Pääosion alkuosa
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5
Koronavirusta (COVID-19) koskevien matkustustiedotteiden vuoksi joihinkin kohteisiin ei voi tehdä varauksia tietyille päiville. Lisätietoja.

Monet lentoyhtiöt tarjoavat joustavia käytäntöjä muutosten suhteen

Ansaitse Bonus+-etua lentoyhtiön pisteiden lisäksi

Hyödynnä erikoistarjoukset ebookersin sovelluksessa

Halvat lennot Helsinki Osaka

Hinnat haettu viimeisten 7 päivän aikana. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Muita ehtoja saatetaan soveltaa.

Tietoa lennoista välille Helsinki - Osaka

Lähtölentokentän IATA-koodi HEL
Kohdelentokentän IATA-koodi KIX
Lennon hinta 664 €

Halvat lennot Helsingistä Osakaan

Kun mielesi tekee matkustaa miljoonakaupungin sykkeeseen, shoppailla itsesi läkähdyksiin, ihmetellä eksoottista kulttuuria ja maistella mitä mielenkiintoisempia herkkuja, ota kohteeksesi Japanin Osaka. Finnairin tai Japan Airlinesin suorilla lennoilla matka Helsingistä (HEL) Osakan Kansain kansainväliselle lentokentälle (KIX) kestää 9 tuntia ja 30 minuuttia. Jos haluat päästä hiukan halvemmalla, edullisin vaihtoehto on varata lennot ebookersin kautta Turkish Airlinesilta, jolloin lennolla on yksi noin kolmen tunnin mittainen välilasku Istanbulissa. Se ei ole huono vaihtoehto, sillä jalkasi ovat luultavasti vain tyytyväisiä pienestä jaloittelusta! Välilaskun kanssa lento Helsingistä Osakaan kestää lyhimmillään 17 tuntia ja 20 minuuttia, mutta toisinaan yli 25 tuntia, riippuen välilaskun kestosta. Osakan aika on kuusi tuntia Helsinkiä edellä. Se tarkoittaa, että kun suora lento lähtee Helsingistä esimerkiksi kello 17.25, se on perillä Osakassa seuraavana aamuna paikallista aikaa kello 8.55. Tervetuloa unohtumattomalle aamiaiselle suurkaupunkiin!

Milloin kannattaa lähteä?

Keskimäärin edullisimmat ajat matkustaa 2,7 miljoonan asukkaan Osakaan ovat helmikuu ja marraskuu, kun taas kalleimmat lennot ajoittuvat elo- ja syyskuulle. Viikonpäivistä tiistai ja keskiviikko ovat keskimäärin edullisimmat lähtöpäivät, kun taas lauantaina, perjantaina ja sunnuntaina lentäminen on selvästi kalliimpaa. Halvin viikko lentää Helsingistä Osakaan on vuoden 3. viikko tammikuussa. Siihen ajankohtaan verrattuna keskikesän lento saattaa maksaa jopa kaksin verroin enemmän. Myös uusivuosi Osakassa saattaa kuulostaa houkuttelevalta, mutta huomaathan, että vuoden viimeisellä viikolla lennot ovat kaikkein kalleimmat. Teet viisaasti, jos varaat lentosi ebookersin kautta 2–4 kuukautta etukäteen, sillä silloin säästät hinnoissa ja sinulla jää enemmän rahaa matkasta nauttimiseen!

Nopeasti matkaan Helsingistä

Kun olet ostanut halvat lennot Helsingistä Osakaan, voi matka alkaa. Helsinki-Vantaan lentokentälle on nyt varsin helppoa päästä suoraan junalla. Matka Helsingin keskustasta lentokentälle kestää lähijunalla puoli tuntia, ja junia kulkee tiheimmillään kymmenen minuutin välein. Lentomatkustajien kannalta junalla matkustaminen on erittäin mukavaa, sillä kaikki lentoasemalle liikennöivät junat ovat matalalattiajunia. Myös esteettömyys on huomioitu junissa: lastenvaunujen tai pyörätuolin kanssa liikkuminen ei tuota ongelmia. Lentoaseman rautatieasema on suoraan terminaalin alla, josta pääset terminaaliin hissillä tai liukuportailla. Opasteita Helsinki-Vantaan lentokentällä on runsaasti, joten löydät varmasti helposti omaan lähtöselvitykseesi.

Osakan lentokentät

Osakassa on kolme lentokenttää: Itamin kansainvälinen lentokenttä (ITM), josta – huolimatta sen nimestä – lähtevät nykyisin vain Japanin sisäiset lennot. Koben lentokenttä (UKB) on niin ikään kotimaan lennoille tarkoitettu kenttä, mutta sieltä lähtee myös joitakin kansainvälisiä charter-lentoja. Osakan suurin lentokenttä on Kansain kansainvälinen lentokenttä (KIX), jonne laskeutuvat kaikki Helsingistä Osakaan kulkevat lennot.

Yhteydet lentokentältä kaupunkiin

Osakan Kansain lentokenttä sijaitsee 50 kilometrin päässä Osakan kaupungista. Valtava lentokenttä saattaa tuntua aluksi kaoottiselta, mutta älä huoli: japanilaiseen tapaan asiat hoituvat yleensä tehokkaasti mutta ystävällisesti. Pääset lentokentältä Osakan keskustaan taksilla, bussilla tai junalla. Huomaa, että taksilla ajaminen on erittäin kallista: matka keskustaan saattaa maksaa jopa sata euroa. Kätevimmin pääset kaupunkiin junalla. Kansain lentokentältä Osakaan liikennöi kaksi junayhtiötä, JR ja Nankai. Molempiin juniin voit ostaa lippuja lentokentän toisesta kerroksesta. Nankailla on kahdentyyppisiä lentokentälle liikennöiviä junia: hopeanvärinen Airport Express, jolla matka kestää noin 45 minuuttia, sekä sininen Rapi:t-juna, joka pysähtyy harvemmin, vie sinut keskustaan noin 35 minuutissa. Jos sinulla on paljon matkatavaraa, lentokenttäbussi saattaa olla kätevin vaihtoehto. Kuulostaako sekavalta? Muista, että voit aina kysyä neuvoa ystävällisiltä kaupunkilaisilta. Osta siis matkaopas ja kartta jo tällä viikolla ja varaa halvat lennot Helsingistä Osakaan!

Lennot Helsinki – Osaka

Onko kohteiden Helsinki ja Osaka välillä suoria lentoja?

Kohteiden Helsinki (HEL-Helsinki-Vantaa) ja Osaka (KIX-Kansain kansainvälinen lentoasema) välillä on helppoa lentää suoraan. Voit valita lentosi 1 lentoyhtiöltä, joihin kuuluu Finnair. Varaa lippusi niin ymmärrät, miksi se on monien matkustajien suosima lentoyhtiö.

Kuinka kauan suora lento kohteiden Helsinki ja Osaka välillä kestää?

Kohteiden Helsinki ja Osaka välinen matka on 7 700 km ja lentoaika keskimäärin 9 tuntia ja 35 minuuttia. Suoralla lennolla olet perillä nopeammin, ja säästät aikaa matkakohteeseesi tutustumiseen.

Mitkä ovat parhaat lentokentät kohteiden Helsinki ja Osaka välisille lennoille?

Sinua saattaa kiinnostaa tietää, että kohteiden Helsinki ja Osaka välillä on monia lentoreittejä. Tässä ovat yleisimmät reitit:

  • Helsinki (HEL-Helsinki-Vantaa) – Osaka (KIX-Kansain kansainvälinen lentoasema): 13 lentoa viikossa
  • Helsinki (HEL-Helsinki-Vantaa) – Osaka (ITM-Itami): 6 lentoa viikossa
  • Helsinki (HEL-Helsinki-Vantaa) – Kobe (UKB): 6 lentoa viikossa
Mitkä ovat suosituimpia kohteiden Helsinki ja Osaka välillä lentäviä lentoyhtiöitä?

Reitti kohteiden Helsinki ja Osaka välillä on tiuhaan liikennöity, joten löydät taatusti lukuisia lentoja, joista tehdä valintasi. Jos et ole varma, minkä yhtiön lento sinun kannattaisi varata, nämä ovat kuusi yleisintä lentoyhtiötä:

  • China Eastern Airlines, 30 lentoa kuussa
  • British Airways, 24 lentoa kuussa
  • JAL, 24 lentoa kuussa
  • Air China, 17 lentoa kuussa
  • Juneyao Airlines, 17 lentoa kuussa
  • Finnair, 10 lentoa kuussa
Kuinka monta lentoa kohteiden Helsinki ja Osaka välillä on?

Välillä Helsinki – Osaka operoidaan suurin piirtein 2 lentoa päivässä. Seuraavan matkan varaaminen ei siis ole mikään ongelma.

Varatuimmat hotellit Osaka

Näytä kaikki 7 119 majoitusliikettä kohteessa Osaka
39 €
Agora Place Osaka Namba

Agora Place Osaka Namba

3.5 kautta 5.0 1-9-7 Sennichi-mae, Chuo-ku, Osaka, Osaka-fu
Agora Place Osaka Namba on saanut mahtavaa palautetta sijainnistaan lähellä lentokenttää. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Kuromon Ichiban markkinat. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä ravintolan ja aamiaisen (lisämaksusta). Kaikki huoneet tarjoavat asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja taulutelevisiot.
34 €
The Wall Hotel

The Wall Hotel

3.5 kautta 5.0 2-17-9 Nishishinsaibashi Chuo-ku, Osaka, Osaka-fu
The Wall Hotel on saanut hyvää palautetta alueen ostosmahdollisuuksista. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Amerikamura. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi takan ja LCD-television.
32 €
Smile Hotel Premium Osaka Hommachi

Smile Hotel Premium Osaka Hommachi

3.5 kautta 5.0 2-8-6 Minamisenba, Chuo-ku, Osaka, Osaka
Smile Hotel Premium Osaka Hommachi on saanut loistavaa palautetta hinta-laatu-suhteestaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Shinsaibashin ostoskeskus. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä business centerin ja aamiaisen (lisämaksusta). Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja taulutelevision.

Hinta, verot & maksut: ebookers.fi sivuston hinnat päivittyvät kerran päivässä. Hinnat sisältävät kaikki verot ja maksut poislukien mahdolliset matkatavaramaksut.

Takaisinmaksut/muutokset/peruutukset: Lipun salliessa muutokset tulee maksettavaksi 45.00 € ebookersin muutoskulu sekä mahdolliset verojen ja lentohintojen erotukset sekä lentoyhtiön muutoskulut.

Muut ehdot: Aikatauluissa, hinnoissa ja ehdoissa muutokset mahdollisia ilman erillistä ilmoitusta. Paikkoja on rajoitetusti ja hinnat eivät ole välttämättä saatavilla kaikilla lennoilla/päivillä. Hinnat eivät ole voimassa takautuvasti ja niitä ei voi käyttää vaihdossa kokonaan tai osittain käyttämättömiin lippuihin. Lipuissa ei ole muutos- eikä peruutusoikeutta. Hintasäännöt kullekkin lipulle tulee tarkistaa ennen varauksen maksamista ja vahvistamista.