Pääosion alkuosa
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5
Koronavirusta (COVID-19) koskevien matkustustiedotteiden vuoksi joihinkin kohteisiin ei voi tehdä varauksia tietyille päiville. Lisätietoja.
Koronavirusta (COVID-19) koskevien matkustustiedotteiden vuoksi joihinkin kohteisiin ei voi tehdä varauksia tietyille päiville. Lisätietoja.

Seuraava matkasi kohteeseen Kamtšatkan alue ebookersilta

  • Vuoden 2020 pakettitarjoukset eivät ole tällä hetkellä saatavilla, mutta voit selata vuoden 2021 lomapakettitarjouksia. Niistä löydät hotellin ja lennot tai hotellin ja auton sisältäviä paketteja alennettuun hintaan. Varaa täydellinen matkasi yhdestä ja samasta paikasta!
  • Olet onnenpekka! Mahtavia tarjouksia upeista majoitusliikkeistä. Selaa majoitusvaihtoehtoja yllä olevalla hakutoiminnolla.
  • Tarjoamme ilmaisen peruutuksen useimmissa hotelleissa, jos suunnitelmasi muuttuvat*

Lue lisää COVID-19-tietosivulta.

Löydä tähän hetkeen juuri sinulle sopiva matka!

*Joissain hotelleissa peruutus on tehtävä viimeistään 24–48 tuntia ennen sisäänkirjautumista. Lisätietoja sivustolla.

Löydä itsellesi täydellinen lomamatka kohteesta Kamtšatkan alue

Jos Kamtšatkan alue on valikoitunut kohteeksesi seuraavalle kaupunkilomallesi, teet reissusta unohtumattoman ja itsesi näköisen helposti. Helppokäyttöisten hakutyökalujen avulla voit tarkastella monenlaisia hotellivaihtoehtoja sekä nopeimpia ja halvimpia lentoja vaivatta. Kohteen Kamtšatkan alue lomamatkat ovat niin monipuoliset, että matkapaketteja löytyy jokaiseen budjettiin, etsit sitten ylellistä kaupunkikämppää keskustasta tai budjettiystävällisempää majoitusta urbaanille seikkailullesi. Tämän lisäksi voit järjestää myös kuljetukset ja aktiviteetit samalta sivustolta!

 

Saa enemmän vähemmällä: lomatarjoukset Kamtšatkan alue

Kohteen Kamtšatkan alue lomien hinnat päivitetään jatkuvasti, joten saat tyylikkään kaupunkiloman edullisesti ja helposti. Syötä hakukoneeseen vain valitsemasi päivämäärät, ja saat nopeasti listan kohteen Kamtšatkan alue hotelleista, jotka ovat saatavilla matkustuspäivinäsi. Tarkkojen hotellikuvausten ja kuvien avulla päätöksen tekeminen on myös helppoa. Seuraavaksi voitkin sitten valita lentosi, sillä voit säästää jopa 7.7%^ matkasi kokonaishinnasta, jos varaat lennot ja hotellit samalla kertaa. Ja jos pystyt tämän lisäksi joustamaan matkustuspäivissäsi, saatat löytää vielä parempia lomatarjouksia kohteesta Kamtšatkan alue, sillä hinnat vaihtelevat eri päivien välillä joskus huomattavasti.

 

Vietä hauska matka lomakohteessa Kamtšatkan alue

Kaupunkilomalla pärjää yleensä helposti julkisten kulkuvälineiden ja omien jalkojen avulla. Jos kuitenkin haluat vierailla kaupungin ulkopuolella ja tehdä päiväretkiä lähialueille, voi olla hyvä idea vuokrata auto. Tutustumalla saatavilla oleviin autonvuokraustarjouksiin voit kierrellä lähialueilla vapaasti ja varata menopelin odottamaan heti lentosi laskeutumista. Voit tutustua myös paikallisiin nähtävyyksiin Aktiviteetit-hakukoneella päättääksesi, mitä sinä haluat lomasi aikana tehdä ja nähdä.

ENEMMÄN hotelleja lomakohteessa Kamtšatkan alue

Hae hinnat
Bel-Kam-Tour

Bel-Kam-Tour

3.5 kautta 5.0 Ulitsa Elizova 39, Paratunka, Kamtšatkan alue
Bel-Kam-Tour tarjoaa esimerkiksi ilmaisen aamiaisen, Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa ja omatoimisen pysäköinnin. Tässä 3,5 tähden hotellissa on 43 huonetta. Kaikki huoneet tarjoavat asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja televisiot.
60 €
Nachalnik Kamchatki

Nachalnik Kamchatki

3.0 kautta 5.0 Leningradskaya Str., 14a, Petropavlovsk-Kamtšatski
Nachalnik Kamchatki on saanut hyvää palautetta avuliaasta henkilökunnastaan. Majoitusliike sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Lenin-aukio. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen omatoimisen pysäköinnin ja aamiaisen (lisämaksusta). Kaikki huoneet tarjoavat asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja taulutelevisiot.
55 €
Three Skis - hostel

Three Skis - hostel

2.0 kautta 5.0 Sovetskaya St. 48, Petropavlovsk-Kamtšatski
Three Skis - hostel sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Draama- ja komediateatteri. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen aamiainen, ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa ja ilmainen omatoiminen pysäköinti. Kaikki huoneet tarjoavat ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja memory foam -patjalliset sängyt.
Hae hinnat
Arbat

Arbat

3.0 kautta 5.0 Yelizova Street 39A, Paratunka, Kamtšatkan alue
Arbat tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, omatoimisen pysäköinnin ja baarin. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja television.
274 €
Tainy Kamchatki

Tainy Kamchatki

3.5 kautta 5.0 Elizova 6, Paratunka, Kamtšatkan alue
Tainy Kamchatki tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen aamiaisen, Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa ja omatoimisen pysäköinnin. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja LED-television.
Hae hinnat
Kamrelax Glamping

Kamrelax Glamping

2.0 kautta 5.0 Khalaktyrskiy beach, Petropavlovsk-Kamtšatski
Kamrelax Glamping tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, omatoimisen pysäköinnin ja aamiaisen (lisämaksusta). Kaikki majoitustilat tarjoavat asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja takat.
Hae hinnat
Laguna

Laguna

3.0 kautta 5.0 Elizovsky District, Paratunka Village, Paratunka, KK
Laguna tarjoaa esimerkiksi ilmaisen aamiaisen, Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa ja omatoimisen pysäköinnin. Kaikki huoneet tarjoavat syvät kylpyammeet ja taulutelevisiot.
Hae hinnat
Art Hotel

Art Hotel

3.0 kautta 5.0 Vitaliy Kruchiny St. 3, Jelizovo, Kamtšatkan alue
Art Hotel sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Jelizovon kaupunginmuseo. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen omatoimisen pysäköinnin, ilmaiset lentokenttäkuljetukset ja ravintolan. Kaikki huoneet tarjoavat asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja taulutelevisiot.
Hae hinnat
Yu Hotel

Yu Hotel

3.0 kautta 5.0 Vitaliya Kruchini 38A, Jelizovo, Kamtšatkan alue
Yu Hotel sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Jelizovon valtiollinen poliittisen historian museo. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen omatoimisen pysäköinnin ja ilmaiset lentokenttäkuljetukset. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja taulutelevision.
29 €
Mestechko

Mestechko

3.0 kautta 5.0
Mestechko tarjoaa esimerkiksi ilmaisen omatoimisen pysäköinnin sekä kuljetukset lentokentältä majoitusliikkeeseen (lisämaksusta) ja rantakuljetukset (lisämaksusta). Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja taulutelevision.

Autovuokraamojen parhaat tarjoukset kohteessa Kamtšatkan alue

Katso kaikki kohteen Kamtšatkan alue vuokra-autot

^Kaikkiin sivustolla ebookers.fi tehtyihin lento + hotelli -pakettivarauksiin perustuvat säästöt aikavälillä verrattuna samojen komponenttien hintaan erikseen varattuina. Säästöt riippuvat lähtö-/kohdepaikasta, matkan pituudesta, majoituspäivistä ja valituista matkanjärjestäjistä. Säästöt eivät koske kaikkia pakettimatkoja.

*Hinta on alin viimeisten 24 tunnin sisällä löydetty hinta yhden yön pituiselle kahden aikuisen varaukselle seuraavien 30 päivän aikana. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Muita ehtoja saatetaan soveltaa.