Pääosion alkuosa
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5
Koronavirusta (COVID-19) koskevien matkustustiedotteiden vuoksi joihinkin kohteisiin ei voi tehdä varauksia tietyille päiville. Lisätietoja.

Monet lentoyhtiöt tarjoavat joustavia käytäntöjä muutosten suhteen

Ansaitse Bonus+-etua lentoyhtiön pisteiden lisäksi

Hyödynnä erikoistarjoukset ebookersin sovelluksessa

Tietoa lennoista välille Bangkok - Chiang Mai

Lähtölentokentän IATA-koodi BKK
Kohdelentokentän IATA-koodi CNX
Lentovaihtoehtoja 1
Keskimääräinen lentoaika 1 tuntia 18 minuuttia

Lennot Bangkok–Chiang Mai

Oletko suuntaamassa kohteeseen Chiang Mai? Anna meidän auttaa. Sivustoltamme löydät kattavan valikoiman lentoja, joista löytyy taatusti myös sinulle sopiva vaihtoehto. Muiden reittien tapaan myös tälle välille on tarjolla sekä kalliita että halpoja vaihtoehtoja. Halvimmat lennot Bangkok–Chiang Mai löydät yleensä keskeltä viikkoa ja/tai niille ajoille, jolloin Chiang Mai on hiljaisimmillaan. Myös kellonajalla on merkitystä: halvimpia ovat ne lennot, joiden lähtöaika on mahdollisimman hankala.

Lennot Bangkok–Chiang Mai – milloin varaus on tehtävä?

Paras neuvo lentoja Bangkok–Chiang Mai etsiville kuuluu: älä aikaile! Jos saat hakukoneestamme hyvän hinnan juuri haluamillesi päiville, tee varaus heti. Totuus nimittäin on, että jo huomenna lennot kohteesta Bangkok kohteeseen Chiang Mai saattavat olla huomattavasti kalliimmat. Erityisen huono idea odottelu on silloin, kun voit matkustaa vain ja ainoastaan tiettynä päivänä tai päivinä. Muutama koneellinen voi nimittäin täyttyä hetkessä. Tällaisia matkustusbuumeja voivat aiheuttaa esimerkiksi urheilutapahtumat, konsertit, konferenssit ja muut tapahtumat sekä niiden ajankohtiin tehtävät muutokset. Varaa siis lento Bangkok–Chiang Mai ajoissa, niin et joudu jäämään kotiin!

Miksi varata lento kohteeseen Chiang Mai?

Jos olet matkustamassa kohteeseen Chiang Mai, ylivoimaisesti helpoiten se onnistuu lentäen. Perille pääsee toki myös muilla kulkupeleillä, mutta järin nopeasti matka ei silloin suju. Jos aiot viettää perillä viikkoja tai kuukausia, tämä ei välttämättä ole ongelma, mutta lyhyen matkan kohdalla tilanne on toinen. Silloin perille kannattaa matkustaa nopeasti ja liikoja rasittumatta. Tällöin ainoa vaihtoehto on lentolippujen varaaminen.

Jos kohteen Chiang Mai nähtävyydet ja muu tarjonta eivät ole sinulle tuttuja, niihin voit tutustua erilaisten verkkosivustojen avulla. Parhaat hotellit löydät puolestaan sivustomme hotellihakukoneella. Halutessasi voit myös varata sekä lennot että hotellin yhdessä eli pakettimatkana. Se onnistuu tästä.

Helpot ja halvat lennot Bangkok–Chiang Mai

Tätä reittiä lentää yhteensä lentoyhtiötä, joista voit valita sinulle parhaiten sopivan vaihtoehdon. Nykyisin lentoyhtiön valinta on tosin vasta ensimmäinen askel, jonka jälkeen sinun on vielä päätettävä missä haluat istua, mitä lisäpalveluita haluat ostaa ja niin edelleen. Lentoyhtiöstä riippuen tarjolla voi olla useita matkustusluokkia, kuten ykkös-, business- ja turistiluokka, joskin halpalentoyhtiöiltä ne puuttuvat usein kokonaan. Myös palveluissa on eroja. Yleensä niiden määrä riippuu lentomatkan pituudesta: mitä pidempi lento, sitä enemmän palveluita. Tämä on ymmärrettävää – pitkällä lennolla elokuvat tulevat tarpeeseen, lyhyellä riittää pelkkä sanomalehti.

Halvin edestakainen lento Bangkok–Chiang Mai maksaa tällä hetkellä vain , kallein puolestaan jopa . Halvin yhdensuuntainen lento puolestaan maksaa ainoastaan . Kuten yllä on mainittu, hinta riippuu matkasi ajankohdasta ja siitä, miten ajoissa varauksen teet. Kannattaa myös huomata, että kaikkein halvimmissa lipuissa ei yleensä ole muutos- tai peruutusoikeutta. Asian voi kuitenkin korjata ostamalla lennoille ebookersin peruutusvakuutuksen. Sen hinta on yleensä varsin kohtuullinen ja vastineeksi saat runsaasti mielenrauhaa!

Onko kohteiden Bangkok ja Chiang Mai välillä suoria lentoja?

Nyt sinun täytyy enää vain valita lentoyhtiö ja paras reitti. Muutaman muun lentoyhtiön lisäksi Thai AirAsia ja Nok Air liikennöivät reittiä Bangkok (DMK-Don Muangin kansainvälinen lentoasema) – Chiang Mai (CNX-Chiang Main kansainvälinen lentoasema). Reitti Bangkok (BKK-Suvarnabhumin kansainvälinen lentoasema) – Chiang Mai (CNX-Chiang Main kansainvälinen lentoasema) on toinen vaihtoehto, jota operoivat Bangkok Airways ja Thai Vietjet Air.

Kuinka kauan suora lento kohteiden Bangkok ja Chiang Mai välillä kestää?

Kohteiden Bangkok ja Chiang Mai välinen etäisyys on 570 km, ja suora lento kestää noin 1 tunti ja 13 minuuttia. Lentoaika voi kuitenkin joskus olla vain 1 tunti ja 10 minuuttia. Pidä silmällä suurimpien lentoyhtiöiden, kuten Thai AirAsia ja Nok Air, tarjouksia.

Mitkä ovat parhaat lentokentät kohteiden Bangkok ja Chiang Mai välisille lennoille?

Jos haluat löytää sopivimmat lennot välille Bangkok – Chiang Mai, nämä ovat useimmin liikennöidyt lentoreitit:

  • Bangkok (DMK-Don Muangin kansainvälinen lentoasema) – Chiang Mai (CNX-Chiang Main kansainvälinen lentoasema): 179 lentoa viikossa
  • Bangkok (BKK-Suvarnabhumin kansainvälinen lentoasema) – Chiang Mai (CNX-Chiang Main kansainvälinen lentoasema): 176 lentoa viikossa
Mitkä ovat suosituimpia kohteiden Bangkok ja Chiang Mai välillä lentäviä lentoyhtiöitä?

Jokainen lentoyhtiö tarjoaa eri etuja. Jos olet varaamassa lentoa reitille Bangkok – Chiang Mai, voit varata lennot yhdeltä näiltä kuudelta suosituimmalta lentoyhtiöltä:

  • Thai AirAsia, 651 lentoa kuussa
  • Nok Air, 243 lentoa kuussa
  • Bangkok Airways, 202 lentoa kuussa
  • Thai Vietjet Air, 182 lentoa kuussa
  • Thai Airways International, 152 lentoa kuussa
  • Thai Smile, 134 lentoa kuussa
Kuinka monta lentoa kohteiden Bangkok ja Chiang Mai välillä on?

Chiang Mai kutsuu tutustumaan. Aloita seikkailusi nyt varaamalla liput yhdelle 26 jokapäiväisestä lennosta reitillä Bangkok – Chiang Mai.

Lentoyhtiö Lento Lähtee: BKK Saapuu: CNX la
11.7
su
12.7
ma
13.7
ti
14.7
ke
15.7
to
16.7
pe
17.7
Välilaskut
WE 102 07:55 am 09:15 am Tarkista hinta Tarkista hinta Tarkista hinta Tarkista hinta Tarkista hinta Tarkista hinta Tarkista hinta 0 välilasku(a)
TV 102 10:00 am 11:20 am Tarkista hinta Tarkista hinta Tarkista hinta Tarkista hinta Tarkista hinta Tarkista hinta Tarkista hinta 0 välilasku(a)
WE 160 11:55 am 01:15 pm Tarkista hinta Tarkista hinta Tarkista hinta Tarkista hinta Tarkista hinta Tarkista hinta Tarkista hinta 0 välilasku(a)
TV 104 12:20 pm 01:40 pm Tarkista hinta Tarkista hinta Tarkista hinta Tarkista hinta Tarkista hinta Tarkista hinta Tarkista hinta 0 välilasku(a)
WE 110 01:10 pm 02:20 pm Tarkista hinta Tarkista hinta Tarkista hinta Tarkista hinta Tarkista hinta Tarkista hinta Tarkista hinta 0 välilasku(a)
TV 106 02:20 pm 03:40 pm Tarkista hinta Tarkista hinta Tarkista hinta Tarkista hinta Tarkista hinta Tarkista hinta Tarkista hinta 0 välilasku(a)
PG 225 02:40 pm 04:00 pm Tarkista hinta Tarkista hinta Tarkista hinta Tarkista hinta Tarkista hinta Tarkista hinta Tarkista hinta 0 välilasku(a)
TV 2104 03:40 pm 05:00 pm Tarkista hinta Tarkista hinta Tarkista hinta Tarkista hinta Tarkista hinta Tarkista hinta Tarkista hinta 0 välilasku(a)
TV 108 04:20 pm 05:40 pm Tarkista hinta Tarkista hinta Tarkista hinta Tarkista hinta Tarkista hinta Tarkista hinta Tarkista hinta 0 välilasku(a)
WE 116 05:35 pm 06:45 pm Tarkista hinta Tarkista hinta Tarkista hinta Tarkista hinta Tarkista hinta Tarkista hinta Tarkista hinta 0 välilasku(a)
TV 2106 07:20 pm 08:40 pm Tarkista hinta Tarkista hinta Tarkista hinta Tarkista hinta Tarkista hinta Tarkista hinta Tarkista hinta 0 välilasku(a)
TV 118 08:25 pm 09:45 pm Tarkista hinta Tarkista hinta Tarkista hinta Tarkista hinta Tarkista hinta Tarkista hinta Tarkista hinta 0 välilasku(a)
Näytä lisää

Varatuimmat hotellit Chiang Mai

Näytä kaikki 1 891 majoitusliikettä kohteessa Chiang Mai
32 €
Kokotel Chiang Mai Nimman

Kokotel Chiang Mai Nimman

3.0 kautta 5.0 21 Soi 12 Nimmanhaeminda Rd., Suthep, Chiang Mai, Chiang Mai
Kokotel Chiang Mai Nimman on saanut loistavaa palautetta sijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Chiang Main yliopisto. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen omatoimisen pysäköinnin ja ravintolan. Tässä 3 tähden hotellissa on 78 huonetta 7 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja taulutelevisiot.
18 €
Victoria Nimman Hotel

Victoria Nimman Hotel

3.0 kautta 5.0 108 Soi Nimmanhaemin 17, Sirimangkalajarn Rd. T.Suthep, Chiang Mai, Chiang Mai
Victoria Nimman Hotel on saanut hyvää palautetta kätevästä pysäköinnistään. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Chiang Main yliopisto. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen omatoimisen pysäköinnin ja ravintolan. Tässä 3 tähden hotellissa on 115 huonetta. Kaikki huoneet tarjoavat ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja parvekkeet/patiot.
101 €
Shangri-La Hotel Chiang Mai

Shangri-La Hotel Chiang Mai

5.0 kautta 5.0 89/8 Chang Klan Road, Chiang Mai, Chiang Mai
Shangri-La Hotel Chiang Mai on saanut loistavaa palautetta majoitusliikkeen yleiskunnosta. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Chiang Mai-yöbasaari. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen valet-pysäköinnin ja ilmaiset ostoskeskuskuljetukset. Tässä 5 tähden hotellissa on 277 huonetta 12 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja takan.

Hinta, verot & maksut: ebookers.fi sivuston hinnat päivittyvät kerran päivässä. Hinnat sisältävät kaikki verot ja maksut poislukien mahdolliset matkatavaramaksut.

Takaisinmaksut/muutokset/peruutukset: Lipun salliessa muutokset tulee maksettavaksi 45.00 € ebookersin muutoskulu sekä mahdolliset verojen ja lentohintojen erotukset sekä lentoyhtiön muutoskulut.

Muut ehdot: Aikatauluissa, hinnoissa ja ehdoissa muutokset mahdollisia ilman erillistä ilmoitusta. Paikkoja on rajoitetusti ja hinnat eivät ole välttämättä saatavilla kaikilla lennoilla/päivillä. Hinnat eivät ole voimassa takautuvasti ja niitä ei voi käyttää vaihdossa kokonaan tai osittain käyttämättömiin lippuihin. Lipuissa ei ole muutos- eikä peruutusoikeutta. Hintasäännöt kullekkin lipulle tulee tarkistaa ennen varauksen maksamista ja vahvistamista.