Pääosion alkuosa
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5
Koronavirusta (COVID-19) koskevien matkustustiedotteiden vuoksi joihinkin kohteisiin ei voi tehdä varauksia tietyille päiville. Lisätietoja.
Koronavirusta (COVID-19) koskevien matkustustiedotteiden vuoksi joihinkin kohteisiin ei voi tehdä varauksia tietyille päiville. Lisätietoja.

Edulliset matkat kohteeseen Kirgistan

Suunnitelmissa matka kohteeseen Kirgistan? Jos haluat päästä reissuun mahdollisimman halvalla, kannattaa varata lennot, hotelli sekä kaikki lisäpalvelut samalla kertaa. Mitä enemmän kohteen Kirgistan matkapakettiin valitset, sitä enemmän saat myös alennusta. Sivustollamme on yli 400 lentoyhtiön, 320 000 majoitusliikkeen sekä lukemattomien autovuokraamoiden ja aktiviteettijärjestäjien tuotteita, joista voi koota täsmälleen tarpeitasi vastaavan matkapaketin. Haluatko perhelomalle kohteeseen Kirgistan? Onnistuu. Vai onko kyseessä työ-, biletys- tai kulttuurimatka? Ei ongelmaa. Meiltä löydät vaihtoehtoja aivan joka makuun.

Täydelliset matkapaketit kohteeseen Kirgistan

Sivustomme hakukoneella voit koota juuri sinun tarpeitasi vastaavan matkapaketin. Prosessi on äärimmäisen helppo: riittää, kun annat matkasi kohteen ja ajankohdan, niin pääset valitsemaan ensin hotellin ja sitten lennot ja/tai vuokra-auton sekä lisäpalvelut. Kun haku on tehty, voit järjestää hotelli- ja lentovaihtoehdot esimerkiksi hinnan mukaan, jotta voit löytää hetkessä juuri sinun budjettiisi sopivan vaihtoehdon. Lopuksi voit lisätä matkapakettiisi myös matkavakuutuksen, lentokenttäkuljetukset tai aktiviteetteja, kuten esimerkiksi retkiä tai kiertoajelun. Perinteistä matkaopaspalvelua emme tarjoa, mutta sen sijaan sinua avustaa netissä ja puhelimitse tavoitettava asiakaspalvelumme. Sen lisäksi saat apua ja neuvoja majoitusliikkeesi vastaanotosta.

Pakettina varaaminen tuo paitsi säästöä myös mielenrauhaa. Kun kaikki on varattuna ja selvillä, voit vaikka unohtaa koko matkan aina sen lähtöpäivään asti. Riittää, kun saavut lentokentälle ajoissa, muusta huolehdimme me. Kyseessä ei kuitenkaan ole perinteinen pakettimatka. Niillä joudut nimittäin sopeutumaan järjestäjän ohjelmaan, sääntöihin ja aikatauluun – ebookersin matkalla kaikesta päätät sinä!

Varaa täydellinen loma kohteeseen Kirgistan

ebookers tarjoaa kattavan valikoiman lomia kohteeseen Kirgistan. Siinä missä moni muu tarjoaa matkoja vain tietyille päiville tai tiettyyn vuodenaikaan, ebookersilla voit valita minkä tahansa ajankohdan, lennot ja majapaikan. Halutessasi voit siis lähteä matkaan viikonvaihteen sijaan vaikka tiistaina ja viipyä perillä viikonlopun, viikon tai kahden sijaan täsmälleen haluamasi ajan. Lentoja valitessa yleisiä kriteerejä ovat hinta ja lähtöaika, majoituksessa puolestaan hinta sekä sijainti ja mukavuudet. Yhtä hyvin valintasi voi tosin perustua myös johonkin aivan muuhun kriteeriin – vaihtoehtoja riittää!

 

Tervetuloa lomalle, jolla kaikesta päätät sinä!

Usein kysyttyjä kysymyksiä kohteen Kirgistan matkatarjouksista

Mistä voi löytää matkatarjouksia kohteeseen Kirgistan?

Voit löytää kohteen Kirgistan matkatarjouksia ebookersilta hyvin edullisesti!

Mikä aika vuodesta on kaikkein ruuhkaisin kohteessa Kirgistan?

Yleisesti ottaen elokuu, heinäkuu, kesäkuu ovat kaikkein ruuhkaisimmat kuukaudet matkustaa kohteeseen Kirgistan.

Mikä paras aika vierailla kohteessa Kirgistan?

Jos olet etsimässä edullisia matkoja, joulukuu on paras aika vierailla kohteessa Kirgistan.

Mikä on huonoin aika vierailla kohteessa Kirgistan?

Datamme mukaan lokakuu on hintojen suhteen kallein kuukausi. 

Milloin kohde Kirgistan on kaikista vähiten ruuhkaisin?

Tietojemme mukaan helmikuu, lokakuu, marraskuu ovat kaikkein vähiten ruuhkaisimmat kuukaudet kohteessa Kirgistan.

Lisää Kirgistan hotelleja

Hae hinnat
Hyatt Regency Bishkek

Hyatt Regency Bishkek

5.0 kautta 5.0 191 Abdrahmanov Street, Bishkek
Hyatt Regency Bishkek on saanut hyvää palautetta avuliaasta henkilökunnastaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Valtion taidemuseo. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa, ilmainen omatoiminen pysäköinti ja 2 baaria. Tässä 5 tähden hotellissa on 178 huonetta 7 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja kaapelikanavat.
174 €
Sheraton Bishkek

Sheraton Bishkek

5.0 kautta 5.0 148 B, Kievskaya Street, Bishkek
Sheraton Bishkek sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Bishkek Parkin ostoskeskus. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa, ilmainen valet-pysäköinti ja 3 ravintolaa. Tässä 5 tähden hotellissa on 183 huonetta. Kaikki huoneet tarjoavat asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja taulutelevisiot.
127 €
Supara Chunkurchak

Supara Chunkurchak

3.5 kautta 5.0
Supara Chunkurchak tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen aamiaisen, Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa ja omatoimisen pysäköinnin. Tässä 3,5 tähden hotellissa on 29 huonetta. Kaikki huoneet tarjoavat ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja plasmatelevisiot.
Hae hinnat
Hotel Ak-Keme

Hotel Ak-Keme

Chingiz Aitmatova 93/1, Bishkek
Hotel Ak-Keme sijaitsee lähellä kohdetta Voitonpuisto. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen aamiaisen, ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa ja ilmaisen omatoimisen pysäköinnin. Tässä hotellissa on 70 huonetta. Kaikki huoneet tarjoavat asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja pesukoneet/kuivausrummut.
159 €
Jannat Regency

Jannat Regency

5.0 kautta 5.0 Aaly Tokombaev Street, 21/2, Bishkek
Jannat Regency sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Voitonpuisto. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa, ravintola ja ympäri vuorokauden auki oleva kuntokeskus. Tässä vuonna 2007 rakennetussa 5 tähden hotellissa on 94 huonetta 7 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja syvät kylpyammeet.
64 €
Bugu Hotel

Bugu Hotel

3.5 kautta 5.0 Umetaliyev Street, 98, Bishkek
Bugu Hotel on saanut mainiota palautetta ilmaisesta aamiaisestaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Kirgisian kansallinen filharmonia. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen omatoimisen pysäköinnin ja baarin. Tässä vuonna 2016 rakennetussa 3,5 tähden hotellissa on 13 huonetta 1 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja taulutelevisiot.
65 €
Hotel Lulu

Hotel Lulu

4.0 kautta 5.0 70 Baytik Baatyr Street, Bishkek
Hotel Lulu sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Kirgisian fyysisen kulttuurin ja urheilun kansallisakatemia. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä ravintolan ja lentokenttäkuljetukset (lisämaksusta). Tässä 4 tähden hotellissa on 33 huonetta. Kaikki huoneet tarjoavat asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja keittonurkkaukset.
86 €
Navat Hotel

Navat Hotel

3.0 kautta 5.0 190 Str. Y. Abdrakhmanov, Bishkek, Chuy
Navat Hotel sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Valtion taidemuseo. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen aamiaisen, ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa ja ilmaisen omatoimisen pysäköinnin. Tässä 3 tähden hotellissa on 14 huonetta. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja taulutelevision.
45 €
Rixon

Rixon

3.0 kautta 5.0 Mederova, Bishkek
Rixon sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Kirgisian fyysisen kulttuurin ja urheilun kansallisakatemia. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen aamiaisen, ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa ja ilmaisen omatoimisen pysäköinnin. Tässä 3 tähden hotellissa on 20 huonetta. Kaikki huoneet tarjoavat asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja plasmatelevisiot.
97 €
Golden Dragon Hotel

Golden Dragon Hotel

4.0 kautta 5.0 60, Elebaev Str., Bishkek
Golden Dragon Hotel sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Kirgisian fyysisen kulttuurin ja urheilun kansallisakatemia. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen aamiaisen, ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa ja ilmaiset lentokenttäkuljetukset. Tässä 4 tähden hotellissa on 52 huonetta 6 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja plasmatelevisiot.

Autovuokraamojen parhaat tarjoukset kohteessa Kirgistan

Katso kaikki kohteen Kirgistan vuokra-autot

^Kaikkiin sivustolla ebookers.fi tehtyihin lento + hotelli -pakettivarauksiin perustuvat säästöt aikavälillä 01.01.2019–31.12.2019 verrattuna samojen komponenttien hintaan erikseen varattuina. Säästöt riippuvat lähtö-/kohdepaikasta, matkan pituudesta, majoituspäivistä ja valituista matkanjärjestäjistä. Säästöt eivät koske kaikkia pakettimatkoja.

*Hinta on alin viimeisten 24 tunnin sisällä löydetty hinta yhden yön pituiselle kahden aikuisen varaukselle seuraavien 30 päivän aikana. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Muita ehtoja saatetaan soveltaa.