Pääosion alkuosa
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5
Koronavirusta (COVID-19) koskevien matkustustiedotteiden vuoksi joihinkin kohteisiin ei voi tehdä varauksia tietyille päiville. Lisätietoja.
Koronavirusta (COVID-19) koskevien matkustustiedotteiden vuoksi joihinkin kohteisiin ei voi tehdä varauksia tietyille päiville. Lisätietoja.

Seuraava matkasi kohteeseen Hongkongin Kiinan kansantasavallan erityishallintoalue ebookersilta

  • Vuoden 2020 pakettitarjoukset eivät ole tällä hetkellä saatavilla, mutta voit selata vuoden 2021 lomapakettitarjouksia. Niistä löydät hotellin ja lennot tai hotellin ja auton sisältäviä paketteja alennettuun hintaan. Varaa täydellinen matkasi yhdestä ja samasta paikasta!
  • Olet onnenpekka! Mahtavia tarjouksia upeista majoitusliikkeistä. Selaa majoitusvaihtoehtoja yllä olevalla hakutoiminnolla.
  • Tarjoamme ilmaisen peruutuksen useimmissa hotelleissa, jos suunnitelmasi muuttuvat*

Lue lisää COVID-19-tietosivulta.

Löydä tähän hetkeen juuri sinulle sopiva matka!

*Joissain hotelleissa peruutus on tehtävä viimeistään 24–48 tuntia ennen sisäänkirjautumista. Lisätietoja sivustolla.

Löydä itsellesi täydellinen lomamatka kohteesta Hongkongin Kiinan kansantasavallan erityishallintoalue

Jos Hongkongin Kiinan kansantasavallan erityishallintoalue on valikoitunut kohteeksesi seuraavalle kaupunkilomallesi, teet reissusta unohtumattoman ja itsesi näköisen helposti. Helppokäyttöisten hakutyökalujen avulla voit tarkastella monenlaisia hotellivaihtoehtoja sekä nopeimpia ja halvimpia lentoja vaivatta. Kohteen Hongkongin Kiinan kansantasavallan erityishallintoalue lomamatkat ovat niin monipuoliset, että matkapaketteja löytyy jokaiseen budjettiin, etsit sitten ylellistä kaupunkikämppää keskustasta tai budjettiystävällisempää majoitusta urbaanille seikkailullesi. Tämän lisäksi voit järjestää myös kuljetukset ja aktiviteetit samalta sivustolta!

Saa enemmän vähemmällä: lomatarjoukset Hongkongin Kiinan kansantasavallan erityishallintoalue

Kohteen Hongkongin Kiinan kansantasavallan erityishallintoalue lomien hinnat päivitetään jatkuvasti, joten saat tyylikkään kaupunkiloman edullisesti ja helposti. Syötä hakukoneeseen vain valitsemasi päivämäärät, ja saat nopeasti listan kohteen Hongkongin Kiinan kansantasavallan erityishallintoalue hotelleista, jotka ovat saatavilla matkustuspäivinäsi. Tarkkojen hotellikuvausten ja kuvien avulla päätöksen tekeminen on myös helppoa. Seuraavaksi voitkin sitten valita lentosi, sillä voit säästää jopa 10% matkasi kokonaishinnasta, jos varaat lennot ja hotellit samalla kertaa. Ja jos pystyt tämän lisäksi joustamaan matkustuspäivissäsi, saatat löytää vielä parempia lomatarjouksia kohteesta Hongkongin Kiinan kansantasavallan erityishallintoalue, sillä hinnat vaihtelevat eri päivien välillä joskus huomattavasti.

Vietä hauska matka lomakohteessa Hongkongin Kiinan kansantasavallan erityishallintoalue

Kaupunkilomalla pärjää yleensä helposti julkisten kulkuvälineiden ja omien jalkojen avulla. Jos kuitenkin haluat vierailla kaupungin ulkopuolella ja tehdä päiväretkiä lähialueille, voi olla hyvä idea vuokrata auto. Tutustumalla saatavilla oleviin
autonvuokraustarjouksiin voit kierrellä lähialueilla vapaasti ja varata menopelin odottamaan heti lentosi laskeutumista. Voit tutustua myös paikallisiin nähtävyyksiin Aktiviteetit-hakukoneella päättääksesi, mitä haluat lomasi aikana tehdä ja nähdä.

Usein kysyttyjä kysymyksiä kohteen Hongkongin Kiinan kansantasavallan erityishallintoalue matkatarjouksista

Mistä voi löytää matkatarjouksia kohteeseen Hongkongin Kiinan kansantasavallan erityishallintoalue?

Voit löytää kohteen Hongkongin Kiinan kansantasavallan erityishallintoalue matkatarjouksia ebookersilta hyvin edullisesti!

Mikä aika vuodesta on kaikkein ruuhkaisin kohteessa Hongkongin Kiinan kansantasavallan erityishallintoalue?

Yleisesti ottaen ovat kaikkein ruuhkaisimmat kuukaudet matkustaa kohteeseen Hongkongin Kiinan kansantasavallan erityishallintoalue.

Mikä paras aika vierailla kohteessa Hongkongin Kiinan kansantasavallan erityishallintoalue?

Jos olet etsimässä edullisia matkoja, on paras aika vierailla kohteessa Hongkongin Kiinan kansantasavallan erityishallintoalue.

Mikä on huonoin aika vierailla kohteessa Hongkongin Kiinan kansantasavallan erityishallintoalue?

Datamme mukaan on hintojen suhteen kallein kuukausi. 

Milloin kohde Hongkongin Kiinan kansantasavallan erityishallintoalue on kaikista vähiten ruuhkaisin?

Tietojemme mukaan ovat kaikkein vähiten ruuhkaisimmat kuukaudet kohteessa Hongkongin Kiinan kansantasavallan erityishallintoalue.

Lisää Hongkongin Kiinan kansantasavallan erityishallintoalue hotelleja

72 €
Hyatt Centric Victoria Harbour Hong Kong

Hyatt Centric Victoria Harbour Hong Kong

5.0 kautta 5.0 1 North Point Estate Lane, North Point, Hong Kong, Hongkong
Hyatt Centric Victoria Harbour Hong Kong on saanut mahtavaa palautetta huoneiden mukavuudesta. Majoitusliike sijaitsee ostoskeskuksen yhteydessä, ja Hongkongin satama on vain lyhyen kävelymatkan päässä. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä 3 ravintolaa ja ympäri vuorokauden auki olevan kuntoklubin. Tässä 5 tähden hotellissa on 665 huonetta. Kaikki huoneet tarjoavat asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja taulutelevisiot.
59 €
Royal Plaza Hotel

Royal Plaza Hotel

4.5 kautta 5.0 193 Prince Edward Road West, Mong Kok, Kowloon
Royal Plaza Hotel on saanut mahtavaa palautetta keskeisestä sijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Nathan Roadin ostosalue. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä 3 ravintolaa ja 2 kahvilaa. Tässä 4,5 tähden hotellissa on 699 huonetta 19 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja LED-televisiot.
107 €
Hong Kong Ocean Park Marriott Hotel

Hong Kong Ocean Park Marriott Hotel

4.5 kautta 5.0 180 Wong Chuk Hang Road, Aberdeen, Hongkong
Hong Kong Ocean Park Marriott Hotel on saanut mahtavaa palautetta huoneiden mukavuudesta. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Ocean Park. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä 4 ravintolaa ja täyden palvelun kylpylän. Tässä 4,5 tähden hotellissa on 469 huonetta 8 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja taulutelevisiot.
43 €
L'hotel Nina et Convention Centre

L'hotel Nina et Convention Centre

4.5 kautta 5.0 8 Yeung Uk Road, Tsuen Wan
L'hotel Nina et Convention Centre on saanut loistavaa palautetta aamiaisestaan. Majoitusliike sijaitsee kokouskeskuksen yhteydessä, ja Tsuen Wanin puisto on vain lyhyen kävelymatkan päässä. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä 2 ravintolaa ja sisäuima-altaan. Tässä 4,5 tähden hotellissa on 1608 huonetta 89 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja LCD-televisiot.
128 €
Auberge Discovery Bay Hong Kong

Auberge Discovery Bay Hong Kong

4.0 kautta 5.0 88 Siena Ave, Discovery Bay
Auberge Discovery Bay Hong Kong on saanut mahtavaa palautetta alueen ostosmahdollisuuksista. Majoitusliike sijaitsee lähellä kohdetta Hong Kong Disneyland (huvipuisto). Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä täyden palvelun kylpylän ja ulkouima-altaan. Tässä 4 tähden hotellissa on 325 huonetta 15 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja taulutelevision.
43 €
Pentahotel Hong Kong, Tuen Mun

Pentahotel Hong Kong, Tuen Mun

4.0 kautta 5.0 6 Tsun Wen Road, Tuen Mun
Pentahotel Hong Kong, Tuen Mun on saanut mainiota palautetta alueen julkisista kulkuyhteyksistä. Majoitusliike on ostoskeskuksen yhteydessä, minkä lisäksi Tuen Munin puisto on kävelyetäisyydellä. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa, ravintola ja ympäri vuorokauden auki oleva kuntokeskus. Tässä vuonna 1982 rakennetussa 4 tähden hotellissa on 298 huonetta 17 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja pillowtop-patjallisen sängyn.
49 €
pentahotel Hong Kong, Kowloon

pentahotel Hong Kong, Kowloon

4.0 kautta 5.0 19 Luk Hop Street, San Po Kong, Kowloon
Pentahotel Hong Kong, Kowloon on saanut loistavaa palautetta huoneiden mukavuudesta. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Mikikin ostoskeskus. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaiset alueelliset kuljetukset ja ravintolan. Tässä vuonna 2013 rakennetussa 4 tähden hotellissa on 695 huonetta 33 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja LED-television.
54 €
Eaton HK

Eaton HK

4.0 kautta 5.0 380 Nathan Road, Jordan, Kowloon
Eaton HK on saanut mahtavaa palautetta huoneiden mukavuudesta. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Temple Streetin yömarkkinat. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä 2 ravintolaa ja 2 baaria. Tässä vuonna 1990 rakennetussa 4 tähden hotellissa on 465 huonetta 21 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja kahvinkeittimen.
48 €
Regal Riverside Hotel

Regal Riverside Hotel

4.0 kautta 5.0 34-36 Tai Chung Kiu Road, Sha Tin
Regal Riverside Hotel on saanut loistavaa palautetta huoneiden mukavuudesta. Majoitusliike sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Sha Tinin puisto. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä 9 ravintolaa ja 2 baaria. Tässä vuonna 1986 rakennetussa 4 tähden hotellissa on 1147 huonetta 17 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa takan ja LCD-television.
76 €
Hong Kong Gold Coast Hotel

Hong Kong Gold Coast Hotel

4.5 kautta 5.0 1 Castle Peak Road, Castle Peak Bay, Gold Coast, Tuen Mun
Hong Kong Gold Coast Hotel on saanut loistavaa palautetta sijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Golden Beachin ranta. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä 2 ulkouima-allasta ja 5 ravintolaa. Tässä 4,5 tähden hotellissa on 453 huonetta 15 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja LCD-televisiot.

Halvat meno-paluu lennot Hongkongin Kiinan kansantasavallan erityishallintoalue

Hinnat haettu viimeisten 7 päivän aikana. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Muita ehtoja saatetaan soveltaa.

Autovuokraamojen parhaat tarjoukset kohteessa Hongkongin Kiinan kansantasavallan erityishallintoalue

Katso kaikki kohteen Hongkongin Kiinan kansantasavallan erityishallintoalue vuokra-autot

^Kaikkiin sivustolla ebookers.fi tehtyihin lento + hotelli -pakettivarauksiin perustuvat säästöt aikavälillä 01.01.2019–31.12.2019 verrattuna samojen komponenttien hintaan erikseen varattuina. Säästöt riippuvat lähtö-/kohdepaikasta, matkan pituudesta, majoituspäivistä ja valituista matkanjärjestäjistä. Säästöt eivät koske kaikkia pakettimatkoja.

*Hinta on alin viimeisten 24 tunnin sisällä löydetty hinta yhden yön pituiselle kahden aikuisen varaukselle seuraavien 30 päivän aikana. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Muita ehtoja saatetaan soveltaa.