Pääosion alkuosa
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5
Koronavirusta (COVID-19) koskevien matkustustiedotteiden vuoksi joihinkin kohteisiin ei voi tehdä varauksia tietyille päiville. Lisätietoja.
Koronavirusta (COVID-19) koskevien matkustustiedotteiden vuoksi joihinkin kohteisiin ei voi tehdä varauksia tietyille päiville. Lisätietoja.

Taškent – Matkat

Hyvä valinta seuraavaksi lomakohteeksi voisi olla Taškent – lomat tässä kaupungissa ovat aina täynnä yllätyksiä.

Taškent – Lennot ja hotelli

Lennot ja majoitus sekä ihanat seikkailut... Ebookers huolehtii siitä, että kiehtova Taškent on varmasti unohtumaton kohde onnistuneelle lomalle.

Voit säästää jopa 7.7%^, kun päätät varata meiltä lennot ja huoneet yhtenä pakettina.

Mikään ei ole niin virkistävää kuin stressitön loma. Suuressa kansainvälisessä tietokannassamme on yli 500 kumppanilentoyhtiötä ja runsaat 500 000 majoituskohdetta eri puolilla maailmaa, joten jännittävä pakomatka on aivan nurkan takana.

Tarjoamamme hintatakuu tarkoittaa seuraavaa: kun olet ensin varannut matkapaketin ebookers-palvelusta ja satutkin saamaan paremman tarjouksen muualta 48 tunnin sisällä, laitamme paremmaksi hyvittämällä sinulle tarjousten välisen erotuksen. Enää ei kannata jahkailla.

Anna meidän auttaa unelmiesi matkan toteuttamisessa. Halusitpa sitten kiipeillä vuorilla, ottaa aurinkoa tai kokea muunlaisia elämyksiä, me voimme auttaa.

Varausehtoja sovelletaan.

Taškent – Matkat

Ottaen huomioon, että alueelta löytyy asukkaita 2 000 000, uusien tuttavuuksien tekeminen ei voi olla vaikeaa!

Perheen yhteisillä lomilla luodaan ikuisia muistoja. Aqua Park (vesipuisto) ja Tashkentland ovat nähtävyyksiä silloin, kun etsitte tekemistä, josta koko perhe nauttii.

Jos sää on sateinen, vietä päivä paikassa Museum of National Dress (museo). Ota esiin muistikirja ja piirrä joitakin näytteillä olevista kiinnostavista kokoelmista. Näin saat kivan muiston vierailustasi.

Ota mukaan iso kuppi kahvia ja käytä päivä hyväksesi tutkimalla kohteen Uzbekistanin taidemuseo ja Tashkentin nykytaiteen galleria kokoelmat. Nämä ihastuttavat näyttelytilat, jotka tarjoavat suuren valikoiman upeita maalauksia ja veistoksia, ihastuttavat taiteen ystävän takuuvarmasti.

Paras tapa ymmärtää sitä, mitä tapahtuu tällä hetkellä, on muistaa mitä tapahtui eilen. Historiallinen museo ja Amir Timurin museo paljastavat mikä teki tästä kaupungista sen, millainen se on tänään.

Kukeldash Madrassa on hyvä kohde aloittaa, jos haluaisit tietää lisää alueen menneisyydestä.

Friendship of People's Palace (rakennus) on yksi alueen huomattavimmista asumuksista, joka voi ylpeillä lähes loputtomalla listallaan rikkaita ja kuuluisia asukkaita.

Telyashayakhin moskeija on suosittu kohde monien hengellisistä asioista kiinnostuneiden vierailijoiden keskuudessa, ja se tarjoaa tilaisuuden elämän suurien kysymysten pohtimiseen.

Mikäli Amir Timurin monumentti tai Sheikki Zaynudin Bobon mausoleumi sattuvat osumaan kulkureittisi varrelle, pysähdy niiden äärelle hetkeksi. Näiden tärkeiden muistomerkkien merkitykseen ja alkuperään nimittäin kannattaa tutustua tarkemmin.

Etsitkö täydellistä matkamuistoa kotiin vietäväksi? Ota suunnaksesi Chorsun basaari, jonka lukuisat ostospaikat tarjoavat runsaasti valinnanvaraa.

Jos haluat pitää illalla hauskaa, varaa liput yhteen esityksistä, joita Navoi Opera Theater (teatteri) järjestää lomasi aikana.

Taškent – Hotellit

Koska matkasi määränpää on pääkaupunki, ei ihanteellisen majoituksen varmistamisen pitäisi olla vaikeaa. ebookersin hotellioppaassa onkin tarjolla yli 16 majoitusliikettä.

Voit aloittaa jokaisen lomapäiväsi iloisin mielin, jos olet onnistunut löytämään huoneen yhdestä pidetyimpiin kuuluvista majoitusliikkeistämme, joita ovat esimerkiksi Miran International Hotel ja Lotte City Hotel Tashkent Palace.

ENEMMÄN hotelleja lomakohteessa Taškent

183 €
Hilton Tashkent City

Hilton Tashkent City

5.0 kautta 5.0 2 Islam Karimov Street, block 5, Taškent
Hilton Tashkent City sijaitsee kokouskeskuksen yhteydessä ja kävelymatkan päässä kohteesta Pakhtakor Markaziy Stadium (stadion). Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen omatoimisen pysäköinnin ja 2 ravintolaa. Tässä vuonna 2019 rakennetussa 5 tähden hotellissa on 258 huonetta 21 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja älytelevisiot.
149 €
City Palace Hotel

City Palace Hotel

5.0 kautta 5.0 Amir Temur Street, 15, Taškent
City Palace Hotel on saanut hyvää palautetta ilmaisesta aamiaisestaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Amir Timurin museo. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen omatoimisen pysäköinnin ja 2 ravintolaa. Tässä 5 tähden hotellissa on 251 huonetta. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja syvän kylpyammeen.
144 €
Hyatt Regency Tashkent

Hyatt Regency Tashkent

5.0 kautta 5.0 Navoi Street, 1 A, Taškent
Hyatt Regency Tashkent on saanut mainiota palautetta sijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Amir Timurin museo. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa, ilmainen valet-pysäköinti ja täyden palvelun kylpylä. Tässä vuonna 2016 rakennetussa 5 tähden hotellissa on 300 huonetta 7 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja LCD-television.
104 €
Ichan Qala Premium Class Hotel

Ichan Qala Premium Class Hotel

Tafakkur Street 68, Yusuf Khos Khojib, 75/10, Taškent
Ichan Qala Premium Class Hotel on saanut mahtavaa palautetta aamiaisestaan. Majoitusliike sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Uzbekistanin taidemuseo. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen omatoimisen pysäköinnin ja sisäuima-altaan. Tässä hotellissa on 60 huonetta 3 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja LCD-television.
65 €
Hotel Uzbekistan

Hotel Uzbekistan

45, Musakhanov Str., Taškent
Hotel Uzbekistan on saanut loistavaa palautetta huoneiden mukavuudesta. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Amir Timurin monumentti. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen aamiainen, ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa ja ilmainen omatoiminen pysäköinti. Tässä vuonna 1974 rakennetussa hotellissa on 300 huonetta 17 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat Select Comfort -patjalliset sängyt ja LCD-televisiot.
128 €
Wyndham Tashkent

Wyndham Tashkent

4.0 kautta 5.0 Amir Temur Street, C. 4 No. 7/8, Taškent
Wyndham Tashkent on saanut loistavaa palautetta ilmaisesta aamiaisestaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Amir Timurin museo. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen omatoimisen pysäköinnin ja täyden palvelun kylpylän. Tässä vuonna 2003 rakennetussa 4 tähden hotellissa on 206 huonetta 8 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja syvän kylpyammeen.
49 €
Samir Hotel

Samir Hotel

3.5 kautta 5.0 Rakatboshi 73, Taškent
Samir Hotel on saanut hyvää palautetta huoneiden tilavuudesta. Majoitusliike sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Tashkent Oliy Majils. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen aamiaisen, ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa ja ilmaisen omatoimisen pysäköinnin. Tässä vuonna 2010 rakennetussa 3,5 tähden hotellissa on 26 huonetta 4 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja satelliittikanavat.
138 €
Lotte City Hotel Tashkent Palace

Lotte City Hotel Tashkent Palace

4.0 kautta 5.0 56 Buyuk Turon Str, Taškent
Lotte City Hotel Tashkent Palace on saanut mainiota palautetta ilmaisesta aamiaisestaan. Majoitusliike sijaitsee ostoskeskuksen yhteydessä, ja Navoi Opera Theater (teatteri) on vain lyhyen kävelymatkan päässä. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä 2 ravintolaa ja ulkouima-altaan. Tässä vuonna 1958 rakennetussa 4 tähden hotellissa on 232 huonetta 6 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi taulutelevision ja jääkaapin.
98 €
Radisson Blu Hotel, Tashkent

Radisson Blu Hotel, Tashkent

4.0 kautta 5.0 Amir Temur Street 88, Taškent
Radisson Blu Hotel, Tashkent on saanut loistavaa palautetta sijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Tashkentland. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen omatoimisen pysäköinnin ja 2 ravintolaa. Tässä 4 tähden hotellissa on 111 huonetta 6 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja syvän kylpyammeen.
57 €
Residence Park Hotel

Residence Park Hotel

4.0 kautta 5.0 Radjabi ko'chasi, 64, Taškent
Residence Park Hotel on saanut hyvää palautetta avuliaasta henkilökunnastaan. Majoitusliike sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Navoi Opera Theater (teatteri). Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen aamiaisen, ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa ja ilmaisen omatoimisen pysäköinnin. Tässä 4 tähden hotellissa on 60 huonetta. Kaikki huoneet tarjoavat ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja taulutelevisiot.

Halvat meno-paluu lennot Taškent

Hinnat haettu viimeisten 7 päivän aikana. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Muita ehtoja saatetaan soveltaa.

Autovuokraamojen parhaat tarjoukset kohteessa Taškent

Katso kaikki kohteen Taškent vuokra-autot