Pääosion alkuosa
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5
Koronavirusta (COVID-19) koskevien matkustustiedotteiden vuoksi joihinkin kohteisiin ei voi tehdä varauksia tietyille päiville. Lisätietoja.
Koronavirusta (COVID-19) koskevien matkustustiedotteiden vuoksi joihinkin kohteisiin ei voi tehdä varauksia tietyille päiville. Lisätietoja.

Edulliset matkat kohteeseen Uzbekistan

Suunnitelmissa matka kohteeseen Uzbekistan? Jos haluat päästä reissuun mahdollisimman halvalla, kannattaa varata lennot, hotelli sekä kaikki lisäpalvelut samalla kertaa. Mitä enemmän kohteen Uzbekistan matkapakettiin valitset, sitä enemmän saat myös alennusta. Sivustollamme on yli 400 lentoyhtiön, 320 000 majoitusliikkeen sekä lukemattomien autovuokraamoiden ja aktiviteettijärjestäjien tuotteita, joista voi koota täsmälleen tarpeitasi vastaavan matkapaketin. Haluatko perhelomalle kohteeseen Uzbekistan? Onnistuu. Vai onko kyseessä työ-, biletys- tai kulttuurimatka? Ei ongelmaa. Meiltä löydät vaihtoehtoja aivan joka makuun.

Täydelliset matkapaketit kohteeseen Uzbekistan

Sivustomme hakukoneella voit koota juuri sinun tarpeitasi vastaavan matkapaketin. Prosessi on äärimmäisen helppo: riittää, kun annat matkasi kohteen ja ajankohdan, niin pääset valitsemaan ensin hotellin ja sitten lennot ja/tai vuokra-auton sekä lisäpalvelut. Kun haku on tehty, voit järjestää hotelli- ja lentovaihtoehdot esimerkiksi hinnan mukaan, jotta voit löytää hetkessä juuri sinun budjettiisi sopivan vaihtoehdon. Lopuksi voit lisätä matkapakettiisi myös matkavakuutuksen, lentokenttäkuljetukset tai aktiviteetteja, kuten esimerkiksi retkiä tai kiertoajelun. Perinteistä matkaopaspalvelua emme tarjoa, mutta sen sijaan sinua avustaa netissä ja puhelimitse tavoitettava asiakaspalvelumme. Sen lisäksi saat apua ja neuvoja majoitusliikkeesi vastaanotosta.

Pakettina varaaminen tuo paitsi säästöä myös mielenrauhaa. Kun kaikki on varattuna ja selvillä, voit vaikka unohtaa koko matkan aina sen lähtöpäivään asti. Riittää, kun saavut lentokentälle ajoissa, muusta huolehdimme me. Kyseessä ei kuitenkaan ole perinteinen pakettimatka. Niillä joudut nimittäin sopeutumaan järjestäjän ohjelmaan, sääntöihin ja aikatauluun – ebookersin matkalla kaikesta päätät sinä!

Varaa täydellinen loma kohteeseen Uzbekistan

ebookers tarjoaa kattavan valikoiman lomia kohteeseen Uzbekistan. Siinä missä moni muu tarjoaa matkoja vain tietyille päiville tai tiettyyn vuodenaikaan, ebookersilla voit valita minkä tahansa ajankohdan, lennot ja majapaikan. Halutessasi voit siis lähteä matkaan viikonvaihteen sijaan vaikka tiistaina ja viipyä perillä viikonlopun, viikon tai kahden sijaan täsmälleen haluamasi ajan. Lentoja valitessa yleisiä kriteerejä ovat hinta ja lähtöaika, majoituksessa puolestaan hinta sekä sijainti ja mukavuudet. Yhtä hyvin valintasi voi tosin perustua myös johonkin aivan muuhun kriteeriin – vaihtoehtoja riittää!

 

Tervetuloa lomalle, jolla kaikesta päätät sinä!

Usein kysyttyjä kysymyksiä kohteen Uzbekistan matkatarjouksista

Mistä voi löytää matkatarjouksia kohteeseen Uzbekistan?

Voit löytää kohteen Uzbekistan matkatarjouksia ebookersilta hyvin edullisesti!

Mikä aika vuodesta on kaikkein ruuhkaisin kohteessa Uzbekistan?

Yleisesti ottaen elokuu, toukokuu, heinäkuu ovat kaikkein ruuhkaisimmat kuukaudet matkustaa kohteeseen Uzbekistan.

Mikä paras aika vierailla kohteessa Uzbekistan?

Jos olet etsimässä edullisia matkoja, heinäkuu on paras aika vierailla kohteessa Uzbekistan.

Mikä on huonoin aika vierailla kohteessa Uzbekistan?

Datamme mukaan lokakuu on hintojen suhteen kallein kuukausi. 

Milloin kohde Uzbekistan on kaikista vähiten ruuhkaisin?

Tietojemme mukaan tammikuu, marraskuu, joulukuu ovat kaikkein vähiten ruuhkaisimmat kuukaudet kohteessa Uzbekistan.

Lisää Uzbekistan hotelleja

Hae hinnat
Hyatt Regency Tashkent

Hyatt Regency Tashkent

5.0 kautta 5.0 Navoi Street, 1 A, Taškent
Hyatt Regency Tashkent on saanut mainiota palautetta sijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Amir Timurin museo. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa, ilmainen valet-pysäköinti ja täyden palvelun kylpylä. Tässä vuonna 2016 rakennetussa 5 tähden hotellissa on 300 huonetta 7 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja LCD-television.
58 €
Amelia Boutique Hotel

Amelia Boutique Hotel

4.0 kautta 5.0 Bozor Hoja, 1, Bukhara
Amelia Boutique Hotel on saanut loistavaa palautetta ilmaisesta aamiaisestaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Nadir Divan-Beghi Madrasah. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä ravintolan ja baarin. Tässä 4 tähden hotellissa on 11 huonetta. Kaikki huoneet tarjoavat ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja kalustetut lanait.
160 €
Hilton Tashkent City

Hilton Tashkent City

5.0 kautta 5.0 2 Islam Karimov Street, block 5, Taškent
Hilton Tashkent City sijaitsee kokouskeskuksen yhteydessä ja kävelymatkan päässä kohteesta Pakhtakor Markaziy Stadium (stadion). Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen omatoimisen pysäköinnin ja 2 ravintolaa. Tässä vuonna 2019 rakennetussa 5 tähden hotellissa on 258 huonetta 21 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja älytelevisiot.
45 €
Hotel Porso

Hotel Porso

Xodja Porso Street Bld 4, Bukhara, Bukhara
Hotel Porso sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Nadir Divan-Beghi Madrasah. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen aamiaisen, ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa ja ilmaisen omatoimisen pysäköinnin. Tässä hotellissa on 12 huonetta. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja jääkaapin.
60 €
Hotel Uzbekistan

Hotel Uzbekistan

45, Musakhanov Str., Taškent
Hotel Uzbekistan on saanut loistavaa palautetta huoneiden mukavuudesta. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Amir Timurin monumentti. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen aamiainen, ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa ja ilmainen omatoiminen pysäköinti. Tässä vuonna 1974 rakennetussa hotellissa on 300 huonetta 17 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat Select Comfort -patjalliset sängyt ja LCD-televisiot.
107 €
Ichan Qala Premium Class Hotel

Ichan Qala Premium Class Hotel

Tafakkur Street 68, Yusuf Khos Khojib, 75/10, Taškent
Ichan Qala Premium Class Hotel on saanut mahtavaa palautetta aamiaisestaan. Majoitusliike sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Uzbekistanin taidemuseo. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen omatoimisen pysäköinnin ja sisäuima-altaan. Tässä hotellissa on 60 huonetta 3 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja LCD-television.
70 €
Komil Bukhara Boutique Hotel

Komil Bukhara Boutique Hotel

3.5 kautta 5.0 40 Barakiyon St., (ex. Specialistov), Bukhara
Komil Bukhara Boutique Hotel on saanut hyvää palautetta ilmaisesta aamiaisestaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Lyab-i-Hauz. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä ravintolan ja baarin. Tässä vuonna 2007 rakennetussa 3,5 tähden hotellissa on 21 huonetta 2 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja LCD-televisiot.
53 €
Platan

Platan

4.0 kautta 5.0 Mironshokh Mirzo 13, Samarkand
Platan on saanut hyvää palautetta avuliaasta henkilökunnastaan. Majoitusliike sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta St. John Roman Catholic Church (kirkko). Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen omatoimisen pysäköinnin ja ravintolan. Tässä 4 tähden hotellissa on 12 huonetta. Kaikki huoneet tarjoavat asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja taulutelevisiot.
Hae hinnat
Green Canyon Uzbekistan

Green Canyon Uzbekistan

3.0 kautta 5.0 Yangikurgan, Yusufhona, Tashkent Region
Green Canyon Uzbekistan sijaitsee lähellä kohdetta Chatkalin kansallispuisto. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen aamiaisen, ilmaisen omatoimisen pysäköinnin ja sisäuima-altaan. Tässä 3 tähden aamiaismajoituksessa on 16 huonetta. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja plasmatelevision.
Hae hinnat
ORZU

ORZU

14 Ivliev Str., Taškent
ORZU sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Uzbekistanin taidemuseo. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen aamiaisen, ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa ja ilmaisen omatoimisen pysäköinnin. Tässä hotellissa on 38 huonetta. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja taulutelevision.

Autovuokraamojen parhaat tarjoukset kohteessa Uzbekistan

Katso kaikki kohteen Uzbekistan vuokra-autot

^Kaikkiin sivustolla ebookers.fi tehtyihin lento + hotelli -pakettivarauksiin perustuvat säästöt aikavälillä 01.01.2019–31.12.2019 verrattuna samojen komponenttien hintaan erikseen varattuina. Säästöt riippuvat lähtö-/kohdepaikasta, matkan pituudesta, majoituspäivistä ja valituista matkanjärjestäjistä. Säästöt eivät koske kaikkia pakettimatkoja.

*Hinta on alin viimeisten 24 tunnin sisällä löydetty hinta yhden yön pituiselle kahden aikuisen varaukselle seuraavien 30 päivän aikana. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Muita ehtoja saatetaan soveltaa.