Pääosion alkuosa
Menopaluumatkan kuvake
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5
Koronavirusta (COVID-19) koskevien matkustustiedotteiden vuoksi joihinkin kohteisiin ei voi tehdä varauksia tietyille päiville. Lisätietoja.

Monet lentoyhtiöt tarjoavat joustavia käytäntöjä muutosten suhteen

Ansaitse Bonus+-etua lentoyhtiön pisteiden lisäksi

Hyödynnä erikoistarjoukset ebookersin sovelluksessa

Halpoja menopaluulentoja kohteeseen Guia de Isora

Halvimmat viimeisten 7 päivän aikana löydetyt hinnat kohteeseen Guia de Isora olivat annetulla aikavälillä 155 € (yhdensuuntaiset lennot) ja 147 € (menopaluu). Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Lisäehtoja sovelletaan.

Usein Kysytyt Kysymykset

❓ Kuinka paljon maksavat lentoliput kohteeseen Guia de Isora?

✔️ Lennot kohteeseen Guia de Isora maksavat yleensä 147 €–333 €. Jos haluat varata lennot vain yhteen suuntaan kohteeseen Guia de Isora, voit löytää upeita tarjouksia niinkin halvalla kuin 155 €. Halpaa lentoa kohteeseen Guia de Isora etsiessäsi kannattaa ottaa huomioon, että helmikuussa on halvin kuukausi.

❓ Mikä on halvin kuukausi lentää kohteeseen Guia de Isora?

✔️ Halvin kuukausi varata lentoliput kohteeseen Guia de Isora on kesäkuussa. Jos matkasuunnitelmasi ovat joustavat etkä välitä mihin vuodenaikaan lähdet matkalle, lentojen varaaminen tälle kuukaudelle voi säästää sinulle huomattavastikin rahaa.

❓ Miten löydän halvimmat lennot kohteeseen Guia de Isora?

✔️ Löydät halvat lennot kohteeseen Guia de Isora helposti hakukoneemme avulla. Voit hakea yhdensuuntaisia lentoja, menopaluulentoja tai monia kohteita sisältäviä lentoja. Annettuasi hakemasi kohteet, päivät ja matkustajien määrät hakukoneeseen voit lajitella ja suodattaa tuloksia monien eri kriteerien mukaisesti. Lentolippujen hinnat kohteeseen Guia de Isora saattavat vaihdella suurestikin etsimiesi päivien, lentoyhtiöiden, lipputyyppien, paikkavalintojen ja monien muiden valintojen mukaan. Tee varaus ebookersin kautta ja hyödynnä maailmanlaajuisen verkkomatkatoimiston tuomat edut, kuten halvemmat hinnat, kattava tarjonta, loistava kanta-asiakasohjelma sekä varauksen tekemisen helppous. Lentojen lisäksi voit varata myös matkasi muut osat ebookersin kautta, ja säästät näin huomattavasti aikaa ja rahaa.

❓ Voinko muuttaa Ebookersin kautta tekemääni lentovarausta kohteeseen Guia de Isora?

✔️ Voit muuttaa kohteen Guia de Isora lentoasi helposti avullamme. Ensiksi sinun kannattaa tutustua matkasuunnitelmassasi oleviin lentoyhtiön ehtoihin ja rajoituksiin. Näistä näet helposti lentoyhtiön muutoksia koskevat käytännöt sekä mahdolliset lisämaksut. Jos lentoyhtiösi on perinteinen yhtiö, voimme auttaa sinua muutoksen tekemisessä – ota vain meihin yhteyttä. Saat lisätietoja lentojenmuuttamisesta asiakaspalvelun artikkelista .

❓ Miten peruutan Ebookersin kautta varaamani lennon kohteeseen Guia de Isora?

✔️ Voit peruuttaa lentolippusi kohteeseen Guia de Isora helposti seuraamalla ohjeitamme. Ensiksi kannattaa kuitenkin tutustua lentoyhtiön ehtoihin ja rajoituksiin, jotka löydät kätevästi matkasuunnitelmastasi. Ehdoista näet lentoyhtiön peruutuksia koskevat käytännöt sekä yhtiön mahdollisesti veloittamat lisämaksut. Saat lisätietoja lentojen peruuttamisesta asiakaspalvelun artikkelista täällä.

❓ Mitkä ovat parhaat kohteeseen Guia de Isora lentävät lentoyhtiöt?

✔️ Jos haluat varata lennon kohteeseen Guia de Isora, tulet huomaamaan, että tähän kohteeseen lentää useita lentoyhtiöitä. Yksi näistä on Norwegian Air International Ltd, Finnair, TAP Portugal, Norwegian Air Shuttle, Lufthansa, KLM. Voit ebookersin avulla helposti vertailla lentoja nähdäksesi, minkä lentoyhtiön tarjoamat lennot sopivat parhaiten tarpeisiisi. Näin voit varmistaa, että käytät matkabudjettisi parhaiten hyväksesi ja että saat kaikki haluamasi matkan aikaiset palvelut käyttöösi.

Guia de Isora Lentotiedot

Matkustaminen kohteeseen
Kohdelentokentän IATA-koodiTCI
Palvelevien lentoyhtiöiden määrä
LentoyhtiötNorwegian Air International Ltd, Finnair, TAP Portugal, Norwegian Air Shuttle, Lufthansa, KLM
Halvin lento147 €
Varhaisin lähtevä lento
Myöhäisin lähtevä lento

Mitkä yhtiöt lentävät kohteeseen Guia de Isora?

Norwegian Air International Ltd, Finnair, TAP Portugal, Norwegian Air Shuttle, Lufthansa, KLM

Kartta

Paras aika lentää kohteesta

Lähtöpaikka Määränpää Matkustuspäivät Lennot kohteesta*
LHR Granadilla de Abona 19.2. - 6.3. 147 €
*Hinnat sisältävät verot ja maksut
Lähtöpaikka Määränpää Matkustuspäivät Lennot kohteesta*
LHR Granadilla de Abona 22.1. - 7.2. 147 €
*Hinnat sisältävät verot ja maksut

Tarvitsetko lentosi jälkeen auton?

Katso kaikki kohteen Guia de Isora vuokra-autot

^Säästöt perustuvat kaikkiin lento + hotelli -pakettivarauksiin ebookers.fi-sivustolla tammikuusta joulukuuhun 2019 verrattuna samojen komponenttien hintaan erikseen varattuina. Säästöt riippuvat lähtö-/kohdepaikasta, matkan pituudesta, majoituspäivistä ja valituista matkanjärjestäjistä. Säästöt eivät koske kaikkia pakettimatkoja.

Hinta, verot & maksut: ebookers.fi sivuston hinnat päivittyvät kerran päivässä. Hinnat sisältävät kaikki verot ja maksut poislukien mahdolliset matkatavaramaksut.

Takaisinmaksut/muutokset/peruutukset: Lipun salliessa muutokset tulee maksettavaksi 45.00 € ebookersin muutoskulu sekä mahdolliset verojen ja lentohintojen erotukset sekä lentoyhtiön muutoskulut.

Muut ehdot: Aikatauluissa, hinnoissa ja ehdoissa muutokset mahdollisia ilman erillistä ilmoitusta. Paikkoja on rajoitetusti ja hinnat eivät ole välttämättä saatavilla kaikilla lennoilla/päivillä. Hinnat eivät ole voimassa takautuvasti ja niitä ei voi käyttää vaihdossa kokonaan tai osittain käyttämättömiin lippuihin. Lipuissa ei ole muutos- eikä peruutusoikeutta. Hintasäännöt kullekkin lipulle tulee tarkistaa ennen varauksen maksamista ja vahvistamista.