Pääosion alkuosa
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5

Halvat lennot Helsinki Osaka

Hinnat haettu viimeisten 7 päivän aikana. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Muita ehtoja saatetaan soveltaa.

Halvat lennot Helsingistä Osakaan

Kun mielesi tekee matkustaa miljoonakaupungin sykkeeseen, shoppailla itsesi läkähdyksiin, ihmetellä eksoottista kulttuuria ja maistella mitä mielenkiintoisempia herkkuja, ota kohteeksesi Japanin Osaka. Finnairin tai Japan Airlinesin suorilla lennoilla matka Helsingistä (HEL) Osakan Kansain kansainväliselle lentokentälle (KIX) kestää 9 tuntia ja 30 minuuttia. Jos haluat päästä hiukan halvemmalla, edullisin vaihtoehto on varata lennot ebookersin kautta Turkish Airlinesilta, jolloin lennolla on yksi noin kolmen tunnin mittainen välilasku Istanbulissa. Se ei ole huono vaihtoehto, sillä jalkasi ovat luultavasti vain tyytyväisiä pienestä jaloittelusta! Välilaskun kanssa lento Helsingistä Osakaan kestää lyhimmillään 17 tuntia ja 20 minuuttia, mutta toisinaan yli 25 tuntia, riippuen välilaskun kestosta. Osakan aika on kuusi tuntia Helsinkiä edellä. Se tarkoittaa, että kun suora lento lähtee Helsingistä esimerkiksi kello 17.25, se on perillä Osakassa seuraavana aamuna paikallista aikaa kello 8.55. Tervetuloa unohtumattomalle aamiaiselle suurkaupunkiin!

Milloin kannattaa lähteä?

Keskimäärin edullisimmat ajat matkustaa 2,7 miljoonan asukkaan Osakaan ovat helmikuu ja marraskuu, kun taas kalleimmat lennot ajoittuvat elo- ja syyskuulle. Viikonpäivistä tiistai ja keskiviikko ovat keskimäärin edullisimmat lähtöpäivät, kun taas lauantaina, perjantaina ja sunnuntaina lentäminen on selvästi kalliimpaa. Halvin viikko lentää Helsingistä Osakaan on vuoden 3. viikko tammikuussa. Siihen ajankohtaan verrattuna keskikesän lento saattaa maksaa jopa kaksin verroin enemmän. Myös uusivuosi Osakassa saattaa kuulostaa houkuttelevalta, mutta huomaathan, että vuoden viimeisellä viikolla lennot ovat kaikkein kalleimmat. Teet viisaasti, jos varaat lentosi ebookersin kautta 2–4 kuukautta etukäteen, sillä silloin säästät hinnoissa ja sinulla jää enemmän rahaa matkasta nauttimiseen!

Nopeasti matkaan Helsingistä

Kun olet ostanut halvat lennot Helsingistä Osakaan, voi matka alkaa. Helsinki-Vantaan lentokentälle on nyt varsin helppoa päästä suoraan junalla. Matka Helsingin keskustasta lentokentälle kestää lähijunalla puoli tuntia, ja junia kulkee tiheimmillään kymmenen minuutin välein. Lentomatkustajien kannalta junalla matkustaminen on erittäin mukavaa, sillä kaikki lentoasemalle liikennöivät junat ovat matalalattiajunia. Myös esteettömyys on huomioitu junissa: lastenvaunujen tai pyörätuolin kanssa liikkuminen ei tuota ongelmia. Lentoaseman rautatieasema on suoraan terminaalin alla, josta pääset terminaaliin hissillä tai liukuportailla. Opasteita Helsinki-Vantaan lentokentällä on runsaasti, joten löydät varmasti helposti omaan lähtöselvitykseesi.

Osakan lentokentät

Osakassa on kolme lentokenttää: Itamin kansainvälinen lentokenttä (ITM), josta – huolimatta sen nimestä – lähtevät nykyisin vain Japanin sisäiset lennot. Koben lentokenttä (UKB) on niin ikään kotimaan lennoille tarkoitettu kenttä, mutta sieltä lähtee myös joitakin kansainvälisiä charter-lentoja. Osakan suurin lentokenttä on Kansain kansainvälinen lentokenttä (KIX), jonne laskeutuvat kaikki Helsingistä Osakaan kulkevat lennot.

Yhteydet lentokentältä kaupunkiin

Osakan Kansain lentokenttä sijaitsee 50 kilometrin päässä Osakan kaupungista. Valtava lentokenttä saattaa tuntua aluksi kaoottiselta, mutta älä huoli: japanilaiseen tapaan asiat hoituvat yleensä tehokkaasti mutta ystävällisesti. Pääset lentokentältä Osakan keskustaan taksilla, bussilla tai junalla. Huomaa, että taksilla ajaminen on erittäin kallista: matka keskustaan saattaa maksaa jopa sata euroa. Kätevimmin pääset kaupunkiin junalla. Kansain lentokentältä Osakaan liikennöi kaksi junayhtiötä, JR ja Nankai. Molempiin juniin voit ostaa lippuja lentokentän toisesta kerroksesta. Nankailla on kahdentyyppisiä lentokentälle liikennöiviä junia: hopeanvärinen Airport Express, jolla matka kestää noin 45 minuuttia, sekä sininen Rapi:t-juna, joka pysähtyy harvemmin, vie sinut keskustaan noin 35 minuutissa. Jos sinulla on paljon matkatavaraa, lentokenttäbussi saattaa olla kätevin vaihtoehto. Kuulostaako sekavalta? Muista, että voit aina kysyä neuvoa ystävällisiltä kaupunkilaisilta. Osta siis matkaopas ja kartta jo tällä viikolla ja varaa halvat lennot Helsingistä Osakaan!

Kartta

Hinta, verot & maksut: ebookers.fi sivuston hinnat päivittyvät kerran päivässä. Hinnat sisältävät kaikki verot ja maksut poislukien mahdolliset matkatavaramaksut.

Takaisinmaksut/muutokset/peruutukset: Lipun salliessa muutokset tulee maksettavaksi 45.00 € ebookersin muutoskulu sekä mahdolliset verojen ja lentohintojen erotukset sekä lentoyhtiön muutoskulut.

Muut ehdot: Aikatauluissa, hinnoissa ja ehdoissa muutokset mahdollisia ilman erillistä ilmoitusta. Paikkoja on rajoitetusti ja hinnat eivät ole välttämättä saatavilla kaikilla lennoilla/päivillä. Hinnat eivät ole voimassa takautuvasti ja niitä ei voi käyttää vaihdossa kokonaan tai osittain käyttämättömiin lippuihin. Lipuissa ei ole muutos- eikä peruutusoikeutta. Hintasäännöt kullekkin lipulle tulee tarkistaa ennen varauksen maksamista ja vahvistamista.