Pääosion alkuosa
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5

Parhaat matkapaketit kohteeseen San Sebastian:

San Sebastian matkat

Matkat San Sebastianiin ovat suomalaisten keskuudessa vähemmän tunnettuja. Espanjan Baskimaassa sijaitseva kaupunki on kuitenkin hyvin suosittu espanjalaisten keskuudessa, joten kaupunki on tunnelmaltaan aito ja alkuperäinen. Kaupungissa voi nauttia täysverisestä rantaelämästä, monipuolisista aktiviteeteista, ostosmahdollisuuksista ja vilkkaasta yöelämästä. Kaupunki on rakennettu ihanteellisin maisemiin meren äärelle ja vihreiden kukkuloiden äärelle. Espanjalaisten suosikkilomakohteena tunnettua San Sebastiania pidetään myös yhtenä Espanjan parhaista ruokakaupungeista: Kaupungista löytyy peräti kaksikymmentä Michelin-tähdellä palkittua ravintolaa. Laadukasta ruokaa on kuitenkin tarjolla myös huokeaan hintaan monissa pikkuisissa tapas-baareissa. Kannattaa maistaa pinchos-tapaksia, Baskimaan omaa herkkua. Paikalliset tapaavat kiertää iltaisin ravintolasta toiseen maistelemassa pinchos-tapaksia nauttien samalla hyvästä juomasta ja seurasta. Ruokapaikkojen laatu vaihtelee, joten kannattaa seurata minne paikalliset menevät, sillä sieltä saa taatusti hyviä tapaksia.

San Sebastian on pieni ja kaunis kaupunki, jonka paras osa on sen vanhakaupunki, Parte Vieja. Vanhakaupunki on pysynyt San Sebastianin keskustana tuhannen vuoden ajan kaupungin perustamisesta saakka. Turismista huolimatta San Sebastian on tunnelmaltaan hyvin aito espanjalainen kaupunki.

Paras aika matkustaa kohteeseen San Sebastian

Milloin kannattaa matkustaa

San Sebastian on parhaimmillaan keväästä syksyyn. Turisteja välttelevän matkailijan kannattaa järjestää matkat San Sebastianiin huippusesongin, kesän ulkopuolelle. Talviaikaan San Sebastianissa on turhan koleaa ja sateista lomailuun. Suoria lentoja tai matkapaketteja San Sebastianiin ei ole saatavilla, joten helpointa kohteeseen on saapua esim. lentämällä ensin Barcelonaan ja jatkamalla matkaa junalla tai bussilla.

Matkavinkit San Sebastian

San Sebastian matkavinkit

San Sebastian on ennen kaikkea rantakohde ja kaupungista löytyy paljon rantaviivaa. Sekä paikallisten että turistien suosima ranta on La Concha, ja surffaajat kerääntyvät mielellään tuuliselle Zurriolan rannalle. Reippailusta pitäville matkailijoille voi suositella vaellusretkeä kaupungin vieressä seisovalle vuorelle, Monte Urgulille, jonka huipulta löytyy kristus-patsas sekä Castillo de la Motan linnoitus. Matkan aikana voi ihailla alati vaihtuvia, hulppeita maisemia.

ENEMMÄN hotelleja kohteessa San Sebastian:

Näytä kaikki 374 hotellia kohteessa San Sebastian
Barceló Costa Vasca

Barceló Costa Vasca

Avenida Pio Baroja 15, San Sebastian
4.5 kautta 5.0
4,5 / 5 (4 arvostelua)

Parque Aiete ja Conchan ranta sijaitsevat 2 kilometrin päässä tästä hotellista. Monte Igueldo ja Monte Urgull ovat myös 5 kilometrin päässä.

61 €

61 €
Hotel TRYP San Sebastian Orly Hotel

Hotel TRYP San Sebastian Orly Hotel

Plaza de Zaragoza, 4, San Sebastian
4.0 kautta 5.0
3,2 / 5 (4 arvostelua)

Catedral del Buen Pastor ja Conchan ranta sijaitsevat 2 kilometrin päässä tästä rannalla sijaitsevasta hotellista. Monte Urgull ja Monte Igueldo ovat myös 5 ...

68 €

68 €
NH Collection San Sebastián Aránzazu

NH Collection San Sebastián Aránzazu

Vitoria-Gasteiz 1, San Sebastian
4.5 kautta 5.0
5,0 / 5 (2 arvostelua)

Ondarretan ranta ja Conchan ranta sijaitsevat 2 kilometrin päässä tästä boutique-tyylinen hotellista. Monte Igueldo ja Monte Urgull ovat myös 5 kilometrin ...

66 €

66 €
Hotel Zenit San Sebastián

Hotel Zenit San Sebastián

C/ Antonio Mª Labaien nº 1, San Sebastian
4.5 kautta 5.0
4,0 / 5 (5 arvostelua)

Parque Aiete ja Conchan ranta sijaitsevat 2 kilometrin päässä tästä romanttisesta hotellista. Monte Urgull ja Monte Igueldo ovat myös 5 kilometrin päässä.

56 €

56 €
Hotel de Londres y de Inglaterra

Hotel de Londres y de Inglaterra

Zubieta Kalea, 2, San Sebastian
4.5 kautta 5.0

Catedral del Buen Pastor ja Conchan ranta ovat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä rannan tuntumassa kaupungin keskustassa sijaitsevasta hotellista. Monte ...

90 €

90 €
Hotel Maria Cristina, a Luxury Collection Hotel

Hotel Maria Cristina, a Luxury Collection Hotel

Paseo Republica Argentina, 4, San Sebastian
5.0 kautta 5.0

Teatro Victoria Eugenia ja Conchan ranta sijaitsevat 15 minuutin kävelymatkan päässä tästä luksusluokan hotellista. Monte Urgull ja Monte Igueldo ovat myös 5 ...

172 €

172 €
Astoria7

Astoria7

Sagrada Familia 1, San Sebastian
4.5 kautta 5.0
4,5 / 5 (11 arvostelua)

Anoeta-stadion ja Conchan ranta sijaitsevat 2 kilometrin päässä tästä boutique-tyylinen hotellista. Monte Urgull sijaitsee 3,2 kilometrin päässä.

62 €

62 €
Husa Europa

Husa Europa

San Martin, 52, San Sebastian
3.5 kautta 5.0
3,0 / 5 (2 arvostelua)

Catedral del Buen Pastor ja Conchan ranta sijaitsevat 5 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotellista. Monte Urgull ja Monte Igueldo ovat myös 5 kilometrin ...

58 €

58 €
Legazpi Doce Rooms

Legazpi Doce Rooms

calle Legazpi, 12, San Sebastian
3.5 kautta 5.0
3,0 / 5 (1 arvostelua)

Parque Alderdi-Eder ja Conchan ranta sijaitsevat 15 minuutin kävelymatkan päässä tästä pensionaatista. Monte Urgull ja Monte Igueldo ovat myös 5 kilometrin ...

62 €

62 €
Hotel Silken Amara Plaza

Hotel Silken Amara Plaza

Plaza Pio XII, 7, San Sebastian
4.5 kautta 5.0
4,7 / 5 (6 arvostelua)

Anoeta-stadion ja Conchan ranta sijaitsevat 2 kilometrin päässä tästä hotellista. Monte Urgull ja Monte Igueldo ovat myös 5 kilometrin päässä.

63 €

63 €
Kartta

Hinnat ovat edullisimpia perushintoja, joita on saatavilla seuraavan 30 päivän aikana. Hinnanmuutokset ovat mahdollisia ja eivät välttämättä sisällä hotellin palvelumaksuja, lisävuoteen hintaa tai sivukuluja, kuten huonepalvelumaksua. Hotelli kuitenkin veloittaa paikallisessa valuutassa sen hetkisellä kurssilla. Paikalliset maksut veloitetaan erikseen.