Pääosion alkuosa
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5

Löydä täydellinen lentosi yli 400 lentoyhtiön joukosta

Ansaitse Bonus+-etua lentoyhtiön pisteiden lisäksi

Hyödynnä erikoistarjoukset ebookersin sovelluksessa

Halvat lennot Helsinki Osaka

Hinnat haettu viimeisten 7 päivän aikana. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Muita ehtoja saatetaan soveltaa.

Tietoa lennoista välille Helsinki - Osaka

Lähtölentokentän IATA-koodi HEL
Kohdelentokentän IATA-koodi KIX
Lentovaihtoehtoja 1
Lennon hinta 561 €
Keskimääräinen lentoaika 16 tuntia 30 minuuttia

Halvat lennot Helsingistä Osakaan

Kun mielesi tekee matkustaa miljoonakaupungin sykkeeseen, shoppailla itsesi läkähdyksiin, ihmetellä eksoottista kulttuuria ja maistella mitä mielenkiintoisempia herkkuja, ota kohteeksesi Japanin Osaka. Finnairin tai Japan Airlinesin suorilla lennoilla matka Helsingistä (HEL) Osakan Kansain kansainväliselle lentokentälle (KIX) kestää 9 tuntia ja 30 minuuttia. Jos haluat päästä hiukan halvemmalla, edullisin vaihtoehto on varata lennot ebookersin kautta Turkish Airlinesilta, jolloin lennolla on yksi noin kolmen tunnin mittainen välilasku Istanbulissa. Se ei ole huono vaihtoehto, sillä jalkasi ovat luultavasti vain tyytyväisiä pienestä jaloittelusta! Välilaskun kanssa lento Helsingistä Osakaan kestää lyhimmillään 17 tuntia ja 20 minuuttia, mutta toisinaan yli 25 tuntia, riippuen välilaskun kestosta. Osakan aika on kuusi tuntia Helsinkiä edellä. Se tarkoittaa, että kun suora lento lähtee Helsingistä esimerkiksi kello 17.25, se on perillä Osakassa seuraavana aamuna paikallista aikaa kello 8.55. Tervetuloa unohtumattomalle aamiaiselle suurkaupunkiin!

Milloin kannattaa lähteä?

Keskimäärin edullisimmat ajat matkustaa 2,7 miljoonan asukkaan Osakaan ovat helmikuu ja marraskuu, kun taas kalleimmat lennot ajoittuvat elo- ja syyskuulle. Viikonpäivistä tiistai ja keskiviikko ovat keskimäärin edullisimmat lähtöpäivät, kun taas lauantaina, perjantaina ja sunnuntaina lentäminen on selvästi kalliimpaa. Halvin viikko lentää Helsingistä Osakaan on vuoden 3. viikko tammikuussa. Siihen ajankohtaan verrattuna keskikesän lento saattaa maksaa jopa kaksin verroin enemmän. Myös uusivuosi Osakassa saattaa kuulostaa houkuttelevalta, mutta huomaathan, että vuoden viimeisellä viikolla lennot ovat kaikkein kalleimmat. Teet viisaasti, jos varaat lentosi ebookersin kautta 2–4 kuukautta etukäteen, sillä silloin säästät hinnoissa ja sinulla jää enemmän rahaa matkasta nauttimiseen!

Nopeasti matkaan Helsingistä

Kun olet ostanut halvat lennot Helsingistä Osakaan, voi matka alkaa. Helsinki-Vantaan lentokentälle on nyt varsin helppoa päästä suoraan junalla. Matka Helsingin keskustasta lentokentälle kestää lähijunalla puoli tuntia, ja junia kulkee tiheimmillään kymmenen minuutin välein. Lentomatkustajien kannalta junalla matkustaminen on erittäin mukavaa, sillä kaikki lentoasemalle liikennöivät junat ovat matalalattiajunia. Myös esteettömyys on huomioitu junissa: lastenvaunujen tai pyörätuolin kanssa liikkuminen ei tuota ongelmia. Lentoaseman rautatieasema on suoraan terminaalin alla, josta pääset terminaaliin hissillä tai liukuportailla. Opasteita Helsinki-Vantaan lentokentällä on runsaasti, joten löydät varmasti helposti omaan lähtöselvitykseesi.

Osakan lentokentät

Osakassa on kolme lentokenttää: Itamin kansainvälinen lentokenttä (ITM), josta – huolimatta sen nimestä – lähtevät nykyisin vain Japanin sisäiset lennot. Koben lentokenttä (UKB) on niin ikään kotimaan lennoille tarkoitettu kenttä, mutta sieltä lähtee myös joitakin kansainvälisiä charter-lentoja. Osakan suurin lentokenttä on Kansain kansainvälinen lentokenttä (KIX), jonne laskeutuvat kaikki Helsingistä Osakaan kulkevat lennot.

Yhteydet lentokentältä kaupunkiin

Osakan Kansain lentokenttä sijaitsee 50 kilometrin päässä Osakan kaupungista. Valtava lentokenttä saattaa tuntua aluksi kaoottiselta, mutta älä huoli: japanilaiseen tapaan asiat hoituvat yleensä tehokkaasti mutta ystävällisesti. Pääset lentokentältä Osakan keskustaan taksilla, bussilla tai junalla. Huomaa, että taksilla ajaminen on erittäin kallista: matka keskustaan saattaa maksaa jopa sata euroa. Kätevimmin pääset kaupunkiin junalla. Kansain lentokentältä Osakaan liikennöi kaksi junayhtiötä, JR ja Nankai. Molempiin juniin voit ostaa lippuja lentokentän toisesta kerroksesta. Nankailla on kahdentyyppisiä lentokentälle liikennöiviä junia: hopeanvärinen Airport Express, jolla matka kestää noin 45 minuuttia, sekä sininen Rapi:t-juna, joka pysähtyy harvemmin, vie sinut keskustaan noin 35 minuutissa. Jos sinulla on paljon matkatavaraa, lentokenttäbussi saattaa olla kätevin vaihtoehto. Kuulostaako sekavalta? Muista, että voit aina kysyä neuvoa ystävällisiltä kaupunkilaisilta. Osta siis matkaopas ja kartta jo tällä viikolla ja varaa halvat lennot Helsingistä Osakaan!

Helsinki - Osaka Lennot FAQ

 • Mikä on halvin hinta lennolle reitillä Helsinki – Osaka?

  Halvin löytämämme hinta lennolle reitillä Helsinki -- Osaka on 561 €. \nJatkamalla hakua alla löydät runsaasti tietoa, jonka avulla varaat haluamasi lennon ja viimeistelet matkasuunnitelmasi kohteeseen Osaka. Voit verrata lentoyhtiöitä ja alueen lentokenttiä sekä löytää mahtavia hotellitarjouksia. Anna ebookersin auttaa, jotta lentosi reitillä Helsinki -- Osaka on mahdollisimman edullinen!
 • Kuinka monta lentoa reitillä Helsinki – Osaka on tarjolla viikoittain?

  Reitillä Helsinki -- Osaka on tarjolla 118 viikoittaista lentoa.
 • Kuinka monta lentoyhtiötä liikennöi reitillä Helsinki – Osaka?

  reitillä Helsinki -- Osaka liikennöi 4 lentoyhtiötä.
 • Mitkä lentokentät sopivat parhaiten Helsinki – Osaka -lennoille?

  Löysimme alueelta Helsinki vain yhden lentoaseman, joka tarjoaa lentoja kohteeseen Osaka: Vantaa (HEL). Tämä lentoasema tarjoaa lentoja lentoasemalle Kansai Intl. (KIX), mutta lentoja voi olla tarjolla rajoitetusti, joten varaa heti! Saapuessasi kohteeseen Osaka voit säästää aikaa ja rahaa laskeutumalla jollekin seuraavista lentokentistä:\n\n* Kansai Intl. (KIX)\n* Itami (ITM)\nHaluamme tarjota sinulle sopivimmat vaihtoehdot. Siten olet valmis nauttimaan kaupungin maisemista, nähtävyyksistä ja mauista heti, kun lentosi laskeutuu kohteeseen Osaka.
 • Mitkä ovat suosituimpia lentoyhtiöitä reitillä Helsinki – Osaka?

  Kun varaat lentosi suositulta lentoyhtiöltä, löydät usein parhaat lentotarjoukset. Me jopa löysimme lennon reitille Helsinki -- Osaka hintaan 561 €! Reitillä Helsinki -- Osaka 4 lentoyhtiötä tarjoaa halpoja lentoja, ja alueella Helsinki liikennöivistä suosituimpia ovat:\n\n* Lennot reitillä Helsinki (HEL) -- Osaka (KIX)\n * Finnair\n * Japan Airlines\n * British Airways\n\n\n\n* Lennot reitillä Helsinki (HEL) -- Osaka (ITM)\n * Finnair\n * British Airways\n * Japan Airlines\n
 • Mitkä lentoyhtiöt liikennöivät reitillä Helsinki – Osaka useimmin?

  * Helsinki (HEL) -- Osaka (KIX)\n * Finnair -- 42 viikoittaista lentoa reitillä HEL -- KIX\n \n\n * Japan Airlines -- 32 viikoittaista lentoa reitillä HEL -- KIX\n \n\n * British Airways -- 21 viikoittaista lentoa reitillä HEL -- KIX\n\n\n\n* Helsinki (HEL) -- Osaka (ITM)\n * Finnair -- 3 viikoittaista lentoa reitillä HEL -- ITM\n \n\n * British Airways -- 3 viikoittaista lentoa reitillä HEL -- ITM\n \n\n * Japan Airlines -- 3 viikoittaista lentoa reitillä HEL -- ITM\nSuuremmilla lentokentillä ja lentoyhtiöillä, jotka lentävät tietyllä reitillä useammin, on yleensä tarjolla enemmän istuinpaikkoja, mutta pienemmältä lentokentältä lentäminen voi olla halvempaa.
 • Mitkä alueen Helsinki lentoasemista tarjoavat lentoja kohteeseen Osaka joka viikko?

  Lentoyhtiöt, kuten Finnair, liikennöivät viikoittain 42 lentoa reitillä Helsinki -- Osaka. Lisätietoja alla:\n\n* Lentoasemalta Helsinki (HEL) liikennöidään viikoittain 109 lentoa kohteeseen Osaka (KIX).\n* Lentoasemalta Helsinki (HEL) liikennöidään viikoittain 9 lentoa kohteeseen Osaka (ITM).\n
 • Kuinka kauan kestää suora lento reitillä Helsinki – Osaka?

  Suora lento reitillä Helsinki -- Osaka kestää yleensä noin 9 tuntia, 35 minuuttia, ja lennetty etäisyys on 7 773,08 kilometriä. Pisimmät lennot tällä reitillä kestävät yleensä 15 tuntia, 40 minuuttia. Lennon keskimääräinen kesto on 11 tuntia, 53 minuuttia.
 • Mikä on aikaisin ja myöhäisin saatavilla oleva lento reitillä Helsinki – Osaka?

  * Lento reitillä Helsinki (HEL) -- Osaka (KIX)\n * Päivän ensimmäinen lähtevä lento: 00.45\n * Aikaisin saapumisaika: 08.55\n * Päivän viimeinen lähtevä lento: 17.20\n * Myöhäisin saapumisaika: 16.25\n\n\n\n* Lento reitillä Helsinki (HEL) -- Osaka (ITM)\n * Päivän ensimmäinen lähtevä lento: 16.45\n * Aikaisin saapumisaika: 11.55\n * Päivän viimeinen lähtevä lento: 16.45\n * Myöhäisin saapumisaika: 11.55\n
 • Minkälaisia koneita reitillä Helsinki – Osaka liikennöivät lentoyhtiöt käyttävät?

  Reitillä Helsinki -- Osaka liikennöivät lentoyhtiöt käyttävät muun muassa seuraavanlaisia lentokoneita.\n\n| **Lentoyhtiö** | **Lentokone** |\n|-----------------|---------------------------|\n| Finnair | AIRBUS INDUSTRIE A330-300 |\n| Japan Airlines | AIRBUS INDUSTRIE A330-300 |\n| British Airways | AIRBUS INDUSTRIE A330-300 |\n| Air China | AIRBUS INDUSTRIE A330-300 |\n\n
 • Tarvitsenko passin lennolle Helsinki – Osaka?

  Yleensä passi tarvitaan, kun lennetään sen maan ulkopuolelle, jossa passi on myönnetty. Tarkista kuitenkin tarvittavat asiakirjat matkakohteesi tulli- ja matkustustiedoista.

Hotellit Osaka

Näytä kaikki 5 530 majoitusliikettä kohteessa Osaka
RIHGA Royal Hotel Osaka

RIHGA Royal Hotel Osaka

5-3-68 Nakanoshima, Kita-ku, Osaka, Osaka-fu
  4.5 kautta 5.0
   
   
  2,2/5 (4 arvostelua)

  Osakan kansainvälinen kokouskeskus ja Osakan tiedemuseo ovat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä perheystävällisestä joenrantareitillä sijaitsevasta hotellista. ...

  RIHGA Royal Hotel Osaka76 €

  RIHGA Royal Hotel Osaka76 €
  APA Hotel Osaka-Higobashi-Ekimae

  APA Hotel Osaka-Higobashi-Ekimae

  1-2-1 Tosabori, Nishi-ku, Osaka, Osaka-fu
   3.0 kautta 5.0
    
    
   3,0/5 (1 arvostelua)

   Osakan tiedemuseo, Osakan kansainvälinen kokouskeskus ja Umeda Sky Building sijaitsevat 2 kilometrin päässä tästä hotellista. Osakan historiallinen museo ja ...

   APA Hotel Osaka-Higobashi-Ekimae41 €

   APA Hotel Osaka-Higobashi-Ekimae41 €

   Hinta, verot & maksut: ebookers.fi sivuston hinnat päivittyvät kerran päivässä. Hinnat sisältävät kaikki verot ja maksut poislukien mahdolliset matkatavaramaksut.

   Takaisinmaksut/muutokset/peruutukset: Lipun salliessa muutokset tulee maksettavaksi 45.00 € ebookersin muutoskulu sekä mahdolliset verojen ja lentohintojen erotukset sekä lentoyhtiön muutoskulut.

   Muut ehdot: Aikatauluissa, hinnoissa ja ehdoissa muutokset mahdollisia ilman erillistä ilmoitusta. Paikkoja on rajoitetusti ja hinnat eivät ole välttämättä saatavilla kaikilla lennoilla/päivillä. Hinnat eivät ole voimassa takautuvasti ja niitä ei voi käyttää vaihdossa kokonaan tai osittain käyttämättömiin lippuihin. Lipuissa ei ole muutos- eikä peruutusoikeutta. Hintasäännöt kullekkin lipulle tulee tarkistaa ennen varauksen maksamista ja vahvistamista.