Pääosion alkuosa
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5
Koronavirusta (COVID-19) koskevien matkustustiedotteiden vuoksi joihinkin kohteisiin ei voi tehdä varauksia tietyille päiville. Lisätietoja.
Koronavirusta (COVID-19) koskevien matkustustiedotteiden vuoksi joihinkin kohteisiin ei voi tehdä varauksia tietyille päiville. Lisätietoja.

Edulliset matkat kohteeseen Kamerun

Suunnitelmissa matka kohteeseen Kamerun? Jos haluat päästä reissuun mahdollisimman halvalla, kannattaa varata lennot, hotelli sekä kaikki lisäpalvelut samalla kertaa. Mitä enemmän kohteen Kamerun matkapakettiin valitset, sitä enemmän saat myös alennusta. Sivustollamme on yli 400 lentoyhtiön, 320 000 majoitusliikkeen sekä lukemattomien autovuokraamoiden ja aktiviteettijärjestäjien tuotteita, joista voi koota täsmälleen tarpeitasi vastaavan matkapaketin. Haluatko perhelomalle kohteeseen Kamerun? Onnistuu. Vai onko kyseessä työ-, biletys- tai kulttuurimatka? Ei ongelmaa. Meiltä löydät vaihtoehtoja aivan joka makuun.

Täydelliset matkapaketit kohteeseen Kamerun

Sivustomme hakukoneella voit koota juuri sinun tarpeitasi vastaavan matkapaketin. Prosessi on äärimmäisen helppo: riittää, kun annat matkasi kohteen ja ajankohdan, niin pääset valitsemaan ensin hotellin ja sitten lennot ja/tai vuokra-auton sekä lisäpalvelut. Kun haku on tehty, voit järjestää hotelli- ja lentovaihtoehdot esimerkiksi hinnan mukaan, jotta voit löytää hetkessä juuri sinun budjettiisi sopivan vaihtoehdon. Lopuksi voit lisätä matkapakettiisi myös matkavakuutuksen, lentokenttäkuljetukset tai aktiviteetteja, kuten esimerkiksi retkiä tai kiertoajelun. Perinteistä matkaopaspalvelua emme tarjoa, mutta sen sijaan sinua avustaa netissä ja puhelimitse tavoitettava asiakaspalvelumme. Sen lisäksi saat apua ja neuvoja majoitusliikkeesi vastaanotosta.

Pakettina varaaminen tuo paitsi säästöä myös mielenrauhaa. Kun kaikki on varattuna ja selvillä, voit vaikka unohtaa koko matkan aina sen lähtöpäivään asti. Riittää, kun saavut lentokentälle ajoissa, muusta huolehdimme me. Kyseessä ei kuitenkaan ole perinteinen pakettimatka. Niillä joudut nimittäin sopeutumaan järjestäjän ohjelmaan, sääntöihin ja aikatauluun – ebookersin matkalla kaikesta päätät sinä!

Varaa täydellinen loma kohteeseen Kamerun

ebookers tarjoaa kattavan valikoiman lomia kohteeseen Kamerun. Siinä missä moni muu tarjoaa matkoja vain tietyille päiville tai tiettyyn vuodenaikaan, ebookersilla voit valita minkä tahansa ajankohdan, lennot ja majapaikan. Halutessasi voit siis lähteä matkaan viikonvaihteen sijaan vaikka tiistaina ja viipyä perillä viikonlopun, viikon tai kahden sijaan täsmälleen haluamasi ajan. Lentoja valitessa yleisiä kriteerejä ovat hinta ja lähtöaika, majoituksessa puolestaan hinta sekä sijainti ja mukavuudet. Yhtä hyvin valintasi voi tosin perustua myös johonkin aivan muuhun kriteeriin – vaihtoehtoja riittää!

 

Tervetuloa lomalle, jolla kaikesta päätät sinä!

Usein kysyttyjä kysymyksiä kohteen Kamerun matkatarjouksista

Mistä voi löytää matkatarjouksia kohteeseen Kamerun?

Voit löytää kohteen Kamerun matkatarjouksia ebookersilta hyvin edullisesti!

Mikä aika vuodesta on kaikkein ruuhkaisin kohteessa Kamerun?

Yleisesti ottaen huhtikuu, maaliskuu, heinäkuu ovat kaikkein ruuhkaisimmat kuukaudet matkustaa kohteeseen Kamerun.

Mikä paras aika vierailla kohteessa Kamerun?

Jos olet etsimässä edullisia matkoja, syyskuu on paras aika vierailla kohteessa Kamerun.

Mikä on huonoin aika vierailla kohteessa Kamerun?

Datamme mukaan helmikuu on hintojen suhteen kallein kuukausi. 

Milloin kohde Kamerun on kaikista vähiten ruuhkaisin?

Tietojemme mukaan joulukuu, marraskuu, lokakuu ovat kaikkein vähiten ruuhkaisimmat kuukaudet kohteessa Kamerun.

Lisää Kamerun hotelleja

213 €
Hilton Yaounde

Hilton Yaounde

5.0 kautta 5.0
Hilton Yaounde sijaitsee lähellä kohdetta Yaounden kansallismuseo. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen omatoimisen pysäköinnin sekä 2 ravintolaa ja 2 baaria. Tässä vuonna 1989 rakennetussa 5 tähden hotellissa on 248 huonetta 11 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi syvän kylpyammeen ja takan.
35 €
Hotel Tara Plage

Hotel Tara Plage

2.0 kautta 5.0 Commune Kribi 1er, Kribi
Hotel Tara Plage on saanut hyvää palautetta sijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Kribin satama. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen omatoiminen pysäköinti, ravintola ja baari. Tässä 2 tähden hotellissa on 31 huonetta. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja taulutelevision.
124 €
Hotel Mont Fébé

Hotel Mont Fébé

4.0 kautta 5.0 BP 711, Yaounde
Hotel Mont Fébé sijaitsee kokouskeskuksen yhteydessä ja lähellä kohdetta Palais des Congrès de Yaoundé. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen omatoimisen pysäköinnin ja ilmaiset lentokenttäkuljetukset. Tässä 4 tähden hotellissa on 218 huonetta 8 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja syvän kylpyammeen.
121 €
Djeuga Palace

Djeuga Palace

3.5 kautta 5.0 Avenue Narvick 1, Yaounde
Djeuga Palace on saanut hyvää palautetta avuliaasta henkilökunnastaan. Majoitusliike sijaitsee lähellä kohdetta Yaounden kansallismuseo. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen omatoimisen pysäköinnin ja 2 ravintolaa. Tässä 3,5 tähden hotellissa on 146 huonetta 7 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja taulutelevisiot.
46 €
Les Gîtes de Kribi

Les Gîtes de Kribi

3.0 kautta 5.0 Route des Chutes de la Lobé, Kribi
Les Gîtes de Kribi on saanut mainiota palautetta sijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Kribin satama. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen valet-pysäköinnin ja täyden palvelun kylpylän. Tässä vuonna 2008 rakennetussa 3 tähden lomamajassa on 25 huonetta. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja kaapelikanavat.
Hae hinnat
Centre Touristique de Nkolandom

Centre Touristique de Nkolandom

3.5 kautta 5.0 Unnamed Rd, Nkolandom village, Ebolowa
Centre Touristique de Nkolandom tarjoaa asiakkaille sellaisia palveluja kuten ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, omatoimisen pysäköinnin ja 2 ravintolaa. Tässä 3,5 tähden hotellissa on 46 huonetta. Kaikki huoneet tarjoavat ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja taulutelevisiot.
76 €
Douala Rabingha Hotel

Douala Rabingha Hotel

4.0 kautta 5.0 35 Avenue Des Cocotiers, Douala
Douala Rabingha Hotel on saanut loistavaa palautetta uima-altaastaan. Majoitusliike sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Doualan satama. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa, ilmainen omatoiminen pysäköinti ja ilmaiset lentokenttäkuljetukset. Tässä 4 tähden hotellissa on 141 huonetta 5 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja plasmatelevisiot.
Hae hinnat
Sanaga Beach Lodge

Sanaga Beach Lodge

3.5 kautta 5.0
Sanaga Beach Lodge tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, omatoimisen pysäköinnin ja lentokenttäkuljetukset. Tässä 3,5 tähden lomamajassa on 38 huonetta. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa taulutelevision ja ilmaiset hygieniatuotteet.
Hae hinnat
Saddle Hill Ranch

Saddle Hill Ranch

4.5 kautta 5.0 Aba'angoh, Bafut
Saddle Hill Ranch tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen aamiaisen, Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa ja omatoimisen pysäköinnin. Tässä 4,5 tähden hotellissa on 8 huonetta 1 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja kaapelikanavat.
104 €
Hôtel La Falaise

Hôtel La Falaise

3.5 kautta 5.0 Avenue Marechal Foch, Yaounde
Hôtel La Falaise on saanut mahtavaa palautetta huoneiden siisteydestä. Majoitusliike on ostoskeskuksen yhteydessä, minkä lisäksi Yaounden kansallismuseo on kävelyetäisyydellä. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen omatoimisen pysäköinnin ja ulkouima-altaan. Tässä vuonna 2014 rakennetussa 3,5 tähden hotellissa on 125 huonetta 8 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja Select Comfort -patjalliset sängyt.

Autovuokraamojen parhaat tarjoukset kohteessa Kamerun

Katso kaikki kohteen Kamerun vuokra-autot

^Kaikkiin sivustolla ebookers.fi tehtyihin lento + hotelli -pakettivarauksiin perustuvat säästöt aikavälillä 01.01.2019–31.12.2019 verrattuna samojen komponenttien hintaan erikseen varattuina. Säästöt riippuvat lähtö-/kohdepaikasta, matkan pituudesta, majoituspäivistä ja valituista matkanjärjestäjistä. Säästöt eivät koske kaikkia pakettimatkoja.

*Hinta on alin viimeisten 24 tunnin sisällä löydetty hinta yhden yön pituiselle kahden aikuisen varaukselle seuraavien 30 päivän aikana. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Muita ehtoja saatetaan soveltaa.