Pääosion alkuosa
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5
Koronavirusta (COVID-19) koskevien matkustustiedotteiden vuoksi joihinkin kohteisiin ei voi tehdä varauksia tietyille päiville. Lisätietoja.

ENEMMÄN hotelleja lomakohteessa Santa Cruz de Tenerife

Hae hinnat
Iberostar Heritage Grand Mencey

Iberostar Heritage Grand Mencey

5.0 kautta 5.0 Calle Doctor Jose Naveiras, 38, Santa Cruz de Tenerife, Tenerife
Iberostar Heritage Grand Mencey on saanut loistavaa palautetta sijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Garcia Sanabria -puisto. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaiset hotellinjohtajan kutsut ja 4 ravintolaa. Tässä 5 tähden hotellissa on 261 huonetta 4 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja syvät kylpyammeet.
79 €
Hotel Silken Atlántida Santa Cruz

Hotel Silken Atlántida Santa Cruz

4.0 kautta 5.0 Avenida del Tres de Mayo, s/n, Santa Cruz de Tenerife, Tenerife
Hotel Silken Atlántida Santa Cruz on saanut loistavaa palautetta mukavista sängyistään. Majoitusliike sijaitsee ostoskeskuksen yhteydessä, ja Espacio Cultural el Tanque on vain lyhyen kävelymatkan päässä. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä ravintolan ja kuntokeskuksen. Tässä vuonna 2001 rakennetussa 4 tähden hotellissa on 144 huonetta 9 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja taulutelevision.
510 €
Urban Anaga Hotel

Urban Anaga Hotel

4.0 kautta 5.0
Urban Anaga Hotel sijaitsee lentokentän yhteydessä ja lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Plaza de Espana. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä ravintolan ja baarin. Tässä vuonna 2019 rakennetussa 4 tähden hotellissa on 50 huonetta 6 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi memory foam -patjallisen sängyn ja taulutelevision.
69 €
Hotel Colón Rambla

Hotel Colón Rambla

4.0 kautta 5.0 C/ Viera Y Clavijo 49, Santa Cruz de Tenerife, Tenerife
Hotel Colón Rambla on saanut mahtavaa palautetta sijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Garcia Sanabria -puisto. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä ulkouima-altaan ja ravintolan. Tässä vuonna 1973 rakennetussa 4 tähden hotellissa on 40 huonetta 3 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja satelliitti.
80 €
NH Tenerife

NH Tenerife

3.0 kautta 5.0 Calle Candelaria corner, Calle Doctor Allart, Santa Cruz de Tenerife, Tenerife
NH Tenerife on saanut loistavaa palautetta avuliaasta henkilökunnastaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Plaza de Espana. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä ravintolan ja baarin. Tässä vuonna 2007 rakennetussa 3 tähden hotellissa on 64 huonetta 5 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja memory foam -patjallisen sängyn.
Hae hinnat
Hotel Adonis Plaza

Hotel Adonis Plaza

3.0 kautta 5.0 Plaza de la Candelaria, 10, Santa Cruz de Tenerife, Tenerife
Hotel Adonis Plaza on saanut loistavaa palautetta avuliaasta henkilökunnastaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Plaza de Espana. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä baarin ja kahvilan. Tässä 3 tähden hotellissa on 93 huonetta 8 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja satelliitti.
Hae hinnat
Hotel Adonis Pelinor

Hotel Adonis Pelinor

2.0 kautta 5.0 Calle Bethencourt Alfonso 8, Santa Cruz de Tenerife, Tenerife
Hotel Adonis Pelinor on saanut hyvää palautetta alueen nähtävyyksistä. Majoitusliike sijaitsee kokouskeskuksen yhteydessä, ja Plaza de Espana on vain lyhyen kävelymatkan päässä. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä kahvilan ja business centerin. Tässä 2 tähden hotellissa on 73 huonetta 7 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja vuodesohvan.
54 €
Horizonte

Horizonte

1.0 kautta 5.0 C/. Santa Rosa de Lima, 11, Santa Cruz de Tenerife, Tenerife
Horizonte on saanut loistavaa palautetta sijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Plaza de Espana. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä concierge-palvelut ja omatoimisen pysäköinnin (lisämaksusta). Tässä 1 tähden hotellissa on 46 huonetta 4 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja taulutelevision.
Hae hinnat
Sercotel Príncipe Paz Hotel

Sercotel Príncipe Paz Hotel

3.0 kautta 5.0 Calle de Valentin Sanz, 33, Santa Cruz de Tenerife, Tenerife
Sercotel Príncipe Paz Hotel on saanut loistavaa palautetta avuliaasta henkilökunnastaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Plaza de Espana. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä ravintolan ja baarin. Tässä 3 tähden hotellissa on 80 huonetta 9 kerroksessa. Kaikki huoneiden tarjoavat ilmaisen Wi-Fi-yhteyden.
95 €
Hotel Escuela Santa Cruz

Hotel Escuela Santa Cruz

4.0 kautta 5.0 Avenida de San Sebastian 152, Santa Cruz de Tenerife, Tenerife
Hotel Escuela Santa Cruz on saanut loistavaa palautetta huoneiden siisteydestä. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Heliodoro Rodriguez Lopez Stadium. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä ravintolan ja baarin. Tässä 4 tähden hotellissa on 65 huonetta 3 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja satelliitti.

Halvat meno-paluu lennot Santa Cruz de Tenerife

Hinnat haettu viimeisten 7 päivän aikana. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Muita ehtoja saatetaan soveltaa.

Autovuokraamojen parhaat tarjoukset kohteessa Santa Cruz de Tenerife

Katso kaikki kohteen Santa Cruz de Tenerife vuokra-autot

Santa Cruz de Tenerife – Matkat

Oletko valmis suuntaamaan seuraavaan hienoon kohteeseen? Lähde tutkimaan, miksi juuri kohteen Santa Cruz de Tenerife-lomat ovat suosittuja monien reissaajien keskuudessa.

Santa Cruz de Tenerife – Lennot ja hotelli

Kaikki matkailijat ovat erilaisia, ja siksi ebookers loihtii juuri sinun tarpeisiisi sopivan reissun. Majoituksesta lentoihin ja opastetuista kierroksista autonvuokraukseen – Santa Cruz de Tenerife odottaa jo sinua.

Tahtoisitko vähän suuremman matkabudjetin? Voit säästää parhaimmillaan jopa 7.7%^, kun hankit lennot ja hotellit yhtä aikaa palveluidemme kautta.

Valikoimassamme on runsaat 500 kumppanilentoyhtiötä ja yli 500 000 majoituspaikkaa eri puolilla maailmaa, ja ne kaikki ovat kättesi ulottuvilla. Nyt on siis aika lopettaa viivyttely ja toteuttaa suunnitelmat.

Tarjoamamme hintatakuu tarkoittaa sitä, että kun olet ensin varannut matkapaketin ebookers-palvelusta ja satutkin löytämään paremman tarjouksen muualta kahden vuorokauden sisällä, vastaamme siihen hyvittämällä sinulle erotuksen. Miksi siis vielä odottelisit?

Meidän tehtävämme on auttaa sinua toteuttamaan unelmasi. Haluatpa sitten tähystellä valaita, siemailla cocktaileja tai kokea muunlaisia matkanautintoja, me voimme auttaa.

Varausehtoja sovelletaan.

Santa Cruz de Tenerife – Matkat

Usein tietyn kohteen ainutlaatuinen tunnelma on sen asukkaiden ansiota. Teneriffa on hienoa aluetta, jonka väestöstä noin 220 000 asuu tämän kaupungin alueella.

Santa Cruz de Tenerife sijaitsee noin 1 750 km lounaaseen valtion pääkaupungista, joka on Madrid, ja 10 km kaakkoon naapurikaupungista (La Laguna).

Etsitkö tekemistä lapsille? Parque Marítimo César Manrique on paikka, jossa kaikilla on takuulla hauskaa.

Paikat kuten Palmetum de Santa Cruz de Tenerife (kasvitieteellinen puutarha) ovat merkittäviä sekä paikallisten että eksoottisten kasvien suojelun kannalta. Esillä oleva monimuotoinen kasvien valikoima on sekä kiinnostava että uskomattoman kaunis.

Haluat sitten istuskella auringossa tai katsella ohikulkijoita, Santa Cruz de Tenerife kätkee sisälleen kauniita viheralueita, joihin voit tutustua. Valitse niistä joko La Granja -puisto tai Garcia Sanabria -puisto.

Onko olemassa mitään miellyttävämpää kuin virkistävän merituulen henkäys kasvoilla ja kaukaa kantautuva meren kohina? Ota suunnaksesi Teresitasin uimaranta, kun sinusta tuntuu siltä, että kaipaat hieman tilaa hengittää.

Jos tahdot nähdä uusia asioita tai pelkästään rentoutua rauhallisessa ympäristössä, ota suunnaksi Museo de la Naturaleza y el Hombre. Haluatko käydä vielä muuallakin? Museo Militar de Almeyda ja Museo Militar Regional de Canarias ovat myös käymisen arvoisia paikkoja. Muista kysyä henkilökunnalta erikoistapahtumista.

Museo Municipal de Bellas Artes on tila, jossa taiteen lumovoima todella tuntuu. Sitten kun olet katsellut näitä vaikuttavia kätten töitä, saattaa olla hyvä aika istahtaa vaikkapa läheiseen kahvilaan sulattelemaan kokemusta.

La Lagunan yliopisto ja Espacio Cultural el Tanque mahdollistavat tilaisuuden kurkistaa tämän seudun historiaan. Todelliset historiafanit haluavat nähdä varmasti molemmat.

Kaipaatko matkoilla ollessasi myös hengellistä ravintoa? Uskonnollisesti merkittävät kohteet, kuten Iglesia de Nuestra Señora de la Concepción ja Parroquia de San Francisco de Asís, tuovat matkaasi varmasti lisää sisältöä. Jos aikaa on tarpeeksi, myös Parroquia de Nuestra Señora del Pilar on tutustumisen arvoinen paikka.

Plaza de Espana on paikka, josta kaupunkiin tutustuminen on hyvä aloittaa. Tutustu sen mielenkiintoiseen menneisyyteen ja kysy, järjestetäänkö vierailusi aikana kiinnostavia tapahtumia.

Centro Comercial Meridiano on paikka, jossa voit täydentää vaatekaappiasi tai löytää vastaanottajaa ilahduttavia tuliaisia. Jos et löytänyt etsimääsi, ei hätää, nimittäin Centro Comercial Añaza Carrefour tarjoaa runsaasti muita kauppoja kierreltäväksi.

Käy tarkistamassa, mitä tapahtumia Auditorio de Tenerife järjestää lomasi aikana, koska hyvä show tai muu esitys jää mieleen pitkäksi aikaa. Myös Teatro Guimerá on monien tuntema ja suosittu vaihtoehto, jos haluat viettää enemmän aikaa huippuluokan viihteen parissa.

Vaikka kaikki matkailijat eivät välttämättä tiedä, Centro de Arte la Recova on myös vierailun arvoinen paikka.

Santa Cruz de Tenerife – Hotellit

Varaa majoitus saman tien, niin saat lisää aikaa ajatella sinua odottavia upeita elämyksiä! ebookersin matkaoppaassa on tarjolla yli 22 majoitusliikettä.

Sekä budjettimatkailijat että ylellisiä matkakokemuksia kaipaavat löytävät helposti itselleen sopivan majoitusvaihtoehdon. Jos sinua kiinnostaa viihtyisä huone tarjoushintaan, tutustumisen arvoisia vaihtoehtoja ovat Hotel Adonis Capital ja Hotel Pelinor. Jos kuitenkin olet lomanviettäjä, joka tahtoo hemmotella itseään luksuksella yöpyessään kaukana kotoa, Iberostar Grand Hotel Mencey tai Laguna Nivaria Hotel & Spa saattaa olla sinulle paras vaihtoehto.

Parhaat matka-aktiviteetit kohteeseen Santa Cruz de Tenerife

Katso kaikki 5 aktiviteettia kohteessa Santa Cruz de Tenerife

^Kaikkiin sivustolla ebookers.fi tehtyihin lento + hotelli -pakettivarauksiin perustuvat säästöt aikavälillä 01.01.2019–31.12.2019 verrattuna samojen komponenttien hintaan erikseen varattuina. Säästöt riippuvat lähtö-/kohdepaikasta, matkan pituudesta, majoituspäivistä ja valituista matkanjärjestäjistä. Säästöt eivät koske kaikkia pakettimatkoja.

*Hinta on alin viimeisten 24 tunnin sisällä löydetty hinta yhden yön pituiselle kahden aikuisen varaukselle seuraavien 30 päivän aikana. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Muita ehtoja saatetaan soveltaa.