Lennot Peru

Monet lentoyhtiöt tarjoavat joustavia käytäntöjä muutosten suhteen

Ansaitse Bonus+-etua lentoyhtiön pisteiden lisäksi

Hyödynnä erikoistarjoukset ebookersin sovelluksessa

Hae halvat lennot kohteen Peru suosituimpiin kaupunkeihin

Halvat menopaluulennot Peru

Halvimmat viimeisten 7 päivän aikana löydetyt hinnat kohteeseen Peru olivat annetulla aikavälillä 629 € (yhdensuuntaiset lennot) ja 731 € (menopaluu). Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Lisäehtoja sovelletaan.

Finnair
Finnair
Air France
KLM
Finnair
Delta

Perun-matkalla lähdetään inkojen jäljille Andien vuoristoon

Kaukana Etelä-Amerikan länsilaidalla, Tyynenmeren rannalla ja Andien vuoriston syleilyssä siintää Peru. Peru oli aikoinaan osa suurta ja merkittävää inkavaltakuntaa, joka hallitsi laajoja alueita Etelä-Amerikassa Andien vuoristoalueella. Inkojen jäljiltä Perusta löytyy vieläkin upeita nähtävyyksiä, jotka jokaisen tulisi nähdä edes kerran elämässään. Andien vuoristossa, reilun parintuhannen metrin korkeudessa kohoaa mykistävä inkakaupunki Machu Picchu. Lähelle Machu Picchua kulkee junayhteys, ja loppumatka Machu Picchun huipulle kuljetaan portaita pitkin kävellen. Junasta voi jäädä jo aiemmin pois ja lähteä patikoimaan upeaa inkapolkua pitkin kohti huippua. Vaellusreitin kulkeminen kestää vähintään neljä päivää. Näkymät Machu Picchulta ovat todella hienot. Upeita ovat niin itse rauniokaupunki kuin korkeuksista avautuvat maisemat pilvien peittämille Andien vuorenrinteille. Tätä kaupunkia eivät edes espanjalaiset konkistadorit löytäneet. Machu Picchun lähellä sijaitsee myös Cuscon kaupunki, joka toimi aikoinaan inkavaltakunnan pääkaupunkina. Perussa on maailman korkeimmalla sijaitseva järvi Titicaca sekä maailman syvin Colca-kanjoni, jossa voi nähdä kondorikotkien liitävän. Perussa on rannikkoalueen ja vuoriston lisäksi trooppista Amazonin viidakkoa vuorten toisella puolella. Perun-matka on vaikuttava elämys ja yhdistelmä huimaavan upeita luonnonmuodostelmia, korkeita vuoristomaisemia ja inkakulttuurin jälkeensä jättämiä nähtävyyksiä. Ota lomaohjelmassasi vuoroon Etelä-Amerikka ja varaa halvat lennot Peruun ebookersin hakukoneen avustuksella.

Paras matkustusajankohta

Peru sijaitsee eteläisellä pallonpuoliskolla, joten vuodenajat ovat Suomeen verrattuna täysin päinvastaiset. Tämä seikka kannattaa ottaa siis huomioon, kun valitset ja varaat halvat matkat Peruun. Huomionarvoista on kuitenkin myös se, että Peru jakautuu kolmeen erilaiseen alueeseen: rannikkoon, vuoristoon ja viidakkoon. Näillä alueilla on omat ominaisuutensa sääolosuhteiden osalta. Rannikolla on lämpimintä ja aurinkoisinta joulukuusta maaliskuuhun, jonka jälkeen ilma alkaa viilentyä. Parasta aikaa rannikolla vierailuun onkin juuri lämpimin aika. Andien vuoristolle ja viidakolle joulukuun ja maaliskuun välisenä aikana tyypillisintä ovat kovat sateet. Jos matkahaaveenasi on lähteä Andeille vaeltelemaan, on parempi toteuttaa suunnitelma kesä–syyskuun aikana, jolloin on kuivempaa, eivätkä esimerkiksi vaellusreitit ole liian mutaisia sateista johtuen. Sademetsäalueella lämpötilat pysyttelevät lämpimissä lukemissa kautta vuoden ja myös ilmasto on aina kostea. Kesäkuusta lokakuuhun kestävällä kuivalla kaudella ei tarvitse kuitenkaan varautua päivittäisiin sateisiin. Sadekausi tosin sopii Perun puolellakin virtaavalle Amazon-joelle tehtäviin jokiristeilyihin, koska tällöin joen vesimäärä on korkeimmillaan.

Vertaile hintoja ja sesonkeja

Turistien keskuudessa suosituinta matkustusaikaa ovat heinä–elokuu. Loma-ajankohtien sijoittuminen näille kuukausille vaikuttaa tietenkin korottavasti lentolippujen hintoihin. Edullisia kuukausia varata lentoliput Peruun on sekä keväällä että syksyllä, halvimpien kuukausien osuessa erityisesti syys- ja marraskuulle. Perun kohdalla lentojen hintoihin ei vaikuta niin suuresti se kuinka paljon etukäteen liput varaa, mutta matkan suunnitteluun kannattaa silti käyttää runsaasti aikaa, ja huomioida varsinkin turistien suosimat sesongit. Vaikka lentoliput olisivatkin taskussa, osaan matkailukohteista, kuten suositulle Machu Picchulle vievälle inkapolulle, on syytä tehdä varaukset etukäteen, sillä sallittu päivittäinen vierailijoiden määrä on rajoitettu. Lentojen etsintää helpottaa ebookersin hakukone, jolla voit vertailla kätevästi lentojen hintoja ja valita mieluisimmat vaihtoehdot laajasta valikoimasta.

Halvat lennot Peruun

Lento Peruun kestää nopeimmillaan hieman alle 20 tuntia. Suoria lentoja maailman toiselle laidalle ei Suomesta lennetä, mutta yhden välilaskun lentoja on kattavasti tarjolla. Perussa määränpäänä on maan pääkaupunki Lima, jonka kansainväliselle lentoasemalle laskeutuvat muun muassa Air France ja KML, jotka tekevät välilaskun Pariisissa tai Amsterdamissa. Yhden välilaskun lentoja edullisempia vaihtoehtoja on saatavilla myös runsaasta. Tällöin matka-aika saattaa hipoa jo tosin pisimmillään kahta vuorokautta. Kahden tai kolmen välilaskun lennot lennetään usein esimerkiksi Yhdysvaltojen tai Espanjan kautta, ja Helsingistä matka alkaa halpalentoyhtiö Norwegianilla tai Air Berliinillä.

Autonvuokraustarjoukset Peru

Hinta, verot & maksut: ebookers.fi sivuston hinnat päivittyvät kerran päivässä. Hinnat sisältävät kaikki verot ja maksut poislukien mahdolliset matkatavaramaksut.

Takaisinmaksut/muutokset/peruutukset: Lipun salliessa muutokset tulee maksettavaksi 45.00 € ebookersin muutoskulu sekä mahdolliset verojen ja lentohintojen erotukset sekä lentoyhtiön muutoskulut.

Muut ehdot: Aikatauluissa, hinnoissa ja ehdoissa muutokset mahdollisia ilman erillistä ilmoitusta. Paikkoja on rajoitetusti ja hinnat eivät ole välttämättä saatavilla kaikilla lennoilla/päivillä. Hinnat eivät ole voimassa takautuvasti ja niitä ei voi käyttää vaihdossa kokonaan tai osittain käyttämättömiin lippuihin. Lipuissa ei ole muutos- eikä peruutusoikeutta. Hintasäännöt kullekkin lipulle tulee tarkistaa ennen varauksen maksamista ja vahvistamista.