Rokua matkat

Valitse vähintään kaksi tuotetta ja säästä matkastasi:
Valitse vähintään kaksi tuotetta ja säästä matkastasi:

Rokuan kansallispuisto – Lennot ja hotelli

Tiedämme, että kaikki turistit ovat erilaisia, ja siksi ebookers räätälöi juuri sinun unelmiesi mukaisen loman. Lennoista hotellihuoneisiin ja autonvuokrauksesta kiehtoviin retkiin – Rokuan kansallispuisto odottaa jo sinua ja matkakumppaneitasi.

Jos varaat lentoliput ja hotellin samanaikaisesti, voit säästää enimmillään jopa .

Yli 500 lentoyhtiökumppanin ja 500 000 majoituskohteen joukosta eri puolilta maailmaa on vaivatonta valita.

Ehkä tämä helpottaa päätöksentekoa: mikäli löydät edullisemman paketin 48 tunnin sisällä tarjoukseen tarttumisesta, vastaamme siihen ja hyvitämme sinulle erotuksen.

Etsitpä sitten kiireistä metropolia tai suojaisia rantoja, me autamme sinua parantamaan matkakuumeesi.Varausehtoja sovelletaan.

Rokuan kansallispuisto – Matkat

Onko matkakuume korkealla ja liput varattu kohteeseen Rokuan kansallispuisto? Lomat siellä onnistuvat takuulla, jos hyödynnät meiltä saatuja neuvoja ja vinkkejä. Kiehtova lähiseutu ja koko Pohjois-Suomi painuvat muistiisi ikiajoiksi.

Helsinki on kohteen Suomi pääkaupunki. Se sijaitsee 490 km etelään kohteesta Rokuan kansallispuisto.

Kuulostaisiko auringonlaskun ihailu merenrannan tuntumassa houkuttelevalta idealta? Tartu tilaisuuteen ja ota suunnaksi Oulun uimaranta, jonne pääset matkustamalla vain 75 km luoteeseen.

Ahveroinen on paikka, jossa voit viettää iltapäivän nauttien luonnosta. Se on hieno luontokohde, joka sijaitsee ainoastaan 8 km:n päässä kaupungista.

Jos tahdot viettää päivän syöksähdellen alas lumen peittämiä rinteitä, ota suunnaksi Vuokatinrinteet. Nappaa reittikartta ja ota selvää, kuinka monta lumista rinnettä onnistut selvittämään.

Rokuan kansallispuisto ja Lianjärvi ovat suhteellisen lähellä suosittua kohdetta Ahmas, joka sijaitsee 10 km luoteeseen kohteesta Rokuan kansallispuisto. Käväise katsomassa, mitä kaikkea ne tarjoavat.

Jos Oulun tuomiokirkko, Oulun kauppatori ja Tietomaa kutsuvat, ota suunnaksesi Oulu, joka sijaitsee ainoastaan 75 km luoteeseen. Mitä muuta nähtävää lähistöllä on? No, vaikkapa Toripolliisi-patsas ja Mannerheimin puisto.

Jos aiot olla paikan päällä 6 joulukuuta, olet varsinainen onnenmyyrä, koska koko maa kerääntyy silloin yhteen juhlistamaan Suomen itsenäisyyspäivää.

Jos matkustat lentoteitse, lentoasemasi on luultavasti Kajaani (KAJ), joka sijaitsee 60 km kaakkoon. Pakkaa laukku, suunnittele paras matkareitti ja muista laittaa herätys päälle.

Usein kysyttyjä kysymyksiä kohteesta Rokua

Miten löytää kohteen Rokua matkat vuodelle 2022?

ebookers tarjoaa monipuolisen kattauksen hotelleja, lentoja ja palveluita, joista kokoat hetkessä oman matkasi kohteeseen Rokua. Varaaminen on helppoa ja nopeaa, ja asiakaspalvelu auttaa sinua pulmatilanteissa. Autamme toteuttamaan matkasi mahdollisimman vaivattomasti. Alla on lisätietoja kohteen Rokua lomamatkoista ja matkatarjouksista. 

Miksi varata kohteen Rokua pakettimatka eikä erikseen lentoja ja majoitusta?

Valitessasi pakettimatkan sen sijaan että varaisit lennot ja majoituksen erikseen vältyt ylimääräiseltä stressiltä, sillä lomamatkasi suunnittelu on helppoa ja vaivatonta, eikä sinun tarvitse huolehtia yksityiskohdista. Varattuasi lennon ja majoituksen kätevästi samasta paikasta, voit keskittyä itse matkaan ja loman odotukseen!

Kuinka paljon maksavat lomamatkat kohteeseen Rokua?

Juuri nyt kohteeseen Rokua saa erittäin edullisia pakettimatkoja. Koska voit koota matkapaketin kohteeseen Rokua itse, löydät siihen taatusti juuri sinulle sopivat lennot, hotellin ja palvelut edulliseen hintaan.

Voinko säästää auton vuokrassa jos vuokraan sen hotellin ja lennon yhteydessä?

Kyllä. Pakettimatkat kohteeseen Rokua ovat yleensä halvempia kuin matkan osat erikseen, mikä tarkoittaa, että kaikki kannattaa varata kerralla. Alennusta saa kaikkiin yhdistelmiin; mitä enemmän pakettiin kuuluu, sitä enemmän voit saada alennusta. Toki ymmärrämme, että joskus matkan yksityiskohtia ei voi lyödä lukkoon. Silloin voit valita myös pelkät lennot, hotellin, vuokra-auton tai vaikka aktiviteetteja.

Mikä on paras aika vuodesta matkustaa kohteeseen Rokua?

Kohteen Rokua suosituimmat kuukaudet ovat . Niiden aikaan paikan päällä on eniten väkeä, ja lento- ja hotellihinnat ovat huipussaan. Muina aikoina matkailijoita on vähemmän. Yleensä tämä tarkoittaa, että saat myös lomamatkat kohteeseen Rokua halvemmalla, joskin täysin varmaa se ei ole. Etenkin suuret tapahtumat voivat nimittäin aiheuttaa lyhyitä hintapiikkejä myös sesonkiaikojen ulkopuolella. Tästä johtuen parhaassa asemassa ovat ne, jotka voivat tarvittaessa siirtää matkaansa vähintään päivän tai pari.

Mukavia hotelleita lomakohteessa Rokua

Etkö löydä etsimääsi?
Näytä kaikki saatavilla olevat majoituspaikat kohteessa Rokua
Näytä kaikki majoituspaikat
Alin löytämämme hinta viimeisten 24 tunnin aikana 1 yölle ja 2 aikuiselle. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Muita ehtoja saatetaan soveltaa.

Halvat meno-paluu lennot Rokua

Hinnat haettu viimeisten 7 päivän aikana. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Muita ehtoja saatetaan soveltaa.

^Kaikkiin sivustolla ebookers.fi tehtyihin lento + hotelli -pakettivarauksiin perustuvat säästöt aikavälillä verrattuna samojen komponenttien hintaan erikseen varattuina. Säästöt riippuvat lähtö-/kohdepaikasta, matkan pituudesta, majoituspäivistä ja valituista matkanjärjestäjistä. Säästöt eivät koske kaikkia pakettimatkoja.