Lennot Puerto de la Cruz

Monet lentoyhtiöt tarjoavat joustavia käytäntöjä muutosten suhteen

Ansaitse Bonus+-etua lentoyhtiön pisteiden lisäksi

Hyödynnä erikoistarjoukset ebookersin sovelluksessa

Halvat menopaluulennot Puerto de la Cruz

Halvimmat viimeisten 7 päivän aikana löydetyt hinnat kohteeseen Puerto de la Cruz olivat annetulla aikavälillä 131 € (yhdensuuntaiset lennot) ja 218 € (menopaluu). Sivustomme avulla saat hyvät lentotarjouksen kohteeseen Puerto de la Cruz vuosille 2022 ja 2023. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Lisäehtoja sovelletaan.

Usein kysytyt kysymykset

❓ Kuinka paljon maksavat lentoliput kohteeseen Puerto de la Cruz?

✔️ Lennot kohteeseen Puerto de la Cruz maksavat yleensä 218 €–330 €. Jos haluat varata lennot vain yhteen suuntaan kohteeseen Puerto de la Cruz, voit löytää upeita tarjouksia niinkin halvalla kuin 131 €.

❓ Mikä on halvin kuukausi lentää kohteeseen Puerto de la Cruz?

✔️ Halvin kuukausi varata lentoliput kohteeseen Puerto de la Cruz yhdensuuntaiselle matkalle on tammikuussa ja menopaluulennolle toukokuussa. Jos matkasuunnitelmasi ovat joustavat etkä välitä mihin vuodenaikaan lähdet matkalle, lentojen varaaminen tälle kuukaudelle voi säästää sinulle huomattavastikin rahaa.

❓ Miten löydän halvimmat lennot kohteeseen Puerto de la Cruz?

✔️ Löydät halvat lennot kohteeseen Puerto de la Cruz helposti hakukoneemme avulla. Voit hakea yhdensuuntaisia lentoja, menopaluulentoja tai monia kohteita sisältäviä lentoja. Annettuasi hakemasi kohteet, päivät ja matkustajien määrät hakukoneeseen voit lajitella ja suodattaa tuloksia monien eri kriteerien mukaisesti. Lentolippujen hinnat kohteeseen Puerto de la Cruz saattavat vaihdella suurestikin etsimiesi päivien, lentoyhtiöiden, lipputyyppien, paikkavalintojen ja monien muiden valintojen mukaan. Tee varaus ebookersin kautta ja hyödynnä maailmanlaajuisen verkkomatkatoimiston tuomat edut, kuten halvemmat hinnat, kattava tarjonta, loistava kanta-asiakasohjelma sekä varauksen tekemisen helppous. Lentojen lisäksi voit varata myös matkasi muut osat ebookersin kautta, ja säästät näin huomattavasti aikaa ja rahaa.

❓ Voinko muuttaa Ebookersin kautta tekemääni lentovarausta kohteeseen Puerto de la Cruz?

✔️ Voit muuttaa kohteen Puerto de la Cruz lentoasi helposti avullamme. Ensiksi sinun kannattaa tutustua matkasuunnitelmassasi oleviin lentoyhtiön ehtoihin ja rajoituksiin. Näistä näet helposti lentoyhtiön muutoksia koskevat käytännöt sekä mahdolliset lisämaksut. Jos lentoyhtiösi on perinteinen yhtiö, voimme auttaa sinua muutoksen tekemisessä – ota vain meihin yhteyttä. Saat lisätietoja lentojenmuuttamisesta asiakaspalvelun artikkelista.

❓ Miten peruutan Ebookersin kautta varaamani lennon kohteeseen Puerto de la Cruz?

✔️ Voit peruuttaa lentolippusi kohteeseen Puerto de la Cruz helposti seuraamalla ohjeitamme. Ensiksi kannattaa kuitenkin tutustua lentoyhtiön ehtoihin ja rajoituksiin, jotka löydät kätevästi matkasuunnitelmastasi. Ehdoista näet lentoyhtiön peruutuksia koskevat käytännöt sekä yhtiön mahdollisesti veloittamat lisämaksut. Saat lisätietoja lentojen peruuttamisesta asiakaspalvelun artikkelista täällä.

❓ Mitkä ovat parhaat kohteeseen Puerto de la Cruz lentävät lentoyhtiöt?

✔️ Jos haluat varata lennon kohteeseen Puerto de la Cruz sinne lentävät seuraavat lentoyhtiöt: Norwegian Air International Ltd, Air France, SAS, Air Europa, Brussels Airlines, Lufthansa, Air Baltic, KLM, Norwegian Air Shuttle, Iberia. Voit ebookersin avulla helposti vertailla lentoja nähdäksesi, minkä lentoyhtiön tarjoamat lennot sopivat parhaiten tarpeisiisi. Näin voit varmistaa, että käytät matkabudjettisi parhaiten hyväksesi ja että saat kaikki haluamasi matkan aikaiset palvelut käyttöösi.

❓Voinko lentää kohteeseen Puerto de la Cruz (TCI) lomalle?

✔️Jos suunnittelet lomaa kohteeseen Puerto de la Cruz (TCI), saat viimeisimmät tiedot COVID-19-matkailuneuvojaltamme.

Puerto de la Cruz Lentotiedot

Matkustaminen kohteeseen
Kohdelentokentän IATA-koodi TCI
Palvelevien lentoyhtiöiden määrä
Lentoyhtiöt Norwegian Air International Ltd, Air France, SAS, Air Europa, Brussels Airlines, Lufthansa, Air Baltic, KLM, Norwegian Air Shuttle, Iberia
Halvin lento 218 €
Varhaisin lähtevä lento
Myöhäisin lähtevä lento

Mitkä yhtiöt lentävät kohteeseen Puerto de la Cruz?

Norwegian Air International Ltd, Air France, SAS, Air Europa, Brussels Airlines, Lufthansa, Air Baltic, KLM, Norwegian Air Shuttle, Iberia

Puerto de la Cruz – lento ja hotelli -paketit economy-lennoilla

Be Live Experience Orotava
Ocean Vistas 24
Klayman Diamond Aparthotel
Iberostar Selection Anthelia
Hotel Botanico & The Oriental Spa Garden
Santa Barbara Golf and Ocean Club by Diamond Resorts
Sunset Harbour Club by Diamond Resorts
Hotel Olé Tropical Tenerife
4Dreams Hotel
Nivaria Beach
Maritim Hotel Tenerife
RF Astoria - Only Adults
Etkö löydä etsimääsi?
Katso kaikki saatavilla olevat matkat: Helsinki –> Puerto de la Cruz
Näytä kaikki matkat

Tarvitsetko lentosi jälkeen auton?

*Savings based on all holiday package bookings with Flight + Hotel on ebookers.com from January 2017 to December 2017, as compared to the price of the same components booked separately. Savings will vary based on origin/destination, length of trip, stay dates and selected travel supplier(s). Savings not available on all packages. For Free Flight or 100% Off Flight deals, package savings is greater than or equal to the current cost of one component, when both are priced separately.

Hinta, verot & maksut: ebookers.fi sivuston hinnat päivittyvät kerran päivässä. Hinnat sisältävät kaikki verot ja maksut poislukien mahdolliset matkatavaramaksut.

Takaisinmaksut/muutokset/peruutukset: Lipun salliessa muutokset tulee maksettavaksi 45.00 € ebookersin muutoskulu sekä mahdolliset verojen ja lentohintojen erotukset sekä lentoyhtiön muutoskulut.

Muut ehdot: Aikatauluissa, hinnoissa ja ehdoissa muutokset mahdollisia ilman erillistä ilmoitusta. Paikkoja on rajoitetusti ja hinnat eivät ole välttämättä saatavilla kaikilla lennoilla/päivillä. Hinnat eivät ole voimassa takautuvasti ja niitä ei voi käyttää vaihdossa kokonaan tai osittain käyttämättömiin lippuihin. Lipuissa ei ole muutos- eikä peruutusoikeutta. Hintasäännöt kullekkin lipulle tulee tarkistaa ennen varauksen maksamista ja vahvistamista.