Levi matkat

Valitse vähintään kaksi tuotetta ja säästä matkastasi:

Mitkä ovat Levin parhaat käyntikohteet?

Levi ei paljon esittelyjä kaipaa: Levitunturilla sijaitseva matkailukeskus on Suomen suurin talviurheilukeskus, jossa on kymmeniä laskettelurinteitä ja suuri hiihtokoulu. Levi on mahtava lomakohde kaikille laskettelusta ja lumilautailusta innostuneille. Alueella voi silti tehdä muutakin kuin lasketella. Talviurheilun ystävät voivat harrastaa esimerkiksi maastohiihtoa, husky- tai poroajelua ja moottorikelkkailua. Hiihtäjien kannattaa tarkastaa Levin latukartat: latuverkosto on 230 kilometrin mittainen, ja mukaan mahtuu myös koiralatuja lemmikkien kanssa lomaileville.

Levin kesäkin tarjoaa matkailijoille monenlaista: alueella voi kalastaa, golfata, vaeltaa ja meloa tai laskea koskea. Urheilun ystävien kannattaa tarkastaa Levin tapahtumakalenteri: kesän kohokohtia ovat esimerkiksi Levin Ruskamaraton, Levi Bike Fest ja Levi Outdoor Fest.

Kun on viettänyt koko päivän ulkona ja jäsenet alkavat kivistää, voi suunnata rentoutumaan Levi Hotel Span kylpylään. Porealtaat ja vesihieronnat hellivät kireitä lihaksia, ja lapset voivat huvitella vesiliukumäessä. Levi tunnetaan lisäksi saunoistaan: mökkisaunat mukaan lukien alueella on yhteensä yli 2 000 saunaa, joiden joukossa on jopa persoonallisia saunalauttoja. Illalla voi rentoutua myös vilkkaassa yöelämässä. Yksi tunnetuimmista keskuksista on Hullu Poro Areena.

Miten löydän parhaat pakettitarjoukset Leville?

On hyvä idea selata kaikkia lomapakettitarjouksia, jotta voi tutustua erilaisiin majoitus-, lentomatka- ja vuokra-autoyhdistelmiin. Levin pakettimatkoihin tutustumisen voi aloittaa ebookersin sivuilta. ebookers tarjoaa monipuolisen valikoiman hotelleja, lentoja ja lisäpalveluja, joista voi hetkessä koota omiin tarpeisiin räätälöidyn lomapaketin. Varaaminen on helppoa ja nopeaa, ja asiakaspalvelu auttaa pulmatilanteissa.

Miten matkapaketin kokoaminen sitten onnistuu? Kun olet kirjoittanut hakukenttään matkan kohteen ja ajankohdan, voit valita sopivan majoituksen. Mökit Levillä ovat hyvin suosittuja, mutta koko valikoima ulottuu eritasoisista hotelleista monenlaisiin loma-asuntoihin, huoneistoihin, igluihin ja jopa lumihotellihuoneisiin. Kun olet varannut majoituksen, voit valita haluamasi lennot ja mahdollisen vuokra-auton. Lopuksi on mahdollista varata matkavakuutukset ja jopa mieleiset aktiviteetit loman ajaksi. Tämä menetelmä takaa, että löydät parhaat pakettitarjoukset juuri sinua varten.

Voiko auton hinnassa säästää, jos sen vuokraa hotellin ja lennon yhteydessä?

Kyllä. Levin pakettimatkat ovat tavallisesti halvempia kuin matkan osat erikseen, joten kaikki tarvittava kannattaa varata kerralla. Loppuhinnassa voikin säästää jopa . Kaikkiin yhdistelmiin saa alennusta. Yleisesti ottaen voi sanoa, että mitä enemmän osia pakettiin kuuluu, sitä suurempi alennus on. On tosin ymmärrettävää, että matkan kaikkia yksityiskohtia ei voi aina lyödä lukkoon. Siksi on mahdollista valita myös pelkät lennot, majoitus, vuokra-auto tai joitakin aktiviteetteja.

Mikä on paras aika vuodesta matkustaa Leville?

Suosituimmat matkustuskuukaudet Levillä ovat helmikuu, maaliskuu ja joulukuu. Näiden sesonkien aikaan Levillä on eniten väkeä, mikä tarkoittaa, että myös lento- ja hotellihinnat ovat huipussaan. Muulloin matkailijoita on yleensä vähemmän, joten Levin lomamatkatkin voi saada halvemmalla. Kannattaa tosin muistaa, että suuret tapahtumat ja kansalliset lomapäivät voivat aiheuttaa lyhyitä hintapiikkejä myös sesonkiaikojen ulkopuolella. Parhaat tarjoukset voi yleensä hyödyntää silloin, kun matkaa voi tarvittaessa siirtää päivän tai pari.

Voiko Levin pakettimatkan tarvittaessa perua?

Loman lento-, hotelli- ja autonvuokrausvarausten peruuttamisesta on tehty ebookersilla helppoa. Lue asiakaspalvelusivumme tiedot varauksen peruuttamisesta ja ajankohtaisista matkustusolosuhteisiin vaikuttavista tekijöistä. Suunnitelmien muuttuminen ei ole ongelma, ja autamme mielellämme varausten peruuttamiseen liittyvissä asioissa. Tarvittaessa voit ottaa meihin suoraan yhteyttä.

Usein kysyttyjä kysymyksiä kohteesta Levi

Miten löytää kohteen Levi matkat vuodelle 2023?

ebookers tarjoaa monipuolisen kattauksen hotelleja, lentoja ja palveluita, joista kokoat hetkessä oman matkasi kohteeseen Levi. Varaaminen on helppoa ja nopeaa, ja asiakaspalvelu auttaa sinua pulmatilanteissa. Autamme toteuttamaan matkasi mahdollisimman vaivattomasti. Alla on lisätietoja kohteen Levi lomamatkoista ja matkatarjouksista. 

Miksi varata kohteen Levi pakettimatka eikä erikseen lentoja ja majoitusta?

Valitessasi pakettimatkan sen sijaan että varaisit lennot ja majoituksen erikseen vältyt ylimääräiseltä stressiltä, sillä lomamatkasi suunnittelu on helppoa ja vaivatonta, eikä sinun tarvitse huolehtia yksityiskohdista. Varattuasi lennon ja majoituksen kätevästi samasta paikasta, voit keskittyä itse matkaan ja loman odotukseen!

Kuinka paljon maksavat lomamatkat kohteeseen Levi?

Juuri nyt kohteeseen Levi saa erittäin edullisia pakettimatkoja. Koska voit koota matkapaketin kohteeseen Levi itse, löydät siihen taatusti juuri sinulle sopivat lennot, hotellin ja palvelut edulliseen hintaan.

Voinko säästää auton vuokrassa jos vuokraan sen hotellin ja lennon yhteydessä?

Kyllä. Pakettimatkat kohteeseen Levi ovat yleensä halvempia kuin matkan osat erikseen, mikä tarkoittaa, että kaikki kannattaa varata kerralla. Alennusta saa kaikkiin yhdistelmiin; mitä enemmän pakettiin kuuluu, sitä enemmän voit saada alennusta. Toki ymmärrämme, että joskus matkan yksityiskohtia ei voi lyödä lukkoon. Silloin voit valita myös pelkät lennot, hotellin, vuokra-auton tai vaikka aktiviteetteja.

Mikä on paras aika vuodesta matkustaa kohteeseen Levi?

Kohteen Levi suosituimmat kuukaudet ovat . Niiden aikaan paikan päällä on eniten väkeä, ja lento- ja hotellihinnat ovat huipussaan. Muina aikoina matkailijoita on vähemmän. Yleensä tämä tarkoittaa, että saat myös lomamatkat kohteeseen Levi halvemmalla, joskin täysin varmaa se ei ole. Etenkin suuret tapahtumat voivat nimittäin aiheuttaa lyhyitä hintapiikkejä myös sesonkiaikojen ulkopuolella. Tästä johtuen parhaassa asemassa ovat ne, jotka voivat tarvittaessa siirtää matkaansa vähintään päivän tai pari.

Mukavia hotelleita lomakohteessa Levi

Etkö löydä etsimääsi?
Näytä kaikki saatavilla olevat majoituspaikat kohteessa Levi
Näytä kaikki majoituspaikat
Alin löytämämme hinta viimeisten 24 tunnin aikana 1 yölle ja 2 aikuiselle. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Muita ehtoja saatetaan soveltaa.

Halvat meno-paluu lennot Levi

Hinnat haettu viimeisten 7 päivän aikana. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Muita ehtoja saatetaan soveltaa.

^Kaikkiin sivustolla ebookers.fi tehtyihin lento + hotelli -pakettivarauksiin perustuvat säästöt aikavälillä verrattuna samojen komponenttien hintaan erikseen varattuina. Säästöt riippuvat lähtö-/kohdepaikasta, matkan pituudesta, majoituspäivistä ja valituista matkanjärjestäjistä. Säästöt eivät koske kaikkia pakettimatkoja.