Pääosion alkuosa
Valitse yli 1,000,000 uniikista hotellista, asunnosta & huvilasta ympäri maailman
Saat parhaan hinnan ebookersin hintatakuun ansiosta
ebookers ei veloita maksua suurimmasta osasta hotelliperuutuksia tai -muutoksia
Tänä iltana
Ensi viikonloppuna
25.9. - 27.9.

Varatuimmat hotellit Puerto de la Cruz

Hae hinnat
Aparthotel Tropical

Aparthotel Tropical

3.0 kautta 5.0 Plaza del Charco, 9, Puerto de la Cruz, Tenerife
Aparthotel Tropical sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Plaza del Charco. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa, ulkouima-allas ja ravintola. Tässä 3 tähden hotellissa on 35 huonetta 5 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja keittonurkkauksen.
55 €
Hotel Gran Turquesa Playa

Hotel Gran Turquesa Playa

4.0 kautta 5.0 C. Antonio Ruiz Alvarez 7, Puerto de la Cruz, Tenerife
Hotel Gran Turquesa Playa on saanut hyvää palautetta huoneiden tilavuudesta. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Garden Beach (ranta). Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaiset alueelliset kuljetukset ja 3 baaria. Tässä vuonna 1996 rakennetussa 4 tähden hotellissa on 350 huonetta 5 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi satelliittikanavat ja jääkaapin.
63 €
Catalonia Las Vegas

Catalonia Las Vegas

4.0 kautta 5.0 Avenida Colón, 2, Puerto de la Cruz, Tenerife
Catalonia Las Vegas sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Lago Martiánez -maauimala. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä 2 baaria ja ulkouima-altaan. Tässä 4 tähden hotellissa on 261 huonetta 13 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja satelliittikanavat.
Hae hinnat
Hotel Blue Sea Puerto Resort

Hotel Blue Sea Puerto Resort

4.0 kautta 5.0 C/ Acevino, 8, Puerto de la Cruz, Tenerife
Hotel Blue Sea Puerto Resort on saanut hyvää palautetta huoneiden tilavuudesta. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Orotavan laakso. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä 2 ulkouima-allasta ja täyden palvelun kylpylän. Tässä 4 tähden hotellissa on 390 huonetta 7 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja parvekkeen.
49 €
Smy Puerto de la Cruz

Smy Puerto de la Cruz

4.0 kautta 5.0 Avda. Marques Villanueva del Prado s/n, Puerto de la Cruz, Tenerife
Smy Puerto de la Cruz on saanut loistavaa palautetta hiljaisesta sijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Orotavan laakso. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaiset ostoskeskuskuljetukset ja 2 ulkouima-allasta. Tässä vuonna 1973 rakennetussa 4 tähden hotellissa on 300 huonetta 7 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja parvekkeet.
Hae hinnat
Blue Sea Costa Jardin & Spa

Blue Sea Costa Jardin & Spa

4.0 kautta 5.0
Blue Sea Costa Jardin & Spa on saanut mainiota palautetta huoneiden siisteydestä. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Orotavan laakso. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa, ilmaiset rantakuljetukset ja täyden palvelun kylpylä. Tässä 4 tähden lomakylässä on 248 huonetta. Kaikki huoneet tarjoavat ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja parvekkeet.
Hae hinnat
Hotel Blue Sea Interpalace

Hotel Blue Sea Interpalace

4.0 kautta 5.0 Calle Acevino, 21, Puerto de la Cruz, Tenerife
Hotel Blue Sea Interpalace on saanut mainiota palautetta hiljaisesta sijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Orotavan laakso. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen aamiaisen, ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa ja 2 baaria. Tässä 4 tähden hotellissa on 225 huonetta 7 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja syvän kylpyammeen.
Hae hinnat
Coral Teide Mar

Coral Teide Mar

3.0 kautta 5.0 Aceviño 6, Puerto de la Cruz, Tenerife
Coral Teide Mar on saanut loistavaa palautetta uima-altaastaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Orotavan laakso. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi 2 ulkouima-allasta, ravintolan ja allasbaarin. Tässä vuonna 1974 rakennetussa 3 tähden huoneistohotellissa on 257 huoneistoa 6 kerroksessa. Jokainen huoneisto tarjoaa syvän kylpyammeen ja keittonurkkauksen.
77 €
H10 Tenerife Playa

H10 Tenerife Playa

4.0 kautta 5.0 Avenida Colon, 12, Puerto de la Cruz, Tenerife
H10 Tenerife Playa on saanut mahtavaa palautetta sijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Lago Martiánez -maauimala. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä 2 ulkouima-allasta ja 2 ravintolaa. Tässä 4 tähden hotellissa on 324 huonetta 10 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja parvekkeet.
79 €
Be Live Experience Orotava

Be Live Experience Orotava

4.0 kautta 5.0 Avenida Aguilar y Quesada, 3, Puerto de la Cruz, Tenerife
Be Live Experience Orotava on saanut hyvää palautetta huoneiden mukavuudesta. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Lago Martiánez -maauimala. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa, ulkouima-allas ja ravintola. Tässä 4 tähden hotellissa on 236 huonetta. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja parvekkeen.
28 €
OYO Hotel Don Cándido

OYO Hotel Don Cándido

2.5 kautta 5.0
OYO Hotel Don Cándido sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Orotavan laakso. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa. Tässä 2,5 tähden hotellissa on 22 huonetta. Kaikki huoneet tarjoavat ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja kaapelikanavat.
Hae hinnat
Hotel TRH Taoro Garden - Only Adults Recommended

Hotel TRH Taoro Garden - Only Adults Recommended

4.0 kautta 5.0 Calle Dinamarca, 3, Santa Cruz de Tenerife, Puerto de la Cruz, Kanariansaaret
Hotel TRH Taoro Garden - Only Adults Recommended on saanut mainiota palautetta ilmaisesta aamiaisestaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Taoron puisto. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa, ilmainen omatoiminen pysäköinti ja ulkouima-allas. Tässä 4 tähden hotellissa on 182 huonetta. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja parvekkeen.
76 €
Apartamentos Casablanca

Apartamentos Casablanca

3.0 kautta 5.0 Calzada de Martianez, 4, Puerto de la Cruz, Tenerife
Apartamentos Casablanca on saanut loistavaa palautetta hiljaisesta sijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Orotavan laakso. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa, ulkouima-allas ja kuntokeskus. Tässä 3 tähden huoneistohotellissa on 287 huoneistoa 7 kerroksessa. Jokainen huoneisto tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja keittiön.
67 €
Club Tarahal

Club Tarahal

2.5 kautta 5.0
Club Tarahal on saanut loistavaa palautetta sijainnistaan lähellä kaikkea. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Orotavan laakso. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen omatoimisen pysäköinnin ja ulkouima-altaan. Tässä 2,5 tähden huoneistohotellissa on 42 huoneistoa. Jokainen huoneisto tarjoaa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja keittiön.
Hae hinnat
Hotel Diamante Suites

Hotel Diamante Suites

4.0 kautta 5.0 Calle Manuel Yanes Barreto, 13, Puerto de la Cruz, Tenerife
Hotel Diamante Suites on saanut hyvää palautetta uima-altaastaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Garden Beach (ranta). Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen aamiaisen, ilmaiset alueelliset kuljetukset ja 2 ravintolaa. Tässä vuonna 2001 rakennetussa 4 tähden hotellissa on 174 huonetta 3 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat parvekkeet ja LED-televisiot.

Parhaat halvat hotellit ja majoitukset Puerto de la Cruz

Näytä kaikki

Parhaat luksushotellit Puerto de la Cruz

Näytä kaikki

Kohteen Puerto de la Cruz hotellit


Harkitsetko lomaa kohteeseen Puerto de la Cruz? Jos haluat löytää yöpymispaikan, joka on lähellä paikallisia nähtävyyksiä, voit antaa lomapäiväsi ja käyttää hotellihakutulosten vieressä olevia suodattimia löytääksesi majoituspaikan, joka on lähellä alueen nähtävyyksiä kuten Loro Parque. Voit valita 164 hotellista ja muusta majoitustilasta kohteessa Puerto de la Cruz löytääksesi itsellesi sopivan yöpymispaikan.


Etsitpä sitten halpoja hotelleja kohteessa Puerto de la Cruz, perhelomalle sopivia majoitusliikkeitä tai lemmikkiystävällisiä majoitusvaihtoehtoja, Puerto de la Cruz tarjoaa useita erilaisia majoituspaikkoja, jotta sinä löydät itsellesi parhaiten sopivan vaihtoehdon:

 • 8 lentokenttähotellia
 • 25 halpaa hotellia
 • 71 lapsiystävällistä hotellia
 • 8 luksushotellia
 • 19 lemmikkiystävällistä hotellia

Suosittuja hotelleja ja muita majoitusvaihtoehtoja kohteessa Puerto de la Cruz


Kun etsit yöpymispaikkaa kohteessa Puerto de la Cruz, voit käyttää ebookersin sivustoa löytääksesi majoitusliikkeen, joka tarjoaa palveluja kuten internetyhteyden, ilmaiset lentokenttäkuljetukset tai uima-altaan. Voit käyttää suodattimia rajataksesi hotellihakuasi, jotta näet sinulle tärkeät palvelut, kuten huoneessa olevan keittiön ja ilmastoinnin.


Asiakkaat arvostavat näitä hotelleja kohteessa Puerto de la Cruz niiden ilmaisen aamupalan takia:

 • Aparthotel Florasol
 • H10 Tenerife Playa
 • Hotel Blue Sea Interpalace

Nämä kohteen Puerto de la Cruz hotellit ovat suosittuja matkailijoiden keskuudessa niiden uima-altaiden takia:

 • Apartamentos Casablanca
 • Hotel Riu Garoé
 • Hotel Marquesa

Asiakkaat, jotka yöpyivät näissä hotelleissa kohteessa Puerto de la Cruz pitivät paikan päällä olevasta kuntokeskuksesta:

 • Maritim Hotel Tenerife
 • Apartamentos Casablanca
 • RF San Borondon

Kohteeseen Puerto de la Cruz tutustuminen


Syrjäinen Puerto de la Cruz on tunnettu rannoistaan, merinäköaloista ja ostosmahdollisuuksistaan. Suosittuihin nähtävyyksiin kohteessa Puerto de la Cruz ja sen lähellä kuuluu:

 • Loro Parque
 • Nuestra Señora de la Peña de Francian kirkko
 • Teatro Timanfaya
 • Iglesia San Juan
 • Ayuntamiento del Puerto de la Cruz
 • Museo de Arte Contemporáneo Eduardo Westerdahl
 • Plaza del Charco

Kun suunnittelet matkaasi kohteeseen Puerto de la Cruz, voit varata ebookersin kautta myös lennot kohteeseen Santa Cruz de Tenerife (TFN-Pohjois-Teneriffa). Voit rajata hakuasi välilaskujen, lentoyhtiön tai lähtöajan mukaan löytääksesi itsellesi parhaimman vaihtoehdon.


Milloin on paras aika vierailla kohteessa Puerto de la Cruz?


Jos mietit parasta mahdollista aikaa matkustaa kohteeseen Puerto de la Cruz, saatat hyötyä näistä vuodenajan säätä koskevista tiedoista matkaa suunnitellessasi. Elokuu ja heinäkuu ovat yleensä lämpimimmät kuukaudet kohteessa Puerto de la Cruz, kun taas kylmimmät kuukaudet ovat yleensä tammikuu ja helmikuu. Marraskuu ja tammikuu ovat sateisimmat kuukaudet, kun taas lokakuu ja huhtikuu ovat kuivimmat.


Tässä on yleiskatsaus kohteen keskimääräiseen sademäärään ja lämpötilaan:

 • Keskimääräinen lämpötila päivisin tammikuusta maaliskuuhun on 24°C ja öisin 15°C. Kauden keskimääräinen sademäärä on 3 cm.
 • Jos vierailet huhtikuun ja kesäkuun välisenä aikana, voit odottaa keskimääräisen lämpötilan olevan 27°C päivisin ja 16°C öisin. Keskimääräinen sademäärä tänä aikana on 2 cm.
 • Vuosittainen keskimääräinen sademäärä kohteessa Puerto de la Cruz on 5 cm.

Viimeksi varatut hotellit Puerto de la Cruz

*Hinta on alin viimeisten 24 tunnin sisällä löydetty hinta yhden yön pituiselle kahden aikuisen varaukselle seuraavien 30 päivän aikana. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Muita ehtoja saatetaan soveltaa.