Pääosion alkuosa
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5
Koronavirusta (COVID-19) koskevien matkustustiedotteiden vuoksi joihinkin kohteisiin ei voi tehdä varauksia tietyille päiville. Lisätietoja.
Koronavirusta (COVID-19) koskevien matkustustiedotteiden vuoksi joihinkin kohteisiin ei voi tehdä varauksia tietyille päiville. Lisätietoja.

Skagen – Matkat

Varaa lentoliput, tarkista passin voimassaolo ja ota sitten suunnaksi Skagen – matka tutustuttaa sinut hienoon kaupunkilomakohteeseen ja sen monipuoliseen tarjontaan.

Skagen – Lennot ja hotelli

Voisiko Skagen olla ihanteellinen pakopaikka juuri sinulle? Ebookers-asiantuntijatiimi haluaa tehdä lomahaaveistasi totta ja viedä sinut seikkailuun.

Varaamalla lentoliput ja majoituksen yhdessä säästät enimmillään jopa 7.7%^.

Vapaudu arjen kahleista yhdellä napsautuksella. Kattavassa tietokannassamme on yli 500 kumppanilentoyhtiötä ja yli 500 000 majoitusliikettä ympäri maailmaa, mikä tarkoittaa sitä, että houkuttelevat seikkailut ovat lähempänä kuin osaisit kuvitellakaan.

Nyt on aika etsiä passi, pakata laukut ja toteuttaa unelmat. Halusitpa sitten kokea suurkaupungin parhaat nähtävyydet tai paeta syrjäseuduille rauhoittumaan, meidän avullamme pääset hyvään alkuun.

Varausehtoja sovelletaan.

Skagen – Matkat

Kaupunki sijaitsee laajemmalla alueella nimeltä Pohjois-Jyllanti, jonka asukkaista suunnilleen 10 000 asuu vakituisesti kaupugin alueella.

Tämä matkakohde sijaitsee 18 km koilliseen lähimmästä kaupungista (Aalbaek) ja 260 km luoteeseen koko maan pääkaupungista (Kööpenhamina).

Upeat merimaisemat muodostavat vain osan kohteen Grenen (puisto) viehätyksestä. Ole tarkkana, sillä voit bongata merilintujen lisäksi pienempiä eläimiä, kuten meduusoja ja rapuja.

Meidän kaikkien tavoitteena on voida paremmin niin henkisesti kuin fyysisestikin, eikö vain? Unohda kuntosalikäynnit ja erinäisten ruoka-aineiden välttely. Kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin saavutat kohteiden Råbjerg Milen dyynit ja Sandmilen (ranta) upeiden maisemien keskellä.

Vaikka tämä kohde on täynnä suosittuja taidenäyttelyjä, Skagenin museo ja Drachmanns Hus (talomuseo) pitävät silti pintansa ja loistavat kirkkaimpina tähtinä. Grenenin taidemuseo ja Michael & Anna Anchers Hus (talomuseo) ovat nekin mielenkiintoisia.

Tarkastele kohteen Skagenin kaupungin ja alueen museo esineitä, kertomuksia ja kuvia täynnä olevia näyttelyjä, jotka kertovat lumoavasti tältä seudulta.

Den Tilsandede Kirke (kirkko) ja Hulsig-kirkko ovat kaksi historiallisesti merkittävää pyhäkköä, jotka tuovat lomaasi hengellistä näkökulmaa.

Lukemattomia merenkävijöitä myrskyisillä vesillä opastanut Det Hvide Fyrin majakka on majesteettinen rakennelma, jota on vaikea jättää huomiotta.

Symbolisuudessaan merkittävä Vippefyret tarjoaa niin paikallisille kuin matkailijoillekin rauhallisen paikan osoittaa kunnioitusta paikkakunnan historiallisesti merkittäville tapahtumille ja ihmisille.

Hyviä illanviettopaikkoja etsiessäsi muista Kulturhus Kappelborgin kulttuuritalo. Tämä suosittu vaihtoehto on hyvä lisä lomaohjelmaan, jos olet hyvän viihteen ystävä.

Dino Golf on oikea paikka opetella draiverin ja putterin ero ja nauttia samalla raittiista ilmasta.

Skagen – Hotellit

Kun saatavilla on vain 15 majoitusliikettä, fiksu matkailija ymmärtää varata majoituksen niin nopeasti kuin mahdollista. Selaa ebookersin sivusto tarkkaan heti, kun tiedät matkapäiväsi. Sieltä löydät kaikki tarvitsemasi yksityiskohdat.

Sekä budjettimatkailijat että kuherruskuukauttaan viettävät pystyvät vaivatta valitsemaan mieltymyksiään vastaavan majoitusvaihtoehdon. Jos haluat löytää kivan huoneen kukkarolle ystävälliseen hintaan, tutustumisen arvoisia vaihtoehtoja ovat Foldens Bed & Breakfast ja Foldens Apartments. Ehkä haluaisit kuitenkin nauttia lomasta hemmotellen itseäsi? Asiantunteva henkilökunta hotelleissa Ruths Hotel ja Color Hotel Skagen tekee siitä mahdollista.

Löydä halvat matkat kohteeseen Skagen

ebookers tarjoaa monipuolisen kattauksen hotelleja, lentoja ja palveluita, joista kokoat hetkessä oman matkasi kohteeseen Skagen. Varaaminen on helppoa ja nopeaa, ja asiakaspalvelu auttaa sinua pulmatilanteissa. Alla on lisätietoja kohteen Skagen lomamatkoista ja matkapaketeista.

Kuinka paljon matkapaketit maksavat kohteeseen Skagen?

Juuri nyt kohteeseen Skagen saa erittäin edullisia pakettimatkoja. Koska voit koota matkapaketin kohteeseen Skagen itse, löydät siihen taatusti juuri sinulle sopivat lennot, hotellin ja palvelut edulliseen hintaan.

Voinko säästää auton vuokrassa jos vuokraan sen hotellin ja lennon yhteydessä

Kyllä. Pakettimatkat kohteeseen Skagen ovat yleensä halvempia kuin matkan osat erikseen, mikä tarkoittaa, että kaikki kannattaa varata kerralla. Alennusta saa kaikkiin yhdistelmiin; mitä enemmän pakettiin kuuluu, sitä enemmän voit saada alennusta. Toki ymmärrämme, että joskus matkan yksityiskohtia ei voi lyödä lukkoon. Silloin voit valita myös pelkät lennot, hotellin, vuokra-auton tai vaikka aktiviteetteja.

Miten löydän kohteen Skagen matkatarjoukset?

Edulliset matkatarjoukset kohteeseen Skagen löydät tämän sivun hakukoneella. Sinun tarvitsee vain syöttää siihen matkasi perustiedot ja napsauttaa “Hae”, niin saat hetkessä eteesi kattavan valikoiman edullisia matkapaketteja. Lennot ja hotellin valittuasi voit lisätä mukaan myös vuokra-auton, aktiviteetteja ja haluamasi lisäpalvelut. Kuten yllä jo tulikin mainittua, pakettihinta on yleensä halvempi kuin matkan osat erikseen.

Mikä on paras aika vuodesta matkustaa kohteeseen Skagen?

Kohteen Skagen suosituimmat kuukaudet ovat heinäkuu, elokuu, kesäkuu. Niiden aikaan paikan päällä on eniten väkeä, ja lento- ja hotellihinnat ovat huipussaan. Muina aikoina matkailijoita on vähemmän. Yleensä tämä tarkoittaa, että saat myös lomamatkat kohteeseen Skagen halvemmalla, joskin täysin varmaa se ei ole. Etenkin suuret tapahtumat voivat nimittäin aiheuttaa lyhyitä hintapiikkejä myös sesonkiaikojen ulkopuolella. Tästä johtuen parhaassa asemassa ovat ne, jotka voivat tarvittaessa siirtää matkaansa vähintään päivän tai pari.

ENEMMÄN hotelleja lomakohteessa Skagen

134 €
Skagen Motel

Skagen Motel

2.5 kautta 5.0 Frederikshavnsvej 8-10, Skagen, Skagen
Skagen Motel sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Drachmanns Hus (talomuseo). Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen aamiaisen, ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa ja ilmaisen omatoimisen pysäköinnin. Tässä 2,5 tähden hotellissa on 62 huonetta. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja television.
120 €
Foldens Bed & Breakfast

Foldens Bed & Breakfast

2.5 kautta 5.0 Sankt Laurentii Vej 41, Skagen
Foldens Bed & Breakfast sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Kulturhus Kappelborgin kulttuuritalo. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen aamiaisen, ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa ja ravintolan. Tässä 2,5 tähden aamiaismajoituksessa on 15 huonetta. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden.
290 €
Hotel Sønderstrand

Hotel Sønderstrand

3.0 kautta 5.0 Østre Strandvej 45, Skagen
Hotel Sønderstrand on saanut hyvää palautetta ilmaisesta aamiaisestaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Skagenin museo. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa, ilmainen omatoiminen pysäköinti ja kuivapesulapalvelut. Tässä 3 tähden hotellissa on 11 huonetta. Kaikki huoneet tarjoavat ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja televisiot.
187 €
Color Hotel Skagen

Color Hotel Skagen

4.0 kautta 5.0 Gammel Landevej 39, Skagen
Color Hotel Skagen on saanut loistavaa palautetta avuliaasta henkilökunnastaan. Majoitusliike sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Dino Golf. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen omatoimisen pysäköinnin ja ravintolan. Tässä vuonna 1968 rakennetussa 4 tähden hotellissa on 151 huonetta 2 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja taulutelevision.
147 €
Hotel Strandvejen Apartment 1

Hotel Strandvejen Apartment 1

3.0 kautta 5.0 Oestre Strandvej 33A, Skagen
Hotel Strandvejen Apartment 1 on saanut hyvää palautetta avuliaasta henkilökunnastaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Skagenin museo. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa, ilmainen omatoiminen pysäköinti ja pyykinpesutilat. Tässä vuonna 2010 rakennetussa 3 tähden huoneistohotellissa on 17 huoneistoa 3 kerroksessa. Jokainen huoneisto tarjoaa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja keittiön.
210 €
Skagen Strand Hotel Og Feriecenter

Skagen Strand Hotel Og Feriecenter

4.0 kautta 5.0 Tranevej 108,Hulsig, Skagen
Skagen Strand Hotel Og Feriecenter on saanut hyvää palautetta uima-altaastaan. Majoitusliike sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Hulsigin ranta. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen omatoimisen pysäköinnin ja sisäuima-altaan. Tässä vuonna 1985 rakennetussa 4 tähden hotellissa on 142 huonetta. Kaikki huoneet tarjoavat ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja keittiöt.
54 €
Ferie På Toppen

Ferie På Toppen

2.5 kautta 5.0 Havneplads 10, Skagen, North jutland
Ferie På Toppen sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Kulturhus Kappelborgin kulttuuritalo. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa ja alueelliset kuljetukset (lisämaksusta). Tässä vuonna 1916 rakennetussa 2,5 tähden hotellissa on 13 huonetta 3 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja älytelevisiot.
160 €
Hotel Strandly Skagen

Hotel Strandly Skagen

3.0 kautta 5.0 Østre Strandvej 35, Skagen
Hotel Strandly Skagen on saanut mainiota palautetta ilmaisesta aamiaisestaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Skagenin museo. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen omatoimisen pysäköinnin ja ravintolan. Tässä vuonna 1905 rakennetussa 3 tähden hotellissa on 30 huonetta 3 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja taulutelevision.
Hae hinnat
Skagen Havn Lejligheder

Skagen Havn Lejligheder

3.5 kautta 5.0 Østre Strandvej 2, Skagen
Skagen Havn Lejligheder on saanut mainiota palautetta sijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Kulturhus Kappelborgin kulttuuritalo. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa. Tässä vuonna 1909 rakennetussa 3,5 tähden huoneistohotellissa on 24 huoneistoa. Jokainen huoneisto tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja keittiön.
134 €
Hotel Petit Skagen

Hotel Petit Skagen

3.0 kautta 5.0 Holstvej 4, Skagen
Hotel Petit Skagen on saanut hyvää palautetta Wi-Fi-yhteydestään. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Kulturhus Kappelborgin kulttuuritalo. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä ravintolan ja ympäri vuorokauden auki olevan business centerin. Tässä vuonna 1905 rakennetussa 3 tähden hotellissa on 45 huonetta 2 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja taulutelevisiot.

Halvat meno-paluu lennot Skagen

Hinnat haettu viimeisten 7 päivän aikana. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Muita ehtoja saatetaan soveltaa.

Autovuokraamojen parhaat tarjoukset kohteessa Skagen

Katso kaikki kohteen Skagen vuokra-autot

^Kaikkiin sivustolla ebookers.fi tehtyihin lento + hotelli -pakettivarauksiin perustuvat säästöt aikavälillä 01.01.2019–31.12.2019 verrattuna samojen komponenttien hintaan erikseen varattuina. Säästöt riippuvat lähtö-/kohdepaikasta, matkan pituudesta, majoituspäivistä ja valituista matkanjärjestäjistä. Säästöt eivät koske kaikkia pakettimatkoja.

*Hinta on alin viimeisten 24 tunnin sisällä löydetty hinta yhden yön pituiselle kahden aikuisen varaukselle seuraavien 30 päivän aikana. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Muita ehtoja saatetaan soveltaa.