Tärkeää: tässä kohteessa saattaa olla käytössä COVID-19:ään liittyviä rajoituksia, jotka saattavat vaikuttaa majoittumiseen. Tarkista ennen varaamista kaikki kansalliset ja paikalliset tiedotteet sekä terveysviranomaisten tätä kohdetta koskevat ohjeet.

Lennot Las Palmas de Gran Canaria alkaen 102 €

Monet lentoyhtiöt tarjoavat joustavia käytäntöjä muutosten suhteen

Ansaitse Bonus+-etua lentoyhtiön pisteiden lisäksi

Hyödynnä erikoistarjoukset ebookersin sovelluksessa

Halpoja menopaluulentoja kohteeseen Las Palmas de Gran Canaria

Halvimmat viimeisten 7 päivän aikana löydetyt hinnat kohteeseen Las Palmas de Gran Canaria olivat annetulla aikavälillä 102 € (yhdensuuntaiset lennot) ja 199 € (menopaluu). Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Lisäehtoja sovelletaan.

ma 22.11.
HEL
Helsinki
LPA
Las Palmas
102 €
Norwegian Air Shuttle
su 21.11.
HEL
Helsinki
LPA
Las Palmas
107 €
Norwegian Air Shuttle
ma 29.11.
HEL
Helsinki
LPA
Las Palmas
112 €
Norwegian Air Shuttle
ti 26.10.
HEL
Helsinki
LPA
Las Palmas
116 €
Vueling Airlines
pe 20.8.
HEL
Helsinki
LPA
Las Palmas
116 €
SAS
la 21.8.
HEL
Helsinki
LPA
Las Palmas
121 €
SAS
la 25.9.
HEL
Helsinki
LPA
Las Palmas
172 €
Finnair
ma 22.11. - ke 24.11.
HEL
Helsinki
LPA
Las Palmas
199 €
Norwegian Air Shuttle
ke 8.12. - to 16.12.
HEL
Helsinki
LPA
Las Palmas
202 €
Norwegian Air Shuttle
ke 24.11. - to 9.12.
HEL
Helsinki
LPA
Las Palmas
206 €
Norwegian Air Shuttle
ti 23.11. - ke 8.12.
HEL
Helsinki
LPA
Las Palmas
227 €
SAS
la 18.12. - to 23.12.
HEL
Helsinki
LPA
Las Palmas
261 €
KLM
pe 2.7. - ke 7.7.
HEL
Helsinki
LPA
Las Palmas
278 €
Lufthansa
ti 7.9. - la 18.9.
HEL
Helsinki
LPA
Las Palmas
285 €
Vueling Airlines

Usein kysytyt kysymykset

❓ Kuinka paljon maksavat lentoliput kohteeseen Las Palmas de Gran Canaria?

✔️ Lennot kohteeseen Las Palmas de Gran Canaria maksavat yleensä 199 €–285 €. Jos haluat varata lennot vain yhteen suuntaan kohteeseen Las Palmas de Gran Canaria, voit löytää upeita tarjouksia niinkin halvalla kuin 102 €. Halpaa lentoa kohteeseen Las Palmas de Gran Canaria etsiessäsi kannattaa ottaa huomioon, että marraskuussa on halvin kuukausi.

❓ Mikä on halvin kuukausi lentää kohteeseen Las Palmas de Gran Canaria?

✔️ Halvin kuukausi varata lentoliput kohteeseen Las Palmas de Gran Canaria on marraskuussa. Jos matkasuunnitelmasi ovat joustavat etkä välitä mihin vuodenaikaan lähdet matkalle, lentojen varaaminen tälle kuukaudelle voi säästää sinulle huomattavastikin rahaa.

❓ Miten löydän halvimmat lennot kohteeseen Las Palmas de Gran Canaria?

✔️ Löydät halvat lennot kohteeseen Las Palmas de Gran Canaria helposti hakukoneemme avulla. Voit hakea yhdensuuntaisia lentoja, menopaluulentoja tai monia kohteita sisältäviä lentoja. Annettuasi hakemasi kohteet, päivät ja matkustajien määrät hakukoneeseen voit lajitella ja suodattaa tuloksia monien eri kriteerien mukaisesti. Lentolippujen hinnat kohteeseen Las Palmas de Gran Canaria saattavat vaihdella suurestikin etsimiesi päivien, lentoyhtiöiden, lipputyyppien, paikkavalintojen ja monien muiden valintojen mukaan. Tee varaus ebookersin kautta ja hyödynnä maailmanlaajuisen verkkomatkatoimiston tuomat edut, kuten halvemmat hinnat, kattava tarjonta, loistava kanta-asiakasohjelma sekä varauksen tekemisen helppous. Lentojen lisäksi voit varata myös matkasi muut osat ebookersin kautta, ja säästät näin huomattavasti aikaa ja rahaa.

❓ Voinko muuttaa Ebookersin kautta tekemääni lentovarausta kohteeseen Las Palmas de Gran Canaria?

✔️ Voit muuttaa kohteen Las Palmas de Gran Canaria lentoasi helposti avullamme. Ensiksi sinun kannattaa tutustua matkasuunnitelmassasi oleviin lentoyhtiön ehtoihin ja rajoituksiin. Näistä näet helposti lentoyhtiön muutoksia koskevat käytännöt sekä mahdolliset lisämaksut. Jos lentoyhtiösi on perinteinen yhtiö, voimme auttaa sinua muutoksen tekemisessä – ota vain meihin yhteyttä. Saat lisätietoja lentojenmuuttamisesta asiakaspalvelun artikkelista .

❓ Miten peruutan Ebookersin kautta varaamani lennon kohteeseen Las Palmas de Gran Canaria?

✔️ Voit peruuttaa lentolippusi kohteeseen Las Palmas de Gran Canaria helposti seuraamalla ohjeitamme. Ensiksi kannattaa kuitenkin tutustua lentoyhtiön ehtoihin ja rajoituksiin, jotka löydät kätevästi matkasuunnitelmastasi. Ehdoista näet lentoyhtiön peruutuksia koskevat käytännöt sekä yhtiön mahdollisesti veloittamat lisämaksut. Saat lisätietoja lentojen peruuttamisesta asiakaspalvelun artikkelista täällä.

❓ Mitkä ovat parhaat kohteeseen Las Palmas de Gran Canaria lentävät lentoyhtiöt?

✔️ Jos haluat varata lennon kohteeseen Las Palmas de Gran Canaria, tulet huomaamaan, että tähän kohteeseen lentää useita lentoyhtiöitä. Yksi näistä on Norwegian Air Shuttle, Vueling Airlines, SAS, Finnair, KLM, Lufthansa. Voit ebookersin avulla helposti vertailla lentoja nähdäksesi, minkä lentoyhtiön tarjoamat lennot sopivat parhaiten tarpeisiisi. Näin voit varmistaa, että käytät matkabudjettisi parhaiten hyväksesi ja että saat kaikki haluamasi matkan aikaiset palvelut käyttöösi.

❓Voinko lentää kohteeseen Las Palmas de Gran Canaria (LPA) lomalle?

✔️Jos suunnittelet lomaa kohteeseen Las Palmas de Gran Canaria (LPA), saat viimeisimmät tiedot COVID-19-matkailuneuvojaltamme.

Las Palmas de Gran Canaria Lentotiedot

Matkustaminen kohteeseen
Kohdelentokentän IATA-koodi LPA
Palvelevien lentoyhtiöiden määrä
Lentoyhtiöt Norwegian Air Shuttle, Vueling Airlines, SAS, Finnair, KLM, Lufthansa
Halvin lento 199 €
Varhaisin lähtevä lento
Myöhäisin lähtevä lento

Mitkä yhtiöt lentävät kohteeseen Las Palmas de Gran Canaria?

Norwegian Air Shuttle, Vueling Airlines, SAS, Finnair, KLM, Lufthansa

Tarvitsetko lentosi jälkeen auton?

Economy Chevrolet Spark

Economy

Chevrolet Spark tai vastaava
  • 4 henkilöä
Chevrolet Spark
Compact Ford Focus

Compact

Ford Focus tai vastaava
  • 4 henkilöä
Ford Focus
Midsize Toyota Corolla

Midsize

Toyota Corolla tai vastaava
  • 5 henkilöä
Toyota Corolla
SUV Jeep Compass

SUV

Jeep Compass tai vastaava
  • 5 henkilöä
Jeep Compass

*Savings based on all holiday package bookings with Flight + Hotel on ebookers.com from January 2017 to December 2017, as compared to the price of the same components booked separately. Savings will vary based on origin/destination, length of trip, stay dates and selected travel supplier(s). Savings not available on all packages. For Free Flight or 100% Off Flight deals, package savings is greater than or equal to the current cost of one component, when both are priced separately.

Hinta, verot & maksut: ebookers.fi sivuston hinnat päivittyvät kerran päivässä. Hinnat sisältävät kaikki verot ja maksut poislukien mahdolliset matkatavaramaksut.

Takaisinmaksut/muutokset/peruutukset: Lipun salliessa muutokset tulee maksettavaksi 45.00 € ebookersin muutoskulu sekä mahdolliset verojen ja lentohintojen erotukset sekä lentoyhtiön muutoskulut.

Muut ehdot: Aikatauluissa, hinnoissa ja ehdoissa muutokset mahdollisia ilman erillistä ilmoitusta. Paikkoja on rajoitetusti ja hinnat eivät ole välttämättä saatavilla kaikilla lennoilla/päivillä. Hinnat eivät ole voimassa takautuvasti ja niitä ei voi käyttää vaihdossa kokonaan tai osittain käyttämättömiin lippuihin. Lipuissa ei ole muutos- eikä peruutusoikeutta. Hintasäännöt kullekkin lipulle tulee tarkistaa ennen varauksen maksamista ja vahvistamista.