Pääosion alkuosa
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5
Koronavirusta (COVID-19) koskevien matkustustiedotteiden vuoksi joihinkin kohteisiin ei voi tehdä varauksia tietyille päiville. Lisätietoja.
Koronavirusta (COVID-19) koskevien matkustustiedotteiden vuoksi joihinkin kohteisiin ei voi tehdä varauksia tietyille päiville. Lisätietoja.

Matkat eri kaupungeista kohteeseen Brasilia

Matkat Helsinki - Brasilia

Matkat Turku - Brasilia

Jos matkustaminen on intohimosi, Brasilia on sinun lomakohteesi. Brasilia saa sinut haukkomaan henkeäsi.

Urheilullisille, seikkailunhaluisille, uteliaille. Lapsille, teini-ikäisille ja aikuisille. Pariskunnille, perheille ja ystäville. Kaikenlaisille ihmisille, kaiken aikaa. Brasilian upeat rannat, metsäpolut ja eloisat kaupungit laittavat tunteesi testiin. Pakkaa laukkusi.

Paras aika matkustaa kohteeseen Brasilia

Brasiliaan voi suunnitella matkaa mihin vuodenaikaan tahansa, sillä sen sää on kohtuullinen läpi vuoden. Turistisesongit osuvat yleensä joulukuusta maaliskuuhun, kun sekä ulkomaalaiset että brasilialaiset saapuvat katsomaan maan nähtävyyksiä. Suurien joukkojen mukana tulevat tietysti myös hintojen nousut, lisäksi Brasilian juhlakausi osuu samalle ajankohdalle. Toukokuun ja syyskuun välinen aika on kiireetöntä aikaa, jolloin vähentyneet ruuhkat ja alhaisemmat matkustushinnat tarkoittavat myös lompakkoystävällisempää matkaa. Mikäli karnevaalin näkeminen on Brasilian matkasi kohokohta, sinulle paras aika matkustaa on lopputalvesta. Jos taas haluat tutkia ja vaeltaa Amazonilla, sinun kannattaa matkustaa kesä-elokuussa.

Usein kysyttyjä kysymyksiä kohteen Brasilia matkatarjouksista

Mistä voi löytää matkatarjouksia kohteeseen Brasilia?

Voit löytää kohteen Brasilia matkatarjouksia ebookersilta hyvin edullisesti!

Mikä aika vuodesta on kaikkein ruuhkaisin kohteessa Brasilia?

Yleisesti ottaen tammikuu, heinäkuu, maaliskuu ovat kaikkein ruuhkaisimmat kuukaudet matkustaa kohteeseen Brasilia.

Mikä paras aika vierailla kohteessa Brasilia?

Jos olet etsimässä edullisia matkoja, elokuu on paras aika vierailla kohteessa Brasilia.

Mikä on huonoin aika vierailla kohteessa Brasilia?

Datamme mukaan helmikuu on hintojen suhteen kallein kuukausi. 

Milloin kohde Brasilia on kaikista vähiten ruuhkaisin?

Tietojemme mukaan elokuu, lokakuu, marraskuu ovat kaikkein vähiten ruuhkaisimmat kuukaudet kohteessa Brasilia.

Lisää Brasilia hotelleja

104 €
Grand Hyatt Sao Paulo

Grand Hyatt Sao Paulo

5.0 kautta 5.0 Avenida das Nacoes Unidas 13.301, Brooklin District, São Paulo, SP
Grand Hyatt Sao Paulo on saanut loistavaa palautetta avuliaasta henkilökunnastaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Avenida Engenheiro Luís Carlos Berrini -katu. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä 2 ravintolaa ja täyden palvelun kylpylän. Tässä vuonna 2002 rakennetussa 5 tähden hotellissa on 467 huonetta 22 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja LED-television.
32 €
Mercure RJ Nova Iguaçu Hotel

Mercure RJ Nova Iguaçu Hotel

3.5 kautta 5.0 Avenida Doutor Mario Guimaraes 520, Nova Iguacu, RJ
Mercure RJ Nova Iguaçu Hotel on saanut hyvää palautetta mukavista sängyistään. Majoitusliike on kokouskeskuksen yhteydessä, minkä lisäksi TopShopping Nova Iguaçun ostoskeskus on kävelyetäisyydellä. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä ulkouima-altaan ja ravintolan. Tässä 3,5 tähden hotellissa on 173 huonetta 13 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat asiakkaille LED-televisiot ja ilmaiset minibaarituotteet.
17 €
Hotel Atlântico Rio

Hotel Atlântico Rio

3.5 kautta 5.0 Rua Xavier da Silveira, 112, Rio de Janeiro, RJ
Hotel Atlântico Rio on saanut mainiota palautetta ilmaisesta aamiaisestaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Atlântica-puistokatu. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa, ulkouima-allas ja ravintola. Tässä vuonna 2013 rakennetussa 3,5 tähden hotellissa on 195 huonetta 14 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja LCD-televisiot.
31 €
Sleep Inn Guarulhos

Sleep Inn Guarulhos

3.0 kautta 5.0
Sleep Inn Guarulhos on saanut mainiota palautetta sijainnistaan. Majoitusliike on kokouskeskuksen yhteydessä, ja Parque Bosque Maia sijaitsee lähettyvillä. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa, ilmaiset lentokenttäkuljetukset ja ilmaiset hotellinjohtajan kutsut. Tässä vuonna 2017 rakennetussa 3 tähden hotellissa on 200 huonetta 5 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi älytelevision ja minibaarin.
23 €
ibis budget São Caetano

ibis budget São Caetano

3.0 kautta 5.0 Rua Alegre 320, Santa Paula, Sao Caetano do Sul
Ibis budget São Caetano on saanut loistavaa palautetta sijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee lähellä kohdetta São Paulon eläintarha. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä baarin ja aamiaisen (lisämaksusta). Tässä 3 tähden hotellissa on 98 huonetta. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja taulutelevision.
16 €
Hotel Atlântico Prime

Hotel Atlântico Prime

4.0 kautta 5.0 Rua do Resende 87, Rio de Janeiro, RJ
Hotel Atlântico Prime on saanut hyvää palautetta ilmaisesta aamiaisestaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Praça da Cruz Vermelha. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä ravintolan ja kuntokeskuksen. Tässä vuonna 2015 rakennetussa 4 tähden hotellissa on 270 huonetta 11 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja kaapelikanavat.
27 €
Américas Granada Hotel

Américas Granada Hotel

3.5 kautta 5.0 Avenida Gomes Freire, 530 - Centro, Rio de Janeiro, RJ
Américas Granada Hotel on saanut loistavaa palautetta huoneiden mukavuudesta. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Arcos da Lapan akvedukti. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen aamiaisen, ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa ja 2 baaria. Tässä vuonna 1980 rakennetussa 3,5 tähden hotellissa on 157 huonetta 13 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen kiinteän internetyhteyden ja LCD-television.
62 €
Windsor Oceanico

Windsor Oceanico

4.0 kautta 5.0 Rua Martinho de Mesquita 129, Barra da Tijuca, Rio de Janeiro, RJ
Windsor Oceanico on saanut loistavaa palautetta hyvistä kylpyhuoneistaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Praia da Reservan ranta. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa, 2 baaria ja ulkouima-allas. Tässä vuonna 2015 rakennetussa 4 tähden hotellissa on 444 huonetta. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja LCD-television.
76 €
Windsor Marapendi

Windsor Marapendi

5.0 kautta 5.0 Avenida Lúcio Costa, 5400, Barra da Tijuca, Rio de Janeiro
Windsor Marapendi on saanut mahtavaa palautetta sijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Praia da Reservan ranta. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä ulkouima-altaan ja ravintolan. Tässä vuonna 2015 rakennetussa 5 tähden hotellissa on 487 huonetta. Kaikki huoneet tarjoavat asiakkaille LED-televisiot ja minibaarit.
29 €
Go Inn Curitiba

Go Inn Curitiba

3.0 kautta 5.0 Rua Desembargador Motta, 1221, Batel, Curitiba, PR
Go Inn Curitiba on saanut mahtavaa palautetta sijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee ostoskeskuksen yhteydessä, ja Curitiba -ostoskeskus on vain lyhyen kävelymatkan päässä. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa, kuntokeskus ja aamiainen (lisämaksusta). Tässä 3 tähden hotellissa on 215 huonetta 12 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja taulutelevisiot.

Halvat meno-paluu lennot Brasilia

Hinnat haettu viimeisten 7 päivän aikana. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Muita ehtoja saatetaan soveltaa.

Autovuokraamojen parhaat tarjoukset kohteessa Brasilia

Katso kaikki kohteen Brasilia vuokra-autot

^Kaikkiin sivustolla ebookers.fi tehtyihin lento + hotelli -pakettivarauksiin perustuvat säästöt aikavälillä 01.01.2019–31.12.2019 verrattuna samojen komponenttien hintaan erikseen varattuina. Säästöt riippuvat lähtö-/kohdepaikasta, matkan pituudesta, majoituspäivistä ja valituista matkanjärjestäjistä. Säästöt eivät koske kaikkia pakettimatkoja.

*Hinta on alin viimeisten 24 tunnin sisällä löydetty hinta yhden yön pituiselle kahden aikuisen varaukselle seuraavien 30 päivän aikana. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Muita ehtoja saatetaan soveltaa.