Pääosion alkuosa
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5

San Sebastian matkat

Matkat San Sebastianiin ovat suomalaisten keskuudessa vähemmän tunnettuja. Espanjan Baskimaassa sijaitseva kaupunki on kuitenkin hyvin suosittu espanjalaisten keskuudessa, joten kaupunki on tunnelmaltaan aito ja alkuperäinen. Kaupungissa voi nauttia täysverisestä rantaelämästä, monipuolisista aktiviteeteista, ostosmahdollisuuksista ja vilkkaasta yöelämästä. Kaupunki on rakennettu ihanteellisin maisemiin meren äärelle ja vihreiden kukkuloiden äärelle. Espanjalaisten suosikkilomakohteena tunnettua San Sebastiania pidetään myös yhtenä Espanjan parhaista ruokakaupungeista: Kaupungista löytyy peräti kaksikymmentä Michelin-tähdellä palkittua ravintolaa. Laadukasta ruokaa on kuitenkin tarjolla myös huokeaan hintaan monissa pikkuisissa tapas-baareissa. Kannattaa maistaa pinchos-tapaksia, Baskimaan omaa herkkua. Paikalliset tapaavat kiertää iltaisin ravintolasta toiseen maistelemassa pinchos-tapaksia nauttien samalla hyvästä juomasta ja seurasta. Ruokapaikkojen laatu vaihtelee, joten kannattaa seurata minne paikalliset menevät, sillä sieltä saa taatusti hyviä tapaksia.

San Sebastian on pieni ja kaunis kaupunki, jonka paras osa on sen vanhakaupunki, Parte Vieja. Vanhakaupunki on pysynyt San Sebastianin keskustana tuhannen vuoden ajan kaupungin perustamisesta saakka. Turismista huolimatta San Sebastian on tunnelmaltaan hyvin aito espanjalainen kaupunki.

Paras aika matkustaa kohteeseen San Sebastian

Milloin kannattaa matkustaa

San Sebastian on parhaimmillaan keväästä syksyyn. Turisteja välttelevän matkailijan kannattaa järjestää matkat San Sebastianiin huippusesongin, kesän ulkopuolelle. Talviaikaan San Sebastianissa on turhan koleaa ja sateista lomailuun. Suoria lentoja tai matkapaketteja San Sebastianiin ei ole saatavilla, joten helpointa kohteeseen on saapua esim. lentämällä ensin Barcelonaan ja jatkamalla matkaa junalla tai bussilla.

Matkavinkit San Sebastian

San Sebastian matkavinkit

San Sebastian on ennen kaikkea rantakohde ja kaupungista löytyy paljon rantaviivaa. Sekä paikallisten että turistien suosima ranta on La Concha, ja surffaajat kerääntyvät mielellään tuuliselle Zurriolan rannalle. Reippailusta pitäville matkailijoille voi suositella vaellusretkeä kaupungin vieressä seisovalle vuorelle, Monte Urgulille, jonka huipulta löytyy kristus-patsas sekä Castillo de la Motan linnoitus. Matkan aikana voi ihailla alati vaihtuvia, hulppeita maisemia.

ENEMMÄN hotelleja kohteessa San Sebastian:

Näytä kaikki 374 hotellia kohteessa San Sebastian
Astoria7

Astoria7

Sagrada Familia 1, San Sebastian
4.5 kautta 5.0
4,5 / 5 (11 arvostelua)

Anoeta-stadion ja Conchan ranta sijaitsevat 2 kilometrin päässä tästä boutique-tyylinen hotelli. Monte Urgull sijaitsee 3,2 kilometrin päässä.

Hotel TRYP San Sebastian Orly Hotel

Hotel TRYP San Sebastian Orly Hotel

Plaza de Zaragoza, 4, San Sebastian
4.5 kautta 5.0
3,2 / 5 (4 arvostelua)

Catedral del Buen Pastor ja Conchan ranta sijaitsevat 2 kilometrin päässä tästä rannalla sijaitsevasta hotelli. Monte Urgull ja Monte Igueldo ovat myös 5 kilometrin ...

One Shot Tabakalera House

One Shot Tabakalera House

Paseo Duque de Mandas, 52 (Tabakalera), San Sebastian
4.0 kautta 5.0

Boutique-tyylinen hotelli, jonka lähellä on Parque Cristina Enea, Conchan ranta ja Monte Urgull. Lähistöllä sijaitsee myös Monte Igueldo ja Puente de María ...

NH Collection San Sebastián Aránzazu

NH Collection San Sebastián Aránzazu

Vitoria-Gasteiz 1, San Sebastian
4.5 kautta 5.0
5,0 / 5 (2 arvostelua)

Ondarretan ranta ja Conchan ranta sijaitsevat 2 kilometrin päässä tästä boutique-tyylinen hotelli. Monte Igueldo ja Monte Urgull ovat myös 5 kilometrin ...

Hotel de Londres y de Inglaterra

Hotel de Londres y de Inglaterra

Zubieta Kalea, 2, San Sebastian
4.5 kautta 5.0

Catedral del Buen Pastor ja Conchan ranta ovat 5 minuutin kävelymatkan päässä tästä rannan tuntumassa kaupungin keskustassa sijaitsevasta hotelli. Monte Urgull ...

Hotel Niza

Hotel Niza

Zubieta, 56, San Sebastian
3.5 kautta 5.0
5,0 / 5 (1 arvostelua)

Catedral del Buen Pastor ja Conchan ranta ovat 2 kilometrin päässä tästä rannan tuntumassa kaupungin keskustassa sijaitsevasta hotelli. Monte Urgull ja Monte ...

Legazpi Doce Rooms

Legazpi Doce Rooms

calle Legazpi, 12, San Sebastian
3.5 kautta 5.0
3,0 / 5 (1 arvostelua)

Parque Alderdi-Eder ja Conchan ranta sijaitsevat 15 minuutin kävelymatkan päässä tästä matkakoti. Monte Urgull ja Monte Igueldo ovat myös 5 kilometrin ...

Mercure San Sebastian Monte Igueldo

Mercure San Sebastian Monte Igueldo

Paseo del Faro 134, San Sebastian
4.5 kautta 5.0

Hotelli, jonka lähellä on Monte Igueldo, Monte Urgull ja Conchan ranta Lähistöllä sijaitsee myös El Peine de los Vientos ja Ondarretan ranta.

Hotel Silken Amara Plaza

Hotel Silken Amara Plaza

Plaza Pio XII, 7, San Sebastian
4.5 kautta 5.0
4,7 / 5 (6 arvostelua)

Anoeta-stadion ja Conchan ranta sijaitsevat 2 kilometrin päässä tästä hotelli. Monte Urgull ja Monte Igueldo ovat myös 5 kilometrin päässä.

Barceló Costa Vasca

Barceló Costa Vasca

Avenida Pio Baroja 15, San Sebastian
4.5 kautta 5.0
4,6 / 5 (5 arvostelua)

Parque Aiete ja Conchan ranta sijaitsevat 2 kilometrin päässä tästä hotelli. Monte Igueldo ja Monte Urgull ovat myös 5 kilometrin päässä.

Kartta

Hinnat ovat edullisimpia perushintoja, joita on saatavilla seuraavan 30 päivän aikana. Hinnanmuutokset ovat mahdollisia ja eivät välttämättä sisällä hotellin palvelumaksuja, lisävuoteen hintaa tai sivukuluja, kuten huonepalvelumaksua. Hotelli kuitenkin veloittaa paikallisessa valuutassa sen hetkisellä kurssilla. Paikalliset maksut veloitetaan erikseen.