Pääosion alkuosa
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5
Koronavirusta (COVID-19) koskevien matkustustiedotteiden vuoksi joihinkin kohteisiin ei voi tehdä varauksia tietyille päiville. Lisätietoja.
Koronavirusta (COVID-19) koskevien matkustustiedotteiden vuoksi joihinkin kohteisiin ei voi tehdä varauksia tietyille päiville. Lisätietoja.

Khiva – Matkat

Ikimuistoinen loma kohteessa Khiva kannattaa kokea monestakin syystä – mikset pakkaisi laukkujasi ja soisi itsellesi vapaata arjesta? Lue lisää, niin saat paremman käsityksen kaupungin parhaista nähtävyyksistä.

Khiva – Lennot ja hotelli

Lennot ja huoneet sekä unohtumattomat elämykset – ebookers pitää huolta siitä, että houkutteleva Khiva on unelmiesi kohde onnistuneelle lomalle.

Varaamalla lennot ja majoituksen yhdessä voit säästää jopa 7.7%^.

Kattavassa valikoimassamme on yli 500 kumppanilentoyhtiötä ja yli 500 000 majoituskohdetta kaikkialla maailmassa, ja ne kaikki ovat kättesi ulottuvilla. Nyt on siis aika lopettaa viivyttely ja toteuttaa suunnitelmat.

Ajatteletko, että voisit löytää paremman tarjouksen muualta? Älä mieti enää, vaan varaa pakettimatka nyt. Jos satut varauksen tehtyäsi näkemään muualla edullisemman diilin 48 tunnin kuluessa, pistämme paremmaksi palauttamalla erotuksen tilillesi.

Viimeinkin on tullut aika toteuttaa matkaunelmasi. Halusitpa sitten vuoristomökin suojiin tai tropiikin kuumuuteen, me voimme auttaa sinua toteuttamaan hurjimmatkin haaveesi.

Varausehtoja sovelletaan.

Khiva – Matkat

Khiva sijaitsee 30 km:n etäisyydellä lähikaupungista, joka on Urgench, ja 750 km:n päässä maan pääkaupungista (Taškent).

Hyppää suoraan menneisyyteen käymällä kohteissa Alla Kuki Khan Madrasah ja Mohammed Amin Madrassah, jotka ovat tämän seudun tärkeimmät ja historiallisesti mielenkiintoisimmat nähtävyydet.

Vieraile kohteessa Citadel Kunya-ark, jolla oli aikoinaan hyvin tärkeä rooli kaupungin turvallisuuden takaamisessa ja elä mielessäsi niitä kamppailuja, joita sen jykevillä muureilla käytiin vuosia sitten.

Jos olet sisustanut vaikka vain yhden huoneen, luultavasi valut tyhjiin pelkästään ajatellessasi sitä voimainponnistusta, mikä on tarvittu luomaan kohteen Stone Palace -palatsi ylellinen interiööri.

Tärkeät uskonnolliset kohteet, kuten Djuman moskeija ja Islam Khodjan minareetti ja moskeija, tarjoavat mahdollisuuden syvällisten asioiden pohdiskeluun.

Muistomerkkeihin tutustuminen on erinomainen tapa tutustua kaupungin muovautumiseen vaikuttaneisiin ihmisiin ja tapahtumiin. Täältä löytyvät Kafta-Minor ja Pakhlavan Makhmudin mausoleumi ovat kaksi alueen huomattavinta monumenttia.

Löydä halvat matkat kohteeseen Khiva

ebookers tarjoaa monipuolisen kattauksen hotelleja, lentoja ja palveluita, joista kokoat hetkessä oman matkasi kohteeseen Khiva. Varaaminen on helppoa ja nopeaa, ja asiakaspalvelu auttaa sinua pulmatilanteissa. Alla on lisätietoja kohteen Khiva lomamatkoista ja matkapaketeista.

Kuinka paljon matkapaketit maksavat kohteeseen Khiva?

Juuri nyt kohteeseen Khiva saa erittäin edullisia pakettimatkoja. Koska voit koota matkapaketin kohteeseen Khiva itse, löydät siihen taatusti juuri sinulle sopivat lennot, hotellin ja palvelut edulliseen hintaan.

Voinko säästää auton vuokrassa jos vuokraan sen hotellin ja lennon yhteydessä

Kyllä. Pakettimatkat kohteeseen Khiva ovat yleensä halvempia kuin matkan osat erikseen, mikä tarkoittaa, että kaikki kannattaa varata kerralla. Alennusta saa kaikkiin yhdistelmiin; mitä enemmän pakettiin kuuluu, sitä enemmän voit saada alennusta. Toki ymmärrämme, että joskus matkan yksityiskohtia ei voi lyödä lukkoon. Silloin voit valita myös pelkät lennot, hotellin, vuokra-auton tai vaikka aktiviteetteja.

Miten löydän kohteen Khiva matkatarjoukset?

Edulliset matkatarjoukset kohteeseen Khiva löydät tämän sivun hakukoneella. Sinun tarvitsee vain syöttää siihen matkasi perustiedot ja napsauttaa “Hae”, niin saat hetkessä eteesi kattavan valikoiman edullisia matkapaketteja. Lennot ja hotellin valittuasi voit lisätä mukaan myös vuokra-auton, aktiviteetteja ja haluamasi lisäpalvelut. Kuten yllä jo tulikin mainittua, pakettihinta on yleensä halvempi kuin matkan osat erikseen.

Mikä on paras aika vuodesta matkustaa kohteeseen Khiva?

Kohteen Khiva suosituimmat kuukaudet ovat . Niiden aikaan paikan päällä on eniten väkeä, ja lento- ja hotellihinnat ovat huipussaan. Muina aikoina matkailijoita on vähemmän. Yleensä tämä tarkoittaa, että saat myös lomamatkat kohteeseen Khiva halvemmalla, joskin täysin varmaa se ei ole. Etenkin suuret tapahtumat voivat nimittäin aiheuttaa lyhyitä hintapiikkejä myös sesonkiaikojen ulkopuolella. Tästä johtuen parhaassa asemassa ovat ne, jotka voivat tarvittaessa siirtää matkaansa vähintään päivän tai pari.

ENEMMÄN hotelleja lomakohteessa Khiva

Hae hinnat
Madrasah Polvon-qori Boutique

Madrasah Polvon-qori Boutique

3.0 kautta 5.0 Polvon Qoriy 24-Street East Gate of Old, Khiva, Khorezm
Madrasah Polvon-qori Boutique sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Alla Kuki Khan Madrasah. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen aamiainen, ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa ja ilmainen omatoiminen pysäköinti. Tässä 3 tähden hotellissa on 16 huonetta. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja taulutelevision.
Hae hinnat
Shaherezada Boutique Hotel

Shaherezada Boutique Hotel

3.5 kautta 5.0 Islom Hodja 35, Khiva
Shaherezada Boutique Hotel on saanut hyvää palautetta ilmaisesta aamiaisestaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Islam Khodjan minareetti ja moskeija. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen omatoimisen pysäköinnin ja ravintolan. Tässä 3,5 tähden hotellissa on 16 huonetta 2 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja television.
Hae hinnat
Orient Star Khiva

Orient Star Khiva

2.5 kautta 5.0 PAKHLAVAN MAHMUD STR.,1, Khiva, HIV
Orient Star Khiva sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Stone Palace -palatsi. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen aamiaisen sekä ravintolan ja kahvilan. Tässä vuonna 1851 rakennetussa 2,5 tähden hotellissa on 61 huonetta. Kaikki huoneet tarjoavat asiakkaille satelliittikanavat ja minibaarit.
Hae hinnat
Hotel New Star Khiva

Hotel New Star Khiva

Mehnatguli, 23, Khiva
Hotel New Star Khiva sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Citadel Kunya-ark. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen aamiaisen, ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa ja ravintolan. Tässä hotellissa on 13 huonetta. Kaikki huoneet tarjoavat asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja taulutelevisiot.
Hae hinnat
Hotel Erkin Palace

Hotel Erkin Palace

K. Yakubov Str, Khiva, Xorazm Region
Hotel Erkin Palace sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Islam Khodjan minareetti ja moskeija. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen aamiaisen, ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa ja ilmaisen omatoimisen pysäköinnin. Tässä hotellissa on 35 huonetta. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja television.
Hae hinnat
Sulton Hotel

Sulton Hotel

2.5 kautta 5.0 Gazchi Mahalla 1, Khiva, Khorezm
Sulton Hotel sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Citadel Kunya-ark. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen aamiainen, ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa ja ilmainen omatoiminen pysäköinti. Tässä 2,5 tähden hotellissa on 6 huonetta. Kaikki huoneet tarjoavat asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja LED-televisiot.
Hae hinnat
Arkanchi Hotel

Arkanchi Hotel

3.0 kautta 5.0 10 Pahlavon Mahmud, Khiva
Arkanchi Hotel on saanut loistavaa palautetta avuliaasta henkilökunnastaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Alla Kuki Khan Madrasah. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen aamiaisen, ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa ja ravintolan. Tässä 3 tähden hotellissa on 41 huonetta. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja taulutelevision.
Hae hinnat
BEK Khiva Hotel

BEK Khiva Hotel

N. Kubro street, 1, Khiva, Khorezm
BEK Khiva Hotel on saanut hyvää palautetta huoneiden tilavuudesta. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Stone Palace -palatsi. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen aamiaisen, ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa ja ilmaisen omatoimisen pysäköinnin. Tässä hotellissa on 54 huonetta 3 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja taulutelevision.
Hae hinnat
Hotel Shokhjakhon

Hotel Shokhjakhon

3.5 kautta 5.0 5 Mustaqillik Street, Khiva
Hotel Shokhjakhon sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Citadel Kunya-ark. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen aamiaisen, ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa ja ilmaisen omatoimisen pysäköinnin. Tässä 3,5 tähden hotellissa on 21 huonetta. Kaikki huoneet tarjoavat ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja taulutelevisiot.
Hae hinnat
Islambek Khiva

Islambek Khiva

Toshpulatov 135, Khiva
Islambek Khiva sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Alla Kuki Khan Madrasah. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen aamiaisen, ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa ja ilmaisen omatoimisen pysäköinnin. Tässä hotellissa on 16 huonetta. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja satelliittikanavat.

Autovuokraamojen parhaat tarjoukset kohteessa Khiva

Katso kaikki kohteen Khiva vuokra-autot

^Kaikkiin sivustolla ebookers.fi tehtyihin lento + hotelli -pakettivarauksiin perustuvat säästöt aikavälillä 01.01.2019–31.12.2019 verrattuna samojen komponenttien hintaan erikseen varattuina. Säästöt riippuvat lähtö-/kohdepaikasta, matkan pituudesta, majoituspäivistä ja valituista matkanjärjestäjistä. Säästöt eivät koske kaikkia pakettimatkoja.

*Hinta on alin viimeisten 24 tunnin sisällä löydetty hinta yhden yön pituiselle kahden aikuisen varaukselle seuraavien 30 päivän aikana. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Muita ehtoja saatetaan soveltaa.