Pääosion alkuosa
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5

Löydä täydellinen lentosi yli 400 lentoyhtiön joukosta

Ansaitse Bonus+-etua lentoyhtiön pisteiden lisäksi

Hyödynnä erikoistarjoukset ebookersin sovelluksessa

Halvat lennot Budapest Helsinki

Hinnat haettu viimeisten 7 päivän aikana. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Muita ehtoja saatetaan soveltaa.

Tietoa lennoista välille Budapest - Helsinki

Lähtölentokentän IATA-koodi BUD
Kohdelentokentän IATA-koodi HEL
Lentovaihtoehtoja 1
Lennon hinta 147 €
Keskimääräinen lentoaika 3 tuntia 20 minuuttia

Lennot Budapestista Helsinkiin ovat hyvä vaihtoehto, jos haluat nopeasti kaupunkilomalle yhteen tämän hetken trendikkäimmistä ja silti kiinnostavan rosoisista kohteista.

Lähtisitkö matkalle Helsinkiin, valon ja pimeyden vaihtelevaan valtakuntaan, jossa myös itä ja länsi kohtaavat ja hurmaavalla tavalla sekoittuvat? Etsi ja varaa lennot Budapestista Helsinkiin ja vietä mukava kaupunkiloma pohjoisen pääkaupungissa, joka uudistuu kovaa vauhtia.

Budapest–Helsinki-lennot

Suorat lennot Budapestista Helsinkiin on helppo löytää, sillä Norwegian lentää reittiä päivittäin. Lentoaika on vain kaksi tuntia ja 15 minuuttia. Edullisin lentopäivä on tiistain, kallein sunnuntai. Jos varaat lennot hyvissä ajoin tai toimit tarjouskampanjan aikana nopeasti, saat edestakaiset lennot parhaimmillaan alle satasella. Myös Finnairilla on suoria, halpoja lentoja Budapestista Helsinkiin, ja voit myös lentää esimerkiksi Amsterdamin tai Tukholman kautta.

Matkaan Budapestista

Budapestin Ferenc Lisztin kansainväliselle lentoasemalle pääset Budapestin keskustasta bussilla 200E, joka lähtee Kőbánya-Kispestin metroasemalta ja saapuu lentokentän terminaali 2:n edustalle. Metroasemalle pääset muualta Budapestista linjalla M3. Matkan varrelle jää myös Ferihegyn rautatieasema. Toki kentälle pääsee kätevästi myös taksilla tai omalla autolla. Matkaa ydinkeskustasta on noin 16 kilometriä.

Helsinkiin

Helsinki-Vantaan lentoasema (HEL) sijaitsee Vantaalla, 18 kilometrin päässä Helsingin keskustasta pohjoiseen. Lentoasemalla on monipuoliset palvelut eikä yleensä pitkiä jonoja tai ruuhkaa. Helsinki-Vantaalta on hyvät yhteydet Helsingin keskustaan ja muualle pääkaupunkiseudulle. Voit valita joko julkisen liikenteen bussin, Kehärataa pitkin huristavan uuden paikallisjunan tai Finnair City Busin. Matka Helsingin keskustaan vie kaikilla näistä vain puolisen tuntia ja kaikki pysähtyvät Rautatieasemalla, vaikka ajavatkin eri reittejä. Kentältä voi ottaa myös taksin, joita on saatavilla molempien terminaalien edustalla. Lentoasemalla toimii useita autovuokraamoja, joiden tiskit löytyvät terminaalien välillä kulkevasta käytävästä, tulohallien tasolta. Oman auton varalle on runsaasti pysäköintitilaa terminaalien vieressä. Voit myös jättää autosi edullisempaan kaukoparkkiin, jonka hintaan sisältyy aina bussikuljetus terminaalin ja parkkialueen välillä.

Parhaat majoitusvinkit Helsinkiin

Helsingistä löydät isot ketjuhotellit, pikkuhotellit, hostellit, huoneistohotellit ja leirintäalueen mökkeineen. Majoitus kannattaa aina varata hyvissä ajoin etukäteen. Suurin osa hotelleista sijaitsee ydinkeskustan alueella, joka onkin liikkumisen kannalta näppärä valinta, mutta muitakin alueita kannattaa harkita. Miltä kuulostaisi esimerkiksi linnakesaari Suomenlinnassa sijaitseva hostelli, joka on rakennettu entiseen venäläiseen kansakouluun? Hostelleja on myös Vallilan ja Kallion kaupunginosissa.

Nähtävää Helsingissä

Helsingissä riittää nähtävää ja tehtävää kaikkina vuodenaikoina. Tutustu merilinnoitus Suomenlinnan tykkeihin ja tunneleihin sekä kauniisiin merimaisemiin, Kauppatorin ja Senaatintorin kortteleihin, kahviloihin, kojuihin ja puoteihin, punatiiliseen Uspenskin katedraaliin ja vitivalkoisena hohtavaan Tuomiokirkkoon, Esplanadin puistoon ja vaikkapa Seurasaaren ulkomuseoon ja ulkoilureitteihin. Töölön puolella on arkkitehtuuriltaan upea, maan alle louhittu Temppeliaukion kirkko ja musiikkifanien pyhä paikka, Sibelius-monumentti. Kirkkoarkkitehtuurista kiinnostuneiden kannattaa tutustua myös Kampin kappeliin. Lapsiperheet huvittelevat Linnanmäen huvipuistossa ja retkeilevät Korkeasaaren eläintarhassa. Uudempi suosikki on Kauppatorin SkyWheel, joka tarjoaa upeimmat näköalat ylhäältä, ja voipa maailmanpyörän korissa suomalaiseen tapaan saunoakin. Vieressä toimii ympäri vuoden avoinna oleva merikylpylä Allas. Ateneumin taidemuseossa, nykytaiteen museo Kiasmassa ja Suomen kansallismuseossa on aina jotakin kiinnostavaa ja ajankohtaista nähtävää, Musiikkitalossa taas konsertteja laidasta laitaan. Lapsiperheet voivat tutustua myös Luonnontieteelliseen museoon.

Helsingin kätevän julkisen liikenteen verkoston, bussien, paikallisjunien, metron ja raitiovaunujen sekä Suomenlinnan lautan, turvin liikut edullisesti ja nopeasti paikasta toiseen. Jos teet useita matkoja vuorokauden sisällä, edullisin vaihtoehto on ostaa päivälippu. Keskustan alueella liikut paikasta toiseen kätevästi myös kävellen. Kesällä voit ottaa käyttöön edullisen kaupunkipyörän ja hurauttaa sillä hetkessä keskustan alueen kohteesta toiseen. Pyörän voi palauttaa mihin tahansa palautuspisteeseen, joita on ympäri kaupunkia.

Varaa heti halvat lennot Budapestista Helsinkiin ja vietä loma modernissa mutta omaleimaisessa Helsingissä.

Budapest - Helsinki Lennot FAQ

 • Mikä on halvin hinta lennolle reitillä Budapest – Helsinki?

  Halvin löytämämme hinta lennolle reitillä Budapest -- Helsinki on 147 €. \nJatkamalla hakua alla löydät runsaasti tietoa, jonka avulla varaat haluamasi lennon ja viimeistelet matkasuunnitelmasi kohteeseen Helsinki. Voit verrata lentoyhtiöitä ja alueen lentokenttiä sekä löytää mahtavia hotellitarjouksia. Anna ebookersin auttaa, jotta lentosi reitillä Budapest -- Helsinki on mahdollisimman edullinen!
 • Kuinka monta lentoa reitillä Budapest – Helsinki on tarjolla viikoittain?

  Reitillä Budapest -- Helsinki on tarjolla 111 viikoittaista lentoa.
 • Kuinka monta lentoyhtiötä liikennöi reitillä Budapest – Helsinki?

  reitillä Budapest -- Helsinki liikennöi 15 lentoyhtiötä.
 • Mitkä lentokentät sopivat parhaiten Budapest – Helsinki -lennoille?

  Löysimme alueelta Budapest vain yhden lentoaseman, joka tarjoaa lentoja kohteeseen Helsinki: Ferenc Liszt Intl. (BUD). Tämä lentoasema tarjoaa lentoja lentoasemalle Vantaa (HEL), mutta lentoja voi olla tarjolla rajoitetusti, joten varaa heti! Haluamme tarjota sinulle sopivimmat vaihtoehdot. Siten olet valmis nauttimaan kaupungin maisemista, nähtävyyksistä ja mauista heti, kun lentosi laskeutuu kohteeseen Helsinki.
 • Mitkä ovat suosituimpia lentoyhtiöitä reitillä Budapest – Helsinki?

  Kun varaat lentosi suositulta lentoyhtiöltä, löydät usein parhaat lentotarjoukset. Me jopa löysimme lennon reitille Budapest -- Helsinki hintaan 147 €! Reitillä Budapest -- Helsinki 15 lentoyhtiötä tarjoaa halpoja lentoja, ja alueella Budapest liikennöivistä suosituimpia ovat:\n\n* Lennot reitillä Budapest (BUD) -- Helsinki (HEL)\n * Lufthansa\n * Aeroflot Russian Airlines\n * Finnair\n
 • Mitkä lentoyhtiöt liikennöivät reitillä Budapest – Helsinki useimmin?

  * Budapest (BUD) -- Helsinki (HEL)\n * Lufthansa -- 28 viikoittaista lentoa reitillä BUD -- HEL\n \n\n * Aeroflot Russian Airlines -- 21 viikoittaista lentoa reitillä BUD -- HEL\n \n\n * Finnair -- 11 viikoittaista lentoa reitillä BUD -- HEL\nSuuremmilla lentokentillä ja lentoyhtiöillä, jotka lentävät tietyllä reitillä useammin, on yleensä tarjolla enemmän istuinpaikkoja, mutta pienemmältä lentokentältä lentäminen voi olla halvempaa.
 • Mitkä alueen Budapest lentoasemista tarjoavat lentoja kohteeseen Helsinki joka viikko?

  Lentoyhtiöt, kuten Lufthansa, liikennöivät viikoittain 28 lentoa reitillä Budapest -- Helsinki. Lisätietoja alla:\n\n* Lentoasemalta Budapest (BUD) liikennöidään viikoittain 111 lentoa kohteeseen Helsinki (HEL).\n
 • Kuinka kauan kestää suora lento reitillä Budapest – Helsinki?

  Suora lento reitillä Budapest -- Helsinki kestää yleensä noin 2 tuntia, 15 minuuttia, ja lennetty etäisyys on 1 488,32 kilometriä. Pisimmät lennot tällä reitillä kestävät yleensä 2 tuntia, 20 minuuttia. Lennon keskimääräinen kesto on 2 tuntia, 18 minuuttia.
 • Mikä on aikaisin ja myöhäisin saatavilla oleva lento reitillä Budapest – Helsinki?

  * Lento reitillä Budapest (BUD) -- Helsinki (HEL)\n * Päivän ensimmäinen lähtevä lento: 11.40\n * Aikaisin saapumisaika: 15.00\n * Päivän viimeinen lähtevä lento: 20.25\n * Myöhäisin saapumisaika: 23.40\n
 • Minkälaisia koneita reitillä Budapest – Helsinki liikennöivät lentoyhtiöt käyttävät?

  Reitillä Budapest -- Helsinki liikennöivät lentoyhtiöt käyttävät muun muassa seuraavanlaisia lentokoneita.\n\n| **Lentoyhtiö** | **Lentokone** |\n|---------------------------|---------------|\n| Lufthansa | Airbus A320 |\n| Aeroflot Russian Airlines | Airbus A320 |\n| Finnair | Airbus A320 |\n| LOT Polish Airlines | Airbus A320 |\n| British Airways | Airbus A320 |\n\n
 • Tarvitsenko passin lennolle Budapest – Helsinki?

  Yleensä passi tarvitaan, kun lennetään sen maan ulkopuolelle, jossa passi on myönnetty. Tarkista kuitenkin tarvittavat asiakirjat matkakohteesi tulli- ja matkustustiedoista.

Lentoyhtiö Lento Lähtee: BUD Saapuu: HEL pe
24.1
la
25.1
su
26.1
ma
27.1
ti
28.1
ke
29.1
to
30.1
Välilaskut
AY 1252 11:35 am 02:55 pm Tarkista hinta Tarkista hinta Tarkista hinta Tarkista hinta Tarkista hinta Tarkista hinta Tarkista hinta 0 välilasku(a)
AY 1256 07:20 pm 10:40 pm - Tarkista hinta Tarkista hinta - Tarkista hinta Tarkista hinta Tarkista hinta 0 välilasku(a)

Hotellit Helsinki

Näytä kaikki 994 majoitusliikettä kohteessa Helsinki
GLO Hotel Helsinki Kluuvi

GLO Hotel Helsinki Kluuvi

Kluuvikatu 4, Helsinki
  4.0 kautta 5.0
   
   
  4,1/5 (116 arvostelua)

  Ateneumin taidemuseo ja Kauppatori sijaitsevat 5 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotellista. Presidentinlinna ja Helsingin tuomiokirkko ovat myös 10 minuutin ...

  GLO Hotel Helsinki Kluuvi126 €

  GLO Hotel Helsinki Kluuvi126 €
  Clarion Hotel Helsinki

  Clarion Hotel Helsinki

   4.0 kautta 5.0
    
    
   4,3/5 (211 arvostelua)

   Länsisatama, Nykytaiteen museo Kiasma ja Ateneumin taidemuseo sijaitsee 2 kilometrin päässä tästä hotellista. Kansallismuseo ja Finlandia-talo ovat myös 3 kilometrin ...

   Clarion Hotel Helsinki105 €

   Clarion Hotel Helsinki105 €

   Hinta, verot & maksut: ebookers.fi sivuston hinnat päivittyvät kerran päivässä. Hinnat sisältävät kaikki verot ja maksut poislukien mahdolliset matkatavaramaksut.

   Takaisinmaksut/muutokset/peruutukset: Lipun salliessa muutokset tulee maksettavaksi 45.00 € ebookersin muutoskulu sekä mahdolliset verojen ja lentohintojen erotukset sekä lentoyhtiön muutoskulut.

   Muut ehdot: Aikatauluissa, hinnoissa ja ehdoissa muutokset mahdollisia ilman erillistä ilmoitusta. Paikkoja on rajoitetusti ja hinnat eivät ole välttämättä saatavilla kaikilla lennoilla/päivillä. Hinnat eivät ole voimassa takautuvasti ja niitä ei voi käyttää vaihdossa kokonaan tai osittain käyttämättömiin lippuihin. Lipuissa ei ole muutos- eikä peruutusoikeutta. Hintasäännöt kullekkin lipulle tulee tarkistaa ennen varauksen maksamista ja vahvistamista.