resort on saanut hyvää palautetta hiljaisesta sijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Kata Noin ranta. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen aamiainen, ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa ja ilmainen omatoiminen pysäköinti. Tässä 5 tähden hotellissa on 518 huonetta. Kaikki huoneet tarjoavat asiakkaille ilmaisen kiinteän internetyhteyden ja parvekkeet.
16 €
Andamantra Resort and Villa Phuket

Andamantra Resort and Villa Phuket

4.0 kautta 5.0 290/1 Prabaramee Rd., Patong, Phuket
Andamantra Resort and Villa Phuket on saanut mainiota palautetta huoneiden tilavuudesta. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Patongin ranta. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen omatoimisen pysäköinnin ja ilmaiset rantakuljetukset. Tässä vuonna 2004 rakennetussa 4 tähden lomakylässä on 274 huonetta 4 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja parvekkeen.

Hinta, verot & maksut: ebookers.fi sivuston hinnat päivittyvät kerran päivässä. Hinnat sisältävät kaikki verot ja maksut poislukien mahdolliset matkatavaramaksut.

Takaisinmaksut/muutokset/peruutukset: Lipun salliessa muutokset tulee maksettavaksi 45.00 € ebookersin muutoskulu sekä mahdolliset verojen ja lentohintojen erotukset sekä lentoyhtiön muutoskulut.

Muut ehdot: Aikatauluissa, hinnoissa ja ehdoissa muutokset mahdollisia ilman erillistä ilmoitusta. Paikkoja on rajoitetusti ja hinnat eivät ole välttämättä saatavilla kaikilla lennoilla/päivillä. Hinnat eivät ole voimassa takautuvasti ja niitä ei voi käyttää vaihdossa kokonaan tai osittain käyttämättömiin lippuihin. Lipuissa ei ole muutos- eikä peruutusoikeutta. Hintasäännöt kullekkin lipulle tulee tarkistaa ennen varauksen maksamista ja vahvistamista.