Rosario matkat

Valitse vähintään kaksi tuotetta ja säästä matkastasi:

Rosario – Lennot ja hotelli

Voisiko Rosario olla sopiva pakopaikka sinulle ja seuralaisillesi? Ammattitaitoinen ebookers-tiimi tekee lomahaaveistasi totta ja viedä sinut seikkailuun.

Jopa :n alennus odottaa, jos varaat lentoliput ja majoitukset yhdessä.

Valikoimassamme on yli 500 lentoyhtiökumppania ja yli 500000 majoituspaikkaa eri puolilla maailmaa, ja ne ovat nyt vain muutaman napsautuksen päässä. On tullut siis aika lopettaa etsiminen ja toteuttaa unelmat!

Ehkä tämä helpottaa päätöksentekoa: jos löydät edullisemman matkapaketin 48 tunnin sisällä matkapaketin varaamisesta, vastaamme tarjoukseen hyvittämällä hintojen välisen erotuksen.

Etsitpä sitten suurkaupungin sammumatonta sykettä tai rentouttavaa rantakohdetta, me autamme parantamaan matkakuumeesi. Varausehtoja sovelletaan.

Rosario – Matkat

Onko toiveissasi matka kohteeseen Rosario? Käynnistä lomasi tässä kiinnostavassa kaupungissa lukemalla meidän suosituksemme ja katsomalla, mitä ideoita ne herättävät sinussa.

Loma on hyvä tilaisuus tutustua uusiin ihmisiin: tällä alueella asuu noin 1 200 000 henkeä.

Maan pääkaupunki Buenos Aires sijaitsee 280 km kaakkoon kohteesta Rosario. Granadero Baigorria sitä vastoin löytyy lähempää: sinne pääsee matkaamalla 13 km pohjoiseen päin.

Jos olet sellainen matkailija, joka ei halua ohittaa suosittuja nähtävyyksiä, Kansallinen lippumuistomerkki on sinua varten.

Istu alas nurmelle ja katsele ohi kiitäviä pilviä jossakin kaupungin puistoista, joita ovat muun muassa Independence Park (urheilukeskus) ja Parque de Espana (puisto). Alem Park (puisto) ja Urquiza Park (puisto) ovat myös hyviä paikkoja.

Jos haluat rauhaa ja hiljaisuutta, valitse vierailukohteeksi Isla de los Inventos (museo). Tutustu kiinnostaviin näyttelyihin tai pelkästään istu ja rentoudu.

Jotkut meistä ovat suuria taiteen ystäviä, kun taas joku toinen ei halua edes vilkaista yhden yhtä maalausta tai veistosta sitten kuvaamataidon tuntien. Kuuluitpa yhteen tai toiseen näistä vaihtoehtoista, voit olla aivan varma että Rosarion nykytaiteen museo ja Firma y Odilo Estvezin kunnallinen koristeellisen taiteen museo tarjoavat aina jotain puoleensavetävää, uutta ja joskus myös haastavaa tai hätkähdyttävää.

Museum of the City (museo) ja Dr. Julio Marcin maakunnallinen historiamuseo tarjoavat avartavan ja mielenkiintoisen matkan menneisiin aikoihin. Molemmat näistä voivat ylpeillä kaupungin rikkaan historian esittelemisestä vierailijoille niin viihdyttävästi ja mielenkiintoisesti.

Kulje kauas aikojen taa käymällä kohteissa Palace of the Lions (kaupungintalo) ja La Bola de Nieve (historiallinen rakennus), jotka ovat tämän seudun tärkeimmät ja historiallisesti mielenkiintoisimmat nähtävyydet.

Rosario Cathedral (kirkko) on kohde, jossa voit hiljentyä lyhyemmän tai pidemmän aikaa.

Hyvä tapa tutustua paremmin matkakohteeseesi on viettää aikaa sen monilla aukioilla. Plaza 25 de Mayo (aukio) ja Plaza Sarmiento (aukio) ovat sopivia paikkoja aloittaa kohteeseen ja sen elämänmenoon tutustuminen. Myös muut aukiot, kuten Plaza Montenegro (aukio) ja Plaza San Martín, tarjoavat mahdollisuuden kaupungin elämänmenon seuraamiseen.

Malvinan sodassa kaatuneiden muistomerkki on vaikuttava muistomerkki, jolla on tärkeä sija paikallisten sydämessä.

Aiotko hemmotella itseäsi viihdyttävällä illanvietolla? El Circulo Theater (teatteri) on monien paikallisten suosima vaihtoehto, joten varmista itsellesi hyvät paikat tekemällä varaus ajoissa!

Usein kysyttyjä kysymyksiä kohteesta Rosario

Miten löytää kohteen Rosario matkat vuodelle 2023?

ebookers tarjoaa monipuolisen kattauksen hotelleja, lentoja ja palveluita, joista kokoat hetkessä oman matkasi kohteeseen Rosario. Varaaminen on helppoa ja nopeaa, ja asiakaspalvelu auttaa sinua pulmatilanteissa. Autamme toteuttamaan matkasi mahdollisimman vaivattomasti. Alla on lisätietoja kohteen Rosario lomamatkoista ja matkatarjouksista. 

Miksi varata kohteen Rosario pakettimatka eikä erikseen lentoja ja majoitusta?

Valitessasi pakettimatkan sen sijaan että varaisit lennot ja majoituksen erikseen vältyt ylimääräiseltä stressiltä, sillä lomamatkasi suunnittelu on helppoa ja vaivatonta, eikä sinun tarvitse huolehtia yksityiskohdista. Varattuasi lennon ja majoituksen kätevästi samasta paikasta, voit keskittyä itse matkaan ja loman odotukseen!

Kuinka paljon maksavat lomamatkat kohteeseen Rosario?

Juuri nyt kohteeseen Rosario saa erittäin edullisia pakettimatkoja. Koska voit koota matkapaketin kohteeseen Rosario itse, löydät siihen taatusti juuri sinulle sopivat lennot, hotellin ja palvelut edulliseen hintaan.

Voinko säästää auton vuokrassa jos vuokraan sen hotellin ja lennon yhteydessä?

Kyllä. Pakettimatkat kohteeseen Rosario ovat yleensä halvempia kuin matkan osat erikseen, mikä tarkoittaa, että kaikki kannattaa varata kerralla. Alennusta saa kaikkiin yhdistelmiin; mitä enemmän pakettiin kuuluu, sitä enemmän voit saada alennusta. Toki ymmärrämme, että joskus matkan yksityiskohtia ei voi lyödä lukkoon. Silloin voit valita myös pelkät lennot, hotellin, vuokra-auton tai vaikka aktiviteetteja.

Mikä on paras aika vuodesta matkustaa kohteeseen Rosario?

Kohteen Rosario suosituimmat kuukaudet ovat . Niiden aikaan paikan päällä on eniten väkeä, ja lento- ja hotellihinnat ovat huipussaan. Muina aikoina matkailijoita on vähemmän. Yleensä tämä tarkoittaa, että saat myös lomamatkat kohteeseen Rosario halvemmalla, joskin täysin varmaa se ei ole. Etenkin suuret tapahtumat voivat nimittäin aiheuttaa lyhyitä hintapiikkejä myös sesonkiaikojen ulkopuolella. Tästä johtuen parhaassa asemassa ovat ne, jotka voivat tarvittaessa siirtää matkaansa vähintään päivän tai pari.

Mukavia hotelleita lomakohteessa Rosario

Etkö löydä etsimääsi?
Näytä kaikki saatavilla olevat majoituspaikat kohteessa Rosario
Näytä kaikki majoituspaikat
Alin löytämämme hinta viimeisten 24 tunnin aikana 1 yölle ja 2 aikuiselle. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Muita ehtoja saatetaan soveltaa.

^Kaikkiin sivustolla ebookers.fi tehtyihin lento + hotelli -pakettivarauksiin perustuvat säästöt aikavälillä verrattuna samojen komponenttien hintaan erikseen varattuina. Säästöt riippuvat lähtö-/kohdepaikasta, matkan pituudesta, majoituspäivistä ja valituista matkanjärjestäjistä. Säästöt eivät koske kaikkia pakettimatkoja.