Pääosion alkuosa
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5
Koronavirusta (COVID-19) koskevien matkustustiedotteiden vuoksi joihinkin kohteisiin ei voi tehdä varauksia tietyille päiville. Lisätietoja.
Koronavirusta (COVID-19) koskevien matkustustiedotteiden vuoksi joihinkin kohteisiin ei voi tehdä varauksia tietyille päiville. Lisätietoja.

Seuraava matkasi kohteeseen Argentiina ebookersilta

  • Vuoden 2020 pakettitarjoukset eivät ole tällä hetkellä saatavilla, mutta voit selata vuoden 2021 lomapakettitarjouksia. Niistä löydät hotellin ja lennot tai hotellin ja auton sisältäviä paketteja alennettuun hintaan. Varaa täydellinen matkasi yhdestä ja samasta paikasta!
  • Olet onnenpekka! Mahtavia tarjouksia upeista majoitusliikkeistä. Selaa majoitusvaihtoehtoja yllä olevalla hakutoiminnolla.
  • Tarjoamme ilmaisen peruutuksen useimmissa hotelleissa, jos suunnitelmasi muuttuvat*

Lue lisää COVID-19-tietosivulta.

Löydä tähän hetkeen juuri sinulle sopiva matka!

*Joissain hotelleissa peruutus on tehtävä viimeistään 24–48 tuntia ennen sisäänkirjautumista. Lisätietoja sivustolla.

Lomalle Argentiinaan

Argentiina on jännittävä ja monipuolinen. Suunnitellessasi Argentiinan matkaasi, voit haluta pidentää matkaasi ylimääräisellä viikolla kokeaksesi kaiken, mitä maalla on tarjota. Et tule tylsistymään vieraillessasi Argentiinassa, sillä voit vierailla Buenos Airesissa, maistella viinejä Mendozassa, nauttia Patagonian uskomattomasta kauneudesta, hiihtää Barilochen lähistöllä tai ihmetellä Iguazú Falls- vesiputousta.

Paras aika matkustaa kohteeseen Argentiina

Buenos Aires on jännittävä matkakohde vuoden ympäri. Matkaajien tulee vierailla Iguazo Falls-vesiputouksilla tammi-helmikuussa, kun brasilialaiset ja argentiinalaiset ovat lomalla. Argentine Andes on paras vaelluspaikka lokakuun ja huhtikuun välillä. Perito Morenon vierailijat tulevat näkemään jättimäisten jääpalojen putoavan helmikuussa, kun taas keväällä ja syyskuun viinifestivaalien aikaan Mendoza ja Quebrada de Humahuaca ovat ihanteellisia matkakohteita.

Usein kysyttyjä kysymyksiä kohteen Argentiina matkatarjouksista

Mistä voi löytää matkatarjouksia kohteeseen Argentiina?

Voit löytää kohteen Argentiina matkatarjouksia ebookersilta hyvin edullisesti!

Mikä aika vuodesta on kaikkein ruuhkaisin kohteessa Argentiina?

Yleisesti ottaen ovat kaikkein ruuhkaisimmat kuukaudet matkustaa kohteeseen Argentiina.

Mikä paras aika vierailla kohteessa Argentiina?

Jos olet etsimässä edullisia matkoja, on paras aika vierailla kohteessa Argentiina.

Mikä on huonoin aika vierailla kohteessa Argentiina?

Datamme mukaan on hintojen suhteen kallein kuukausi. 

Milloin kohde Argentiina on kaikista vähiten ruuhkaisin?

Tietojemme mukaan ovat kaikkein vähiten ruuhkaisimmat kuukaudet kohteessa Argentiina.

Lisää Argentiina hotelleja

82 €
Urban Suites Recoleta Boutique Hotel

Urban Suites Recoleta Boutique Hotel

4.0 kautta 5.0 Junin 1727, Buenos Aires, Capital Federal
Urban Suites Recoleta Boutique Hotel on saanut mahtavaa palautetta huoneiden tilavuudesta. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Recoleta Mall (ostoskeskus). Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen aamiainen, ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa ja kuntoklubi. Tässä 4 tähden hotellissa on 34 huonetta 10 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja pillowtop-patjallisen sängyn.
24 €
Gran Hotel Argentino

Gran Hotel Argentino

3.0 kautta 5.0 Carlos Pellegrini 37, Buenos Aires, Capital Federal
Gran Hotel Argentino on saanut loistavaa palautetta sijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Buenos Airesin obeliski. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa, kahvila ja aamiainen (lisämaksusta). Tässä vuonna 1940 rakennetussa 3 tähden hotellissa on 149 huonetta 8 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja syvän kylpyammeen.
Hae hinnat
Palacio Duhau - Park Hyatt Buenos Aires

Palacio Duhau - Park Hyatt Buenos Aires

5.0 kautta 5.0 Av. Alvear 1661, Buenos Aires, Capital Federal
Palacio Duhau - Park Hyatt Buenos Aires on saanut loistavaa palautetta sijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Patio Bullrich. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä 3 ravintolaa ja sisäuima-altaan. Tässä vuonna 2006 rakennetussa 5 tähden hotellissa on 165 huonetta. Kaikki huoneet tarjoavat asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja älytelevisiot.
116 €
Park Hyatt Mendoza

Park Hyatt Mendoza

4.5 kautta 5.0 Chile 1124, Mendoza, Mendoza
Park Hyatt Mendoza on saanut loistavaa palautetta sijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Plaza Italia (aukio). Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen omatoimisen pysäköinnin ja 3 ravintolaa. Tässä 4,5 tähden hotellissa on 186 huonetta 7 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja syvät kylpyammeet.
233 €
Gran Melia Iguazú

Gran Melia Iguazú

5.0 kautta 5.0 Parque Nacional Iguazu, Puerto Iguazú, Misiones
Gran Melia Iguazú on saanut mahtavaa palautetta sijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Iguazú National Park. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen aamiainen, ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa ja ilmainen omatoiminen pysäköinti. Tässä vuonna 1978 rakennetussa 5 tähden hotellissa on 183 huonetta 3 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja parvekkeet.
Hae hinnat
Sheraton Mendoza Hotel

Sheraton Mendoza Hotel

4.5 kautta 5.0 Primitivo De La Reta 989, Mendoza, Mendoza
Sheraton Mendoza Hotel on saanut loistavaa palautetta avuliaasta henkilökunnastaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Avenida San Martín. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä 3 ravintolaa ja täyden palvelun kylpylän. Tässä vuonna 2008 rakennetussa 4,5 tähden hotellissa on 180 huonetta 17 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja syvän kylpyammeen.
159 €
Los Cauquenes Resort & Spa & Experiences

Los Cauquenes Resort & Spa & Experiences

5.0 kautta 5.0 De la Ermita 3462, Barrio Bahia Cauquen, Ushuaia, Tierra del Fuego
Los Cauquenes Resort & Spa & Experiences on saanut loistavaa palautetta avuliaasta henkilökunnastaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Beaglensalmi. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen aamiaisen, ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa ja ilmaisen omatoimisen pysäköinnin. Tässä vuonna 2005 rakennetussa 5 tähden hotellissa on 54 huonetta 3 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja taulutelevision.
35 €
Ker San Telmo Hotel

Ker San Telmo Hotel

4.0 kautta 5.0
Ker San Telmo Hotel on saanut mahtavaa palautetta sijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Plaza de Mayo. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä ulkouima-altaan ja ravintolan. Tässä 4 tähden hotellissa on 132 huonetta. Kaikki huoneet tarjoavat asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja taulutelevisiot.
63 €
Duque Hotel Boutique & Spa

Duque Hotel Boutique & Spa

3.5 kautta 5.0 Guatemala 4364, Buenos Aires, Capital Federal
Duque Hotel Boutique & Spa on saanut loistavaa palautetta huoneiden mukavuudesta. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Palermo Soho. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen aamiaisen, ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa ja täyden palvelun kylpylän. Tässä vuonna 1923 rakennetussa 3,5 tähden hotellissa on 14 huonetta 2 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa pillowtop-patjallisen sängyn ja LCD-television.
32 €
Recoleta Luxury Boutique Hotel

Recoleta Luxury Boutique Hotel

4.0 kautta 5.0 Parera 183, Buenos Aires, Capital Federal
Recoleta Luxury Boutique Hotel on saanut mainiota palautetta sijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Brasilian lähetystö. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä lentokenttäkuljetukset (lisämaksusta) ja concierge-palvelut. Tässä vuonna 1996 rakennetussa 4 tähden hotellissa on 54 huonetta 8 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja LCD-television.

Halvat meno-paluu lennot Argentiina

Hinnat haettu viimeisten 7 päivän aikana. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Muita ehtoja saatetaan soveltaa.

Autovuokraamojen parhaat tarjoukset kohteessa Argentiina

Katso kaikki kohteen Argentiina vuokra-autot

^Kaikkiin sivustolla ebookers.fi tehtyihin lento + hotelli -pakettivarauksiin perustuvat säästöt aikavälillä 01.01.2019–31.12.2019 verrattuna samojen komponenttien hintaan erikseen varattuina. Säästöt riippuvat lähtö-/kohdepaikasta, matkan pituudesta, majoituspäivistä ja valituista matkanjärjestäjistä. Säästöt eivät koske kaikkia pakettimatkoja.

*Hinta on alin viimeisten 24 tunnin sisällä löydetty hinta yhden yön pituiselle kahden aikuisen varaukselle seuraavien 30 päivän aikana. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Muita ehtoja saatetaan soveltaa.