Pääosion alkuosa
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5
Koronavirusta (COVID-19) koskevien matkustustiedotteiden vuoksi joihinkin kohteisiin ei voi tehdä varauksia tietyille päiville. Lisätietoja.
Koronavirusta (COVID-19) koskevien matkustustiedotteiden vuoksi joihinkin kohteisiin ei voi tehdä varauksia tietyille päiville. Lisätietoja.

Matkoja kohteeseen San Miguel de Abona alkuvuodesta 2021

Löydä halvat matkat kohteeseen San Miguel de Abona

ebookers tarjoaa monipuolisen kattauksen hotelleja, lentoja ja palveluita, joista kokoat hetkessä oman matkasi kohteeseen San Miguel de Abona. Varaaminen on helppoa ja nopeaa, ja asiakaspalvelu auttaa sinua pulmatilanteissa. Alla on lisätietoja kohteen San Miguel de Abona lomamatkoista ja matkapaketeista.

Kuinka paljon matkapaketit maksavat kohteeseen San Miguel de Abona?

Juuri nyt kohteeseen San Miguel de Abona saa erittäin edullisia pakettimatkoja. Koska voit koota matkapaketin kohteeseen San Miguel de Abona itse, löydät siihen taatusti juuri sinulle sopivat lennot, hotellin ja palvelut edulliseen hintaan.

Voinko säästää auton vuokrassa jos vuokraan sen hotellin ja lennon yhteydessä

Kyllä. Pakettimatkat kohteeseen San Miguel de Abona ovat yleensä halvempia kuin matkan osat erikseen, mikä tarkoittaa, että kaikki kannattaa varata kerralla. Alennusta saa kaikkiin yhdistelmiin; mitä enemmän pakettiin kuuluu, sitä enemmän voit saada alennusta. Toki ymmärrämme, että joskus matkan yksityiskohtia ei voi lyödä lukkoon. Silloin voit valita myös pelkät lennot, hotellin, vuokra-auton tai vaikka aktiviteetteja.

Miten löydän kohteen San Miguel de Abona matkatarjoukset?

Edulliset matkatarjoukset kohteeseen San Miguel de Abona löydät tämän sivun hakukoneella. Sinun tarvitsee vain syöttää siihen matkasi perustiedot ja napsauttaa “Hae”, niin saat hetkessä eteesi kattavan valikoiman edullisia matkapaketteja. Lennot ja hotellin valittuasi voit lisätä mukaan myös vuokra-auton, aktiviteetteja ja haluamasi lisäpalvelut. Kuten yllä jo tulikin mainittua, pakettihinta on yleensä halvempi kuin matkan osat erikseen.

Mikä on paras aika vuodesta matkustaa kohteeseen San Miguel de Abona?

Kohteen San Miguel de Abona suosituimmat kuukaudet ovat elokuu, heinäkuu, kesäkuu. Niiden aikaan paikan päällä on eniten väkeä, ja lento- ja hotellihinnat ovat huipussaan. Muina aikoina matkailijoita on vähemmän. Yleensä tämä tarkoittaa, että saat myös lomamatkat kohteeseen San Miguel de Abona halvemmalla, joskin täysin varmaa se ei ole. Etenkin suuret tapahtumat voivat nimittäin aiheuttaa lyhyitä hintapiikkejä myös sesonkiaikojen ulkopuolella. Tästä johtuen parhaassa asemassa ovat ne, jotka voivat tarvittaessa siirtää matkaansa vähintään päivän tai pari.

ENEMMÄN hotelleja lomakohteessa San Miguel de Abona

71 €
Royal Tenerife Country Club by Diamond Resorts

Royal Tenerife Country Club by Diamond Resorts

4.0 kautta 5.0 Calle San Andreas, Golf del Sur, San Miguel de Abona, Tenerife
Royal Tenerife Country Club by Diamond Resorts on saanut mahtavaa palautetta sijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Golf del Sur. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä ulkouima-altaan ja ravintolan. Tässä 4 tähden huoneistohotellissa on 77 huoneistoa 1 kerroksessa. Jokainen huoneisto tarjoaa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja keittiön.
37 €
Santa Barbara Golf and Ocean Club by Diamond Resorts

Santa Barbara Golf and Ocean Club by Diamond Resorts

4.0 kautta 5.0 Avenida del Atlantico, s/n, Golf del Sur, San Miguel de Abona, Tenerife
Santa Barbara Golf and Ocean Club by Diamond Resorts on saanut mahtavaa palautetta huoneistojen mukavuudesta. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Playa Amarilla. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa, ulkouima-allas ja ravintola. Tässä 4 tähden huoneistohotellissa on 279 huoneistoa. Jokainen huoneisto tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja keittiön.
Hae hinnat
Sunset View Club by Diamond Resorts

Sunset View Club by Diamond Resorts

3.0 kautta 5.0 Calle San Blas s/n, San Miguel de Abona, Tenerife
Sunset View Club by Diamond Resorts on saanut loistavaa palautetta avuliaasta henkilökunnastaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Playa San Blas. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen omatoimisen pysäköinnin ja ulkouima-altaan. Tässä 3 tähden huoneistohotellissa on 52 huoneistoa. Jokainen huoneisto tarjoaa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja keittiön.
Hae hinnat
Bahia Principe Fantasia Tenerife - All Inclusive

Bahia Principe Fantasia Tenerife - All Inclusive

5.0 kautta 5.0 Avenida JM Galván Bello, San Miguel de Abona, Kanariansaaret
Bahia Principe Fantasia Tenerife - All Inclusive on saanut loistavaa palautetta avuliaasta henkilökunnastaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Golf del Sur. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen omatoimisen pysäköinnin ja 7 ulkouima-allasta. Tässä vuonna 2018 rakennetussa 5 tähden lomakeskuksessa on 525 huonetta 4 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja parvekkeet/patiot.
Hae hinnat
Finca Vista Bonita

Finca Vista Bonita

3.0 kautta 5.0 Calle del Portillo S/N, San Miguel de Abona, Tenerife
Finca Vista Bonita on saanut loistavaa palautetta alueen ostosmahdollisuuksista. Majoitusliike sijaitsee lähellä kohdetta Granadilla de Abonan historiamuseo. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen omatoimisen pysäköinnin ja sisäuima-altaan. Tässä 3 tähden huoneistohotellissa on 14 huoneistoa. Jokainen huoneisto tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja yksityisen uima-altaan.
Hae hinnat
Sun Bay Villas

Sun Bay Villas

3.5 kautta 5.0 Cornical 9, San Miguel de Abona
Sun Bay Villas on saanut mahtavaa palautetta sijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Amarillan golfklubi. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen omatoimisen pysäköinnin ja ulkouima-altaan. Tässä 3,5 tähden huvilassa on 42 huvilaa. Kaikki huvilat tarjoavat keittiöt ja plasmatelevisiot.
Hae hinnat
Sandos San Blas Eco Resort Hotel

Sandos San Blas Eco Resort Hotel

5.0 kautta 5.0 Avd. Grenamora, No. 1, Urb. San Blas, Golf del Sur, San Miguel de Abona, Tenerife
Sandos San Blas Eco Resort Hotel on saanut mahtavaa palautetta sijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Playa San Blas. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen omatoimisen pysäköinnin ja 8 ulkouima-allasta. Tässä 5 tähden lomakeskuksessa on 331 huonetta 4 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja vuodesohvan.
Hae hinnat
Hotel Aguamarina Golf – All Inclusive

Hotel Aguamarina Golf – All Inclusive

4.0 kautta 5.0 Avenida del Atlántico, 3, San Miguel de Abona, Tenerife
Hotel Aguamarina Golf – All Inclusive on saanut hyvää palautetta avuliaasta henkilökunnastaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Playa Amarilla. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen aamiaisen sekä 3 ravintolaa ja 2 kahvilaa. Tässä vuonna 1999 rakennetussa 4 tähden hotellissa on 208 huonetta 5 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat asiakkaille kalustetut parvekkeet ja satelliittikanavat.
80 €
Villa Chiara B&B

Villa Chiara B&B

3.5 kautta 5.0
Villa Chiara B&B on saanut mahtavaa palautetta ilmaisesta aamiaisestaan. Majoitusliike sijaitsee lähellä kohdetta Golf del Sur. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä ulkouima-altaan ja ravintolan. Tässä 3,5 tähden aamiaismajoituksessa on 5 huonetta. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi taulutelevision ja ylelliset vuodevaatteet.
Hae hinnat
Vincci Tenerife Golf

Vincci Tenerife Golf

4.0 kautta 5.0 Urbanizacion Golf del sur, S/N, San Miguel de Abona, Tenerife
Vincci Tenerife Golf on saanut hyvää palautetta avuliaasta henkilökunnastaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Playa San Blas. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen aamiainen, täyden palvelun kylpylä ja ulkouima-allas. Tässä 4 tähden lomakeskuksessa on 125 huonetta 9 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa satelliittikanavat ja minibaarin.

Halvat meno-paluu lennot San Miguel de Abona

Hinnat haettu viimeisten 7 päivän aikana. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Muita ehtoja saatetaan soveltaa.

Autovuokraamojen parhaat tarjoukset kohteessa San Miguel de Abona

Katso kaikki kohteen San Miguel de Abona vuokra-autot

Parhaat matka-aktiviteetit kohteeseen San Miguel de Abona

Katso kaikki 5 aktiviteettia kohteessa San Miguel de Abona

^Kaikkiin sivustolla ebookers.fi tehtyihin lento + hotelli -pakettivarauksiin perustuvat säästöt aikavälillä 01.01.2019–31.12.2019 verrattuna samojen komponenttien hintaan erikseen varattuina. Säästöt riippuvat lähtö-/kohdepaikasta, matkan pituudesta, majoituspäivistä ja valituista matkanjärjestäjistä. Säästöt eivät koske kaikkia pakettimatkoja.

*Hinta on alin viimeisten 24 tunnin sisällä löydetty hinta yhden yön pituiselle kahden aikuisen varaukselle seuraavien 30 päivän aikana. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Muita ehtoja saatetaan soveltaa.