Lennot Helsinki - Moskova

Monet lentoyhtiöt tarjoavat joustavia käytäntöjä muutosten suhteen

Ansaitse Bonus+-etua lentoyhtiön pisteiden lisäksi

Hyödynnä erikoistarjoukset ebookersin sovelluksessa

Reitin Helsinki – Moskova lentotiedot
Lähtölentokentän IATA-koodi
HEL
Kohdelentokentän IATA-koodi
MOW

Moskova lentotiedot

Lähtöpaikka
Helsinki
Lähtölenuitktän IATA-koodi
HEL
Matkustaminen kohteeseen
Moskova
Kohdelenuitktän IATA-koodi
MOW
Palvelevien lentoyhtiöiden määrä
Lentoyhtiöt
Etäisyys
Suoran lennon kesto
Lentohinta

Usein kysytyt kysymykset

Voinko lentää tällä hetkellä kohteesta Helsinki kohteeseen Moskova?
Saat lisätietoja viimeisimmistä lentorajoituksista ja terveysneuvoista COVID-19-matkustusneuvontasivultamme. Kaikki ajantasaisimmat kohteiden Helsinki ja Moskova välisiin lentoihin liittyvät tiedot lisätään tälle sivulle.
Onko kohteiden Helsinki ja Moskova välillä suoria lentoja?
Finnair vai Aeroflot? Tai yksi 2 muusta lentoyhtiöstä, jotka lentävät suoraan kohteiden Helsinki (HEL-Helsinki-Vantaa) ja Moskova (SVO-Šeremetjevo) välillä? Sinun täytyy vain päättää lentoyhtiösi, jotta voit varata liput. Koska valinnan varaa on niin runsaasti, oikean lentoyhtiön löytäminen on helppo homma.
Voinko peruuttaa lentovaraukseni kohteeseen Moskova COVID-19:n takia?
Koska olet ebookersin asiakas, sinulla voi olla mahdollisuus peruuttaa matkasi kohteeseen Moskova ilman lisämaksua ja saada hyvityskuponki, jonka voit käyttää toiseen lentoon. Näet tilisi tiedoista, sisältyykö varaukseesi tämä vaihtoehto. Jos sinulla on lisäkysymyksiä, suuntaa asiakaspalveluportaaliimme.
Kuinka kauan suora lento kohteiden Helsinki ja Moskova välillä kestää?
Kohteiden Helsinki ja Moskova välillä on tarjolla suoria lentoja, ja ne kestävät suurin piirtein 2 tuntia ja 14 minuuttia. Tähän 880 km pituiseen matkaan voi kuitenkin mennä myös korkeintaan 1 tunti ja 45 minuuttia erilaisista seikoista, kuten lentokoneen tyypistä ja säästä, johtuen.
Mitkä ovat parhaat lentokentät kohteiden Helsinki ja Moskova välisille lennoille?
Jos mietit miten voit matkustaa kohteiden Helsinki ja Moskova välillä, tässä ovat yleisimmät lentoreitit:

  • Helsinki (HEL-Helsinki-Vantaa) – Moskova (SVO-Šeremetjevo): 42 lentoa viikossa
  • Helsinki (HEL-Helsinki-Vantaa) – Moskova (DME-Domodedovon kansainvälinen lentokenttä): 23 lentoa viikossa
  • Helsinki (HEL-Helsinki-Vantaa) – Moskova (VKO-Vnukovon kansainvälinen lentoasema): 9 lentoa viikossa

Mitkä ovat suosituimpia kohteiden Helsinki ja Moskova välillä lentäviä lentoyhtiöitä?
Ystävällinen palvelu, ruoan laatu ja luotettavuus ovat joitain lentoyhtiöt toisistaan erottavia ominaisuuksia. Useat eri lentoyhtiöt tarjoavat lentoja reitille Helsinki – Moskova, ja tässä ovat vain niistä suosituimmat vaihtoehdot:

  • KLM, 91 lentoa kuussa
  • Lufthansa, 56 lentoa kuussa
  • Belavia, 39 lentoa kuussa
  • AirBaltic, 34 lentoa kuussa
  • Air France, 30 lentoa kuussa
  • Turkish Airlines, 30 lentoa kuussa

Kuinka monta lentoa kohteiden Helsinki ja Moskova välillä on?
Matka kohteiden Helsinki ja Moskova välillä ei voisi olla helpompi. 6 päivittäistä lentoa takaavat, että voit helposti valita suunnitelmiisi parhaiten sopivan ajan.

Kampanjaehdot

Hinnat ovat alkaen hintoja ja voimassa toistaiseksi. Matkustusajoissa ja saatavuudessa voi olla poikkeuksia. Alkaen hinnat saatavuuden mukaan. Hinnat sisältävät verot, matkustajamaksun sekä online varausmaksun.

Hinta, verot & maksut: ebookers.fi sivuston hinnat päivittyvät kerran päivässä. Hinnat sisältävät kaikki verot ja maksut poislukien mahdolliset matkatavaramaksut.

Takaisinmaksut/muutokset/peruutukset: Lipun salliessa muutokset tulee maksettavaksi 45.00 € ebookersin muutoskulu sekä mahdolliset verojen ja lentohintojen erotukset sekä lentoyhtiön muutoskulut.

Muut ehdot: Aikatauluissa, hinnoissa ja ehdoissa muutokset mahdollisia ilman erillistä ilmoitusta. Paikkoja on rajoitetusti ja hinnat eivät ole välttämättä saatavilla kaikilla lennoilla/päivillä. Hinnat eivät ole voimassa takautuvasti ja niitä ei voi käyttää vaihdossa kokonaan tai osittain käyttämättömiin lippuihin. Lipuissa ei ole muutos- eikä peruutusoikeutta. Hintasäännöt kullekkin lipulle tulee tarkistaa ennen varauksen maksamista ja vahvistamista.