Halvat lennot Las Palmas de Gran Canaria

Monet lentoyhtiöt tarjoavat joustavia käytäntöjä muutosten suhteen

Ansaitse Bonus+-etua lentoyhtiön pisteiden lisäksi

Hyödynnä erikoistarjoukset ebookersin sovelluksessa

Halvat menopaluulennot Las Palmas de Gran Canaria

Halvimmat viimeisten 7 päivän aikana löydetyt hinnat kohteeseen Las Palmas de Gran Canaria olivat annetulla aikavälillä 107 € (yhdensuuntaiset lennot) ja 203 € (menopaluu). Sivustomme avulla saat hyvät lentotarjouksen kohteeseen Las Palmas de Gran Canaria vuodelle 2023. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Lisäehtoja sovelletaan.

Usein kysytyt kysymykset

❓ Kuinka paljon maksavat lentoliput kohteeseen Las Palmas de Gran Canaria?

✔️ Lennot kohteeseen Las Palmas de Gran Canaria maksavat yleensä 203 €–333 €. Jos haluat varata lennot vain yhteen suuntaan kohteeseen Las Palmas de Gran Canaria, voit löytää upeita tarjouksia niinkin halvalla kuin 107 €.

❓ Mikä on halvin kuukausi lentää kohteeseen Las Palmas de Gran Canaria?

✔️ Halvin kuukausi varata lentoliput kohteeseen Las Palmas de Gran Canaria yhdensuuntaiselle matkalle on helmikuussa ja menopaluulennolle tammikuussa. Jos matkasuunnitelmasi ovat joustavat etkä välitä mihin vuodenaikaan lähdet matkalle, lentojen varaaminen tälle kuukaudelle voi säästää sinulle huomattavastikin rahaa.

❓ Miten löydän halvimmat lennot kohteeseen Las Palmas de Gran Canaria?

✔️ Löydät halvat lennot kohteeseen Las Palmas de Gran Canaria helposti hakukoneemme avulla. Voit hakea yhdensuuntaisia lentoja, menopaluulentoja tai monia kohteita sisältäviä lentoja. Annettuasi hakemasi kohteet, päivät ja matkustajien määrät hakukoneeseen voit lajitella ja suodattaa tuloksia monien eri kriteerien mukaisesti. Lentolippujen hinnat kohteeseen Las Palmas de Gran Canaria saattavat vaihdella suurestikin etsimiesi päivien, lentoyhtiöiden, lipputyyppien, paikkavalintojen ja monien muiden valintojen mukaan. Tee varaus ebookersin kautta ja hyödynnä maailmanlaajuisen verkkomatkatoimiston tuomat edut, kuten halvemmat hinnat, kattava tarjonta, loistava kanta-asiakasohjelma sekä varauksen tekemisen helppous. Lentojen lisäksi voit varata myös matkasi muut osat ebookersin kautta, ja säästät näin huomattavasti aikaa ja rahaa.

❓ Voinko muuttaa Ebookersin kautta tekemääni lentovarausta kohteeseen Las Palmas de Gran Canaria?

✔️ Voit muuttaa kohteen Las Palmas de Gran Canaria lentoasi helposti avullamme. Ensiksi sinun kannattaa tutustua matkasuunnitelmassasi oleviin lentoyhtiön ehtoihin ja rajoituksiin. Näistä näet helposti lentoyhtiön muutoksia koskevat käytännöt sekä mahdolliset lisämaksut. Jos lentoyhtiösi on perinteinen yhtiö, voimme auttaa sinua muutoksen tekemisessä – ota vain meihin yhteyttä. Saat lisätietoja lentojenmuuttamisesta asiakaspalvelun artikkelista.

❓ Miten peruutan Ebookersin kautta varaamani lennon kohteeseen Las Palmas de Gran Canaria?

✔️ Voit peruuttaa lentolippusi kohteeseen Las Palmas de Gran Canaria helposti seuraamalla ohjeitamme. Ensiksi kannattaa kuitenkin tutustua lentoyhtiön ehtoihin ja rajoituksiin, jotka löydät kätevästi matkasuunnitelmastasi. Ehdoista näet lentoyhtiön peruutuksia koskevat käytännöt sekä yhtiön mahdollisesti veloittamat lisämaksut. Saat lisätietoja lentojen peruuttamisesta asiakaspalvelun artikkelista täällä.

❓ Mitkä ovat parhaat kohteeseen Las Palmas de Gran Canaria lentävät lentoyhtiöt?

✔️ Jos haluat varata lennon kohteeseen Las Palmas de Gran Canaria sinne lentävät seuraavat lentoyhtiöt: Vueling Airlines, Scandinavian Airlines, Norwegian Air International Ltd, Air Baltic, Lufthansa, Brussels Airlines. Voit ebookersin avulla helposti vertailla lentoja nähdäksesi, minkä lentoyhtiön tarjoamat lennot sopivat parhaiten tarpeisiisi. Näin voit varmistaa, että käytät matkabudjettisi parhaiten hyväksesi ja että saat kaikki haluamasi matkan aikaiset palvelut käyttöösi.

❓Voinko lentää kohteeseen Las Palmas de Gran Canaria (LPA) lomalle?

✔️Jos suunnittelet lomaa kohteeseen Las Palmas de Gran Canaria (LPA), saat viimeisimmät tiedot COVID-19-matkailuneuvojaltamme.

Las Palmas de Gran Canaria Lentotiedot

Matkustaminen kohteeseen
Kohdelentokentän IATA-koodi
LPA
Palvelevien lentoyhtiöiden määrä
Lentoyhtiöt
Vueling Airlines, Scandinavian Airlines, Norwegian Air International Ltd, Air Baltic, Lufthansa, Brussels Airlines
Halvin lento
203 €
Varhaisin lähtevä lento
Myöhäisin lähtevä lento
Kohdelentokenttä
Gran Canaria
Menopaluumatkan hinta
46 €

Mitkä yhtiöt lentävät kohteeseen Las Palmas de Gran Canaria?

Vueling Airlines, Scandinavian Airlines, Norwegian Air International Ltd, Air Baltic, Lufthansa, Brussels Airlines

Las Palmas de Gran Canaria – lento ja hotelli -paketit economy-lennoilla

Seaside Sandy Beach
Bohemia Suites & Spa - Adults only
Hotel Mogan Princess & Beach Club
Tagoror Beach Apartments - Adults Only
Club Maspalomas Suites & Spa - Adults Only
LABRANDA Hotel Marieta - Adults Only
Canaima Apartments - Adults Only
Bull Vital Suites and Spa
Apartamentos Los Aguacates
La Hacienda Del Buen Suceso
Atlantic Sun Beach - Gay Men Only
Santa Ana Suite & Rooms
Etkö löydä etsimääsi?
Katso kaikki saatavilla olevat matkat: Tampere –> Las Palmas de Gran Canaria
Näytä kaikki matkat
Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Muita ehtoja saatetaan soveltaa.

Tarvitsetko lentosi jälkeen auton?

*Savings based on all holiday package bookings with Flight + Hotel on ebookers.com from January 2017 to December 2017, as compared to the price of the same components booked separately. Savings will vary based on origin/destination, length of trip, stay dates and selected travel supplier(s). Savings not available on all packages. For Free Flight or 100% Off Flight deals, package savings is greater than or equal to the current cost of one component, when both are priced separately.

Hinta, verot & maksut: ebookers.fi sivuston hinnat päivittyvät kerran päivässä. Hinnat sisältävät kaikki verot ja maksut poislukien mahdolliset matkatavaramaksut.

Takaisinmaksut/muutokset/peruutukset: Lipun salliessa muutokset tulee maksettavaksi 45.00 € ebookersin muutoskulu sekä mahdolliset verojen ja lentohintojen erotukset sekä lentoyhtiön muutoskulut.

Muut ehdot: Aikatauluissa, hinnoissa ja ehdoissa muutokset mahdollisia ilman erillistä ilmoitusta. Paikkoja on rajoitetusti ja hinnat eivät ole välttämättä saatavilla kaikilla lennoilla/päivillä. Hinnat eivät ole voimassa takautuvasti ja niitä ei voi käyttää vaihdossa kokonaan tai osittain käyttämättömiin lippuihin. Lipuissa ei ole muutos- eikä peruutusoikeutta. Hintasäännöt kullekkin lipulle tulee tarkistaa ennen varauksen maksamista ja vahvistamista.