Pääosion alkuosa
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5
Koronavirusta (COVID-19) koskevien matkustustiedotteiden vuoksi joihinkin kohteisiin ei voi tehdä varauksia tietyille päiville. Lisätietoja.
Koronavirusta (COVID-19) koskevien matkustustiedotteiden vuoksi joihinkin kohteisiin ei voi tehdä varauksia tietyille päiville. Lisätietoja.

Matkoja kohteeseen Murmanskin alue loppuvuodesta 2020

Matkoja kohteeseen Murmanskin alue alkuvuodesta 2021

Löydä itsellesi täydellinen lomamatka kohteesta Murmanskin alue

Jos Murmanskin alue on valikoitunut kohteeksesi seuraavalle kaupunkilomallesi, teet reissusta unohtumattoman ja itsesi näköisen helposti. Helppokäyttöisten hakutyökalujen avulla voit tarkastella monenlaisia hotellivaihtoehtoja sekä nopeimpia ja halvimpia lentoja vaivatta. Kohteen Murmanskin alue lomamatkat ovat niin monipuoliset, että matkapaketteja löytyy jokaiseen budjettiin, etsit sitten ylellistä kaupunkikämppää keskustasta tai budjettiystävällisempää majoitusta urbaanille seikkailullesi. Tämän lisäksi voit järjestää myös kuljetukset ja aktiviteetit samalta sivustolta!

Saa enemmän vähemmällä: lomatarjoukset Murmanskin alue

Kohteen Murmanskin alue lomien hinnat päivitetään jatkuvasti, joten saat tyylikkään kaupunkiloman edullisesti ja helposti. Syötä hakukoneeseen vain valitsemasi päivämäärät, ja saat nopeasti listan kohteen Murmanskin alue hotelleista, jotka ovat saatavilla matkustuspäivinäsi. Tarkkojen hotellikuvausten ja kuvien avulla päätöksen tekeminen on myös helppoa. Seuraavaksi voitkin sitten valita lentosi, sillä voit säästää jopa 7.7% matkasi kokonaishinnasta, jos varaat lennot ja hotellit samalla kertaa. Ja jos pystyt tämän lisäksi joustamaan matkustuspäivissäsi, saatat löytää vielä parempia lomatarjouksia kohteesta Murmanskin alue, sillä hinnat vaihtelevat eri päivien välillä joskus huomattavasti.

Vietä hauska matka lomakohteessa Murmanskin alue

Kaupunkilomalla pärjää yleensä helposti julkisten kulkuvälineiden ja omien jalkojen avulla. Jos kuitenkin haluat vierailla kaupungin ulkopuolella ja tehdä päiväretkiä lähialueille, voi olla hyvä idea vuokrata auto. Tutustumalla saatavilla oleviin
autonvuokraustarjouksiin voit kierrellä lähialueilla vapaasti ja varata menopelin odottamaan heti lentosi laskeutumista. Voit tutustua myös paikallisiin nähtävyyksiin Aktiviteetit-hakukoneella päättääksesi, mitä sinä haluat lomasi aikana tehdä ja nähdä.

ENEMMÄN hotelleja lomakohteessa Murmanskin alue

52 €
Park Inn by Radisson Poliarnie Zori, Murmansk

Park Inn by Radisson Poliarnie Zori, Murmansk

4.0 kautta 5.0 Knipovicha 17, Murmansk
Park Inn by Radisson Poliarnie Zori, Murmansk on saanut hyvää palautetta huoneiden siisteydestä. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Murmanskin alueellinen draamateatteri. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä 2 baaria ja ravintolan. Tässä vuonna 1973 rakennetussa 4 tähden hotellissa on 262 huonetta 9 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja plasmatelevision.
92 €
Aurora Village Murmansk

Aurora Village Murmansk

3.0 kautta 5.0 Serebryanskaya Shosse 49th km, Severomorsk, Murmanskin alue
Aurora Village Murmansk on saanut mahtavaa palautetta mökkien mukavuudesta. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä aamiaisen (lisämaksusta) ja lentokenttäkuljetukset (lisämaksusta). Tässä 2 tähden mökissä on 6 mökkiä. Jokainen mökki tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja yksityisen porealtaan.
54 €
AZIMUT Hotel Murmansk

AZIMUT Hotel Murmansk

4.0 kautta 5.0 82 Lenina Avenue, Murmansk
AZIMUT Hotel Murmansk on saanut loistavaa palautetta ravintolastaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Murmanskin alueen taidemuseo. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä 4 ravintolaa ja 3 baaria. Tässä 4 tähden hotellissa on 186 huonetta 19 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja kaapelikanavat.
50 €
Ogni Murmanska

Ogni Murmanska

3.5 kautta 5.0 Ogni Murmanska st., 1, Murmansk
Ogni Murmanska sijaitsee lähellä kohdetta Pyhän Nikolauksen kirkko. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen aamiaisen, ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa ja ilmaisen omatoimisen pysäköinnin. Tässä 3,5 tähden hotellissa on 39 huonetta. Kaikki huoneet tarjoavat ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja televisiot.
38 €
YagelHostel

YagelHostel

2.0 kautta 5.0 Burkova str. 51A, Murmansk
YagelHostel sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Pyhän Kyrilloksen ja Metodiuksen muistomerkki. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen omatoimisen pysäköinnin ja kuivapesulapalvelut. Tässä 2 tähden hostellissa on 20 huonetta. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja jääkaapin.
69 €
Eco-home

Eco-home

3.5 kautta 5.0 Murmansk Suburban precinct forestry,, sec. 2., Kildinstroi, Murmansk region
Eco-home tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen aamiaisen, Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa ja omatoimisen pysäköinnin. Tässä 3,5 tähden hotellissa on 20 huonetta. Kaikki huoneet tarjoavat ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja tallelokerot.
61 €
Cedar Grass Teriberka

Cedar Grass Teriberka

3.0 kautta 5.0
Cedar Grass Teriberka tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen aamiaisen, omatoimisen pysäköinnin ja ravintolan. Tässä 3 tähden hotellissa on 45 huonetta. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa LED-television ja sadesuihkupään.
Hae hinnat
Boutique Hotel Renaissance

Boutique Hotel Renaissance

4.0 kautta 5.0 Sofi Perovskoy,18, Murmansk
Boutique Hotel Renaissance sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Murmanskin alueellinen nukketeatteri. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen omatoimisen pysäköinnin ja ravintolan. Tässä 4 tähden aamiaismajoituksessa on 15 huonetta. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja television.
61 €
Congress Hotel Meridian

Congress Hotel Meridian

3.0 kautta 5.0 5/23 Vorovskogo Street, Murmansk
Congress Hotel Meridian on saanut hyvää palautetta sijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Murmanskin alueellinen filharmonia. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa, ilmainen omatoiminen pysäköinti ja ravintola. Tässä 3 tähden hotellissa on 136 huonetta 9 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat asiakkaille satelliittikanavat ja minibaarit.
186 €
Kompleks Gostevyye doma "Barents"

Kompleks Gostevyye doma "Barents"

3.0 kautta 5.0 Dolina Uyuta 8, Murmansk
Kompleks Gostevyye doma "Barents" sijaitsee lähellä kohdetta Pyhän Nikolauksen kirkko. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen omatoimisen pysäköinnin ja concierge-palvelut. Tässä 3 tähden mökissä on 10 mökkiä. Kaikki mökit tarjoavat asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja keittiöt.

Halvat meno-paluu lennot Murmanskin alue

Hinnat haettu viimeisten 7 päivän aikana. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Muita ehtoja saatetaan soveltaa.

Autovuokraamojen parhaat tarjoukset kohteessa Murmanskin alue

Katso kaikki kohteen Murmanskin alue vuokra-autot

^Kaikkiin sivustolla ebookers.fi tehtyihin lento + hotelli -pakettivarauksiin perustuvat säästöt aikavälillä 01.01.2019–31.12.2019 verrattuna samojen komponenttien hintaan erikseen varattuina. Säästöt riippuvat lähtö-/kohdepaikasta, matkan pituudesta, majoituspäivistä ja valituista matkanjärjestäjistä. Säästöt eivät koske kaikkia pakettimatkoja.

*Hinta on alin viimeisten 24 tunnin sisällä löydetty hinta yhden yön pituiselle kahden aikuisen varaukselle seuraavien 30 päivän aikana. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Muita ehtoja saatetaan soveltaa.