Pääosion alkuosa
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5
Koronavirusta (COVID-19) koskevien matkustustiedotteiden vuoksi joihinkin kohteisiin ei voi tehdä varauksia tietyille päiville. Lisätietoja.
Koronavirusta (COVID-19) koskevien matkustustiedotteiden vuoksi joihinkin kohteisiin ei voi tehdä varauksia tietyille päiville. Lisätietoja.

Löydä itsellesi täydellinen lomamatka kohteesta Altain tasavalta

Jos Altain tasavalta on valikoitunut kohteeksesi seuraavalle kaupunkilomallesi, teet reissusta unohtumattoman ja itsesi näköisen helposti. Helppokäyttöisten hakutyökalujen avulla voit tarkastella monenlaisia hotellivaihtoehtoja sekä nopeimpia ja halvimpia lentoja vaivatta. Kohteen Altain tasavalta lomamatkat ovat niin monipuoliset, että matkapaketteja löytyy jokaiseen budjettiin, etsit sitten ylellistä kaupunkikämppää keskustasta tai budjettiystävällisempää majoitusta urbaanille seikkailullesi. Tämän lisäksi voit järjestää myös kuljetukset ja aktiviteetit samalta sivustolta!

Saa enemmän vähemmällä: lomatarjoukset Altain tasavalta

Kohteen Altain tasavalta lomien hinnat päivitetään jatkuvasti, joten saat tyylikkään kaupunkiloman edullisesti ja helposti. Syötä hakukoneeseen vain valitsemasi päivämäärät, ja saat nopeasti listan kohteen Altain tasavalta hotelleista, jotka ovat saatavilla matkustuspäivinäsi. Tarkkojen hotellikuvausten ja kuvien avulla päätöksen tekeminen on myös helppoa. Seuraavaksi voitkin sitten valita lentosi, sillä voit säästää jopa 7.7% matkasi kokonaishinnasta, jos varaat lennot ja hotellit samalla kertaa. Ja jos pystyt tämän lisäksi joustamaan matkustuspäivissäsi, saatat löytää vielä parempia lomatarjouksia kohteesta Altain tasavalta, sillä hinnat vaihtelevat eri päivien välillä joskus huomattavasti.

Vietä hauska matka lomakohteessa Altain tasavalta

Kaupunkilomalla pärjää yleensä helposti julkisten kulkuvälineiden ja omien jalkojen avulla. Jos kuitenkin haluat vierailla kaupungin ulkopuolella ja tehdä päiväretkiä lähialueille, voi olla hyvä idea vuokrata auto. Tutustumalla saatavilla oleviin
autonvuokraustarjouksiin voit kierrellä lähialueilla vapaasti ja varata menopelin odottamaan heti lentosi laskeutumista. Voit tutustua myös paikallisiin nähtävyyksiin Aktiviteetit-hakukoneella päättääksesi, mitä sinä haluat lomasi aikana tehdä ja nähdä.

ENEMMÄN hotelleja lomakohteessa Altain tasavalta

Hae hinnat
Altay Village Teletskoe

Altay Village Teletskoe

5.0 kautta 5.0 Village Artybash, Lake Teletskoe, Artybаš, Altain tasavalta
Altay Village Teletskoe sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Teletskoye-järvi (Altyn-Köl). Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen aamiaisen, ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa ja ilmaisen omatoimisen pysäköinnin. Tässä 5 tähden lomakylässä on 22 huonetta. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja kaapelikanavat.
57 €
Areda Hotel

Areda Hotel

3.5 kautta 5.0 Urochishche Areda, Chemal, Altay Republic
Areda Hotel tarjoaa esimerkiksi ilmaisen aamiaisen, Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa ja omatoimisen pysäköinnin. Tässä 3,5 tähden hotellissa on 35 huonetta. Kaikki huoneet tarjoavat kaapelikanavat ja jääkaapit.
30 €
Kovcheg Hotel

Kovcheg Hotel

2.5 kautta 5.0
Kovcheg Hotel tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, omatoimisen pysäköinnin ja täyden palvelun kylpylän. Tässä 2,5 tähden hotellissa on 21 huonetta 2 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja keittonurkkauksen.
10 €
Chale Priskalny

Chale Priskalny

2.5 kautta 5.0 475 KM of the Chuiski highway, Manžerok, Altain tasavalta
Chale Priskalny sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Tavdinskin luolat. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen omatoimisen pysäköinnin ja aamiaisen (lisämaksusta). Tässä 2,5 tähden lomapuistossa on 30 majoitustilaa. Kaikki majoitustilat tarjoavat ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja satelliittikanavat.
Hae hinnat
Aytau Sporting-Hotel

Aytau Sporting-Hotel

3.5 kautta 5.0 Ulitsa Koltsevaya 61A, Chemal, Altain tasavalta
Aytau Sporting-Hotel tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, omatoimisen pysäköinnin ja baarin. Tässä vuonna 2017 rakennetussa 3,5 tähden hotellissa on 7 huonetta. Kaikki huoneet tarjoavat ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja lanait.
Hae hinnat
Altay Resort

Altay Resort

5.0 kautta 5.0 Centralnaya 36, Birjulja, Altain tasavalta
Altay Resort tarjoaa asiakkaille sellaisia palveluja kuten ilmaisen aamiaisen, Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa ja omatoimisen pysäköinnin. Tässä 5 tähden hotellissa on 78 huonetta. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja taulutelevision.
46 €
ALTAY BEREG

ALTAY BEREG

3.0 kautta 5.0
ALTAY BEREG tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen omatoimisen pysäköinnin sekä ulkouima-altaan ja pyykinpesutilat. Tässä 3 tähden hotellissa on 15 huonetta. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja taulutelevision.
80 €
Hotel TENERY

Hotel TENERY

3.0 kautta 5.0
Hotel TENERY tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen aamiaisen, Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa ja omatoimisen pysäköinnin. Tässä 3 tähden mökissä on 15 mökkiä. Kaikki mökit tarjoavat ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja vuodesohvat.
57 €
Hotel Artybash

Hotel Artybash

3.0 kautta 5.0 Teletskaya street 2a, Artybаš
Hotel Artybash sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Teletskoye-järvi (Altyn-Köl). Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen aamiaisen, ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa ja ilmaisen omatoimisen pysäköinnin. Tässä 3 tähden hotellissa on 23 huonetta. Kaikki huoneet tarjoavat asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja kaapelikanavat.
17 €
Kedrovy Dom Kochievskih

Kedrovy Dom Kochievskih

2.5 kautta 5.0 55 ul.Trudovaya, Gorno-Altaisk
Kedrovy Dom Kochievskih sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Kirkastumisen kirkko. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa ja ilmaisen omatoimisen pysäköinnin. Tässä 2,5 tähden majatalossa on 6 huonetta. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja täysikokoisen jääkaapin/pakastimen.

Autovuokraamojen parhaat tarjoukset kohteessa Altain tasavalta

Katso kaikki kohteen Altain tasavalta vuokra-autot

^Kaikkiin sivustolla ebookers.fi tehtyihin lento + hotelli -pakettivarauksiin perustuvat säästöt aikavälillä 01.01.2019–31.12.2019 verrattuna samojen komponenttien hintaan erikseen varattuina. Säästöt riippuvat lähtö-/kohdepaikasta, matkan pituudesta, majoituspäivistä ja valituista matkanjärjestäjistä. Säästöt eivät koske kaikkia pakettimatkoja.

*Hinta on alin viimeisten 24 tunnin sisällä löydetty hinta yhden yön pituiselle kahden aikuisen varaukselle seuraavien 30 päivän aikana. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Muita ehtoja saatetaan soveltaa.