Pääosion alkuosa
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5
Koronavirusta (COVID-19) koskevien matkustustiedotteiden vuoksi joihinkin kohteisiin ei voi tehdä varauksia tietyille päiville. Lisätietoja.

Monet lentoyhtiöt tarjoavat joustavia käytäntöjä muutosten suhteen

Ansaitse Bonus+-etua lentoyhtiön pisteiden lisäksi

Hyödynnä erikoistarjoukset ebookersin sovelluksessa

Halvat lennot Riika Helsinki

Hinnat haettu viimeisten 7 päivän aikana. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Muita ehtoja saatetaan soveltaa.

Tietoa lennoista välille Riika - Helsinki

Lähtölentokentän IATA-koodi RIX
Kohdelentokentän IATA-koodi HEL
Lentovaihtoehtoja 1
Lennon hinta 133 €
Keskimääräinen lentoaika 1 tuntia 11 minuuttia

Lennot Riika–Helsinki

Oletko suuntaamassa kohteeseen Helsinki? Anna meidän auttaa. Sivustoltamme löydät kattavan valikoiman lentoja, joista löytyy taatusti myös sinulle sopiva vaihtoehto. Muiden reittien tapaan myös tälle välille on tarjolla sekä kalliita että halpoja vaihtoehtoja. Halvimmat lennot Riika–Helsinki löydät yleensä keskeltä viikkoa ja/tai niille ajoille, jolloin Helsinki on hiljaisimmillaan. Myös kellonajalla on merkitystä: halvimpia ovat ne lennot, joiden lähtöaika on mahdollisimman hankala. Tällä hetkellä reitin aikaisimmat lennot lähtevät paikallista aikaa kello ja myöhäisimmät .

Lennot Riika–Helsinki – milloin varaus on tehtävä?

Paras neuvo lentoja Riika–Helsinki etsiville kuuluu: älä aikaile! Jos saat hakukoneestamme hyvän hinnan juuri haluamillesi päiville, tee varaus heti. Totuus nimittäin on, että jo huomenna lennot kohteesta Riika kohteeseen Helsinki saattavat olla huomattavasti kalliimmat. Erityisen huono idea odottelu on silloin, kun voit matkustaa vain ja ainoastaan tiettynä päivänä tai päivinä. Muutama koneellinen voi nimittäin täyttyä hetkessä. Tällaisia matkustusbuumeja voivat aiheuttaa esimerkiksi urheilutapahtumat, konsertit, konferenssit ja muut tapahtumat sekä niiden ajankohtiin tehtävät muutokset. Varaa siis lento Riika–Helsinki ajoissa, niin et joudu jäämään kotiin! Jos taas haluat ottaa äkkilähdön, seuraava lento reitille lähtee

Miksi varata lento kohteeseen Helsinki?

Jos olet matkustamassa kohteeseen Helsinki, ylivoimaisesti helpoiten se onnistuu lentäen. Suora lento taittuu noin tunnissa. Perille pääsee toki myös muilla kulkupeleillä, mutta järin nopeasti matka ei silloin suju. Jos aiot viettää perillä viikkoja tai kuukausia, tämä ei välttämättä ole ongelma, mutta lyhyen matkan kohdalla tilanne on toinen. Silloin perille kannattaa matkustaa nopeasti ja liikoja rasittumatta. Tällöin ainoa vaihtoehto on lentolippujen varaaminen.

Jos kohteen Helsinki nähtävyydet ja muu tarjonta eivät ole sinulle tuttuja, niihin voit tutustua erilaisten verkkosivustojen avulla. Parhaat hotellit löydät puolestaan sivustomme hotellihakukoneella. Halutessasi voit myös varata sekä lennot että hotellin yhdessä eli pakettimatkana. Se onnistuu tästä.

Helpot ja halvat lennot Riika–Helsinki

Tätä reittiä lentää yhteensä 6 lentoyhtiötä, joista voit valita sinulle parhaiten sopivan vaihtoehdon. Lentoja reitillä tehdään päivittäin . Nykyisin lentoyhtiön valinta on tosin vasta ensimmäinen askel, jonka jälkeen sinun on vielä päätettävä missä haluat istua, mitä lisäpalveluita haluat ostaa ja niin edelleen. Lentoyhtiöstä riippuen tarjolla voi olla useita matkustusluokkia, kuten ykkös-, business- ja turistiluokka, joskin halpalentoyhtiöiltä ne puuttuvat usein kokonaan. Myös palveluissa on eroja. Yleensä niiden määrä riippuu lentomatkan pituudesta: mitä pidempi lento, sitä enemmän palveluita. Tämä on ymmärrettävää – pitkällä lennolla elokuvat tulevat tarpeeseen, lyhyellä riittää pelkkä sanomalehti.

Halvin edestakainen lento Riika–Helsinki maksaa tällä hetkellä vain 134 €, kallein puolestaan 208 €. Halvin yhdensuuntainen lento puolestaan maksaa ainoastaan 123 €. Kuten yllä on mainittu, hinta riippuu matkasi ajankohdasta ja siitä, miten ajoissa varauksen teet. Voit jo nyt tehdä varauksen esimerkiksi lennolle, joka lähtee vasta Kannattaa myös huomata, että kaikkein halvimmissa lipuissa ei yleensä ole muutos- tai peruutusoikeutta. Asian voi kuitenkin korjata ostamalla lennoille ebookersin peruutusvakuutuksen. Sen hinta on yleensä varsin kohtuullinen ja vastineeksi saat runsaasti mielenrauhaa!

Lennot Riika – Helsinki

Onko kohteiden Riika ja Helsinki välillä suoria lentoja?

Odotatko innoissasi lomaa kohteessa Helsinki? Monet yhtiöt lentävät suoraan kohteiden Riika (RIX-Riian kansainvälinen lentokenttä) ja Helsinki (HEL-Helsinki-Vantaa) välillä. Air Baltic saattaa olla juuri sinulle sopiva, mutta jos kaipaat jotain muuta, Finnair on toinen hyvä vaihtoehto.

Kuinka kauan suora lento kohteiden Riika ja Helsinki välillä kestää?

Kohteiden Riika ja Helsinki väliseen matkaan menee mitä todennäköisemmin 1 tunti – 1 tunti ja 4 minuuttia. Air Baltic ja Norwegian Air Shuttle ovat kaksi suosittua lentoyhtiötä, jotka liikennöivät suoria lentoja tällä 380 km pituisella reitillä.

Mitkä ovat parhaat lentokentät kohteiden Riika ja Helsinki välisille lennoille?

Riika (RIX-Riian kansainvälinen lentokenttä) on mitä luultavimmin lähtökenttäsi jos aiot matkustaa kohteiden Riika ja Helsinki välillä. Oletko tapaamassa ystäviä tai perheenjäseniä saapuessasi kohteeseen? Voit kertoa heille, että Helsinki (HEL-Helsinki-Vantaa) on mitä luutavimmin saapumiskenttäsi.

Mitkä ovat suosituimpia kohteiden Riika ja Helsinki välillä lentäviä lentoyhtiöitä?

Lukuisat yhtiöt myyvät lentoja kohteiden Riika ja Helsinki välillä. Saat varmasti rahoillesi vastinetta varaamalla lennot näiltä laadukkailta yhtiöiltä:

  • Air Baltic, 55 lentoa kuussa
  • Norwegian Air Shuttle, 40 lentoa kuussa
  • Finnair, 40 lentoa kuussa
  • SAS, 5 lentoa kuussa
Kuinka monta lentoa kohteiden Riika ja Helsinki välillä on?

Lentojen varaaminen reitille Riika – Helsinki käy helposti. Voit valita suunnitelmiisi parhaiten sopivan lennon 7 päivittäisestä lennosta, joten voit varata seuraavan seikkailusi mihin aikaan vuodesta tahansa.

Lentoyhtiö Lento Lähtee: RIX Saapuu: HEL ke
2.12
to
3.12
pe
4.12
la
5.12
su
6.12
ma
7.12
ti
8.12
Välilaskut
AY 1072 09:55 am 11:10 am - Tarkista hinta - - - - - 0 välilasku(a)
BT 303 02:05 pm 03:05 pm - Tarkista hinta Tarkista hinta Tarkista hinta Tarkista hinta Tarkista hinta - 0 välilasku(a)
AY 1076 08:00 pm 09:15 pm - - - - Tarkista hinta - - 0 välilasku(a)
AY 1074 02:05 pm 03:20 pm - - - - - Tarkista hinta - 0 välilasku(a)

Varatuimmat hotellit Helsinki

Näytä kaikki 1 833 majoitusliikettä kohteessa Helsinki
73 €
Clarion Hotel Aviapolis

Clarion Hotel Aviapolis

4.0 kautta 5.0 Karhumäentie 5, Vantaa, Uusimaa
Clarion Hotel Aviapolis on saanut loistavaa palautetta avuliaasta henkilökunnastaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Suomen ilmailumuseo. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen aamiaisen, ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa ja ravintolan. Kaikki huoneet tarjoavat ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja LED-televisiot.
109 €
GLO Hotel Helsinki Kluuvi

GLO Hotel Helsinki Kluuvi

4.0 kautta 5.0 Kluuvikatu 4, Helsinki
GLO Hotel Helsinki Kluuvi on saanut loistavaa palautetta huoneiden mukavuudesta. Majoitusliike sijaitsee ostoskeskuksen yhteydessä, ja Stockmannin tavaratalo on vain lyhyen kävelymatkan päässä. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä täyden palvelun kylpylän ja ravintolan. Kaikki huoneet tarjoavat ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja älytelevisiot.
111 €
Clarion Hotel Helsinki

Clarion Hotel Helsinki

4.0 kautta 5.0
Clarion Hotel Helsinki on saanut mainiota palautetta ilmaisesta aamiaisestaan. Majoitusliike sijaitsee kokouskeskuksen yhteydessä, ja Länsiterminaali on vain lyhyen kävelymatkan päässä. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä ulkouima-altaan ja ravintolan. Kaikki huoneet tarjoavat ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja taulutelevisiot.

Hinta, verot & maksut: ebookers.fi sivuston hinnat päivittyvät kerran päivässä. Hinnat sisältävät kaikki verot ja maksut poislukien mahdolliset matkatavaramaksut.

Takaisinmaksut/muutokset/peruutukset: Lipun salliessa muutokset tulee maksettavaksi 45.00 € ebookersin muutoskulu sekä mahdolliset verojen ja lentohintojen erotukset sekä lentoyhtiön muutoskulut.

Muut ehdot: Aikatauluissa, hinnoissa ja ehdoissa muutokset mahdollisia ilman erillistä ilmoitusta. Paikkoja on rajoitetusti ja hinnat eivät ole välttämättä saatavilla kaikilla lennoilla/päivillä. Hinnat eivät ole voimassa takautuvasti ja niitä ei voi käyttää vaihdossa kokonaan tai osittain käyttämättömiin lippuihin. Lipuissa ei ole muutos- eikä peruutusoikeutta. Hintasäännöt kullekkin lipulle tulee tarkistaa ennen varauksen maksamista ja vahvistamista.